-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
το ypislon θα έπρεπε να έχει βασιστεί στο νέο panda και όχι το μπασταρδο 500 λου.
στο panda βασίζεται το ypsilon.
επίσης, νομίζω πως το 500L βασίζεται σε διαφορετικό πάτωμαΤα Ypsilon και Panda βασιζονται στο πατωμα του 5οο.
Το 5οοL βασιζεται στο πατωμα του Punto.και πως κατόρθωσαν και έκαναν τόσο μεγάλο το Panda αλλά όχι το Y?
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
εχω την εντυπωση οτι ειναι αποκλειστικα για τους χαρτες πλοηγησης η θυρα sd.ακομα κ να μην ειναι ετσι ομως,αν βαλεις εκει μουσικη,μετα δεν εχεις πλοηγηση.
στην ιταλικη ιστοσελιδα της λαντσα εχει ενα συστημα που μπαινει (σε δευτερο χρονο λογικα )σε καινουρια υψηλον,το οποιο φερει εισοδους usb κ aux in..δεν ξερω αν αυτο το συστημα,μπαινει κ στην δελτα..υπάρχει μια πατέντα που κάνουν στη μίτο , βάζουν το @@ρακι με τις θύρες στο ντουλαπάκι... λογικά θα παίζει και στην δέλτα
κάπου στο αλφιστι το είχα δει...
-
αρα παιζει κ σε αλλα μοντελα του γκρουπο εκτος απο την υψηλον!!
ευχαριστω ρε μορφονιε!! -
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Ναι έχω παρατηρήσει κι εγώ σε άλλα μοντέλα διαφορά από αμάξωμα σε αμάξωμα οπότε καταλαβαίνω τι λες
Πάντως όταν την πρωτοείδα την Y δε μου άρεσε, αλλά -όπως παθαίνω συχνα- πλέον μου αρέσει ΠΑΡΑ πολυΝταξ ρε δεν είναι τίποτα
Κι εγώ το ίδιο έχω πάθει ειδικα απο τότε που την είδα μέσα -
Ο χρήστης vespas έγραψε:
το ypislon θα έπρεπε να έχει βασιστεί στο νέο panda και όχι το μπασταρδο 500 λου.
στο panda βασίζεται το ypsilon.
επίσης, νομίζω πως το 500L βασίζεται σε διαφορετικό πάτωμαΤα Ypsilon και Panda βασιζονται στο πατωμα του 5οο.
Το 5οοL βασιζεται στο πατωμα του Punto.σωστος
συνηθως λέμε 'πάτωμα του παντα' αφού αυτό είχε βγει πρωτοαρχίζει να πουλάει το νέο υψιλον? βλέπω στο δρόμο να κυκλοφορούν. 'κρεμ' χρώματος συνήθως κ όχι γκρι που του παει πολύ
-
Όντως κυκλοφορεί αρκετά ... Όμορφο σχέδιο μέσα έξω με σωστά για την Ελλάδα μοτέρ ...
Βέβαια οι χώροι για τους πίσω είναι τραγικοι... -
Οχι δεν διαφημιζουν τη Lancia Delta στους Illuminati
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Οχι δεν διαφημιζουν τη Lancia Delta στους Illuminatiας διαφημιστει και αυτη με εναν τροπο! αφου πλεον εχουμε καιρο να δουμε την delta σε διαφημιση!
-
Οχι δεν διαφημιζουν τη Lancia Delta στους IlluminatiΉταν κ@ρ@μν@ρα στην ταινία το ίδιο και η 159 ,αλλά μετά έβγαλαν τη Giulietta
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
....αλλά μετά έβγαλαν τη GiuliettaΞερεις, φανταζομαι οτι μ'αυτο που γραφεις θα ξεσηκωσεις θυελλα αντιδρασεων...
-
....αλλά μετά έβγαλαν τη Giulietta
Ξερεις, φανταζομαι οτι μ'αυτο που γραφεις θα ξεσηκωσεις θυελλα αντιδρασεων...
Απαραδεκτο...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Η τελευταία ωραία Λάντσα ήταν η Ντέντρα.
Ok, και η πρώτη Y.
-
....αλλά μετά έβγαλαν τη Giulietta
Ξερεις, φανταζομαι οτι μ'αυτο που γραφεις θα ξεσηκωσεις θυελλα αντιδρασεων...
Απαγορεύεται να λέει κανείς ελεύθερα τι γνώμη του?
Anyway,εγώ τη θεωρώ το ωραιότερο χατς αυτή τη στιγμή και αν ήθελα τέτοιο αυτοκίνητο,δε θα κοιταζα κάτι άλλο.Αλλά μπροστά στην 159,δεν πιάνει μία! -
τα γουστα ειναι υποκειμενικα..κ ενω στην αρχη η τζουλιετα μου αρεσε,πλεον δεν μου φαινεται κατι ιδιαιτερο.το πισω μερος νομιζω οτι φαινεται λιγοτερο διαχρονικο απο οτι θα περιμενες απο μια αλφα..οχι οτι δεν θα την αγοραζα φυσικα..
