-
-
Πότε θα κυκλοφορήσει αυτη η έκδοση και με ποιους κινητήρες??
-
http://www.worldcarfans.com/11302255429 ... l-editions
-
Σαν να μου φαίνεται οτι αν πάρω Ypsilon θα το πάρω σε αυτην την έκδοση εφόσον δεν θα έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή απο τις απλές.
-
μπροστα το ypsilon σε μαυρο-μπλε και με μαυρες ζαντες δειχνει πιο επιθετικο! μακαρι να το βγαλουν σε παραγωγη!
-
Ο χρήστης tsimisde έγραψε:
Σαν να μου φαίνεται οτι αν πάρω Ypsilon θα το πάρω σε αυτην την έκδοση εφόσον δεν θα έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή απο τις απλές.κατσε να δουμε... γιατι πολλα υποσχονται οι ιταλοι και στο τελος λιγα κανουν...
ειχαν πει οτι θα το εβγαζαν και με τον twinair των 105 ιππων, αλλα δεν φαινεται καμια κινηση προς κατι τετοιο!
-
-
ΟΚ αυτα ειναι
merci vespas για το ευχαριστω πρωινο -
αν ειναι και η lancia να κανει τα ρεζιλικια της vw... καλυτερα να μην πατησει στην εκθεση της Γενευης!
και chrysler rebagded μοντελο και με ιμαντες χαμηλωμενο... ποσα να αντεξει ενας lancisti... -
Καλησπερα φιλοι LANCISTI.Ειναι πραγματικα αποριας αξιον γιατι ενα αυτοκινητο σαν το νεο ΝΤΕΛΤΑ δεν κυκλοφορει ευρεως.Εγω προσωπικα θα το επελεγα αν εψαχνα αυτοκινητο αυτης της κατηγοριας.Πραγματικα δεν καταλαβαινω για ποιο λογο να στραφει καποιος σε ενα ΓΚΟΛΦ η ΑΣΤΡΑ.Τουλαχιστον εμφανισιακα το ΛΑΝΤΣΙΑ υπερτερει, και απο πλευρας δυναμης δεν νομιζω οτι υστερει.Θα ηθελα να ρωτησω τους φιλους,αν εχουν ακουσει παραπονα απο ιδιοκτητες του συγκεκριμενου μοντελου.Διοτι αν δεν υπαρχουν,τοτε η' θα πρεπει να στραφουμε στο promotion της εταιρειας η'σε μια ανεξηγητη φοβια του καταναλωτη να προχωρησει στη συγκεκριμενη επιλογη.Παντως κατ'εμε προκειται για προσεγμενο αυτοκινητο το οποιο δεν εχει προσεχθει οσο πρεπει.
υ.γ>Μικρες αποκλισεις στους κινητηρες των ανταγωνιστικων μοντελων δε νομιζω οτι πρεπει να αποτελουν τροχοπεδη για την αγορα του αυτοκινητου.Αναφερομαι στην συνολικη εικονα του μοντελου.
Ευχαριστω. -
Φίλε Τάσο, πραγματικά δεν ξέρω τι ψάχνεις να βρεις...
Δυστυχώς η Lancia είναι μια νεκρή εταιρία πια για την μαμά-Φιατ και το καταναλωτικό κοινό.Κακά τα ψέμματα ο άνθρωπος που θα αγοράσει Λάντσια, το κάνει συνειδητά και δεν έχει στις επιλογές του ούτε τη γκόλφω, ούτε τη γλάστρα. Η δ σίγουρα δεν πάσχει κάπου ιδιαίτερα, ουσιαστικά είναι ένα μπράβο με άλλη προβιά, όπου στη κορυφαία έκδοση μπορεί να ξεβρακώσει ότι κινείται σε ελληνικούς δρόμους και παίζει μπάλα στη κατηγορία της. Το αν αρέσει σε κάποιον είναι υποκειμενικό, αντικειμενικά όμως θα μπορούσε να είναι ομορφότερη ή να έχει ένα πιο διαχρονικό σχήμα όπως η Θεσις, η οποία θα μείνει στην ιστορία.
Δυστυχώς η Λάντσια είναι φίρμα, με τεράστια, μοναδική και γλυκόπικρη ιστορία, με σαφείς χρονικές περιόδους που επηρέασαν βαθειά την πορεία της και συγκεκριμένο αγοραστικό κοινό εδώ και πολλές δεκαετίες. Επίσης ποτέ δεν ήταν η μάρκα που, τώρα θα κάνω λογοκλοπή, μαζέυει τον κόσμο όπως τη μύγα το σκατό κάτι που πετυχαίνει με χαρακτηριστική ευκολία η Άλφα.
Αν έχεις διάθεση κάνε μια βόλτα, από τα κλασσικά και ιστορικά μοντέλα, διάβασε το νήμα 'Διάσπαση περί σχολών σχεδιασμου' και το 'Classic Lancia' και θα καταλάβεις κάποια πράγματα.
-
η delta ειναι για εμενα απο τα καλυτερα αυτοκινητα της κατηγοριας, με παρα πολυ καλη ποιοτητα και δεν εχει καμια σχεση με το bravo οσον αφορα την συναρμολογηση κλπ! το μονο κοινο ειναι οτι εχουν ιδιο μοτερ/πατωμα και σχεδιαστικα μοιαζουν τα ταμπλο σε γραμμες, χωρις ομως να εχουν καμια σχεση! και μου αρεσει παρα πολυ η μουρη μπροστα με τα led και την παλια μασκα!
