-
Συμφωνω με τον ΙΚΕ σχετικά με τη Θέσις. Δε νομίζω για τη Λαντσια οτι ο δρόμος ήταν/είναι αυτός του retroduction.
-
Παιδιά καλημέρα,
Αν κάποιος μπορεί να μου πει το πρόγραμμα service της DELTA 1,4Τ με τους 150 ίππους (κάθε πόσα χλμ. λαδια και ιμάντες ) θα του ήμουν ευγνώμων.
Σας ευχαριστώ
-
Ο χρήστης tortopid έγραψε:
Παιδιά καλημέρα,Αν κάποιος μπορεί να μου πει το πρόγραμμα service της DELTA 1,4Τ με τους 150 ίππους (κάθε πόσα χλμ. λαδια και ιμάντες ) θα του ήμουν ευγνώμων.
Σας ευχαριστώ
Βρες εδώ το pdf που σε ενδιαφέρει και κατεβασέ το. Έχει τα πάντα σχετικά με χρήση και συντήρηση.
-
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
Έχει ένας γείτονας τη Thesis και τη λιμπίζομαι κάθε φορά που τη βλέπω...
Τη γκομενα επρεπε να λιμπιζεσαι οχι την Thesis.
-
Απο αξιοπιστία (για μεταχειρισμένο) τι λέει η thesis?
-
Παιδιά καλημέρα,
Τη γνώμη σας : Τι θα επιλέγατε για αγορά μεταχειρισμένου (αν έχουν διαφορές σημαντικές ) με γνώμονα την τιμή και την αξιοπιστία - οικονομία - ανταπόκριση κινητήρων?
- DELTA 1,4Τ 120 HP ORO?
- DELTA 1,4T 150 HP ORO? (Αν δεν κάνω λάθος η έκδοση αυτή σταμάτησε από τις ελληνικές αντιπροσωπίες)
Σας ευχαριστώ
-
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Article&cat_id=3&art_id=13103
Ενδιαφέρουσα εξέλιξη...
Θετικό: πιθανόν πιο 'επιθετική' εμπορική πολιτική.
Αρνητικό: 'αμερικανοποίηση' σε όλα τα επίπεδα.Και μου λύθηκε και η απορία για το υπονοούμενο του Σ.Χ. στο τελευταίο τεύχος των 4Τ, σχετικά με την επικείμενη εισαγωγή στην Ελλάδα του νέου ypsilon...
-
Η Musa προ facelift στον κινητηρα των 95 ιππων εβγαινε και με 5αρι κιβωτιο?
-
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
Έχει ένας γείτονας τη Thesis και τη λιμπίζομαι κάθε φορά που τη βλέπω...
η διαφημηση αυτη, ειναι πολυ εξυπνη!!!!
-
Ο χρήστης n.k.9 έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Article&cat_id=3&art_id=13103Ενδιαφέρουσα εξέλιξη...
Θετικό: πιθανόν πιο 'επιθετική' εμπορική πολιτική.
Αρνητικό: 'αμερικανοποίηση' σε όλα τα επίπεδα.Και μου λύθηκε και η απορία για το υπονοούμενο του Σ.Χ. στο τελευταίο τεύχος των 4Τ, σχετικά με την επικείμενη εισαγωγή στην Ελλάδα του νέου ypsilon...
δεν διαφωνω, η εξελιξη αυτη ειναι ενδιαφερουσα, ομως η chrysler-jeep-dodge, δεν ειχε και πολυ μεγαλο δικτυο εμπορων!!! αρα αυτο σημαινει οτι μπορει και η lancia να μην εχει πια σε ολη την Ελλαδα εμπορους, κατι το οποιο την παει σε κατι χειροτερο!!! θα δειξει βεβαια το επομενο χρονικο διαστημα!!!
ο Συγγελιδης, ειναι και εισαγωγεας των citroen, σωστα?
-
Ο χρήστης Γιωργος lancia έγραψε:
...ο Συγγελιδης, ειναι και εισαγωγεας των citroen, σωστα?Σωστα.
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
...ο Συγγελιδης, ειναι και εισαγωγεας των citroen, σωστα?
Σωστα.
δηλαδη υπαρχει περιπτωση να δουμε και αντιπροσωπειες με lancia-citroen??
η θα ειναι μονο με lancia-jeep το δικτυο της lancia? -
Μπα δεν νομιζω να μπλεξουνε την Lancia με την Citroen.
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Μπα δεν νομιζω να μπλεξουνε την Lancia με την Citroen.και εαν γινει, νομιζω θα ειναι σπανιες οι περιπτωσεις!!!
-
Παντως το νεο Ypsilon φαινεται πολυ ωραιο, αλλα εμενα με χαλαει η μασκα του η οποια θα ηταν ομορφοτερη αν ειχε καθετες γριλιες αντι για οριζοντιες, οπως ηταν στην αρχη της εξελιξης του.
-
συμφωνω!!! ειναι ολοκληρο πανεμορφο αυτοκινητο (εκτος οταν ειναι διχρωμο ), λλα το χαλαει η μασκα που εχει την μορφη chrysler, χωρις τις καθετες γριλιες!!!
ακουγεται παντως, οτι υπαρχει περιπτωση να βγουν aftermarket μασκες!!!
οι κατοχο της delta με μασκα chrysler, θα μπορουν, παντως, να βρουν απο αλλες delta μασκα με καθετες γριλιες!
-
-
χαλια η καινουργια μασκα Τα φωτα μου θυμιζουν ΤΟΥΟΤΑ
-
Τα δίχρωμα δεν μου αρέσουν καθόλου γιατί τονίζουν το 'σκαλοπάτι' που κάνει το καπό και μοιάζει με PT Cruiser. Τα μονόχρωμα και ειδικά με xenon φανάρια και ηλιοροφή που είδα είναι υπέροχα. Αλλά πάλι σαν να εστιάζουν στο γυναικείο κοινό...
-
Ναι, το 2012 θα ακολουθήσει και η «αντρική» έκδοση. Πάντα βγάζουν πρώτα την γυναικεία.
LANCIA FORUM