-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Την Toyota Ελλάς ποιος όμιλος την έχει?Η Toyota Hellas δεν αποτελεί θυγατρική της Toyota ιαπωνίας;
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ôçí Toyota ÅëëÜò ðïéïò üìéëïò ôçí Ý÷åé?http://library.techlink.gr/4t/article-main.asp?mag=1&issue=333&article=9620
Ï üìéëïò åôáéñåéþí Inchcape ÅëëÜò áðïôåëåß ìÝëïò ôïõ ðïëõåèíéêïý ïìßëïõ
åôáéñåéþí ôçò Inchcape Plc, ôïõ ìåãáëýôåñïõ áíåîÜñôçôïõ ïìßëïõ äéáíïìÞò áõôïêéíÞôùí óôïí
êüóìï, ìå äñáóôçñéüôçôåò óå ðåñéóóüôåñåò áðü åßêïóé ÷þñåò. Ìå óçìåßï áíáöïñÜò ôçí Toyota
ÅëëÜò, ðïõ åêðñïóùðåß ôá ðñïúüíôá Ôoyota êáé Lexus óôçí ÅëëÜäá êáé åßíáé ï åðßóçìïò
äéáíïìÝáò ôçò Ôoyota êáé ôçò Lexus óôç Âïõëãáñßá, ôç Ñïõìáíßá êáé ôçí ÐÃÄÌ, ï üìéëïò
Inchcape ÅëëÜò ðåñéëáìâÜíåé, åðéðëÝïí, ôéò åôáéñåßåò Eurolease, British Providence, Tefin
AE, UnitFin, Inchcape Insurance, êáèþò åðßóçò êáé êáôáóôÞìáôá ëéáíéêþí ðùëÞóåùí óå ÁèÞíá
êáé Èåóóáëïíßêç.ÂñÞêá êé áõôü.
-
Ξέρει κανένας συμφορουμίτης να μου πει για το turbo-timer;Διάβασα διάφορα πράγματα στα 'Τεχνικά',αλλά θέλω να μου απαντήσει κάποιος ειδικά αν έχει προσωπική εμπειρία,στα εξής:
- Μπορείς να βάλεις μόνο timer χωρίς συναγερμό και remote start;
- Ισχύει η εργοστασιακή εγγύηση αν δεν το βάλει η αντιπροσωπεία;
- Μπορεί να σου βάλει η αντιπροσωπεία αν θέλεις;Μπορείς να πας να το αγοράσεις και να τους το πας;Ή δε γίνεται να το πάρεις (στο κουτί του πχ) και να τους το πας;
- Από τιμές και αξιοπιστία τι παίζει;
Το ξέρω ότι είναι πολλά !!Αν ξέρει κάποιος και δεν βαριέται...
-
- Ναι.
- Θα πρέπει να ρωτήσεις τους ίδιους. Λογικά ναι.
- Από πότε οι αντιπροσωπείες βάζουν ό,τι αξεσουάρ θέλει ο αγοραστής κι όχι αυτά που έχουν στη γκάμα τους;
- Με 200-250 θα πρέπει να βρίσκεις ένα της προκοπής, apex-i για παράδειγμα. Ένα μαγαζί θα σε ενημερώσει καλύτερα για τις τιμές.
Ελπίζω να βοήθησα.
-
Ευχαριστώ φίλε dimsabas!!Άλλη μια ερώτηση:κάπου διάβασα ότι οι τουρμπάτοι κινητήρες δεν φρενάρουν όσο οι ατμοσφαιρικοί με κατέβασμα ταχύτητας.Γι' αυτό και συνήθως έχουν και πολύ δυνατά φρένα (εκτός από το λόγο ότι έχουν και πολύ μεγαλύτερες ιπποδυνάμεις,ροπές,κλπ).Ισχύει;
Μπορείς να κατεβάζεις ταχύτητα όπως σε όλα τα απλά αυτοκίνητα ή μπορεί να υπάρξει πρόβλημα; -
Οχι δεν ισχύει αυτό στα τουρμπάτα μοτερ, μόνο τα δίχρονα μοτέρ το κάνουν αυτό. Ίσως παλιότερα μοτέρ με πολύ χαμηλη συμπίεση (7.Χ:1) να το κάνουν αλλα εγω προσωπικά στο Uno δεν έχω παρατηρήσει τίποτα τέτοιο παρόλο που έχει 7,8 συμπίεση
Επίσης ο λόγος που έχουν δυνατότερα φρένα είναι καθαρά λόγο επιδόσεων
Ναι μπορεις να κατεβάζεις ταχύτηρα χωρίς πρόβλημα.
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Ανα καιρους υπαρξαν κατασκευες με 'αναποδα' χαρακτηριστικα όπως πχ τις πισω πορτες ή ολες να ανοιγουν αναποδα. Γιατι κατι τετοιο δεν χρησιμοποιηθηκε παραπανω αφου το συγκεκριμενο πχ φανταζομαι οτι βολευει περισσοτερο καθως βγαινεις και μπαινεις πιο ανετα. Προφανως κατι θα παιζει το κοστος αλλα τι διαφορα θα εχει αφου οι μεντεσεδες υπαρχουν απλως σε αλλη θεση; Να σκεφτω οτι ειναι θεμα ασφαλειας γιατι με τετοια πορτα δεν μπορεις να πηδειξεις εξω απο το αυτοκινητο σε περιπτωση κινδυνου γιατι θα σε παρει η πορτα κοντα;;;
μια απλη εξηγηση που μου ηρθε τωρα ειναι πως λογω του αυξημενου βαρους που εχουν οι πορτες στις μερες μας θα ηταν δυσκολο να την ανοιξεις/κλεισεις επειδη η δυναμη που θα ασκουσες στην πορτα θα ηταν πολυ κοντα στον αξονα περιστροφη της με αποτελεσμα να μην υπηρχε πολη ροπη. ενω τωρα που οι μεντεσεδες ειναι απο την αλλη μερια ανοιγει/κλεινει σχεδον πολυ ευκολα.
Επισης με τη διαταξη που εχουν τωρα οι πορτες μπορεις να μπεις στο αμαξι με πολυ μικρο ανοιγμα της πορτας ενω αμα ανοιγαν αναποδα θα επρεπε καθε φορα σχεδον να ανοιξει ολη.
Επισης με τις τωρινες πορτες οταν τρεχεις πολυ, ο αερας 'σπρωχνει' την πορτα κατα μεσα ενω αν ηταν αλλιως θα την 'ανοιγε'. Φαντασου να τρεχεις με 60χαω και να ανοιξει καταλαθος η πορτα! ΠΑΝΙΚΟΣOι μεσαίες κολόνες αν δεν κάνω λάθος ενισχύουν την στρεπτική ακαμψία της καμπίνας και του αυτοκινήτου γενικότερα.
Σε αντίθετη περίπτωση (πόρτες που ανοίγουν ανάποδα) λόγο της απουσίας τους θα έπρεπε να ενισχυθεί επιπλέον το αμάξωμα όπως και στα κάμπριο. (άρα μεγαλύτερο βάρος)
-
Το εψαχνα αυτο το τοπικ!
Οταν φυσαει δυνατος ανεμος (πλαγια/πλαγιομετωπικα με την κινηση του αυτοκινητου πχ), επιρεαζεται η χρηση της φτερουγας σε ενα Scooby, EVO, Kangoo?
-
Kangoo;
Μάλλον Kangaroo ήθελες να γράψεις
-
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... 128#712128
Κangoo ειναι συντμιση του kanguroo.
-
Το τάπερ πάει κ' έρχεται αλλά... μου φαίνεται αδιανόητο ότι προσφέρει 'κύρος' (ή σπορ 'χαρακτήρα') το σήμα του Kangoo.
Συμπαθητικό βανάκι-mpv δε λέω, αλλά να το λατρέυει κάποιος τόσο ώστε να κόλλα το σήμα στο δικό του;Εκτός και αν είναι ρινόκερος
Στείλτο και στο Down Under τόπικ.
Edit2: Το έχεις ήδη στείλει, άκυρο.
-
TOYOTA COROLLA 1400
Χρονολογία 2000
Διανυθέντα Χιλιόμετρα 24.000Extra εξοπλισμός / αξεσουάρ
Aερόσακος οδηγού
Aερόσακος συνοδηγού
Αυτόματος κλιματισμός
Υδραυλικό τιμόνι
Ηλεκτρικά παράθυρα
Ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές
Συναγερμός
Ραδιοκασετόφωνο
Μεταλλικό χρώμαΤιμή αγοράς από ιδιώτη ή έμπορο
12450 €
εινε καλη τιμη αυτη η εινε ακριβο ;το υπολογισα απο το autotriti.το αμαχι εινε σε τελεια κατασταση -
για 6 χρονων αυτοκινητο ειναι πολλα τα λεφτα. Ειδικα τωρα που το καινουργιο εχει και εκπτωση 2000ε!
-
πια εινε μια πιο λογικη τιμη;εχει μονο 25.000 χιλ.
-
6 χρονων αυτοκινητο λιγο δυσκολο να εχει μονο 25000χλμ
ακομη και να εχει ομως μονο 25000χλμ, δες εδω για τις εκπτωσεις: http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=53484
και...
1.4 3d TERRA 15.700,00
1.4 3d SPORT 16.350,00
1.4 3d Privilege 16.450,00αφαιρεσε τις εκπτωσεις που λεει παραπανω και κρινε μονο σου αν ειναι ακριβο.
εγω δε θα εδινα πανω απο 7-8000ε.
μιλαμε για 6 χρονων αυτοκινητο και φυσικα προηγουμενο μοντελο. -
[quote='AFONOS']TOYOTA COROLLA 1400
Χρονολογία 2000
Διανυθέντα Χιλιόμετρα 24.000Τιμή αγοράς από ιδιώτη ή έμπορο
12450 -
[quote='AFONOS']TOYOTA COROLLA 1400
Χρονολογία 2000
Διανυθέντα Χιλιόμετρα 24.000Extra εξοπλισμός / αξεσουάρ
Aερόσακος οδηγού
Aερόσακος συνοδηγού
Αυτόματος κλιματισμός
Υδραυλικό τιμόνι
Ηλεκτρικά παράθυρα
Ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές
Συναγερμός
Ραδιοκασετόφωνο
Μεταλλικό χρώμαΤιμή αγοράς από ιδιώτη ή έμπορο
12450 -
Μια απορία νομικής φύσεως:
Έχουμε παρκάρει το αυτοκίνητο μας ή οδηγούμε και είμαστε σταματημένοι σε φανάρι όπου κάποιος πεζός για τους Α, Β και Γ λόγους το κλωτσάει/χτυπάει και γενικά συνειδητά προκαλεί κάποια (μικρο)φθορά. Στη συνέχεια ο πεζός απομακρύνεται σαν να μη συμβαίνει τίποτα και φυσικά δεν ανταποκρίνεται στο κάλεσμά μας. Μέχρι να φτάσει η αστυνομία ο πεζός θα βρίσκεται ήδη μακρυά. Το να τον ακολουθήσουμε με τα πόδια ενώ το αυτοκίνητο βρίσκεται στη μέση του δρόμου δεν μπορεί να γίνει.
Με ποιό νόμιμο τρόπο είναι δυνατόν να μάθουμε τα στοιχεία του έτσι ώστε να ζητήσουμε αποζημίωση;
Το ρόπαλο του baseball και το 45αρι δεν είναι στις επιλογές μας. -
το ανωτερω σε συνδιασμο με βελακι που εχει ναρκωτικη ουσια. Τον κοιμηζεις για καμια ωρα μεχρι να ερθουν οι μπατσοι, κτλ κτλ
-
Σχεδιάζω ένα ταξιδάκι στην Ιταλία με το 307 μου. Η απορία είναι η εξής, όντως κλέβουν τόσο πολύ; Θα έχω πρόβλημα;
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο