-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ο αναβάτης που δεν σέβεται το φλας που έχεις ανάψει για να αλλάξεις λωρίδα και σου κορνάρει μανιασμένα από τα 50 μέτρα πηγαίνοντας με +40χαω από την υπόλοιπη κίνηση.
ΥΓ1: Σταματήστε το off-topic με τις Σερραίες.
Ο αναβάτης που προ 15ημερου στην παραλιακη δεν σεβαστηκε το φλας που είχα αναψει για 1 λεπτο για να αλλαξω λωριδα (κι αφου επιμελως εδωσα προτεραιοτητα σε ενα πουλμαν και δύο αλλους αναβατες) και μου κορναρε μανιασμενα απο τα 100 μετρα, πηγαινοντας με +60 χαω απο την υπολοιπη κινηση, και μ' εβριζε για ενα πενταλεπτο σε καθε φαναρι και στο επιχειρημα μου για το φλας η απάντηση ήταν 'δε γουσταρω να σου δωσω προτεραιοτητα' και στην πρόθεσή μου να κατέβω και να του σπάσω τα μούτρα πάτησε γκάζι κι εφυγε (αλλά κρατησα το νουμερο και θα τον πετυχω... )
ΥΓ Παντως η... ομοψυχια για τις Σερραιες (οι οποίες παρεπιπτόντως είναι σε μεγαλο ποσοστο ΠΟΛΥ ωραιες γυναικες) θα έπρεπε να προβληματισει Καμιά Σερραία;
-
Σερραία γυναίκα και άνδρας από την Ηλεία,αυτα τα δύο να τα αποφεύγετε!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ο μηχανόβιος που χώνεται πρώτος στα διόδια και μετά περιμένεις να λύσει την πανοπλία, να βγάλει το πορτοφόλι, να βρει ψιλά, να τα δώσει, να βάλει το πορτοφόλι στη θέση του, να ξαναδέσει την πανοπλία και (...ουφ) να ξεκινήσει.Και ο ΙΧης που, ενώ ο μηχανόβιος περίμενε κανονικά τη σειρά του στα διόδια (ακριβώς επειδή δεν δικαιούται να περάσει μπροστά, όπως συμβαίνει πχ. στα φανάρια), όταν έρθει η σειρά του και πρέπει να βγάλει ένα γάντι για να πληρώσει τα διόδια, κορνάρει για την καθυστέρηση των 30 sec
Ο αναβάτης που δεν σέβεται το φλας που έχεις ανάψει για να αλλάξεις λωρίδα και σου κορνάρει μανιασμένα από τα 50 μέτρα πηγαίνοντας με +40χαω από την υπόλοιπη κίνηση.
Να 'σεβαστεί το φλας' ? Εσύ να τον σεβαστείς αν εκείνος πηγαίνει στη λωρίδα του και εσύ θέλεις να αλλάξεις...
Χώρια που η συνήθης περίπτωση είναι 'ο ΙΧης που χωρίς να ελέγξει και χωρίς φλας αλλάζει λωρίδα και στέλνει τον αναβάτη αδιάβαστο'.
Ο οδηγός που δεν αφήνει χώρο για να περνούν οι μοτοσικλέτες.
Σωστός. Και ο αναβάτης που απαιτεί να τους ανοίξεις χώρο, παρότι δεν γίνεται...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
άνδρας από την Ηλεία, αυτα τα δύο να τα αποφεύγετε!Ωχ, πολεμος μου μυρίζει καθ΄οτι Σερραια στο forum χλωμό, αντρας από την Ηλεία όμως...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Σερραία γυναίκα και άνδρας από την Ηλεία,αυτα τα δύο να τα αποφεύγετε!Ναι, ειδικά τον ililias, είναι τεντιμπόης, εγκάθετος, προκλητικός και αμερόλΥπτος!!! (τα έγραψα καλά κύριε nass??? )
Σοβαρά τώρα, ΜΗΝ γενικεύετε παίδες!
