-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Ο Lavelle είναι πολύ καλός, το GU023 - Barcelona το έχεις;
(02.09.2005)>>james lavelle - barcelona gu023
Τwo thumbs up!
Από τα καλύτερα της σειράς GU -
Sander Kleinenberg - Nubreed 004
Απο τα καλύτερα άλμπουμ που έχω ακούσει...
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
υπαρχει και special edition με επιπλεον atwork (ακριβοτερη)Φτου!Δεν το ήξερα.Βασικά δε νομίζω να υπήρχε καν στο metropolis,όταν το αγόρασα.
Έχει 'στίχους' μέσα;Κατέληξα επίσης στο ότι και το Come away with me είναι ένα μικρό διαμαντάκι (σώωωωπα-το έχουν πει μερικά εκατομμύρια άτομα πριν από σένα ).Πολύ όμορφη εμπορική πλευρά της jazz...
Επίσης πολύ καλό,όπως πάντα,είναι και το cd του περιοδικού Τζαζ και Jazz.Αυτό το μήνα έχει Django Reinhardt. (αυτός ο τύπος με τον οποίο είχε εμμμονή ο Sean Penn στην ταινία 'Συμφωνίες και Ασυμφωνίες',αν την έχετε δει)
-
sigur ros -Agaetis byrjun (ή καπως ετσι)
και αυτο αριστουργημα
-
κατεβασα το ten των Pearl Jam
πολλα απο τα κομματια τα ηξερα και μου αρεσαν αλλα επρεπε να το ακουσω σαν συνολο για να το εκτιμησω
I know someday you’ll have a beautiful life, I know you’ll be a star
In somebody else’s sky, but why
Why, why can’t it be, why can’t it be mine -
Όλη τη δισκογραφία των Doors σε βινύλιο για να υπάρχει και αυτό πριν 3-4 χρόνια. Για οτιδήποτε άλλο υπαρχει και ο Azzureus, προτιμώ να τους 'κλέβω' αντί να με κλέβουν...
-
i)Caesars>39 minutes of bliss
ii)Death in Vegas>Satan's Circus
iii)Grandaddy>Sumday
iv)Mazzy Star>She hangs brightly
v)Sigur Ros>Sigur Ros (αν δεν κάνω λάθος, διότι δεν αναφέρεται πουθενά ο τίτλος...). Βρήκα το συγκεκριμένο στα Fnac (στο Παρίσι) 12,65 € πριν 4 μήνες και στο Metropolis κόστιζε πάνω από 20... Τί να πει κανείς... -
Ερώτηση κρίσεως:
Αγοράζεις ένα CD, το ακούς και είναι 1000% μάπα. Πας να το γυρίσεις και φυσικά δεν σου το γυρίζουν, γιατί θεωρούν ότι το έχεις αντιγράψει (άσχετο αν το έχεις κάνει ή όχι)... Γιατί τέτοιο θράσος; Όταν πουλάνε κάτι που δεν έχει την αναμενόμενη ποιότητα, γιατί δεν μας δίνουν τη δυνατότητα να το επιστρέψουμε;
Υπάρχει κάποια νομική στήριξη αυτής της άρνησης ή είναι απλά ένα ακόμα νταβατζιλίκι;
-
σε πολλα δισκαδικα εχεισ τη δυνατοτητα να ακουσεις ενα δισκο πριν τον παρεις
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
σε πολλα δισκαδικα εχεισ τη δυνατοτητα να ακουσεις ενα δισκο πριν τον παρειςΝαι, αλλά μπορείς να κάτσεις να ακούσεις ένα δίσκο ολόκληρο στα όρθια μέσα στο μαγαζί; Και συνήθως χρειάζεται να τον περάσεις 2-3 φορές ώστε να σου 'κάτσει' όπως λέμε, πριν αποφάσισεις αν σ' αρέσει ή όχι...
-
φίλε Νάσο, μην το βλέπεις μονόπλευρα.. δες και την πλευρά του εμπόρου..
Αν είχες εσυ κατάστημα και πούλαγες CD, πως θα σου φαινόταν ο κάθε εξυπνάκιας να αγόραζε κάτι και την άλλη μέρα να το γύρναγε να πάρει κάτι άλλο (σπάει η ταινία, το έχει ριπάρει και έχει αφήσει δαχτυλιές αντε μετά να το πουλήσεις)
Θα ήσουν out-of-business σε 1 εβδομάδα
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ερώτηση κρίσεως:Αγοράζεις ένα CD, το ακούς και είναι 1000% μάπα. Πας να το γυρίσεις και φυσικά δεν σου το γυρίζουν, γιατί θεωρούν ότι το έχεις αντιγράψει (άσχετο αν το έχεις κάνει ή όχι)... Γιατί τέτοιο θράσος; Όταν πουλάνε κάτι που δεν έχει την αναμενόμενη ποιότητα, γιατί δεν μας δίνουν τη δυνατότητα να το επιστρέψουμε;
Υπάρχει κάποια νομική στήριξη αυτής της άρνησης ή είναι απλά ένα ακόμα νταβατζιλίκι;
Να σου πω την αλήθεια,και γω να ήμουν έμπορος,δεν θα στο άλλαζα...
Αν θες να έχεις τέτοιες ευκολίες,καλό θα είναι να ψωνίζεις από συγκεκριμένο,μικρό cdάδικο και να γίνεις 'φίλος' με τον ιδιοκτήτη.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αν θες να έχεις τέτοιες ευκολίες,καλό θα είναι να ψωνίζεις από συγκεκριμένο,μικρό cdάδικο και να γίνεις 'φίλος' με τον ιδιοκτήτη....ή να μην αγοράζεις καθόλου cd μέχρι να τα πάνε στην κανονική τους τιμή που είναι το πολύ 5 € και η τιμή αυτή βρίσκετε πολύ εύκολα αν συγκρίνεις τις τιμές των δίσκων βινυλίου στα μέσα του '80 και αν λάβουμε υπόψιν μας ότι ένας δίσκος βινυλίου κόστιζε 100 φορές πάνω από ένα cd σε ότι αφορά το υλικό κατασκευής και τον τρόπο εγγραφής.
Αν δε μιλήσουμε και για ελληνική 'μουσική' τύπου Φοίβου τότε η τιμή των cd θα έπρεπε να είναι 0.10 € και στα 10 cd ένα σπίτι δώρο! -
Ο χρήστης sokos έγραψε:
φίλε Νάσο, μην το βλέπεις μονόπλευρα.. δες και την πλευρά του εμπόρου..Αν είχες εσυ κατάστημα και πούλαγες CD, πως θα σου φαινόταν ο κάθε εξυπνάκιας να αγόραζε κάτι και την άλλη μέρα να το γύρναγε να πάρει κάτι άλλο (σπάει η ταινία, το έχει ριπάρει και έχει αφήσει δαχτυλιές αντε μετά να το πουλήσεις)
Θα ήσουν out-of-business σε 1 εβδομάδα
Δεν καταλάβατε... Δεν τα βάζω με κανέναν ιδιοκτήτη καταστήματος και δεν έχω επιχειρήσει καν να κάνω κάτι τέτοιο. Απλά χτες στο Metropolis έπεσα σε μία διαφωνία πελάτη με το μαγαζί και είπα να ρωτήσω αν ξέρετε κάτι σχετικό. Βασικά, γενικά όλα τα προϊόντα που είναι συσκευασμένα απ' τη μαμά, δεν επιστρέφονται παρά μόνο αν είναι ελαττωματικά. Αλλά σαν σκέψη δεν μ' αρέσει ότι δεν μπορείς να μην είσαι ικανοποιημένος απ' το προϊόν σου, αλλά πρέπει να το φορτωθείς!!!
-
(Σχετικά με την ερώτηση του topic )--->
Σημερινές αγορές:
i)Body count>Body count
ii)The Verve>This is music (singles 1992-1998)
Τιμή εκάστου: 6,90 -
Στο Virgin Megastore μου είπε η κοπέλα ότι τους γυρνάνε δισκάκια (τα οποία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ CD) γιατί λόγω της 'προστασίας κατά της αντιγραφής' (η μεγάλη ΑΠΑΤΗ της Macrovision) δεν παίζουν στα ραδιο-CD των αυτοκινήτων.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Στο Virgin Megastore μου είπε η κοπέλα ότι τους γυρνάνε δισκάκια (τα οποία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ CD) γιατί λόγω της 'προστασίας κατά της αντιγραφής' (η μεγάλη ΑΠΑΤΗ της Macrovision) δεν παίζουν στα ραδιο-CD των αυτοκινήτων.Δεν μου λες, ισχύει ότι χαλάνε και οι συσκευές σιγά-σιγά μ' αυτά; Εσύ νομίζω το είχες αναφέρει. Και ποια είναι αυτά τα δισκάκια; Εννοώ, πώς τα καταλαβαίνεις, ΠΡΙΝ τα αγοράσεις; Ούτε mp3 γίνονται; Για ενημέρωσε λιγάκι!!!
-
Ξερει κανείς ποσο πουλάνε το διπλο live 'Σταυρός του Νοτου-Γραμμες των Οριζόντων' για να δω αν συμφερει νομιμο ή από Nigeria?
Thanx -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ξερει κανείς ποσο πουλάνε το διπλο live 'Σταυρός του Νοτου-Γραμμες των Οριζόντων' για να δω αν συμφερει νομιμο ή από Nigeria?
Thanx26 ευρώ νομίζω. Το σκεφτόμουν κι εγώ, αλλά μετά που άκουσα κάποιες εκτελέσεις στο ραδιόφωνο, άλλαξα γνώμη. Δεν λέει πάρα πολλά. Δοκίμασε το made in Nigeria...
-
πηρε χαμπαρι κανεις τους καινουριους system of a down?
τα τελευταια CD (LP) που αγορασατε....