-
-
Εσύ είσαι ο περιβόητος Χρονομέτρης;
-
Ο χρήστης stradale έγραψε:
Ξόδεψα τόσο χρόνο για να διαβάσω 16 ανούσιες σελίδες.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ορισμένοι βγάζουν τόσο μίσος για συγκεκριμένες μάρκες-μοντέλα. Μήπως όλοι γίνατε ξαφνικά οδηγάρες και το μόνο που θέλετε από μία εταιρία-μοντέλο είναι το 'απόλυτο'; Τότε πάσο καλά μου πιλοτάκια! Αλλά ποιος σας είπε ότι η θείτσα δίπλα θέλει να πηγαίνει τέζα;
Έχω δει παλικάρι με Yugo να το βάζει σε στροφές απίστευτα! Όπως και αρκετά Impreza να μπαίνουν τόοοσοοο άτσαλα...Λοιπόν πιλοτάκια, θα σας δω στην πίστα. Κι ας έχω Corsa...
Το 'μίσος' αγαπητέ, του Έλληνα, απέναντι σε κάτι άλλο μεταφράζεται ως ζήλια επειδή δεν μπορεί να το αποκτήσει!Πολύ περισσότερο επειδή ανταγωνιστικά αισθπάνεται κατώτερος με αυτό που εκείνος έχει...Θυμάστε το ανέκδοτο που είπε ο Αρχιεπίσκοπος?Δε με νοιάζει να έχω κι εγώ όσες κατσίκες έχει ο γείτονας αλλά να ψοφίσουν οι δικές του!
Σόεευ για το offtopic -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Αν στρίψεις και οδηγήσεις Άστρα Η 1.8 140άρι με IDS+ και εργοστασιακά 17', θα ξεχάσεις πολλά Xcara,TSi,GT,Si,Rallye κτλ!
x2!!!!
-
Ο χρήστης Ιγνάτιος Φίκερ έγραψε:
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ορισμένοι βγάζουν τόσο μίσος για συγκεκριμένες μάρκες-μοντέλα. Μήπως όλοι γίνατε ξαφνικά οδηγάρες και το μόνο που θέλετε από μία εταιρία-μοντέλο είναι το 'απόλυτο'; Τότε πάσο καλά μου πιλοτάκια! Αλλά ποιος σας είπε ότι η θείτσα δίπλα θέλει να πηγαίνει τέζα;
Έχω δει παλικάρι με Yugo να το βάζει σε στροφές απίστευτα! Όπως και αρκετά Impreza να μπαίνουν τόοοσοοο άτσαλα...Λοιπόν πιλοτάκια, θα σας δω στην πίστα. Κι ας έχω Corsa...
Το 'μίσος' αγαπητέ, του Έλληνα, απέναντι σε κάτι άλλο μεταφράζεται ως ζήλια επειδή δεν μπορεί να το αποκτήσει!Πολύ περισσότερο επειδή ανταγωνιστικά αισθπάνεται κατώτερος με αυτό που εκείνος έχει...Θυμάστε το ανέκδοτο που είπε ο Αρχιεπίσκοπος?Δε με νοιάζει να έχω κι εγώ όσες κατσίκες έχει ο γείτονας αλλά να ψοφίσουν οι δικές του!
Σόεευ για το offtopicΞεκολλήστε! Το τόπικ είναι χιουμοριστικό και με διάθεση αστεϊσμού, πόσες φορές πρέπει να το γράψω??? Και μετά λες ότι διάβασες ΚΑΙ τις 16 σελίδες φίλε stradale...
Όσο για την σύγκριση Astra με Rallye, αν έγινε στο χιουμοριστικό πνεύμα του θέματος, ΟΚ!
[moderator]
-
Μήπως γι'αυτό σταμάτησε η opel το speedster?
Για να αποφύγει απ'ευθείας σύκριση με το Αstra 1.8 με τα 140 άλογα κ τις 17άρες ζάντες?:))
Η αλήθεια είναι ότι θα προέκυπτε κανιβαλισμός και κρίμα θα'ταν:)Τώρα στα πιο σοβαρά..
Μια χαρά εταιρία είναι η opel.Σε άλλους ταιριάζει πιο πολύ η φιλοσοφία της σε άλλους λιγότερο.
Έχω δει παιδία με corsa και astra να πηγαίνουν πολύ γρήγορα σε δρόμο με στροφές.Μπορεί το αυτοκίνητο να μην εμπνέει τόσο στην εργοστασιακή του μορφή για τέτοιου είδους παιχνίδια,αλλά όχι οτί δε στρίβουν κ όλας,αν θέλει κ ο οδηγός τους.Απλά συγκρίσεις τόσο διαφορετικών αυτοκινήτων(Astra-Rallye)πιστεύω πως αδικούν και τα 2 αυτοκίνητα.