-
Παίδες ένα θα σας πω έχω κολλητό και συντοπίτη άρα ο πατέρας από Ηλεία και έχει παντρευτεί Σερραία (Σιδηρόκαστρο) δεν ξέρω τι λέγεται αλλά αυτό το σοι έχει κάτι κούκλες Σερραίες
-
Για αυτόν που είπε για άνδρα από Ηλεία έχω να του πω να μην κρίνει από την πιθανή δίκη του γνωριμία με 'άνδρα από την Ηλεία' αλλά να ρωτήσει καμιά γυναίκα.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Να 'σεβαστεί το φλας' ? Εσύ να τον σεβαστείς αν εκείνος πηγαίνει στη λωρίδα του και εσύ θέλεις να αλλάξεις.......Αν διαβάσεις τον ΚΟΚ λέει ότι όταν κάποιος προτίθεται να αλλάξει λωρίδα ο άλλoς που βρίσκεται ήδη στην λωρίδα θα πρέπει να παραμείνει στην ίδια ταχύτητα, ή να μειώσει ώστε να διευκολύνει το όχημα που θέλει να αλλάξει λωρίδα.
Αυτό που την σπάνε στα μηχανάκια είναι ότι μπαίνουν πάντα μπροστά στα φανάρια και όταν ανάψει το πράσινο περιμένουν να τους κορνάρεις να για ξεκινήσουν!
Πάντα περιμένουν το φανάρι επάνω στην διάβαση των πεζών!
Κάνουν σφήνες χωρίς αύριο!
Όταν η λωρίδα είναι γεμάτη από αυτοκίνητα πάντα μπαίνουν στο αντίθετο ρεύμα!
Πηγαίνουν και κρύβονται στα τυφλά σημεία των αυτοκινήτων!Ειδικά για τα δύο τελευταία όταν βλέπω και τα κάνουν τσιτώνω τόσο πολύ που δεν υπολογίζω την ζωή τους! Το μόνο που σταματάει την τελευταία στιγμή να μην τους πάρω σβάρνα είναι ότι θα μου γρατσουνίσουν το αμάξι και όταν κατεβώ κάτω θα έχω τέτοια νεύρα που και τραυματισμένος να είναι ή όχι θα τον σκοτώσω στο ξύλο και θα πάω φυλακή για ένα ζώο.
Σίγουρα δεν με τιμάει η συμπεριφορά αυτή και το μετανιώνω όταν το ξανασκέφτομαι αλλά όταν βλέπω ότι οι ίδιοι δεν τους νοιάζει αν πεθάνουν, εγώ δεν βλέπω τον λόγο γιατί εγώ να νοιαστώ. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Να 'σεβαστεί το φλας' ? Εσύ να τον σεβαστείς αν εκείνος πηγαίνει στη λωρίδα του και εσύ θέλεις να αλλάξεις...
Εννοούσα τις μηχανές που περνούν ανάμεσα από τις λωρίδες με αυτοκίνητα, όχι αυτές που κινούνται σε μια λωρίδα. Δεν το διευκρίνισα σωστά.
Η κίνηση ανάμεσα στις λωρίδες μέχρι στιγμής είναι παράνομη (σωστά ή λάθος είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο) οπότε ο 'παραβάτης' πρέπει να παραχωρεί προτεραιότητα -μέσα σε λογικά πλαίσια- σε αυτούς που κινούνται κανονικά και δεν δικαιούται να πουλάει τσαμπουκά με την κόρνα σε κάποιον που απλά μπορεί να θέλει να στρίψει. Μου έχει τύχει να χάσω έξοδο στο ποτάμι επειδή ήμουν υποχρεωμένος να περιμένω καμμιά δεκαριά μηχανάκια να περάσουν ανάμεσα από μένα (με το δεξί φλας αναμμένο) και το αυτοκίνητο δεξιά μου, κάποια από αυτά κορνάροντας μανιασμένα.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Χώρια που η συνήθης περίπτωση είναι 'ο ΙΧης που χωρίς να ελέγξει και χωρίς φλας αλλάζει λωρίδα και στέλνει τον αναβάτη αδιάβαστο'.
Είχα δύο περιστατικά με μηχανάκια χθες και σήμερα.
