-
Ειναι η μοιρα των μηχανικων οπως και αλλων να ακουνε απο ασχετους τα σχολιανα τους με αβασιμες κατηγοριες.
Σε μια χωρα με τοση σεισμογενη συμπεριφορα αν οι μηχανικοι ηταν αυτοι που περιγραφουν καποιοι, ακομη θα... ξεθαβαμε νεκρους απο Πλαταιες, Πατρα Καλαματα Αθηνα κοκ.
Οι μεγαλες αυθαιρεσιες και αθλιοτητες σπανιοτατα εφεραν την υπογραφη μηχανικου.
Για αυτο και τρεχουν 10ετιες μετα πολλοι για να δηλωσουν αυθαιρετα που υπο ΚΣ (κανονικες συνθηκες) με υπογραφη μηχανικου θα γκρεμιζονταν. Αλλα στην γενικη εικονα της αυθαιρεσιας και των κωλοκυβερνησεων της μεταπολιτευσης θελετε καποιοι να τους εχετε ντε και καλα συνενοχους στις ανομιες. "Αν το δηλωσεις μπορεις να το σωσεις" δεν ηταν σλογκαν των μηχανικων μα τυχαρπαστων που εκλεγηκαν απο κοντοφθαλμους ψηφοφορους.
Οι δρομοι γιοφυρια, τα σπιτια κλπ που εγιναν τοσα χρονια δεν υπερκοστολογηθηκαν για να γινουν πλουσιοι οι μηχανικοι αλλα αυτοι που εδιναν δουλεια σε αυτους τους πραγματικους επιστημονες.
Αυτους που με το κοστος της αντιπαροχης επρεπε να υπολογισουν και τα κοστη υλικων και εργατικα ωστε καποιοι να γκρινιαζουν εκ του ασφαλους για την ποιοτητα των κτισματων εντος των οποιων ζουν.
Εαν γνωρισετε καποιοι μηχανικο θα ξερετε πως αυτοι μιλουν με τα εργα τους και οχι με στατιστικες και υποθεσεις ή πορισματα του σιρμου.
Επειδη εχω χτισει σπιτι απο το μηδεν γνωριζω για τι πραγμα μιλω. Ο μηχανικος μου εβγαλε τα λιγοτερα. Ποιο πολλα πηγαν σε φορους ενσημα και αδειες συνδεσεις δικηγορους συμβολαιογραφους τραπεζες κλπ. -
Ρε συ Σπύρο, τί ασχολείσαι; Αφού τα παιδιά "ξέρουν".
Κι όπως σωστά είπες, εμείς οι μηχανικοί ξέρουμε ότι στον χορό των εκατομμυρίων που στήνεται σε μια οικοδομή, γλύφουμε το μικρότερο κοκκαλάκι... Και ζητάμε την αμοιβή μας με συστολή. Επαγγελματική διαστροφή γαρ.
-
καποιοι μηχανικοι ειναι χειροτεροι απο τους αλλοι.
-
Υπάρχουν πολλών ειδών μηχανικοί συμφωνώ. Εγώ μιλώ για τους εργολάβους μηχανικούς.
Ξέρουμε τις λαμογιες και τις κακοτεχνίες τους, γιατί χτίσαμε και εμείς. Και αγοράσαμε διαμερίσματα και χτίσαμε μονοκατοικίες και τα πάντα όλα. Δεν φυτρωσαμε ειπαμε, δεν περιμένουμε να μας διδάξουν οι ίδιοι τι είναι και τι δεν είναι από το ίντερνετ. -
@lap said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
Υπάρχουν πολλών ειδών μηχανικοί συμφωνώ. Εγώ μιλώ για τους εργολάβους μηχανικούς.
Ξέρουμε τις λαμογιες και τις κακοτεχνίες τους, γιατί χτίσαμε και εμείς. Και αγοράσαμε διαμερίσματα και χτίσαμε μονοκατοικίες και τα πάντα όλα. Δεν φυτρωσαμε ειπαμε, δεν περιμένουμε να μας διδάξουν οι ίδιοι τι είναι και τι δεν είναι από το ίντερνετ.εχτισες? πληθυντικος? ειχα αλλη εντυπωση για την ηλικια σου. λανθασμενη ισως.
εγω εχω κανει μονο επισκευες και πηρα ετοιμο διαμερισμα.
δεν μου φτασανε να γιουρα για κατι αλλο -
This post is deleted! -
Οκ καταλαβα...
-
Τι κατάλαβες;
-
Να ξεκαθαρίσω ότι έχω φίλους μηχανικούς και μάλιστα τους εκτιμώ απεριόριστα.
Αλλά οι μηχανικοί εργολάβοι είναι αδίστακτοι....
και ισχύουν όλα όσα υποστήριξα -
Ε ναι, για τους εργολάβους μηχανικούς μιλάμε τόση ώρα. Δεν φταίει σε κάτι ένα παιδί υπάλληλος ενός γραφείου.
Έχουμε γνωρίσει πολλούς....ίδια πάστα όλοι.
-
Γνωρίζετε φαντάζομαι ότι οι εργολάβοι δεν είναι υποχρεωτικά μηχανικοί... Για την ακρίβεια είναι δύο υποσύνολα που το κοινό τους κομμάτι είναι μεν ένα σχετικά μεγάλο ποσοστό των εργολάβων, αλλά ένα πραγματικά μικρό ποσοστό των μηχανικών.
Κατά τ' άλλα συνέχισε γύρε να βγάζεις στη φόρα τα συμπλέγματα σου, διαφημίζοντας και την άγνοια σου και την ξερολίαση σου και το ότι τελικά είσαι ένα μικρό συμπλεγματικό αγόρι, που το μόνο που κάνει εδώ μέσα είναι να παράγει θόρυβο!
-
This post is deleted! -
Εσύ γιατί κάθεσε και ασχολείσαι με συμπλέγματικα αγόρια; Δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις; Δεν χρειάζεται να απαντάς αν δεν σου αρέσουν αυτά που λέω, δεν είσαι υποχρεωμένος.
Μη δίνεις σημασία σε απόψεις σαν την δική μου, δεν αξίζουν αφού δεν είναι αληθείς. -
Με ψυχαγωγεί και είναι τα απαραίτητα διαλείμματα στις μακρές ώρες του γραφείου.
-
Άρα ψάχνεις την διασκέδαση μέσω της προσβολής των άλλων.
Γιατί δουλεύεις; Αλήθεια εσύ έχεις πελάτες;
-
Άρα ψάχνεις την διασκέδαση μέσω της προσβολής των άλλων.
Όχι! Βρίσκω τη διασκέδαση στην άγνοια, την ξερολιάση και τον κομπλεξισμό.
Γιατί δουλεύεις; Αλήθεια εσύ έχεις πελάτες;
Κάτι έχω κι εγώ...
-
Πρέπει να νιώθεις πολύ μόνος με τέτοια γούστα.
-
Πρέπει να νιώθεις πολύ μόνος με τέτοια γούστα.
Καθόλου! Έχω μια παρέα φίλων που διασκεδάζουμε πολύ με αυτά τα πράγματα! Μερικούς ίσως τους ξέρεις...
-
Ποιους ξέρω;
-
This post is deleted!
AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!