η lancia απλα δεν προωθειται με τον σωστο τροπο! φταινε πολλα λαθη που εχει κανει η διοικηση της fiat! τωρα προσπαθουν μεσω chrysler κλπ να μαζεψουν τα σπασμενα, αλλα θα τους παρει ακομα αρκετα χρονια για να διορθωθουν ολα αυτα!δες μονο ποσα μοντελα lancia οπως η thessis οταν βγηκε το 2003... ηταν ενα αυτοκινητο με παρα πολυ καλη ποιοτητα, ειδικα οταν πρωτοβγηκε ηταν απο τα καλυτερα του ανταγωνισμου! ειχε καινοτομιες που πολλα αυτοκινητα δεν ειχαν! και τι εγινε τελικα? πηγε απατο!
και αλλα πολλα μοντελα της εταιριας ενω ηταν πολυ καλα και παρα πολυ ανταγωνιστικα πηγαν ετσι!πολλοι lancisti επισης που υποστηριζαν την εταιρια λογω των wrc (με μοντελα οπως integrale, s4, 037, stratos κλπ), βλεποντας την να μην εχει πλεον κανενα σπορ αυτοκινητο στην γκαμα της, απογοητευονται!
το μονο μοντελο που εχει πετυχει τα τελευταια χρονια ειναι το ypsilon. μικρο αμαξι πολης, με πολυ καλα μοτερ (ειδικα τωρα το diesel multijet 95ps), με προσεγμενο εσωτερικο, ομορφο σχεδιο, 4θυρο αμαξωμα και αλλα πολλα χαρακτηρηστικα!
με λιγα λογια δεν ειναι οτι δεν εχει ανταγωνιστικα αμαξια, ισα ισα θεωρω οτι στην κατηγορια τους ολες οι lancia παντα ηταν απο τα καλυτερα! αλλα λιγο η συμπαθεια της μαμας fiat προς την alfa romeo, λιγο τα λαθη της διοικησης και το οτι τα αυτοκινητα της εταιριας ειναι σχετικα ακριβα, ολα αυτα την κανουν να εχει χαμηλες πωλησεις!
-
Εχοντας κανει 120.000 χλμ με την τριλιτρη thesis ομολογω οτι για την εποχη του ηταν πολυ μπροστα και στον εξοπλισμο του ειδικωτερα. Αναρτηση Sky Hook, LED φωτα πισω, φωτοφολταικος συλλεκτης στην ηλιοροφη, ηχοστυστημα Bose, δερματα Ναπα, τηλεφωνο συσκευη αλλα και υποδοχη για σιμ καρτα... και ανοικτη ακροαση, κιβωτιο aisin πολυ αξιοπιστο... Τωρα πλεον εκλεισε 10 χρονια το δικο μου.. και δισταζω να το αλλαξω. ολα αυτα δε συνθηκες ζεστης = Καταρ... νομιζω οτι η ποιοτητα τους πλεον δεν αμφισβητειται απο καποιον που γνωριζει. Αν δεν μου ειχε κοψει ιμαντα μηχανης στα 40.000 ανεξηγητα ακομα για μενα θα ηταν χωρις ιδιαιτερο θεμα μηχανολογικο...
-
To 300c εφαγε τρελο θαψιμο απο το fifth Gear...
Ποσες διαφορες να εχει η Thema? -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
To 300c εφαγε τρελο θαψιμο απο το fifth Gear...
Ποσες διαφορες να εχει η Thema?Το σηματάκι
-
ποια εκδοση δοκιμασαν?? το 3.0 multijet??
-
H 300C βγαινει σε πολλες επιλογες κινητηρα η Thema νομιζω μονο με μια την 3.6, απο εσωτερικο ομως καμια σχεση μεταξυ τους.. εχω βαλλε φωτο παλαιωτερα νομιζω..
-
Εγώ σε φώτο ίδιο το έχω δει και το εσωτερικό
Είναι διαφορετικό κι αν ναι που.Σε επιπεδο διάκοσμου ή σε πιο ουσίας θεματα? -
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
απο εσωτερικο ομως καμια σχεση μεταξυ τους.. εχω βαλλε φωτο παλαιωτερα νομιζω..Καμια σχεση ? Μα ειναι σχεδον ιδια!Ειδικα ο σχεδιασμος ειναι** πανομοιοτυπος **.
-
Υλικα που χρησιμοποιουνται, ξυλο δερμα διχρωμο, επενδυση τιμονιου κ.λ.π. οταν μπεις στο ενα και στο αλλο καταλαβαινεις... αλλη ατμοσφαιρα χλιδης το ενα απο το αλλο, ασε που το 300C βγαινει και με τον ΗΕΜΙ ακομα... σε εμενα παντως μου εκανε διαφορα στο σαλονι, στην οδηγηση δεν ξερω γιατι εδω ηρθαν μονο 2 Thema, ενα για τον ιταλο πρεσβυ και ενα για τον αντιπροσωπο και δεν ειναι για πουλημα... εχει δικαιωματα η Chrysler μονο...
LANCIA FORUM