-
Ο χρήστης AlexV έγραψε:
Μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει για το βάρος του V8 της C63 τελικά γιατί δεν μπορώ να βρω κάτι αυτή τη στιγμή...Σύμφωνα με το Top Gear,πράγματι ο 6λιτρος V8 της AMG είναι ελαφρύτερος απο τον 4λιτρο της BMW,στα 199 kg
http://www.topgear.com/drives/C7/K1/roa ... 20/01.html
-
Πώς γίνεται αυτό; Και στο τέστ των 4Τ, ο V8 της M3 παρουσιάζεται σαν ο ελαφρύτερος V8 σε παγκόσμια παραγωγή
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Πώς γίνεται αυτό; Και στο τέστ των 4Τ, ο V8 της M3 παρουσιάζεται σαν ο ελαφρύτερος V8 σε παγκόσμια παραγωγή... τη στιγμή που παρουσιάστηκε.
-
Και ο V8 4.2FSi του Q7 είναι 199 κιλά..
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πώς γίνεται αυτό; Και στο τέστ των 4Τ, ο V8 της M3 παρουσιάζεται σαν ο ελαφρύτερος V8 σε παγκόσμια παραγωγή
... τη στιγμή που παρουσιάστηκε.
Δεν δίνουν στοιχεία για τις συνθήκες μέτρησης οπότε τα στοιχεία δεν μπορούν να είναι συγκρίσιμα. Δλδ, δεν αναφέρουν με πόσα και ποιά παρελκόμενα/υγρά ζυγίστηκε ο κάθε κινητήρας.
Κάτι μου λέει ότι οι 4λιτροι της BMW - Audi έχουν παραπλήσιο βάρος, όσο για την AMG αν έχει καταφέρει να ζυγίζει ο κινητήρας της όσο οι πιο lightweight 4lit τότε έχει κάνει ένα θαύμα. -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
... τη στιγμή που παρουσιάστηκε.
Δεν δίνουν στοιχεία για τις συνθήκες μέτρησης οπότε τα στοιχεία δεν μπορούν να είναι συγκρίσιμα. Δλδ, δεν αναφέρουν με πόσα και ποιά παρελκόμενα/υγρά ζυγίστηκε ο κάθε κινητήρας.
Κάτι μου λέει ότι οι 4λιτροι της BMW - Audi έχουν παραπλήσιο βάρος, όσο για την AMG αν έχει καταφέρει να ζυγίζει ο κινητήρας της όσο οι πιο lightweight 4lit τότε έχει κάνει ένα θαύμα.Αυτό ετοιμαζόμουν να γράψω. Εφόσον δεν υπάρχει 'κανόνας' μέτρησης βάρους κινητήρα, ο καθένας μπορεί να ζυγίζει όπως του γουστάρει και να ανακοινώνει ένα νούμερο που θα κάνει εντύπωση.
-
Θυμάται κανείς κάποιο μοντέλο της AMG που να είχε οδική συμπεριφορά συγκρίσιμη με τα M της BMW ή τα RS της Audi; Εγώ πάντως δεν έχω υπόψη μου κανένα.
Μένει να βγει το C63 AMG στην παραγωγή και να δοκιμαστεί από τον τύπο, αλλά όπως και νά' χει, η AMG έχει πάρα πολύ δουλεία μπροστά της για να φτάσει το επίπεδο της M Motorsport. -
Ο χρήστης XtremeRotary έγραψε:
Θυμάται κανείς κάποιο μοντέλο της AMG που να είχε οδική συμπεριφορά συγκρίσιμη με τα M της BMW ή τα RS της Audi; Εγώ πάντως δεν έχω υπόψη μου κανένα.
