-
αυριο το παραλαμβανει,απο οτι μου ειπε εβαλε και δερμα και αλλα καλουδια,χλιδα
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
αυριο το παραλαμβανει,απο οτι μου ειπε εβαλε και δερμα και αλλα καλουδια,χλιδαΤελικά το Σουηδό έκλεισε;
-
9-3 2.0 aero
-
Αυξάνονται και πληθύνονται οι 'Σουηδοί'...
-
Καλορίζικο! Πες του λίγο στρώσιμο στην αρχή και μετά να του δώσει να καταλάβει!
-
χαρα που την κανατε οι σουηδοι
ξερει αυτος ειναι γκαζακιας -
Ο χρήστης BugsBunny έγραψε:
Αυξάνονται και πληθύνονται οι 'Σουηδοί'...Ενας ακομα (Volvo S40 1.
-
Ο χρήστης prometheas έγραψε:
Αυξάνονται και πληθύνονται οι 'Σουηδοί'...
Ενας ακομα (Volvo S40 1.8 )
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
1o audi
2o saabΛογοι: πολυ καλα μοτερ και στα δυο, με πολυ ευκολο πρωτο σταδιο και +πολλα αλογα
όταν ψήφισα το Σάαμπ, δεν είχα δει τα αποτελέσματα.Τελικά είναι πολλοί που το προτιμούν!Επειδή δε μ αρέσει να διυλίζω το κουνούπι, μιας και όλα είναι κορυφαία, ψηφίζω Σάαμπ επειδή μ αρέσει πάρα πολύ εμφανισιακά!
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
1o audi
2o saabΛογοι: πολυ καλα μοτερ και στα δυο, με πολυ ευκολο πρωτο σταδιο και +πολλα αλογα
όταν ψήφισα το Σάαμπ, δεν είχα δει τα αποτελέσματα.Τελικά είναι πολλοί που το προτιμούν!Επειδή δε μ αρέσει να διυλίζω το κουνούπι, μιας και όλα είναι κορυφαία, ψηφίζω Σάαμπ επειδή μ αρέσει πάρα πολύ εμφανισιακά!
Αφού όσοι πέρνουν Σουηδικά και άλογα έχουν και Σουηδική αξιοπιστία - ασφάλεια έχουν, αλλά και 'μούρη' έχουν (Που απ' οτι έχω καταλάβει αυτό είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάνε όλοι στην Ελλάδα) και δεν το έχει πάρει και η κουτσή-Μαρία για μόστρα......
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
1o audi
Αφού όσοι πέρνουν Σουηδικά και άλογα έχουν και Σουηδική αξιοπιστία - ασφάλεια έχουν, αλλά και 'μούρη' έχουν (Που απ' οτι έχω καταλάβει αυτό είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάνε όλοι στην Ελλάδα) και δεν το έχει πάρει και η κουτσή-Μαρία για μόστρα......
Λες να φεύγουμε από το συμπλεγματικό σύνδρομο Μερσεντέ - Μπέμπα;
Βέβαια όσοι ψηφίσαμε δεν είμαστε και υποψήφιοι αγοραστές...Γιατί οι πίνακες πωλήσεων άλλα λένε (δυστυχώς..)
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Λες να φεύγουμε από το συμπλεγματικό σύνδρομο Μερσεντέ - Μπέμπα;Βέβαια όσοι ψηφίσαμε δεν είμαστε και υποψήφιοι αγοραστές...Γιατί οι πίνακες πωλήσεων άλλα λένε (δυστυχώς..)
Εγώ έχω δύο. Πόσα άλλα να πάρω;;
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Λες να φεύγουμε από το συμπλεγματικό σύνδρομο Μερσεντέ - Μπέμπα;
Βέβαια όσοι ψηφίσαμε δεν είμαστε και υποψήφιοι αγοραστές...Γιατί οι πίνακες πωλήσεων άλλα λένε (δυστυχώς..)
Εγώ έχω δύο. Πόσα άλλα να πάρω;;
Δως μου ένα και αγόρασε κι άλλο
-
Πριτςςςς! δεν τα δίνω τα μωρά μου!
-
παιδια αν η μερσεντες βγαλει ενα αμαξι που οδηγικα να μου λεει και να μπορω να το αποκτησω κι ολας,
δεν με νοιαζει καθολου η ταμπελα του 'πανιβλακα νεοπλουτου' που θα κληρονομησω.
εχει πιο πολυ κλαση απο αλλα αυτοκινητα, οτι και να λεμε.ομως μεχρι ή μεχρι να γινω εγω billionaire ή μεχρι να τρελαθει το αφεντικο της μερσεντες,
κοιταζω και βολευω οσο το δυνατον καλυτερα τις ανησυχιες και τις αναγκες μου επιλεγοντας αυτο που ικανοποιει τα περισσοτερα χωρις να με κλεισουνε φυλακη.οποτε με αυτα τα κριτηρια αφησα απ'εξω και τη μερσεντα και τη μπεμπα.
με γεια τον γρηγορο σουηδο!! καλοταξιδος και καλογκαζωτος!!
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
9-3 2.0 aeroΣωστοοοοοοός! Πολλά και καλά χιλιόμετρα!
-
Προσωπικά νομίζω, πως αν ξεφύγει κανείς από την ταμπέλα του 'νεόπλουτου' η Ε200 (εννοείται από Γερμανία - ενός έτους θα'ναι περίπου 31-32 Κ - φουλ έξτρα: δέρμα, ηλιοροφή, κλπ) είναι μονόδρομος γιατί θα κρατήσει και τα λεφτά της για 3-4 χρόνια!
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Αφού όσοι πέρνουν Σουηδικά και άλογα έχουν και Σουηδική αξιοπιστία
souidiki a3iopistia einai opws leme souidiko anekdoto?
sorry sado alla milousa prin ligo kairo me enan typo pou douleuei se service saab kai leei oti bgazoun ena swro problimata kai einai kai panakriba na ta ftia3eis.
dimsabas: swstos, eidika to proigoumeno 9-3 htan o magos tou torque steer.
-
Πέρα από σουηδικά άλογα και σουηδική αξιοπιστία, μήπως κερδίζουν και σουηδικό torque steer, ήτοι ατελείωτο ψάρεμα στο τιμόνι κατά την επιτάχυνση; Η εμπειρία μου από τα δύο 9-5 Aero (με τα 230 και τα 250 άλογα μετά το facelift) ήταν ότι πρόκειται για κυνηγούς πεζοδρομίων. Αν έχεις τόση δύναμη, θες κίνηση πίσω ή τετρακίνηση.
-
I agree ...
Κοντρα στα 2.000 cc