-
Ολοι αυτοί που εκμεταλευόμενοι το μπάχαλο που επικρατεί στις 'ουρές' πάνε να χωθούν από το πλάϊ, ανάμεσα απ'τα πόδια του μπροστινού, πάνω απ'όλους με ακροβατικά κλπ για να μην περιμένουν 2 λεπτά παραπάνω!!!
Μερικοί λεωφορειατζήδες, suvάδες κλπ που λόγω του όγκου τους παίζουν chicken με τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου
-
Οποισδήποτε %$#% που πιάνει λίγα δράμια εξουσίας στα χέρια του και νομίζει πως του ανήκει το σύμπαν!Ξεκινώντας από τους πορτιέρηδες και φτάνοντας μέχρι τους καθηγητές πανεπιστημίου και ακόμα παραπέρα...
-
τριτος για σερραιες 'καλα κοριτσια'
-
Σε διασταύρωση που υπάρχει ξεχωριστή λωρίδα και φανάρι για να στρίψει κανείς αριστερά (π.χ. Εγνατία με Καυτατζόγλου στη Θεσσαλονίκη), αυτοί που περνάνε όλο τον κόσμο από δεξιά και κάθονται μπροστά από τον πρώτο, πολλές φορές χωρίς να βλέπουν το πράσινο που ανάβει, και κρατάει λίγο συνήθως, με αποτέλεσμα, εκτός των άλλων, να καθυστερήσουν και όλη τη σειρα. Τις περισσότερες φορές οι 'έξυπνοι' είναι αρκετοί για να δημιουργήσουν μια άλλη λωρίδα απο δεξιά εμποδίζοντας την κίνηση των αυτοκινήτων που, πάνε ευθεία
-
Πέρα από την πλάκα οι Σερραίες είναι παρεξηγημένες . Τα ίδια που ακούγονται για αυτές τα έχω ακούσει και για τις γυναίκες από Αλεξ/πόλη , Κατερίνη , Βέροια , Καβάλα , Πάτρα , Κόρινθο . Είναι τι εμπειρίες έχει ο καθένας
-
εμενα μου ειχαν πει:αν θελεις να εχεις ανοιχτο σπιτι παρε σερραια
παντως με μια σερραια που ειχα ...... ηταν ακριβως το αντιθετο παλι στην εξαιρεση επεσα -
Ο χρήστης Meimaridis έγραψε:
Ολοι αυτοί που εκμεταλευόμενοι το μπάχαλο που επικρατεί στις 'ουρές' πάνε να χωθούν από το πλάϊ, ανάμεσα απ'τα πόδια του μπροστινού, πάνω απ'όλους με ακροβατικά κλπ για να μην περιμένουν 2 λεπτά παραπάνω!!!Τώρα φταίω εγώ αν πω οτι η πλειοψηφία τους είναι κάτι ξιπασμένες κυράτσες; (ο τίτλος του θέματος κακώς καταδεικνύει με το 'ο' , τετράποδα αρσενικού γένους ,μόνο)
-
- ένα μείον για τις Σερραίες από όσα έχω δει. Πάμε παρακάτω.
Ο χοντρός κύριος, φέρων γκλίτσα (!), που σήμερα το πρωί άνοιξε το φερμουάρ για να ουρήσει όχι 'απλά' στην άκρη ενός πεζοδρομίου, αλλά μέσα από τον σπασμένο φεγγίτη μιας ημιυπόγειας αποθήκης. Ίσως η αποθήκη ήταν εγκαταλελειμμένη, ίσως όχι, αλλά και τι μ'αυτό;
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Ολοι αυτοί που εκμεταλευόμενοι το μπάχαλο που επικρατεί στις 'ουρές' πάνε να χωθούν από το πλάϊ, ανάμεσα απ'τα πόδια του μπροστινού, πάνω απ'όλους με ακροβατικά κλπ για να μην περιμένουν 2 λεπτά παραπάνω!!!
Τώρα φταίω εγώ αν πω οτι η πλειοψηφία τους είναι κάτι ξιπασμένες κυράτσες;
όχι δεν φταις. Έτσι είναι. Σπανίως βλέπεις άντρα να προσπαθεί να χωθεί σε ούρα. Αλλά και αν δεις, με μια παρατήρηση φεύγει σαν βρεγμένη γάτα. Οι κυράτσες που λες, όχι μόνο επιμένουν, σου έχουν έτοιμα και επιχειρήματα!
-
Αν είχαν πάει στρατό, θα είχαν στρώσει.
-
Λίγα για τις Σερραίες (που είναι και ωραίες )
για μένα ++++++
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
τριτος για σερραιες 'καλα κοριτσια'4! Πολύ καλά κορίτσια!
-
Ξεχάσατε
τους πορτιέρηδες, μαιτρ, παρκαδόρους στην νυχτερινή ζωή!!!!!!Επίσης, αυτοί οι κάφροι που πάνε να πετάξουν ένα σκουπίδι.... σε ένα κάδο /καλάθι .... είναι τόσο άσχετοι που από το μισό μέτρο το ρίχνουν απ΄εξω τελικά και δεν σκυβουν να το μαζέψουν μετά την αστοχία ... απλά το αφήνουν απ΄έξω και συνεχίζουν σαν να μην τρέχει τίποτα!!!!!!
Οι οργανωμένοι οπαδοι/μισθοφόροι των περισσοτέρων ελληνικών ομάδων
Αυτοί που χώνονται στα διόδια για να γλιτώσουν δυο αμάξια!!!!!
Όποιος χρησιμοποιεί ΛΕΑ σε αυτοκινητόδρομο
Κάτι Κύπριοι που έρχονται στην Ελλάδα για σπουδες και το παίζουν πουλ μουρ... μερικοί φέρνουν και Πορσε δεξιοτίμονες και ο Νταλάρας ακόμα τραγουδάει για την Κύπρο
Κάτι τύποι που δεν έχουν δραχμή έχουν φουσκώσει και δέκα κάρτες και δεν τρέχει τίποτα και συνεχίζουμε να κάνουμε μεγάλη ζωη
Οι γονείς που παίρνουν κινητό στα παιδιά τους από τα 10!!!!!!
Οι αστυνομικοί που δεν μιλούν στον πληθυντικό και δεν ξέρουν ορθογραφία
Οι μαγκιές απο πιλότους της ΠΑ που έχουν στοιχίσει ζωές (ακόμα και αθώων)
Oι πωλητές αυτοκινήτων
Οι μπογιατζήδες που έγιναν κατασκευαστες πολυκατοικιών (πουλάνε σπίτι με τα μισά τετραγωνικά παράνομα) και πλούτισαν
-
-Οι Συνάδελφοι που πηραν πτυχίο με αντιγραφές και δε ξέρουν που πάνε τα τέσσερα....................και στο κόσμο που δεν ξέρει το παίζουν ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ
-Η τοπική αυτοδιοίκηση που όλη τη μέρα τα ξυνουν, παρα μόνο όταν είναι να πάρουν καμία μίζα τότε τρέχουν με χιλια. Και μετά θέλουν και πρόσθετες αρμοδιοτητες, για να τρώνε με 40 κουτάλια
- Η δικαστική εξουσία που ενώ νόμοι υπάρχουν, ούτε ένας κλέφτης δε πάει στη φυλακή. Μπορεί η πολιτικοί να μην είναι άγιοι αλλά στο θέμα της διαφθοράς έχουν μικρότερο μερίδιο ευθυνης. Γιατι κύριε δικαστά δουλειά του υπουργού δεν είναι να βγει με το δίκαννο να κυνηγά τους κλέφτες.....
-Όποιος μου λέει 10 φορές την ημέρα ότι πάχυνα....Εντάξει το είπες φτάνει πια
3 κιλά πήρα δεν έγινα και Μπαντ Σπενσερ.........Τώρα αν δε έχεις τίποτε άλλο να μου τη πεις πρόβλημα σου αλλά αν με την 11 σου πω να πας να........δε θα φταίω εγώ-Όποια γυναίκα 20-25 νομίζει ότι αν βγούμε μαζί χωρίς να την έχω καλέσει εγώ πρέπει να της πληρώσω τα έξοδα....Γιατί κυρία μου τι είμαι το ίδρυμα αναξιοπαθούντων, αν δεν έχεις να κάτσεις σπίτι σου η να βρεις χρυσό σπόνσορα .αντίθετα στις γυναίκες 30+ βγάζω το καπέλο ,τουλάχιστον σε μερικές φίλες μου
-Τέλος όταν είμαι στο εξοχικό μου με το που πάω να πιω ένα φραπεδακι και να χαζέψω τσουπ μου κολλάνε κάτι κουρασμένα παλικάρια 50αρηδες και
αρχίζουν γιατρέ με πονάει αυτό, ο τάδε μου έδωσε αυτό το φάρμακο ..........
Αγαπητέ να περάσεις από το Νοσοκομείο να σε κοιτάξω τώρα δε δουλεύω.........Λες και ήρθα ποτέ να σου κάνω τράκα στη δουλειά σου η σε ξέρω και από χθες-τέλος και σταματώ όποιος με δουλεύει γιατί φοράω κράνος/Ζώνη πάντα ακόμα και για 2 μέτρα αποσταση. Εσυ με το κεφάλι σου μπορείς να κάνεις ομελέτα εγώ προτιμώ να το έχω σίγουρο
-
Δεν μου αρέσουν:
Οδηγοί πολλά χρόνια που ακόμη οδηγούν σαν αρχάριοι.
Αυτοί που πετάνε σκουπίδια μέσα από αυτοκίνητα .
Αυτοί που καπνίζουν σε μέρη όπου απαγορεύεται. Όταν τους κάνει παρατήρηση ο υπάλληλος λένε ότι δεν το ήξεραν, ενώ πριν είχαν πει στην παρέα τους : «Θα καπνίσω κι ας απαγορεύεται». Από καθηγητή πανεπιστημίου αυτή η συμπεριφορά. Όχι βέβαια ότι επειδή είναι καθηγητής απαλλάσσεται από τη «γυφτιά».
Οι αγεωγράφητοι. Μιλάς για διακοπές σε νησιά και ούτε ξέρουν που πέφτει η Ιθάκη ή η Αμοργός.
Οι άντρες που μιλούν με θράσος για το πόσες έχουν πηδήσει. Όπου ακούς πολλά καλάθια...Αλλά και κεράσια να έχει το καλάθι, δε λέει αν το ακροατήριο είναι πέρα από τους πολύ στενούς σου φίλους.
Οι δημοσιογράφοι που έχουν πρωινή εκπομπή στο ραδιόφωνο και έχουν άποψη για τα πάντα. Ακόμη κι αν είναι ανενημέρωτοι, ή απλά δεν είναι τόσο έξυπνοι ώστε να μπορούν να σκέφτονται σε βάθος.
Οι δημοσιογράφοι τηλεόρασης που διακόπτουν συνεχώς τον ομιλητή.
Αυτοί που κάνουν γενικεύσεις για τόπους, λαούς, επαγγελματικές κατηγορίες. κλπ. Ακόμη κι αν είναι θετικές. Π.χ. Τι καλοί άνθρωποι οι Αρτινοί, Ιάπωνες, υδραυλικοί. Καλύτερα να ακούω «Τι καλοί οι Αρτινοί, Ιάπωνες, υδραυλικοί που έχω γνωρίσει»
Αυτοί που δε φορούν ζώνη, αλλά την φοράνε όταν δουν αστυνομικούς. Φίλος που οδηγούσε παραλίγο να μας ρίξει στο χαντάκι από τη βιασύνη του να βάλει ζώνη οδηγώντας με 80 χλμ/ώρα. Είχε και σεβαστή κοιλιά, οπότε πως να βάλει ζώνη εν κινήσει.
