-
Μα αν αγοράσεις 4 ζάντες αχρησιμοποίητες για 80-100 ευρώ, ποιος θα κάτσει να στις πουλήσει μία-μία; Δεν έχει πέσει τόσο μεγάλη πείνα ακόμα για να ρίξουν τα μούτρα τους οι λαστιχάδες, άσε που θα τους μείνουν οι υπόλοιπες 3...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Μα αν αγοράσεις 4 ζάντες αχρησιμοποίητες για 80-100 ευρώ, ποιος θα κάτσει να στις πουλήσει μία-μία; Δεν έχει πέσει τόσο μεγάλη πείνα ακόμα για να ρίξουν τα μούτρα τους οι λαστιχάδες, άσε που θα τους μείνουν οι υπόλοιπες 3...150!
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
για να μην ανοιγω νεο τοπικ (αν πιστευετε οτι αξιζει και δεν εχει αναφερθει ξανα καντε το!) θελω να ρωτησω τουτο....:
ειναι δυνατον...
Από το στρόφαλο μέχρι τη ρόδα υπάρχουν ένα σωρό σαχλαμαρίτσες... κιβώτιο, διαφορικά, άξονες, σούξουμούξου...
Μια παρατήρηση που θα κάνω όμως είναι ότι όσο περνάει ο καιρός, όλο και λιγότερη σημασία δίνω στα άλογα. 300 άλογα... 500 άλογα... 800 άλογα... άλογα, άλογα, άλογα... ΦΤΑΝΕΙ! Υπάρχουν, νοιώθω, άλλες αξίες για τα αυτοκίνητα.
-
όταν κινείσαι σ'ένα δρόμο χωρίς διαγράμμιση και στο τέλος του βλέπεις φανάρια και στο δεξί μέρος και στο αριστερό, δεν υποθέτεις ότι είναι μονής κατευθύνσεως? `Ημουνα λοιπόν χθες σ'ένα τέτοιο δρόμο στην Πετρούπολη και είδα από πριν κάποιον που κινόταν 'ανάποδα'. Αν γίνει ατύχημα εκεί πέρα κάποιος που δεν ξέρει το δρόμο και κινείται αριστερά, ποιος φταίει?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
όταν κινείσαι σ'ένα δρόμο χωρίς διαγράμμιση και στο τέλος του βλέπεις φανάρια και στο δεξί μέρος και στο αριστερό, δεν υποθέτεις ότι είναι μονής κατευθύνσεως? `Ημουνα λοιπόν χθες σ'ένα τέτοιο δρόμο στην Πετρούπολη και είδα από πριν κάποιον που κινόταν 'ανάποδα'. Αν γίνει ατύχημα εκεί πέρα κάποιος που δεν ξέρει το δρόμο και κινείται αριστερά, ποιος φταίει?Το φανάρι στα αριστερά μήπως είναι στην απέναντι γωνία;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
όταν κινείσαι σ'ένα δρόμο χωρίς διαγράμμιση και στο τέλος του βλέπεις φανάρια και στο δεξί μέρος και στο αριστερό, δεν υποθέτεις ότι είναι μονής κατευθύνσεως? `Ημουνα λοιπόν χθες σ'ένα τέτοιο δρόμο στην Πετρούπολη και είδα από πριν κάποιον που κινόταν 'ανάποδα'. Αν γίνει ατύχημα εκεί πέρα κάποιος που δεν ξέρει το δρόμο και κινείται αριστερά, ποιος φταίει?
Το φανάρι στα αριστερά μήπως είναι στην απέναντι γωνία;
όχι
-
Απο που βγήκαν το ονόματα 'Roadster', 'Spider'; Έτσι απλά τους τα δώσανε ή βγήκε απο κάποια ορολογία;
-
Εγώ πότε θα γίνω μάνα ρε Θοδωρή ;!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Εγώ πότε θα γίνω μάνα ρε Θοδωρή ;! -
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Εγώ πότε θα γίνω μάνα ρε Θοδωρή ;!
Χαχαχα ωραίος!
Πόσα χρόνια έχω να δω αυτή την ταινία! -
όταν κινείσαι σ'ένα δρόμο χωρίς διαγράμμιση και στο τέλος του βλέπεις φανάρια και στο δεξί μέρος και στο αριστερό, δεν υποθέτεις ότι είναι μονής κατευθύνσεως? `Ημουνα λοιπόν χθες σ'ένα τέτοιο δρόμο στην Πετρούπολη και είδα από πριν κάποιον που κινόταν 'ανάποδα'. Αν γίνει ατύχημα εκεί πέρα κάποιος που δεν ξέρει το δρόμο και κινείται αριστερά, ποιος φταίει?Σε δρόμο τον οποίο δεν γνωρίζουμε και χωρίς ανάλογη σηματοδότηση (Hellas ) οδηγούμε πάντα σαν σε διπλής κατεύθυνσης...
-
όταν κινείσαι σ'ένα δρόμο χωρίς διαγράμμιση και στο τέλος του βλέπεις φανάρια και στο δεξί μέρος και στο αριστερό, δεν υποθέτεις ότι είναι μονής κατευθύνσεως? `Ημουνα λοιπόν χθες σ'ένα τέτοιο δρόμο στην Πετρούπολη και είδα από πριν κάποιον που κινόταν 'ανάποδα'. Αν γίνει ατύχημα εκεί πέρα κάποιος που δεν ξέρει το δρόμο και κινείται αριστερά, ποιος φταίει?Πές μας το δρόμο να σου πούμε λεπτομέρειες...
