-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Όπως αυτός που πέτυχα χθες, που στη Θησέως, στην Καλλιθέα (μετά τις 12 το βράδυ) έκανε σούζες με το μηχανάκι του και μαντέψτε! Δεν είχε φώτα!
Αφού έκανε σούζες, τα φώτα σε τι θα χρησίμευαν; Στο να κυνηγάει νυχτερίδες;
(κάποια στιγμή σταμάτησε να κάνει σούζες βέβαια και δεν μπορούσε να τον δει κανείς....)
Για αυτο εκανε σουζες,για να τον προσεξει ο κοσμος
-
Παντως,ειναι αξιοπεριεργο το μισος που εχουν ορισμενοι οδηγοι μοτοσυκλετας για τα αυτοκινητα και τους οδηγους τους και το αντιθετο.Το λογικο ειναι εφοσον λατρευεις το ενα,να λατρευεις και το αλλο.Αυτο πιστευω.Παρομοιες συγκινησεις προσφερουν,με την ιδια φιλοσοφια πανω κατω.
-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Παντως,ειναι αξιοπεριεργο το μισος που εχουν ορισμενοι οδηγοι μοτοσυκλετας για τα αυτοκινητα και τους οδηγους τους και το αντιθετο.Το λογικο ειναι εφοσον λατρευεις το ενα,να λατρευεις και το αλλο.Αυτο πιστευω.Παρομοιες συγκινησεις προσφερουν,με την ιδια φιλοσοφια πανω κατω.Για να λατρεύεις τη μηχανή πρέπει να την έχεις οδηγήσει. Ελάχιστοι οδηγοί αυτοκινήτων έχουν οδηγήσει μηχανή για να μπορούν να τη λατρέψουν. Απ'την άλλη όλοι σχεδόν οι μοτοσικλετιστές έχουν οδηγήσει (και οι περισσότεροι κατέχουν κιόλας) αυτοκίνητο αλλά πολλοί τα σνομπάρουν, μαζί με τους οδηγούς τους. Δεν ξέρω πώς εξηγείται αυτό, ίσως επειδή το αυτοκίνητο έχει πολύ υποδεέστερες επιδόσεις από τη μηχανή.
Πάντως είχα ρωτήσει ένα παιδί από το alfisti που έχει CBR 600 και Alfa 147 πώς και δεν ξενερώνει όταν δεν οδηγεί την 147 και μου είπε πως το αυτοκίνητο έχει άλλες χάρες. Μπορείς π.χ. να ψαχτείς σε ένα σχετικά άγνωστο στροφιλίκι με ασφάλεια και να διασκεδάσεις κιόλας ενώ με την μηχανή πρέπει να έχεις τάσεις αυτοκτονίας να το κάνεις αυτό.
-
Για να επανέλθουμε στο topic, στους 'θρασείς μαλακάκους' ανήκουν όλες και όλοι αυτοί που δεν κάνουν κίνηση να πληρώσουν όταν έρχεται ο λογαριασμός σε ένα μαγαζί και όσοι/όσες κάνουν αναπάντητες και όταν τους παίρνεις τηλέφωνο να ρωτήσεις ποιος είναι, το σηκώνουν και δεν μιλάνε!
-
Ή αυτοί που σου κάνουν αναπάντητη για να τους πάρεις και να χρεωθείς εσύ!!!
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Ή αυτοί που σου κάνουν αναπάντητη για να τους πάρεις και να χρεωθείς εσύ!!!Ή το ακόμα χειρότερο: 'Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου'....
Μπορεί να περάσουν ακόμα και μήνες μέχρι να τους πάρω τηλέφωνο, αν και ευτυχώς αυτή η μόδα πέρασε τελευταία. Τις αναπάντητες απλά τις αγνοώ ('ναι, και εγώ ξέρω ότι υπάρχεις' ) -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Για να επανέλθουμε στο topic, στους 'θρασείς μαλακάκους' ανήκουν όλες και όλοι αυτοί που δεν κάνουν κίνηση να πληρώσουν όταν έρχεται ο λογαριασμός σε ένα μαγαζίΠΕΕΕΕΕΕΣΤΑ
Με τρελαίνει αυτό.. (πρέπει να το έχω αναφέρει)
Τώρα με τις αναπάντητες..
