-
Ο χρήστης zardoz έγραψε:
Αφού μιλάτε για κλοπές/συναγερμούς, μάθετε ότι οι μάστορες κάνουν δύο γύρες.-
Στην πρώτη γύρα, περνώ π.χ από ένα ερημικό δρόμο και κλωτσάω τα αυτοκίνητα για να δω ποιό
πραγματικά έχει συναγερμό και όχι απλά φωτάκια (εδώ όσοι δεν έχουν κραδασμικό έχουν πρόβλημα).
Και μιλάμε για κλωτσιά με δύο πόδια στο τζάμι (ο ένας σηκώνει τον άλλο πλάτη-πλάτη). -
Στην δεύτερη γύρα (10 λεπτά μετά π.χ) σπάω και παίρνω ότι προλάβω. Αν ο δρόμος έχει έστω
και λίγη κίνηση απο αυτοκίνητα, σπάω το πίσω μικρό παράθυρο, αν βιάζομαι, σπάζω ότι να'ναι.
Θα μου πείτε, που τα ξέρω με τέτοια ακρίβεια. Τα κάνω κάθε εβδομάδα να γίνεται στην περιοχή του
λιμανιού - μέχρι και τις ώρες που περνά η πεζή περιπολία ξέρω.Πλάκα κάνουμε!!! Μην με δείρεις!
-
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Πλάκα κάνουμε!!! Μην με δείρεις!
Δε θα σε δείρει. Απλά θα σου κλέψει το αμάξι
-
Για να κάνω μια ερώτηση:
Κατά πόσο πιστεύετε ότι βοηθούν αντικλεπτικά οι αντιηλιακές μεμβράνες? -
Ο χρήστης stoilas έγραψε:
Για να κάνω μια ερώτηση:
Κατά πόσο πιστεύετε ότι βοηθούν αντικλεπτικά οι αντιηλιακές μεμβράνες?Όσο και την παρθένα που έχει πέσει θύμα βιασμού....
-
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Για να κάνω μια ερώτηση:
Κατά πόσο πιστεύετε ότι βοηθούν αντικλεπτικά οι αντιηλιακές μεμβράνες?Όσο και την παρθένα που έχει πέσει θύμα βιασμού....
Kάποιος να το παει στα funniest...
-
Καλημέρα σε όλους/ες το Σάββατο το βράδυ μου διέρηξαν το σπίτι και ανάμεσα στα άλλα πήραν και τα κλειδιά του cc και φύγαν με αυτό κύριοι!
Το αμάξι έχει αριθμό κυκλοφορίας ΖΜΝ 5729 είναι Peugeot 206 cc Rolland Garros 2lt σαμπανιζέ με σχάρα αν το δει κανείς σας ας ειδοποιήσει το 100. Ευχαριστώ,Χρήστος.
-
Ο χρήστης stoilas έγραψε:
Για να κάνω μια ερώτηση:
Κατά πόσο πιστεύετε ότι βοηθούν αντικλεπτικά οι αντιηλιακές μεμβράνες?πάρα πολύ,
1ον δεν φαίνεται εύκολα το εσωτερικό του αυτοκινήτου,ανάλογα με το μοντέλο βέβαια
2ον το τζάμι σπάει πιο δύσκολα
-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
**Καλημέρα σε όλους/ες το Σάββατο το βράδυ μου διέρηξαν το σπίτι και ανάμεσα στα άλλα πήραν και τα κλειδιά του cc και φύγαν με αυτό κύριοι!**Το αμάξι έχει αριθμό κυκλοφορίας ΖΜΝ 5729 είναι Peugeot 206 cc Rolland Garros 2lt σαμπανιζέ με σχάρα αν το δει κανείς σας ας ειδοποιήσει το 100. Ευχαριστώ,Χρήστος.
αυτός είναι πλέον ο πιο διαδεδομένος τρόπος κλοπής ακριβών αυτοκινήτων στην Αγγλία.
Αφού δεν μπορούν να σου πάρουν το αμάξι (μιλάω για μη επαγγελματίες) σου παίρνουν τα κλειδιά με διάρρηξη στο σπίτι.Περαστικά φίλε, εύχομαι να το βρείτε γρήγορα
-
Σε κάποιον γνωστό μου έκαναν το ίδιο και έφγαν με ένα Vitara και ένα focus σαν κύριοι. Η πλάκα είναι ότι σε λιγότερο από μήνα και τα 2 οχήματα βρέθηκαν άθικτα!!!
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
Για να κάνω μια ερώτηση:
Κατά πόσο πιστεύετε ότι βοηθούν αντικλεπτικά οι αντιηλιακές μεμβράνες?πάρα πολύ,
1ον δεν φαίνεται εύκολα το εσωτερικό του αυτοκινήτου,ανάλογα με το μοντέλο βέβαια
3ον δεν φαινεται το πιτμπουλ
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Για να κάνω μια ερώτηση:
3ον δεν φαινεται το πιτμπουλ
Αυτά δεν τα λέμε δυνατά θα πλακώσουν οι ζωοφιlisti
-
αν δεν καταφέρετε να προστατέψτε το αμάξι σας τουλάχιστον φροντίστε να τιμωρηθεί ο κλέφτης.κάτω από το κάθισμα βάλτε ένα μαχαίρι να στέκεται όρθιο η κάτι μυτερό κατά προτίμηση σκουριασμένο . μονο μην ξεχαστείτε
-
εμενα,οποιος αγκιξει τη sedan θα τον σφαξω!!!
εξαλλου αμα θελω βαζω τα κρουτσκααρ να περιπολουν γυρο απο το φρουριο. -
το αυτοκίνητο που έλεγα ότι βρέθηκε κλεμμένο απέναντι απ'το σπίτι μου, ρώτησα την αστυνομία.. ( ξέχασα να ενημερώσω )
πρόκειται για ένα focus I μπλε 5θυρο, και ο ιδιοκτήτης βρέθηκε, είναι κάτοικος πειραιά. το αυτοκίνητο είναι άθικτο. Κάποιος το έκλεψε, έκανε τη δουλειά του ( ποιος ξέρει τί..) και το παράτησε.... -
Μεσα σε δυο εβδομαδες μου ανοιξαν το punto τρεις φορες, τη μια εσπασαν το τζαμι του οδηγου και τις αλλες δυο τον αφαλο της κλειδαριας με λοστο. H πλακα ειναι οτι τις 2 φορες δεν πηραν τιποτα απο το αυτοκινητο (ουτε καν 10 ευρω που ειχα μια απο τις φορες ξεχασμενα στη θηκη πανω απο το ραδιοκασετοφωνο), εκτος απο τη μια φορα που πηραν, ακουσον ακουσον, τη θηκη με τα CD. Εχω συναγερμο και immo, αλλα προφανως δεν προλαβαν να το βαλουν μπρος. Και προφανεστατα το Puntακι μου θα πηγαινε για ανταλλακτικα (αλλιως κατι θα ειχαν παρει). Να σημειωθει οτι και τις τρεις φορες ηταν παρκαρισμενο στην ιδια περιοχη, οποτε μαλλον ειχε πεσει σημα οτι καποιος εψαχνε ανταλλακτικα απο punto. Περιοχή; και τις 3 φορές παρκαρισμένο σε όχι πολύ σκοτεινο δρόμο στο Γκαζι. Γενικα η περιοχη εκει είναι επικινδυνη από ότι εχω ακουσει και απο αλλους!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
το αυτοκίνητο που έλεγα ότι βρέθηκε κλεμμένο απέναντι απ'το σπίτι μου, ρώτησα την αστυνομία.. ( ξέχασα να ενημερώσω )
πρόκειται για ένα focus I μπλε 5θυρο, και ο ιδιοκτήτης βρέθηκε, είναι κάτοικος πειραιά. το αυτοκίνητο είναι άθικτο. Κάποιος το έκλεψε, έκανε τη δουλειά του ( ποιος ξέρει τί..) και το παράτησε....Πλάκα, πλάκα φαντάζεσαι ο ιδιοκτήτης να δεί στις ειδήσεις 'Ληστεία τράπεζας στο Πειραιά. Οι δράστες διέφυγαν με αυτοκίνητο μάρκας Ford, μπλε χρώματος...'
-
με τσουζει και εμενα το συγκεκριμενο θεμα
ειμαι κατοχος ενος getz και μου το ανοιξαν στο Κουκακι την Τριτη
η δουλεια εγινε αναμεσα στις 09.00-17.00 οταν ημουν δουλεια
πηραν ενα μπουφαν που ηταν στο πισω καθισμα και μια ψηφιακη φωτογραφικη μηχανη απο το ντουλαπακι του συνοδηγου
ολοι μου λενε οτι για το μπουφαν το ανοιξαν και απλα ηταν τυχεροι και βρηκαν και την φωτογραφικη μου μεσα
δεν ξερω αν εχει νοημα να παω στους μπατσους να το δηλωσω καν... -
Εμένα μου είχαν ανοίξει (?) το accent γιατί η γυναίκα μου είχε αφήσει ένα τσαντάκι μέσα. Βάζω '?' γιατί μολονότι βρήκα σημάδια παραβίασης, το τσαντάκι βρισκόταν ακόμα εκεί. Ίσως γιατί ήταν γεμάτο καλλυντικά.
-
ειχατε συναγερμο εσεις που σας το ανοιξανε?????
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
πρόκειται για ένα focus I μπλε 5θυρο, και ο ιδιοκτήτης βρέθηκε, είναι κάτοικος πειραιά. το αυτοκίνητο είναι άθικτο. Κάποιος το έκλεψε, έκανε τη δουλειά του ( ποιος ξέρει τί..) και το παράτησε....χμμμ....
ίδιο αμάξι ίδιο χρώμα...
μήπως μιλάμε για τον ίδιο???
Κλοπές αυτοκινήτων