Οι «κολλημένοι», «φανατικοί» με κάτι που δεν βλέπουν ούτε μέχρι τη μύτη τους. Ομάδα, πολιτ. κόμμα, μάρκα αυτοκινήτου ή ποτού. Το καλύτερο; Νομίζουν ότι είναι αμερόληπτοι και ανοιχτόμυαλοι.
Το δράμα των γιατρών που γράφεται παραπάνω μου το έχουν πει αρκετοί φίλοι γιατροί. Αυτό με την κοροϊδία για φόρεμα ζώνης το προσυπογράφω.
Αυτά ανάμεσα σε πολλά άλλα. Αν βρω χρόνο συνεχίζω
Jacob
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Sorry αλλα μπορεις να τεκμηριωσεις πανω σ αυτο?
-
Ένα (από τα πολλά) που μου έρχεται αμέσως στο μυαλό:
Άσπρα Σπίτια πριν από 4-5 χρόνια... -
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Sorry αλλα μπορεις να τεκμηριωσεις πανω σ αυτο?
Αχ μην με πιέζεις, trust me όμως, δυστυχώς είναι αλήθεια! Νομίζω από αυτά που γράφω στο forum θα έχεις καταλάβει ότι δεν είμαι ψέυτης.
Ένα απλό στοιχείο πχ το F-16 που κατέπεσε στο Πήλιο ήταν τελείως εκτός προβλεπόμενης πορείας!Για να πέσει ένα αεροπλάνο φταίει ή το αεροπλάνο ή ο χειριστής (αφήνω τον καιρό απ΄έξω)
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ένα (από τα πολλά) που μου έρχεται αμέσως στο μυαλό:
Άσπρα Σπίτια πριν από 4-5 χρόνια...Δυστυχώς ναι
-
Ο μηχανόβιος που χώνεται πρώτος στα διόδια και μετά περιμένεις να λύσει την πανοπλία, να βγάλει το πορτοφόλι, να βρει ψιλά, να τα δώσει, να βάλει το πορτοφόλι στη θέση του, να ξαναδέσει την πανοπλία και (...ουφ) να ξεκινήσει.
Ο παπάκιας που περνά ανάμεσα από μποτιλιαρισμένα αυτοκίνητα κορνάροντας συνεχώς.
Ο αναβάτης που δεν σέβεται το φλας που έχεις ανάψει για να αλλάξεις λωρίδα και σου κορνάρει μανιασμένα από τα 50 μέτρα πηγαίνοντας με +40χαω από την υπόλοιπη κίνηση.
Ο οδηγός που δεν αφήνει χώρο για να περνούν οι μοτοσικλέτες.
Οι οδηγοί που κλείνουν τις διασταυρώσεις.
Οι οδηγοί που κορνάρουν σε αυτούς που δεν κλείνουν τις διασταυρώσεις για να κερδίσουν 5 μέτρα.
Οι γυναίκες που δεν παραχωρούν προτεραιότητα σε κανέναν και για τίποτα.
Οι γυναίκες που βρίζουν σα βαρκάρηδες (είτε φταίνε είτε όχι) στηριζόμενες στο ότι κανείς δεν θα τις βρίσει τόσο χυδαία ή χειροδικήσει εναντίον τους από ντροπή.
Οι 'ράλιμεν' που δεν τηρούν τις λωρίδες όταν ο δρόμος έχει καμπή κλείνοντας την τροχιά τους με αποτέλεσμα να σε κλείνουν απροειδοποίητα πάνω στη στροφή.
ΥΓ1: Σταματήστε το off-topic με τις Σερραίες.
ΥΓ2: Τα παραδείγματα του εναρκτήριου μηνύματος είναι πραγματικά. Ειδικά για τον συνάδερφο μπορώ να γράψω ένα σεντόνι με τα καραγκιοζιλίκια του.
Ο θρασύς μ@λακάκος...