αλλα οσο υπαρχει η ντελτα ,για μενα,δεν υπαρχει ωραιοτερο hatchback..μου αρεσει τοσο που σκεφτομαι να δωσουμε αυτη που εχουμε για να την παρουμε σε πετρελαιο κ αυτοματο..αλλα μετα μπαινει κ η νεα υψιλον στην μεση..κ στο τελος ερχεται κ το οικονομικο κ καταληγουμε να απολαμβανουμε(οσο αντεχουμε) τα 150 χειρο-βενζινοκινητα αλογα της δικης μας!
-
Οχι δεν διαφημιζουν τη Lancia Delta στους IlluminatiΕπισημα την διαφημιζαν
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
τα γουστα ειναι υποκειμενικα..κ ενω στην αρχη η τζουλιετα μου αρεσε,πλεον δεν μου φαινεται κατι ιδιαιτερο.το πισω μερος νομιζω οτι φαινεται λιγοτερο διαχρονικο απο οτι θα περιμενες απο μια αλφα..οχι οτι δεν θα την αγοραζα φυσικα..
αλλα οσο υπαρχει η ντελτα ,για μενα,δεν υπαρχει ωραιοτερο hatchback..μου αρεσει τοσο που σκεφτομαι να δωσουμε αυτη που εχουμε για να την παρουμε σε πετρελαιο κ αυτοματο..αλλα μετα μπαινει κ η νεα υψιλον στην μεση..κ στο τελος ερχεται κ το οικονομικο κ καταληγουμε να απολαμβανουμε(οσο αντεχουμε) τα 150 χειρο-βενζινοκινητα αλογα της δικης μας!
η G ειναι ομορφη απο πλαγια και πισω, μπροστα δεν μου αρεσε, κυριως τα φωτα!
η delta ειναι αριστο αυτοκινητο απο ολες τις αποψεις... απλα παει απατο οπως πολλα μοντελα της lancia, γιατι οι ιταλοι εδιναν βαση στο να πουλησει μονο η ypsilon...
αριστα ποιοτικο αυτοκινητο, φοβεροι χωροι, αισθηση πολυτελειας, πολυ καλα μοτερ (ειδικα ο πετρελαιοκινητηρας 1900 με τα 190hp)!! -
ξερουμε τι περιλαμβανει η συντηρηση των 15κ χλμ κ των 30κ χλμ σε 1.4tjet?
-
στα 15 έχει λαδια και φίλτρο λαδιού
στα 30 έχεις όλα τα υγρά και όλα τα φίλτρα... το φίλτρο καμπίνας το άλλαξα αλλά μου είπαν ήταν σαν καινούργιο...
στα 30 το μανουαλ λεει και μπουζί , αλλά υπάρχει οδηγία για αλλαγή στα 45.000 εγώ έκανα έλεγχο και τελικά τα άλλαξα στα 45.000 που και πάλι ηταν σαν καινούργια...στα 45.000 άλλαξε και βαλβολίνες , έχουν αστείο κόστος και βλέπεις άμεση διαφορά... ειδικά αμα το κυνηγάς αλα κικιζας
-
εχουμε κοντα 45κ χλμ,αλλα επειδη δεν το ειχα εγω το αυτοκινητο,δεν εχω προσεξει τι εχουν κανει στα 15 κ στα 30..γιαυτο ρωταω..
αν λειπει κατι απο τα 30,μπορει εννοειται να το κανει στα 45 ε?οπως κ να εχει,ευχαριστω για την απαντηση ρε συνονοματε!
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
στα 30 το μανουαλ λεει και μπουζί , αλλά υπάρχει οδηγία για αλλαγή στα 45.000
Δεν υπάρχει καμία τέτοια οδηγία. Ειδικά για τα μπουζί έχει και υποσημείωση που λέει:
(1) Για τις εκδόσεις 1.4T-JET και 1.4Turbo Multi Air, για να διασφαλιστεί η σωστή λειτουργία και να αποφευχθούν σοβαρές ζημιές στον κινητήρα, είναι σημαντικό:
-να χρησιμοποιήσετε αποκλειστικά μπουζί ειδικά πιστοποιημένα για τον κινητήρα T-JET και Turbo Multi Air, του ίδιου τύπου και της ίδιας μάρκας-να τηρήσετε αυστηρά το διάστημα αντικατάστασης των μπουζί που προβλέπεται από το Πλάνο Προγραμματισμένης Συντήρησης.
και το πλάνο λέει αλλαγή στα 30.000 κμ
LANCIA FORUM