-
Έχω κι εγώ μια απορία: Οι παλιές ζάντες που χρησιμοποιούσαν με λάστιχα που έπαιρναν σαμπρέλα, τι διαφορά έχουν από τις σημερινές που μπαίνουν σε λάστιχα tubeless? Έχω αγοράσει εδώ και καιρό ένα σετ παλιών Abarth ζαντών 13' αλλά ο λαστιχάς μου λέει ότι δεν μπορεί να τις βάλει στο δικό μου λάστιχο γιατί προορίζονται λέει μόνο για σαμπρελωτά.
Any hints?
-
Ξερει κανενας ποσο διαρκει η συναρμολογηση ενος αυτοκινητου; Δηλαδη εχουμε ολα τα κομματια και αρχιζουν και συνθετουν, βαφουν κτλ μεχρι να τελειωσει ποσο παιρνει; Δε μιλαω βεβαια για κανα χειροποιητο απο lambo κτλ αλλα για απλα αυτοκινητα...
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Ξερει κανενας ποσο διαρκει η συναρμολογηση ενος αυτοκινητου; Δηλαδη εχουμε ολα τα κομματια και αρχιζουν και συνθετουν, βαφουν κτλ μεχρι να τελειωσει ποσο παιρνει; Δε μιλαω βεβαια για κανα χειροποιητο απο lambo κτλ αλλα για απλα αυτοκινητα...Το ρεκόρ το έχει το Nissan Micra με 6 ώρες: http://www.in.gr/auto/cartechnology/ae_ ... 032003.htm
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Πές μας το δρόμο να σου πούμε λεπτομέρειες...
Ναι, πες καλύτερα ποιος δρόμος ήταν.
Εγώ τον μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι η οδός Ελευθερίου Βενιζέλου (κάθετη στην Ανατολικής Ρωμυλίας) που έχει μεγάλο πλάτος και θα μπορούσε να είναι διπλής κατεύθυνσης.Επίσης πάντα υπάρχει η πιθανότητα ο άλλος να ήταν παράνομος.
-
ghjcbmngchf
-
Ο χρήστης Argyrismm έγραψε:
Ξερει κανενας ποσο διαρκει η συναρμολογηση ενος αυτοκινητου; Δηλαδη εχουμε ολα τα κομματια και αρχιζουν και συνθετουν, βαφουν κτλ μεχρι να τελειωσει ποσο παιρνει; Δε μιλαω βεβαια για κανα χειροποιητο απο lambo κτλ αλλα για απλα αυτοκινητα...
Το ρεκόρ το έχει το Nissan Micra με 6 ώρες: http://www.in.gr/auto/cartechnology/ae_ ... 032003.htm
6 ώρες; κάποιο λάκο έχει η φάβα...
Μόνο που σκέφτομαι πόση ώρα χρειάζεται για να λιώσεις το μέταλλο του μπλοκ να το χυτεύσεις και να το κρυώσεις σωστά τότε μάλλον αυτές οι έξι ώρες αναφέρονται σε συγκεκριμμένο τμήμα παραγωγής ή στην καθαρή συναρμολόγηση του αυτοκινήτου. Χώρια που ένας κινητήρας δεν μπορεί να συναρμολογηθεί σε έξι ώρες! Έξι μέρες θα ήταν πιο λογικό.Μου θυμίζει την διαφήμιση της Seat (???) ότι βγάζουν ένα ibiza (?) κάθε 2 (?) λεπτά και ο κόσμος (εγώ τουλάχιστον, μόνο στην αρχή όμως, να μην ρεζιλευτούμε εντελώς νόμιζε ότι το φτιάχνουν σε 2 λεπτά!
άσχετο, απλά είπα να το βάλω
LOL
εξι ώρες και πολύ είναι.
στο Μίκρα,το πλαγιο μέρος του αμαξιού γίνεται μόνο με μία πρεσιά.
Εχουν την πιο δυνατή πρέσσα...Η συναρμολόγηση του αμαξιού γίνεται σε 6 ώρες.Δλδ, έχουν γίνει ήδη οι συναρμολογήσεις των επιμέρους μηχανικών μερών πχ του κινητήρα.Ολα γίνονται με ρομπότ,σιγά μην ήθελε και 6 εβδομάδες.Αμάξι είναι όχι υπεροκυάνιο
-
Πριν μερικες μερες ειδα ενα Tigra με κατι λαστιχα τα οποια φαινοντουσαν σαν να ηταν μασιφ, σαν να ηταν μπαλονια, τελος παντων φαινοταν πολυ λαστιχο, και ειδα και μια Μ3 χθες σε ενα συνεργειο που ειχε λαστιχα τα οποια εβγαιναν εξω απο την ζαντα, δεν ηταν σαν τα λαστιχα ενος μεγκαν σπορ διπλα με τα κλασικα τα λαστιχα που βλεπουμε ως επι το πλειστον.
Ρωτησα τον σερβισμαν και μου ειπε οτι τα λαστιχα της Μ3 ειναι ετσι για το πεζοδρομιο , ειναι δυνατον?
Τι σοι λαστιχα ειναι αυτα (ανα καταλαβατε τι εννοω)
προσπαθησα να βρω καμια φωτογραφια στο δικτυο αλλα τζιφος
-
Δεν έχω καταλάβει τι λές...αλλά υποψιάζομαι οτι λές για το 'προστατευτικο νύχι' το οποίο όντως είναι για προστασία της ζάντας από το πεζοδρόμιο. Συνήθως αφορά λάστιχα χαμηλού προφίλ...
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο