-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ήθελα να πάρω και Explosions in the sky,αλλά είχαν τελειώσει. Άλλη φορά.
εχω και τα 3 που εχουν βγαλει.απλα απιστευτοιιιιιιι
-
3? Φαντάζομαι ως τρίτο θεωρείς το soundtrack για την ταινία Friday Night Lights. Σωστα? Ειναι τελικά καλό? Εγώ έχω το Those Who Tell The Truth και The Earth Is Not A Cold Dead Place, και οι δύο δίσκοι πραγματικά απίστευτοι.
Ειδικά τον πρώτο τον έχω συνδιάσει με μια πολύ παράξενη περίοδο της ζωής μου, με ταξιδεύει πραγματικά...
-
το 3ο που εχω λεγεται How strange, innocence
αυτο λες σαν soundtrack?
παντως και αυτο ειναι απιστευτο -
Δεν είχα καταλάβει οτι κυκλοφορήσανε νεο άλμπουμ... Αυτό που λέω εγώ ειναι ενα soundtrack που ειχανε γράψει...
Τι λέει το How Strange σε σχέση με τα άλλα;
Επίσης για τους fans της post-rock, στο site http://www.archive.org αν ψάξετε εχει Live Music Archive με ηχογραφημένες συναυλίες Mogwai, Godspeed, Explosions κ.λ.π. σε άψογη ποιότητα FLAC! Περιττό να πω πως σε πολλά σημεία το live υπερτερεί του ηχογραφημένου...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Δεν είχα καταλάβει οτι κυκλοφορήσανε νεο άλμπουμ... Αυτό που λέω εγώ ειναι ενα soundtrack που ειχανε γράψει...Τι λέει το How Strange σε σχέση με τα άλλα;
λιγοτερο καλο απο τα 2 προηγουμενα αλλα εξακολουθει να ναι καλο
βεβαι περι ορεξεως... -
ακουσε (ή πηρε) κανενας το Rock Swing του Paul Anka να γραψει μια γνωμη??
-
-
Grave Digger, the last supper
-
Nightwish, Highest hopes
Τελευταία φορά που αγοράζω CD πάντως (όλο έτσι λέω...)
-
-
For post-rock oriented listeners
1.Synolika oi Explosions in the sky exoun tessera,ena ek twn opoiwn einai soundtrack(friday night lights..opws hdh grafthke).
To How,Strange Innocence einai o prwtos tous diskous,apo diaforetikh etaireia an thimamai kala.2.Mogwai pshfizw aneta to 'come on die young'.Paizane sto pedio tou arews stis 30/9..opws diavasa sth selida tous...phge kaneis?
3.To takk poly kalo,isws to kalytero tous.Genika ti aphxhsh exoun sthn ellada?Edw to takk einai sto Nr5 twn lp charts...
Kai gia na zhlepsoun merikoi, tha tous dw sto telos tou mhna! -
Ο χρήστης Nada! έγραψε:
For post-rock oriented listeners1.Synolika oi Explosions in the sky exoun tessera,ena ek twn opoiwn einai soundtrack(friday night lights..opws hdh grafthke).
To How,Strange Innocence einai o prwtos tous diskous,apo diaforetikh etaireia an thimamai kala.2.Mogwai pshfizw aneta to 'come on die young'.Paizane sto pedio tou arews stis 30/9..opws diavasa sth selida tous...phge kaneis?
3.To takk poly kalo,isws to kalytero tous.Genika ti aphxhsh exoun sthn ellada?Edw to takk einai sto Nr5 twn lp charts...
Kai gia na zhlepsoun merikoi, tha tous dw sto telos tou mhna!Αν μου έλεγε ότι είδες του sentenced στην τελευταία τους συναυλία (1 οκτωβρίου) ή έστω τους The Black League,θα πέθαινα απ' τη ζήλεια μου!
Βέβαια,απ' ότι ξέρω η Oulu (από κει είναι αυτοί που ανέφερα) είναι πολύ μακριά απ' το Ελσίνκι,αλλά ποτέ δεν ξέρεις....Το takk εδω βρίσκεται στην 11η θέση των ξένων charts.Πολύ καλά,νομίζω,για τέτοιου είδους μουσική...
