-
Πολύ ωραίο το δούλεμα του 5κύλινδρου, ουκ ολίγες φορές εχουμε περάσει τις 6,700 απροβλημάτιστα, με πολύ ωραίο ήχο(για τα δεδομένα της κατηγορίας) και αρκετά καλή συμπεριφορά στο δρόμο. Κρίμα, πολύ κρίμα
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
το facelift της δελτα πανεμορφο ...δε μου αρεσει το σημερινο μπροστινο της..
Ρε συ σιγα τις αλλαγες μονο οι γρίλιες αλλαξανε , απο καθετες σε οριζοντιες
Oντως δεν εχει αλλη αλλαγη Παρολα αυτα μου αρεσει πολύ, η παλια μου εμοιαζε καπως ασχημη απο μπροστα
-
Πάντως έπρεπε να είχε υιοθετηθεί η μάσκα με τις κάθετες γρίλιες σ' όλα(και στα Chrysler)
Τα κάνει κάπως πιο επιθετικά και κατά την γνώμη μου πιο όμορφα
Βλέπωντας πάντως αναλυτικά τα καινούρια στο site της Chrysler πρέπει να πω ότι η Flavia(200) μ' άρεσε αρκετά
Αν βέβαια είχε καλύτερο τελέιωμα το τόξο της οροφής όταν φτάνει στον τρίτο ογκο πραγματικά θα ήταν πανέμορφη και σαν να έχει σχεδιαστεί από τον ίδιο άνθρωπο που έφτιαξε την Delta
Παρ' όλα αυτά το παραπάνω δεν αναιρεί την σφαγή που θα τελεστεί πάνω στο όνομα μιας τόσο ιστορικής φίρμας.
Edit αυτή η 300C αχώνευτη είναι σαν Lancia -
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Κρίμα.....Ο πατέρας μου έχει 5κύλινδρη Lancia k από το 1994 μέχρι και σήμερα - εξαιρετικά καλό αυτοκίνητο και σίγουρα 'πραγματική' Lancia.
Ειχε ο πατερας ενος γνωστου μου ο οποιος την αλλαξε για μια e-class τη διπλοφαναρη.. Το μετανιωσε απο καθε αποψη...
-
Η καινουργια Υ .
Την βρίσκω πολυ ομορφη στο προφιλ και στο πισω μερος , η καινουργια μασκα ομως ειναι αισχος
-
Το βαμμένο καπό στο 2χρωμο χαλάει την πρόσοψη. Στο μονοχρωμο αμάξωμα όμως μια χαρά είναι. Ωραίο και το εσωτερικό του. Γενικά μ' αρέσει. Θα το προτιμούσα από άλλα supermini.
Κάτι μου έχει ξεφύγει όμως (ή δεν θυμάμαι να το διάβασα κάπου): Τωρα πλέον Chrysler δεν θα υπάρχει? Θα πουλάνε μόνο Dodge και Jeep? Δηλαδή πχ το 300C θα το βρίσκουμε μόνο σαν Lancia?
Στην ελληνική αγορά αναφέρομαι κατα βάση αλλά και στην ευρωπαική. -
Δεν ξερω ακριβως αλλα στο 300c θα βασιζεται η καινουργια Thema
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Κάτι μου έχει ξεφύγει όμως (ή δεν θυμάμαι να το διάβασα κάπου): Τωρα πλέον Chrysler δεν θα υπάρχει? Θα πουλάνε μόνο Dodge και Jeep? Δηλαδή πχ το 300C θα το βρίσκουμε μόνο σαν Lancia?
Στην ελληνική αγορά αναφέρομαι κατα βάση αλλά και στην ευρωπαική.Κάπου διάβασα ότι θα είναι ανάλογα με την χώρα. Δηλαδή στις περισσότερες αγορές θα υπάρχουν και ως lancia αλλα και ως chrysler ενώ σε Αγγλία και Ιρλανδία όλα τα lancia ακόμα και το ypsilon θα πουλιούνται ως chrysler
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στην ελληνική αγορά αναφέρομαι κατα βάση αλλά και στην ευρωπαική.Ούτε Chrysler ούτε Dodge θα διατίθεται πλέον στην αγορά της ηπειρωτικής Ευρώπης (EU+ 17).Τα μοντέλα θα τα βρίσκεις ως Lancia και Fiat αντίστοιχα.Εξαίρεση η Μεγάλη Βρετανία και Ιρλανδία (όπου θα διατίθεται η Chrysler αλλά όχι η Lancia).
Επίσης ενοποιείται το δίκτυο διαθέσεως Lancia - Jeep. -
Aυτη η καινουργια μασκα των Lancia μου ειναι τελειως '' ξενη '' δεν κολλαει με την φιρμα
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Στην ελληνική αγορά αναφέρομαι κατα βάση αλλά και στην ευρωπαική.Ούτε Chrysler ούτε Dodge θα διατίθεται πλέον στην αγορά της ηπειρωτικής Ευρώπης (EU+ 17).Τα μοντέλα θα τα βρίσκεις ως Lancia και Fiat αντίστοιχα.Εξαίρεση η Μεγάλη Βρετανία και Ιρλανδία (όπου θα διατίθεται η Chrysler αλλά όχι η Lancia).
Επίσης ενοποιείται το δίκτυο διαθέσεως Lancia - Jeep.Οπότε Caliber/Avenger/Nitro ή τέλος ή με σήμα της Fiat (όπως το Freemont) ή θα ισχύσει μελλοντικά από τους αντικαταστάτες?
-
Aυτη η καινουργια μασκα των Lancia μου ειναι τελειως '' ξενη '' δεν κολλαει με την φιρμαΗ μάσκα? Το όλο σουλούπι δεν δένει με την φίρμα αλλά ας μην το κάνουμε θέμα!
Όλα είναι βέβαια θέμα συνήθειας. Αρκεί η επόμενη γενιά -αν υπάρξει- μην ξαναγυρνά στα παλιά!Δεν ξέρω βέβαια αν δεν τα ξέραμε ως 200C και 300C και τα βλέπαμε απευθείας σαν Lancia τι θα λέγαμε!
-
Η καινουργια Υ .
Την βρίσκω πολυ ομορφη στο προφιλ και στο πισω μερος , η καινουργια μασκα ομως ειναι αισχοςΣτη Lancia αποφάνθηκαν ότι το στροφόμετρο είναι πιο χρήσιμο στον συνοδηγό, παρά στον οδηγό...
Επίσης ο επιλογέας από Vectra είναι μούρλια! -
Η δύναμη της συνήθειας! Επρεπε να παρέχουν χωρο για κραγιόν, σκιές και βούρτσες. Όχι να δουνε που θα βάλουν το ... στροφόμετρο! Φαντάζομαι 'εικαστικό δρώμενο' το στροφόμετρο για τις περισσότερες γυναίκες. Θα μπορούσε να παρέχει χώρο ... κορνίζα για φωτο, ίσως ψηφιακή κορνίζα!
ΥΓ. Αν και το καινούριο Υ δεν θέλω να το δω -και να το προβάλουν- σαν 'προσφορά της αυτοκίνησης στην σύγχρονη ανεξάρτητη γυναίκα'! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Οπότε Caliber/Avenger/Nitro ή τέλος ή με σήμα της Fiat (όπως το Freemont) ή θα ισχύσει μελλοντικά από τους αντικαταστάτες?
new avenger (2013/4) = croma III
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η καινουργια Υ .
Την βρίσκω πολυ ομορφη στο προφιλ και στο πισω μερος , η καινουργια μασκα ομως ειναι αισχοςΣτη Lancia αποφάνθηκαν ότι το στροφόμετρο είναι πιο χρήσιμο στον συνοδηγό, παρά στον οδηγό...
Επίσης ο επιλογέας από Vectra είναι μούρλια!και όμως όταν το αυτοκίνητο δεν έχει σπορ διαθέσεις τα όργανα βολεύουν αφάνταστα σε αυτή τη θέση
-
αηδιες και ξερασματα.
-
O 'μάνατζερ' που κάνει τη παρουσίαση ειναι απλά γελοίος. Τα αυτοκίνητα που παρουσιάζει ακόμα χειρότερα. Ντροπη και αίσχος για την εταιρία. Αυτά γίνονται όταν εταιρίες (ή ακόμα και χώροι όπως αυτοί του αυτοκινήτου) απο εταιρίες-οράματα μετατρέπονται σε εταιρίες κέρδους. Αλλάζουν οι εποχές? Σϊγουρα. Οι απαιτήσεις? Ναι. Αλλά αυτό το αίσχος της Λαντσια ειναι απύθμενο. Πρεπει να γίνει θέμα μελέτης σε σχολές μανατζμεντ, μπραντινγκ, σχεδισμού, επικοινωνίας κλπ.