γενικά δεν ασχολούμαι με το κινητό μου ιδιαίτερα.. (ίσως φταίει και το γεγονός ότι δεν είναι και κανένα της προκοπής
) κυρίως μου τη σπάει να βλέπω κάτι παλικάρια να ασχολούνται όλη την ώρα μ'αυτό το μαραφέτι, ειδικά στις καφετέριες, αντί να μιλήσουν στο διπλανό τους..
επίσης έχουν πλάκα τα θυληκά που το παίζουν ότι ασχολούνται όλη την ώρα μ'αυτό, για να δείξουν ότι έχουν αγορι/αγόρια ή γενικά ρε παιδί μου ότι ο κόσμος ασχολείται μαζί τους, ενώ παίζει να προσπαθούν να τερματίσουν το space invaders ξερω'γω..
από'κει και πέρα, μου φαίνεται αστείο να κάθεσαι να κάνεις αναπάντητες ρε παιδί μου..
αν έχεις να πεις κάτι, πέστο..
αλλά από την άλλη, βαριέμαι και να στείλω μήνυμα..
μήπως τελικά εγώ έχω το πρόβλημα; -
Ο χρήστης skye έγραψε:
μήπως τελικά εγώ έχω το πρόβλημα;Μάγος είσαι; ...ωπ sorry δόκτωρας!
-
Ή το άλλο? Που βγαίνεις για καφέ με έναν άνθρωπο (άνδρες- γυναίκες) και μιλάει όλη την ώρα στο τηλέφωνο, στέλνει μηνύματα κλπ.
Λες και δεν μπορούμε για 1-2 ώρες να αφοσιωθούμε σε έναν άνθρωπο μόνο και πρέπει να είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με όλο τον τηλεφωνικό κατάλογο.
Και αν βγούμε και δεν χτυπήσει το κινητό μας, αισθανόμαστε μια μοναξιά του στυλ 'Γιατί δεν με θυμήθηκε κανείς?' -
πεταχτε τα ωρε να βρειτε την ησυχια σας!!
-
Κορυφαίοι είναι κάποιοι που έχουν κάρτα και παίρνουν τηλ και σου λένε, 'πάρε με εσύ μιας κ έχεις σύνδεση'
ευτυχώς έχω κάρτα και δεν το κάνουν σε μένα, αλλά έχω δει να το κάνουν σε άλλους, και αν ήμουν αυτός ο άλλος, θα στράβωνα.. λες και η σύνδεση είναι τσάμπα και μόνο την κάρτα πληρώνει όποιος έχει.. -
Θρασυς μαλακας... ο τυπος που Σαββατο απογευμα στην παραλια της Νεας Μακρης παρκαρε το αμαξι του με την μουρη πανω στο πεζοδρομιο κλεινοντας το καθετα τελειως...
Εκεινη τη στιγμή ετυχε να περνουσα απο το πεζοδρομιο με το μωρο στο καροτσι και αλλα 3 παιδια μαζι μου, και του λεω 'τωρα πως θα περασουμε' και αρχισε να μου λεει 'οτι και αλλοι παρκαρουν ετσι , και τι ψαχνεις τωρα' και κατι αλλες ηλιθιοτητες...... μου την εδωσε στα νευρα , αν δεν ειχα τα παιδια θα του εσπαγε τα μουτρα του ΜΑΛΑΚΑ.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Κορυφαίοι είναι κάποιοι που έχουν κάρτα και παίρνουν τηλ και σου λένε, 'πάρε με εσύ μιας κ έχεις σύνδεση'Άσχετο, αλλά αυτοί είναι η χαρά των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας.
Γιατί για να το πουν αυτό χρειάζονται περίπου 5 δευτερόλεπτα και μετά το κλείνουν. Ξεχνούν όμως ότι η εταιρεία τους χρεώνει για 30 δευτερόλεπτα(πλην της Q νομίζω) μια και υπάρχει ελάχιστη χρονοχρέωση.
Άρα εις βάρος τους είναι, καλά να πάθουν. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Κορυφαίοι είναι κάποιοι που έχουν κάρτα και παίρνουν τηλ και σου λένε, 'πάρε με εσύ μιας κ έχεις σύνδεση'
Άσχετο, αλλά αυτοί είναι η χαρά των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας.
Γιατί για να το πουν αυτό χρειάζονται περίπου 5 δευτερόλεπτα και μετά το κλείνουν. Ξεχνούν όμως ότι η εταιρεία τους χρεώνει για 30 δευτερόλεπτα(πλην της Q νομίζω) μια και υπάρχει ελάχιστη χρονοχρέωση.
Άρα εις βάρος τους είναι, καλά να πάθουν.Φραγκισκο αυτοι συνηθως στελνουν μηνυμα ή κανουν αναπαντητη. Αυτο στο λένε μια φορα και τις επομενες απλα δινουν 'σημα' ότι 'παρε με', δεν καθονται να σε παρουν ξανα τηλεφωνο!!
Παντως εγω αυτα δεν τα θεωρω τραγικα γιατι οντως τα καρτοκινητα χρεωνουν τρελλα για μια κληση!! (ελαχιστη χρεωση 0,27 ) οποτε εγω το κατανοω και παιρνω πολλες φορες τηλ. Ε τωρα δεν θα κατσεις να παρεις τον καθε άσχετο φυσικα, κανεις τα κουμαντα σου!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Άσχετο, αλλά αυτοί είναι η χαρά των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας.
Άρα εις βάρος τους είναι, καλά να πάθουν.Φραγκισκο αυτοι συνηθως στελνουν μηνυμα ή κανουν αναπαντητη. Αυτο στο λένε μια φορα και τις επομενες απλα δινουν 'σημα' ότι 'παρε με', δεν καθονται να σε παρουν ξανα τηλεφωνο!!
Παντως εγω αυτα δεν τα θεωρω τραγικα γιατι οντως τα καρτοκινητα χρεωνουν τρελλα για μια κληση!! (ελαχιστη χρεωση 0,27 ) οποτε εγω το κατανοω και παιρνω πολλες φορες τηλ. Ε τωρα δεν θα κατσεις να παρεις τον καθε άσχετο φυσικα, κανεις τα κουμαντα σου!!
Γι'αυτό εγώ έχω βάλει Κιου εδώ κι ένα χρόνο κι έχω ηρεμήσει Πάντως ίσως με συνέφερε να κάνω σύνδεση γιατί μιλάω πολύ
-
Νομιζω οτι ειναι το καταλληλο τοπικ για τον ηλεκτρολογο αυτοκινητων που αλλαξε το ενα μπουζοκλωδιο σε χιουντάι κουπε με αλλο κοντυτερο και εβαλε αναμεσα σε μπουζι και πιπα ενα κομματι αλουμινοχαρτο για να κανουν επαφη. ΚΑι πηρε και 10
-
Ο νεωτερισμός και η εφευρετικότητα πρέπει να αμοίβονται.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ο νεωτερισμός και η εφευρετικότητα πρέπει να αμοίβονται.
Με τους πιο πανω τροπους βεβαιως . -
[quote='BILL33']Νομιζω οτι ειναι το καταλληλο τοπικ για τον ηλεκτρολογο αυτοκινητων που αλλαξε το ενα μπουζοκλωδιο σε χιουντάι κουπε με αλλο κοντυτερο και εβαλε αναμεσα σε μπουζι και πιπα ενα κομματι αλουμινοχαρτο για να κανουν επαφη. ΚΑι πηρε και 10
-
[quote='Wagner669'][quote='BILL33']Νομιζω οτι ειναι το καταλληλο τοπικ για τον ηλεκτρολογο αυτοκινητων που αλλαξε το ενα μπουζοκλωδιο σε χιουντάι κουπε με αλλο κοντυτερο και εβαλε αναμεσα σε μπουζι και πιπα ενα κομματι αλουμινοχαρτο για να κανουν επαφη. ΚΑι πηρε και 10
Ο θρασύς μ@λακάκος...