-
Αν μου έλεγε ότι είδες του sentenced στην τελευταία τους συναυλία (1 οκτωβρίου) ή έστω τους The Black League,θα πέθαινα απ' τη ζήλεια μου!
Δεν τους είδα,(όντως το oulu είναι αρκετά μακριά)..και ξέρω ότι θα τους δω στο helsinki κάποια στιγμή.
Sentenced και Black league..δηλαδή sentenced.1 και sentenced.2!
Να φανταστώ Amok fan?Το 11 στα charts μου κάνει εντύπωση.Ίσως να υπάρχει (μικρό μάλλον ) ρεύμα.
Εδώ για την πρώτη τους συναυλία τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν σε 10 λεπτά,οποτε ανακοίνωσαν και δεύτερη ημερομηνία.Για να γράψω και κάτι σχετικό με το topic,κάποια πρόσφατα ακούσματα:
1.ryuichi sakamoto-discord
2.blonde redhead-misery is a butterfly
3.labradford-e luxo so
4-lotus eaters (tribute to dead can dance)
5-jan garbarek-ragas and sagas -
Ο χρήστης Nada! έγραψε:
Αν μου έλεγε ότι είδες του sentenced στην τελευταία τους συναυλία (1 οκτωβρίου) ή έστω τους The Black League,θα πέθαινα απ' τη ζήλεια μου!
Δεν τους είδα,(όντως το oulu είναι αρκετά μακριά)..και ξέρω ότι θα τους δω στο helsinki κάποια στιγμή.
Sentenced και Black league..δηλαδή sentenced.1 και sentenced.2!
Να φανταστώ Amok fan?Μπα...Καμία σχέση οι τωρινοί ή καλύτερα,πρόσφατοι (αφού το κλείσαν το μαγαζί) sentenced με τους TBL.Μ' αρέσουν όλοι οι δίσκοι τους,εκτός απ' τους 2 πρώτους που είναι υπερβολικά πρώιμοι.
Ο πρώτος δίσκος των TBL,'Ichor' είναι χαλαρά αυτός που θα διάλεγα,αν έπρεπε να σώσω ΕΝΑΝ μόνο δίσκο απ' τη συλλογή μου.Για τέτοια 'αγάπη' μιλάμε...
Και ο jan garbarek είναι πολύ καλός,κρίνοντας από τα λίγα που έχω ακούσει και απ' αυτά που διαβάζω σε περιοδικά.Ο δίσκος που λες είναι ο τελευταίος του;
-
Όντως το Ichor πολύ καλο,good choice!
Το ragas and sagas είναι συνεργασία του garbarek με τον khan που είναι πακιστανός.Οποτε μπορείς να καταλάβεις ότι μιλάμε για περίεργη (και πολύ ελκυστική) μίξη.
Είναι δίσκος του 94.Το τελευταίο λέγεται 'in praise of dreams επίσης πολύ καλο,και σχετικά πιο εύπεπτο από άλλες κυκλοφορίες του. -
Ο χρήστης Nada! έγραψε:
Όντως το Ichor πολύ καλο,good choice!Το ragas and sagas είναι συνεργασία του garbarek με τον khan που είναι πακιστανός.Οποτε μπορείς να καταλάβεις ότι μιλάμε για περίεργη (και πολύ ελκυστική) μίξη.
Είναι δίσκος του 94.Το τελευταίο λέγεται 'in praise of dreams επίσης πολύ καλο,και σχετικά πιο εύπεπτο από άλλες κυκλοφορίες του.Βρίσκω άνθρωπο να ξέρει τους TBL και του αρέσει το Ichor (σωστότερα Ιχώρ,γιατί είναι ελληνικός ο τίτλος)!
Ουάου!Πολύ χαίρομαι! -
Καινούριο άκουσμα:
Kasabian, το πρώτο και ομώνυμό τους.
Αρκετά καλός δίσκος, τετριμμένο το στυλάκι τους αλλα συμπαθητικοί παρ' όλα αυτά. Αρκετά πιασάρικα κομματια και ενα γενικότερο feel Primal Scream (δηλ. καλό)
-
Και κάτι ακόμα. Έχετε ακούσει κι εσείς τις φήμες που κυκλοφορούν για επερχόμενο live των ΤΟΟL στην Ελλάδα;
Κάτι αντίστοιχο έγινε και πρόπερσι με διάφορους να ορκίζονται οτι ειναι αλήθεια και πως θα ερχόντουσαν 'σίγουρα' εκείνο το Νοέμβριο. Ειναι πραγματικά εκνευριστικό να ξεκινούν τέτοιες φήμες, ειδικά για τους φαν του εκάστοτε συγκροτήματος.