-
Ο χρήστης JohnnyWalker έγραψε:
Αν στρίψεις και οδηγήσεις Άστρα Η 1.8 140άρι με IDS+ και εργοστασιακά 17', θα ξεχάσεις πολλά Xcara,TSi,GT,Si,Rallye κτλ!
x2!!!!
Μια χαρά εταιρία είναι η opel.Σε άλλους ταιριάζει πιο πολύ η φιλοσοφία της σε άλλους λιγότερο.
+1
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Σόεευ για το offtopicΞεκολλήστε! Το τόπικ είναι χιουμοριστικό και με διάθεση αστεϊσμού, πόσες φορές πρέπει να το γράψω??? Και μετά λες ότι διάβασες ΚΑΙ τις 16 σελίδες φίλε stradale...
Όσο για την σύγκριση Astra με Rallye, αν έγινε στο χιουμοριστικό πνεύμα του θέματος, ΟΚ!
[moderator]
Φίλε Krusenstern το χιούμορ με τον κακό εμπαιγμό είναι πολύ κοντινές έννοιες και συχνά συγχέονται. Προσωπικά δε γέλασα και τόσο με το topic, εσύ;
-
Εύλογο το ερώτημα σου φίλε Stradale. Προσωπικά, και μόνο, έχω σχηματίσει την εντύπωση πως εάν ανοίξει κάποιος ένα thread που σχολιάζει αρνητικά ένα γεγονός ή χαρακτηριστικό που σχετίζεται με μια μάρκα, τότε θα δημιουργηθεί νομοτελειακά το εξής φαινόμενο:
Οι προφανώς λιγότεροι υποστηρικτές της μάρκας θα βρεθούν απέναντι στην πανταχόθεν επικριτική διάθεση όλων όσων βρίσκουν την ευκαιρία να γράψουν μια περισσότερο ή- συχνότερα- ελάχιστα σχετική, φυσικά αρνητική, ιστορία. Ιδίως, αν ταυτόχρονα καταφέρουν να αντιπαραβάλλουν το αρνητικό περιστατικό με την ορθή επιλογή που έκαναν επιλέγοντας κάποια άλλη μάρκα.
Και κάποια στιγμή η ιστορία ξεθυμαίνει..
Από κει και πέρα, υπάρχει συζήτηση γύρω από το τι καλύπτει περισσότερο ορισμένες ανάγκες (π.χ. θέλω καυτό hatch, RS ή OPC;), όπου κατατίθενται απόψεις αρκούντως ορθολογικές.
Υπάρχει όμως και η τραγική περίπτωση εκείνων που σαν παιδιά δημοτικού γράφουν ανεκδιήγητα posts του τύπου 'ήρθε το τάδε και τα έσβησε όλα' και λοιπά, τα οποία σε προκαλούν να τα στηλιτεύσεις.
Ολόσωστα είπες πως με το Corsa σου μπορείς να βάλεις τα γυαλιά σε πολλούς. Αλλά αν καλή ώρα άρχιζες να μιλάς για τον βασιλιά των σούπερ μίνι, δεν θα περίμενες να αντιμετωπίσεις κριτική;
Συμφωνώ πως η εμπάθεια με μια μάρκα είναι ανόητη- ο έλεγχος όμως όσων ξεστομίζουν ορισμένοι περί ανωτερότητος του τάδε ή του δείνα είναι τουλάχιστον δόκιμος σε ένα ανοικτό φόρουμ.
Άρα, το σε τι βαθμό η κριτική πηγάζει από εμπάθεια ή από αντιπαραβολή/ έλεγχο επιχειρημάτων, είναι κάθε φορά ανοιχτή υπόθεση- κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον.
-
Σωστά τα λες, όμως άλλο να πάρω 5 αντικείμενα (αυτοκίνητα στην προκειμένη περίπτωση) και να τα συγκρίνω και άλλο να βουτήξω ένα, να το βάλω στη γωνία και να το χτυπάω ανελέητα, χωρίς ουσιαστικά να μου έχει φταίξει σε κάτι.
