-
Κατά 99% είναι ο ίδιος ακριβώς κινητήρας με τον 5.7 που φοράει το Grand Cherokee το καινούργιο.
-
Κακό!!! Καταργεί τη χαρά κάποιων για αναστροφή με χειρόφρενο.
Επίσης η εκτός δρόμου κίνηση είναι περιπέτεια. Με αυτό το θηρίο καταντάει ρουτίνα.
Μα να σου ρίχνει στα φανάρια ένα καθαρόαιμο τζιπ;;; Και να έχεις και Porche;;;
Το παρκάρισμα είναι τέχνη. Με αυτό είναι παιχνίδι.
Δεν έχει πορτ μπαγκαζ...
Αν η τιμή του αντισταθμίζει τα παραπάνω μειονεκτήματα και περάσει και με επιτυχία τα crash tests θα το πάρω και ελπίζω να βγει καλό. Αλλιώς θα περιμένω το επόμενο που θα έχει υποστεί και ένα σοβαρό Face lift. -
Mια χαρά οδοστρωτήρας είναι, τι έχει ??? Ας του βάλουν και ένα κοτσαδόρο θα μεταφέρω και το σπίτι μαζί ,τι με βαλιτσούλες θα την βγάζω ??
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Mια χαρά οδοστρωτήρας είναι, τι έχει ??? Ας του βάλουν και ένα κοτσαδόρο θα μεταφέρω και το σπίτι μαζί ,τι με βαλιτσούλες θα την βγάζω ??Σωστός
-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Όσο για το τι μπορεί να προσφέρει στον πραγματικό οδηγό που αναρωτήθηκε κάποιος φίλος στην προηγούμενη σελίδα, θέλω να πω πως και το off-road είναι μία πλευρά της οδήγησης, εξίσου σύνθετη αλλά λιγότερο διαδεδομένη σε σύγκριση με την 'ασφάλτινη'...
Aπολαμβανω την αυτοκινηση επειδη επεκτεινει τις δυνατοτητες μου,οσον αφορα την ταχυτητα.Οσο και να γυμναστω,δεν θα μπορεσω ποτε να πιασω ταχυτητες μονο με τα ποδια μου,που μπορω να πιασω με το αυτοκινητο μου.Ταχυτητα που μου προσφερει την αναλογη απολαυση,αναλογα με τις κλισεις στις στροφες,τις επιταχυνσεις κτλ.
Απο την αλλη,δεν υπαρχει off-road οχημα που να μπορει να παει εκει που πηγαινω εγω με τα ποδια.Εκει οι ανθρωπινες δυνατοτητες μας,ειναι περισσοτερες.Γι'αυτο,προσωπικα,στην αυτοκινηση απολαμβανω μονο την ταχυτητα και οσα αυτη συνεπαγεται.Αυτο πιστευω οτι ειναι το πρωταρχικο ζητουμενο για εναν πραγματικο οδηγο και ακολουθουν τα υπολοιπα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μούρλια! Θ'ανεβαίνει στα πεζοδρόμια με τις πάντες!auto mhn to xanapeis! me auth thn frash 'brizoun' oi jeepadikes tous athhnaious pou pairnoun 4x4 kai suv me ta opoia den patane pote xwma
an to eipes gia eirwnia tote xtuphses diana ! -
tsoukas77 τα επιχειρήματά σου μπάζουν απο χίλιες μεριές, αν τα εκτός δρόμου οχήματα είναι άχρηστα επειδή όπου μπορούν να πάνε αυτά εσύ πας με τα πόδια φαντάζομαι με την ίδια λογική και τα γρήγορα αυτοκίνητα είναι περισσότερο άχρηστα επειδή υπάρχουν -πιο γρήγορες- μοτοσυκλέτες και -άντε γειά- αεροπλάνα.
-
Εγώ γνωρίζω πάντως ότι υπάρχουν και πολλές περιπτώσεις, που με τα πόδια απλώς δεν μπορείς να σταθείς όρθιος, ενώ περνάς αέρα με ένα καθαρόαιμο 'τζιπ'.
ΙΚΕ θα θυμάσαι και την υπόθεση T.R. roumelis, στη χαράδρα, εγώ με τα δύο μου πόδια πάσχιζα να κρατηθώ όρθιος, την ώρα που εσύ κατέβαινες σε 4τροχούς με την άνεσή σου!
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
ΙΚΕ θα θυμάσαι και την υπόθεση T.R. roumelis, στη χαράδρα, εγώ με τα δύο μου πόδια πάσχιζα να κρατηθώ όρθιος, την ώρα που εσύ κατέβαινες σε 4τροχούς με την άνεσή σου!
Ποια άνεση που είχα χάσει 10 χρόνια απο τη ζωή μου!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ποια άνεση που είχα χάσει 10 χρόνια απο τη ζωή μου!
Eγώ όμως πήγα να χάσω την ίδια τη ζωή μου! :lol:
-
Σιγά πια τη ζωή του ΙΚΕ... Πόσο ζει ένα γουρουνάκι;
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
tsoukas77 τα επιχειρήματά σου μπάζουν απο χίλιες μεριές, αν τα εκτός δρόμου οχήματα είναι άχρηστα επειδή όπου μπορούν να πάνε αυτά εσύ πας με τα πόδια φαντάζομαι με την ίδια λογική και τα γρήγορα αυτοκίνητα είναι περισσότερο άχρηστα επειδή υπάρχουν -πιο γρήγορες- μοτοσυκλέτες και -άντε γειά- αεροπλάνα.Πρωτα να σκεφτομαστε και μετα να μιλαμε.
Ποτε ειπα οτι τα εκτος δρομου ειναι αχρηστα;Ειπα οτι εγω για την αυτοκινηση εχω την συγκεκριμενη αποψη και τα συγκεκριμενα κριτηρια.
Οσον αφορα την ταχυτητα,τονισα πως απολαμβανω την ταχυτητα και ο,τι συνεπαγεται αυτη.Σαφως και παντα αναζητω αυτο που επεκτεινει περαιτερω τις δυνατοτητες μου.Αν μπορεις να καταλαβεις τι εννοω,βεβαιως... -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Σιγά πια τη ζωή του ΙΚΕ... Πόσο ζει ένα γουρουνάκι;εξαρτάται... αν το φαντάζεσαι με μήλο στο στόμα και σε καμία σούβλα, ελάχιστα (πάλι στο φαγητό )
-
Δεν τον σκεφτόμουν ακριβώς έτσι αλλά μια χαρά μου φαίνεται
Θα αφηνόσασταν στη δίνη του τυφώνα;