Χθες:
Ξεπαρκάρω από γωνία, αφήνω να περάσει ένας που ερχόταν και βλέπω στο καθρεπτάκι να εμφανίζεται παπί με νεαρό, καμιά 50ριά μέτρα πιο πίσω. Έχοντας λοιπόν χώρο και χρόνο βγαίνω και ξεκινάω. Όμως ο παπάκιας, που μάλλον ήταν βιαστικός και γκάζωσε, με είχε φτάσει την ώρα που επιτάχυνα και μ' έβρισε γιατί μάλλον θεώρησε ότι έπρεπε να υπολογίσω τη βιασύνη του εκτός από τον 'χωροχρόνο'.Σήμερα:
Κινούμενος στην Πειραιώς, αριστερή λωρίδα, βλέπω μια νταλίκα μπροστά που πήγαινε στη δεξιά να βγάζει φλας και να μπαίνει μπροστά μου γιατί ήθελε να στρίψει αριστερά. Δεξί φλας για να αποφύγω τη νταλίκα, ελέγχω και βλέπω μηχανάκι στα 30 μέτρα, άρα κόβω πολύ αφήνοντας το παπάκι να περάσει για να μην έχω τα χθεσινά. Από πίσω μου ακούω νευρικό κορνάρισμα και βλέπω τσαντισμένο παπάκια να μου κάνει νόημα 'Ε, φύγε, τι περιμένεις;'. -
Παρακαλώ, μην το κάνουμε 'μηχανάκια vs αυτοκίνητα'. Μην ξεχνάμε ότι είμαστε στον 'Αντίλογο'.
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Να 'σεβαστεί το φλας' ? Εσύ να τον σεβαστείς αν εκείνος πηγαίνει στη λωρίδα του και εσύ θέλεις να αλλάξεις.......
Αν διαβάσεις τον ΚΟΚ λέει ότι όταν κάποιος προτίθεται να αλλάξει λωρίδα ο άλλoς που βρίσκεται ήδη στην λωρίδα θα πρέπει να παραμείνει στην ίδια ταχύτητα, ή να μειώσει ώστε να διευκολύνει το όχημα που θέλει να αλλάξει λωρίδα.
[list:2jdsa19y]Το φλας προειδοποιει και δεν υποχρεωνει [/list:u:2jdsa19y]
-
Ο sado εννοεί ότι δεν πρέπει να επιταχύνεις για να κλείσεις το κενό σε αυτόν που αλλάζει λωρίδα.
-
Μου την σπάει που οι σημερινές ( κ οχι μόνο απλα τώρα ειναι εμφανές)
γυναίκες 'ψαχνουν' να παντρευτουν απεγνωσμένα ανδρες πλουσιους κ κυρίως
γιατρους, εισοδηματίες κλπ. για να αποφύγουν την μιζερια της φτωχης
κοινωνίας μας. Παντρευονται τους φλώρους (ΕΙΝΑΙ) σε 1 χρόνο (τρελό
τύλιγμα:)).
αυτοι γουσταρουν τρελά(δεν ειχαν άλλο δεσμό στην ζωή τους επειδη διάβαζανολα τα χρόνια ή ήταν παρθένοι εκτός κ αν μαμουσαν π....ες στην βουλγαρία)
, της πληρωνουν μέχρι κ την σερβιέτα που φοράνε, τις έχουν σαν βασίλισσες
(τις παλιοκατίνες), το παιζουν κυρίες (οι χωριάτισσες) κ στο τέλος πέφτει το τρελό κέρατο εκ μερους κ των 2 ..
ΕΛΕΟΣ-
έτσι για να ειμαστε σωστοι!Αυτό μου την σπάει παιδιά κ ειναι προσφατο παράδειγμα πολλών Λαρισαιων γυναικών. Δεν τις μπορω αλλο!!! Θα παω να βρω καμιά Ουκρανη να την ταϊζω να με ταίζει αλλα να μην μου πριζει τα @@!!!
έχω καθολου δικιο?
-
Και για να επαναφέρω το θέμα να μερικές από τις συνήθειες του μαλακάκου συνάδερφού μου που πλέον δεν είναι πια συνάδερφος.
-
Είχε μαζέψει χωρίς λόγο 3-4 PC στο γραφείο του χωρίς καλύματα με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι να ακούμε συγχορδία από ανεμιστήρες, τροφοδοτικά, σκληρούς δίσκους και Windows sounds.
-
Όντως παντρεμένος με παιδιά την έπεφτε σε ο,τιδήποτε γένους θηλυκού κυκλοφορούσε στο γραφείο σαλιαρίζοντας προκλητικά και αηδιαστικά μπορστά σε όλους.
-
Χρησιμοποιούσε το DVD writer που έχουμε για να κάνουμε τη δουλειά μας για να αντιγράφει ταινίες και μουσικά CD. Μιλάμε ότι ο τύπος χαλαρά άνοιγε DVDάδικο με τα κλόπιραϊτ. Αν κάποιος ήθελε να γράψει ένα CD με data έπρεπε να περιμένει και μέρες πολλές φορές για να ελευθερωθεί το DVD writer.
-
Σε meetings πούλαγε 'γνώσεις' (που δεν είχε) και άποψη (purist-ικη και συνήθως λάθος) μακράζοντας απελπιστικά με θεωρίες και αμπελοφιλοσοφίες με αποτέλεσμα να χάνουμε ώρες ολόκληρες για να τον πείσουμε για τα προφανή.
-
Να μη μιλήσουμε καλύτερα για την ποιότητα του κώδικα που έγραφε. Ακόμα ξεσκατώνω!
-
Να μη μιλήσουμε επίσης για τις οδηγικες του ικανότητες. Ένα θα σας πω: οδηγούσε με τα μπράτσα περασμένα ανάμεσα από τις ακτίνες του τιμονιού, πιάνοντας την κολώνα του. Βέβαια αυτό δεν τον εμπόδιζε να κριτικάρει εμάς που μιλούσαμε για γρήγορα αυτοκίνητα και 'βάζουμε σε κίνδυνο τη ζωή των παιδιών του'.
-
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
............
.Πρεπει να ειναι μεγάλος καραγκιοζης ο τυπος που περιγράφεις..αλλα πιστεψε με δεν υπαρχει μονο ένας..υπάρχουν κ παραμονευουν πολλοι σαν αυτον!!
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Αν διαβάσεις τον ΚΟΚ λέει ότι όταν κάποιος προτίθεται να αλλάξει λωρίδα ο άλλoς που βρίσκεται ήδη στην λωρίδα θα πρέπει να παραμείνει στην ίδια ταχύτητα, ή να μειώσει ώστε να διευκολύνει το όχημα που θέλει να αλλάξει λωρίδα.Μόλις διάβασα τον ΚΟΚ και δεν είδα κάτι τέτοιο. Διάβασε το άρθρο 21 που λέει για την αλλαγή πορείας και το άρθρο 17 που αναφέρεται στην κυκλοφορία σε στοίχους. Εκεί λέει πως όλα αυτά επιτρέπεται να τα κάνει ΑΦΟΥ ειδοποιήσει για την πρόθεσή σου με φλας και ΜΟΝΟ ΑΝ δεν θέτεις σε κίνδυνο ή παρακωλύεις άλλους χρήστες.
Και το να αναγκάσεις κάποιον που κινείται στην άλλη λωρίδα με +40 Km/h να φρενάρει είναι και κίνδυνος και παρακώλυση. Θα μου πεις 'μα +40 είναι υπερβολικά και πιθανότατα παράνομα' και συμφωνώ. Αυτό όμως δεν σου δίνει το δικαίωμα να 'επιβάλλεις το νόμο', έτσι δεν είναι, με το 'ε, ας φρενάρει αυτός, εγώ βγαίνω όπως και να 'χει'...
kyan, συμφωνώ για την κίνηση ΑΝΑΜΕΣΑ στις λωρίδες. Ωστόσο, πως μπορείς να αποδείξεις πως κινείται ανάμεσα, τη στιγμή που με 1 μέτρο πλάγια μετατόπιση αυτομάτως κινείται νόμιμα ?
-
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
............
.Πρεπει να ειναι μεγάλος καραγκιοζης ο τυπος που περιγράφεις..αλλα πιστεψε με δεν υπαρχει μονο ένας..υπάρχουν κ παραμονευουν πολλοι σαν αυτον!!
Η μάνα των κρετίνων είναι πάντα έγκυος-Ιταλική παροιμία
-
Θεωρώ πολύ σωστή κουβέντα το 'Ο τρόπος οδήγησης δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα του ανθρώπου'.
-
Α, ναι...
-
Έμπανε με το εταιρικό του email address σε ό,τι κρακ-σάιτ ή πορνοσάιτ υπάρχει στο internet με αποτέλεσμα να γεμίσουμε όλοι με spam με 'παραλήπτη' αυτόν.
-
Έστελνε μαζικά email με hard-core τσόντες χειρίστου είδους σε όλο τον όροφο (άνδρες και γυναίκες) που ντρεπόμουν όταν τις άνοιγα.
-
Μας έπαιρνε στα (μη-εταιρικά, δεν ξέρω πώς τα έβρισκε) κινητά μας σε ακατάλληλες ώρες και μέρες ζητώντας τεχνική βοήθεια.
-
Και τέλος, φεύγοντας μας ζητούσε επίμονα τηλέφωνα και email για να 'κρατήσουμε επαφή'. Η αντίδρασή μας:
Αν θυμηθώ και άλλα θα συνεχίσω.
-
Ο θρασύς μ@λακάκος...