Θα θυμάμαι λοιπόν τη Πρίσμα μας και την ονειρική Θεμα 8.32 με το κινητήρα Φερράρι και αυτά τα υβρίδια ας με υπόκρουση Εμινεμ και κραυγή-όπερα ας τα βάλουν εκεί που ξέρουν.
Αλβα, ξέρεις αν η Λαντσια έχει πια τμήμα σχεδιασμού ή το τέλειωσαν? Μόνο τους ανθρώπους αυτούς σκέφτομαι.
-
Ο κοσμος τη σημερον ημερα δεν αγοραζει απο εταιριες - οραματα, αγοραζει toyota και vw
-
Ο χρήστης alejandro έγραψε:
Αλβα, ξέρεις αν η Λαντσια έχει πια τμήμα σχεδιασμού ή το τέλειωσαν? Μόνο τους ανθρώπους αυτούς σκέφτομαι.
Χα χα...Από το Γενάρη του 2010 δεν υφίσταται κανένα αυτόνομο κέντρο σχεδιασμού για τα brands των Lancia,Alfa Romeo και Maserati, αφού αυτά ενοποιήθηκαν,συγκεντρώθηκαν και στεγάζονται στην officina 83 του Mirafiori......όπου λειτουργούν πλέον τα centri stile FGA.
Aπό το 2007 το centro stile Lancia είχε ενοποιηθεί με αυτό της Maserati,υπό τη διεύθυνση του Marco Tencone (πατέρας της thesis),ενώ σε αυτό προστέθηκε από το Γενάρη του 2010 το centro stile της Alfa Romeo (μετά την απομάκρυνση του Reitz).
To ενιαίο πλέον centro stile Lancia,Alfa, Maserati υπό τη διεύθυνση του Tencone..... τελεί υπό τον άμεσο έλεγχο του Roberto 'τα σχεδιάζω όλα όπως το 500' Giolito, o oποίος είναι και επικεφαλής του στυλ για τις μάρκες Fiat-Abarth....ενώ ηγείται και του σχεδιαστικού group των designers,που είναι υπεύθυνο για το τμήμα του σχεδιασμού των μοντέλων των διαφόρων brands..... που θα χρησιμοποιούν κοινά μέρη καροσερίας(το 'διαβόητο' team του Cross-design....έργο του οποίου είναι η τροποποίηση της τελευταίας στιγμής στο καπώ της Ypsilon 846).O 'μάνατζερ' που κάνει τη παρουσίαση ειναι απλά γελοίος. Τα αυτοκίνητα που παρουσιάζει ακόμα χειρότερα. Ντροπη και αίσχος για την εταιρία. Αυτά γίνονται όταν εταιρίες (ή ακόμα και χώροι όπως αυτοί του αυτοκινήτου) απο εταιρίες-οράματα μετατρέπονται σε εταιρίες κέρδους. Αλλάζουν οι εποχές? Σϊγουρα. Οι απαιτήσεις? Ναι. Αλλά αυτό το αίσχος της Λαντσια ειναι απύθμενο. Πρεπει να γίνει θέμα μελέτης σε σχολές μανατζμεντ, μπραντινγκ, σχεδισμού, επικοινωνίας κλπ.
Ο 'γελοίος' manager δεν είναι άλλος από τον Olivier Francois,που φέρει την διπλή ιδιότητα του CΕΟ τόσο της Lancia όσο και της Chrysler.
Το rebadging δεν αντέχει σοβαρής κριτικής ως προς τα προϊόντα αυτά καθαυτά,αφού έγινε στα γρήγορα,ανέξοδα και με ό,τι υπήρχε διαθέσιμο, με μοναδικό σκοπό να μην αρχίσουν να εγκαταλείπουν το δίκτυο σωρηδόν οι dealers..με αποτέλεσμα η Fiat το 2013 να έχει μείνει ουσιαστικά χωρίς δίκτυο στην ευρωπαϊκή αγορά.
Ενδεχομένως,έτσι όπως έγινε, να έβλαψε ήδη ανεπανόρθωτα τις όποιες ελπίδες μελλοντικής ανάκαμψης υπήρχαν για το brand. Μιας ανάκαμψης που θα στηριζόταν σε ολοκαίνουρια μοντέλα,που θα αρχίσουν να βλέπουν το φως από το 2013 και μετά.
LANCIA FORUM