Πάντως εγώ που ειμαι γραμμένος στο επίσημο fan club βλέπω οτι δεν έχει προγραμματιστεί καμία συναυλία. Ακόμα ηχογραφούν το επόμενο άλμπουμ.
P.S. Μπορει κανείς να μου προτείνει κάποιο άλμπουμ των Gus Gus?
-
Έχω πολλά νεύρα με τα κωλομάγαζα που πουλάνε τα CD. Εκτός του ότι δεν απόλαυσα αυτά που πήρα (τίποτα ιδιαίτερο, ειδικά των Nightwish ήταν μαλακία μου, γιατί τα είχα όλα, αυτό ήταν συλλογή) με εκνευρίζει φοβερά το ότι τα μαγαζιά για να μην τους τα κλέβουν, κολλάνε πάνω ένα κάρο μαλακίες αυτοκόλλητα, ταινίες, ετικέτες κτλ με αποτέλεσμα να μην έχεις ένα καθαρό καινουριο CD, αλλά ένα απαίσιο πλαστικό με άπειρα σκουπίδια πάνω του.
Σεβασμός ρε πούστη μου, λεφτά σας δίνουμε όχι μαρούλια δηλαδή!!!
Στον κουβά, άμα ξαναπάρω CD, να με χέσετε!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Έχω πολλά νεύρα με τα κωλομάγαζα που πουλάνε τα CD. Εκτός του ότι δεν απόλαυσα αυτά που πήρα (τίποτα ιδιαίτερο, ειδικά των Nightwish ήταν μαλακία μου, γιατί τα είχα όλα, αυτό ήταν συλλογή) με εκνευρίζει φοβερά το ότι τα μαγαζιά για να μην τους τα κλέβουν, κολλάνε πάνω ένα κάρο μαλακίες αυτοκόλλητα, ταινίες, ετικέτες κτλ με αποτέλεσμα να μην έχεις ένα καθαρό καινουριο CD, αλλά ένα απαίσιο πλαστικό με άπειρα σκουπίδια πάνω του.Σεβασμός ρε πούστη μου, λεφτά σας δίνουμε όχι μαρούλια δηλαδή!!!
Πεστα Χρησοστομε (μαζι σου και εγω)
παντος με νυχι και λιγο οινοπνευμα βγαινουν τα περισσοτερα
Στον κουβά, άμα ξαναπάρω CD, να με χέσετε!
ξερεις μια παροιμια που λεει οτι θελει η ............... να κριφτει και η χαρα δεν την αφηνει
-
Με νύχι το χάραξες!!!
Με οινόπνευμα το θάμπωσες!!!!Ναι, θα βγούνε οι διαφημίσεις, αλλά θα είναι και χειρότερο κι από πριν!!!
Για τα δισκάκια με ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ κουτάκι η λύση είναι να αγοράσεις άλλο.
Για τα άλλα απλά ζεις με ένα λάθος κουτάκι... Οπότε γιατί να μην το πάρεις τελικά αντιγραμμένο; Μόνο για ηθικούς λόγους, έτσι;
-
Ο χρήστης Nada! έγραψε:
Το ragas and sagas είναι συνεργασία του garbarek με τον khan που είναι πακιστανός.Οποτε μπορείς να καταλάβεις ότι μιλάμε για περίεργη (και πολύ ελκυστική) μίξη.
Πάντως δεν είναι ΄'δύσκολος' δίσκος,και σίγουρα έχει πολύ ενδιαφέρον..
-
Den anefera pouthena oti to 'ragas and sagas' einai dyskolos diskos,eipa oti to teleytaio ,i.e 'in praise of dreams' einai pio 'eypepto' apo palioterous diskous opws ta:
'sart','mnemosyne','officium'(my fav),'All Those Born With Wings','Dis',etc..Epsaksa tis synaylies kai diapistwsa oti oi TBL paizoun 12 noembrh edw.
τα τελευταια CD (LP) που αγορασατε....