Και ειλικρινά, δεν τα λέω όλα αυτά επειδή έχω Opel. Κι εδώ που τα λέμε, το επόμενό μου αυτοκίνητό ΔΕΝ θα είναι Opel. Δεν είμαι δηλαδή κολλημένος. Αλλά είναι άδικος αυτός ο πόλεμος σε συγκεκριμένες ομάδες. Υπάρχουν τόσο πιο ενδιαφέροντα θέματα εδώ μέσα. -
Ο χρήστης stradale έγραψε:
Υπάρχουν τόσο πιο ενδιαφέροντα θέματα εδώ μέσα.Στα οποία οι περισσότεροι συμμετέχουμε και σχολιάζουμε ανάλογα. Εδώ όμως είναι για να γίνει πλάκα.
Μη κολλάς λοιπόν στη 'μάρκα'.Αν δηλαδή διαβάσεις το τι γράψαμε στο http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... C%F8%F4%E5 θα χάσεις κάθε ιδέα.
-
Αν στρίψεις και οδηγήσεις Άστρα Η 1.8 140άρι με IDS+ και εργοστασιακά 17', θα ξεχάσεις πολλά Xcara,TSi,GT,Si,Rallye κτλ!οεο
(χρονομετρης speaking?) -
Ρε παιδιά, μια απορία έχω.. Ο κινητήρας ο TSi πως ακριβώς στρίβει? Με τα πιστόνια ή με τις τουρμπίνες?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ρε παιδιά, μια απορία έχω.. Ο κινητήρας ο TSi πως ακριβώς στρίβει? Με τα πιστόνια ή με τις τουρμπίνες?γιατι, το Xcara τι σου λεει;;
-
Δεν εκατσα να διαβασω και τις 16 σελιδες του τοπικ(μονο 1η και αυτη εδω) απλα να πω οτι δεν καταλαβαινω το νοημα του συγκεκριμενου ποστ. Για ποιο λογο να κατσουμε να κρινουμε μια εταιρεια που εμμεσα κρινουμε και τους αγοραστες της για την επιλογη τους. Εμενα πχ δεν θα μου αρεσε. Δεν θα επεκταθω αλλο απλα δεν μπορω (εγω τουλαχιστον) να κατακρινω την επιλογη του αλλου οποια και αν ειναι αυτη για τον απλουστατο λογο οτι δεν ξερω τι ατομο ειναι, τη φιλοσοφιας ειναι και τι οικονομικης καταστασης ειναι.
Πληροφοριακα παντως εγω εμαθα να οδηγω σε ενα τετοιο. Μαλιστα ηταν και το ιδιο χρωμα αλλα ειχε λιγο διαφορετικη ζαντουλα και ο νοων νοειτω Καινουργια οπελ δεν εχω δοκιμασει για να εχω μια Α αποψη.
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Πληροφοριακα παντως εγω εμαθα να οδηγω σε ενα τετοιο. Μαλιστα ηταν και το ιδιο χρωμα αλλα ειχε λιγο διαφορετικη ζαντουλα και ο νοων νοειτω Καινουργια οπελ δεν εχω δοκιμασει για να εχω μια Α αποψη.
Για αυτό το από πάνω δεν έχει γραφτεί ποτέ τίποτα κακό σε αυτό το φόρουμ,αν με εννοείς...
Κατά τα λοιπά,χιούμορ κάνουμε...'ρόδα,τσάντα και κοπάνα' είναι το θέμα,μόνο που αφορά τα Όπελ!!
-
OPEL...... το τελευταίο opel που μου άρεσε είναι για αυτό του εγραψε πιο πάνω ο 007 .... ειδικα το 1.9 ...
Ascona με πισω κίνηση ......
-
Αν στρίψεις και οδηγήσεις Άστρα Η 1.8 140άρι με IDS+ και εργοστασιακά 17', θα ξεχάσεις πολλά Xcara,TSi,GT,Si,Rallye κτλ!έλα Αλέκο .... για ποια λες ????
αλήθεια το IDS ..... είναι ?
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
OPEL...... το τελευταίο opel που μου άρεσε είναι για αυτό του εγραψε πιο πάνω ο 007 .... ειδικα το 1.9 ...Ascona με πισω κίνηση ......
Manta rulez
Αν και όσα υπάρχουν πλεόν έχουν πέσει θύματα απίστευτων κάνγκουρων -
Μην πει κανένας τίποτα κακό ξανά για την Opel!
-I love hοneybunny
-Everybody you call this is a robbery
-Any of you fucking bitch move I’ll execute every motherfuck lost of yaΝτουπ… νταντανταντανταντα ντιριριριριιιιιιιιιι ντανταραρα νταραρα ρα ρααααααααα
Περι Opel [Θάψτε ελεύθερα!]