Μένει να βγει το C63 AMG στην παραγωγή και να δοκιμαστεί από τον τύπο, αλλά όπως και νά' χει, η AMG έχει πάρα πολύ δουλεία μπροστά της για να φτάσει το επίπεδο της M Motorsport.190E evo2 3.2 AMG, το '91 που εξαγοραστηκε η AMG απο τη mercedes και βγαλανε κανονικοτατα AMG εκδοση του μοντελου σε περιπου 200+ κομματια αν δεν κανω λαθος.
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Μένει να βγει το C63 AMG στην παραγωγή και να δοκιμαστεί από τον τύπο, αλλά όπως και νά' χει, η AMG έχει πάρα πολύ δουλεία μπροστά της για να φτάσει το επίπεδο της M Motorsport.190E evo2 3.2 AMG, το '91 που εξαγοραστηκε η AMG απο τη mercedes και βγαλανε κανονικοτατα AMG εκδοση του μοντελου σε περιπου 200+ κομματια αν δεν κανω λαθος.
Πιστεύω να συμφωνείς επομένως, ότι τα περισσότερα σύγχρονα AMG δεν είναι και τόσο ανταγωνιστικά σε επίπεδο handling.
-
To 190 Evo ειναι αμαξι θρυλος πλεον για πολλους.Αν δεις καποιο απο κοντα η ακομα περισσοτερο κανεις μια βολτα θα καταλαβεις πως παει και τι handling εχει
-
Δεν αμφιβάλλω, δεν είναι όμως αυτό το θέμα μας.
Δεν θα παρατάξει η Mercedes το 190 Evo απέναντι στα Μ3/RS4.
Το ζητούμενο είναι, πόσο κοντά είναι τα σύγχρονα AMG σε σχέση με τον ανταγωνισμό; -
Η απάντηση είναι πολύ απλή στο ερώτημα σου: Όσο κοντά θέλει η AMG να είναι.
-
Δεν αμφιβάλλω, δεν είναι όμως αυτό το θέμα μας.
Δεν θα παρατάξει η Mercedes το 190 Evo απέναντι στα Μ3/RS4.
Το ζητούμενο είναι, πόσο κοντά είναι τα σύγχρονα AMG σε σχέση με τον ανταγωνισμό;Σύμφωνα με διάφορα previews (Evo,Autocar,TopGear), η C63 είναι αρκετά κοντά.Μένει να δούμε τις full συγκρίσεις....
Υπάρχει μια γενικότερη στροφή της Mercedes προς πιο οδηγοκεντρικά χαρακτηριστικά.Κοίτα τα αντίστοιχα AMG Black Series για να καταλάβεις τι εννοώ.....
-
Κάτι reviews που διάβασα για το SLK Black Series πάντως, μόνο καλά δεν ήταν...
-
To κανονικό 190Ε evo II W201 είναι βασισμένο στο 2.5-16, απλώς κάποια φορούσαν κιτ της AMG και κέρδιζαν καμιά πενηνταριά άλογα.
Το 3.2AMG ήταν φτιαγμένο 190Ε δρόμου αλλά δεν το πουλούσαν μεσω του δικτύου ΜΒ...
Εξαιρετικά αυτοκίνητα και 100% ανταγωνιστικά ως προς τα Ε30 Μ3.Συμφωνώ απόλυτα στην άποψη ότι η AMG θα αποφασίσει πόσο κοντά θα είναι στα Μ3/RS4 η C63. Ακούγεται ότι θα είναι αρκετά κοντά (το μοτέρ γνωρίζουμε, ούτως ή άλλως, ότι είναι υπέραρκετό) σε συμπεριφορά και αίσθηση.
Το καινούργιο C (W204) είναι αρκετά βήματα εμπρός σε σχέση με το παλιό και, αν και είναι γνωστή η άποψη της ΜΒ για το ποια πρέπει να είναι η αίσθηση ενός αυτοκινήτου δρόμου, δεν απέχει και τοοοοοόσο πολύ από την αντίστοιχη 3άρα πλέον, παρά τα όσα λέγονται... Σίγουρα η AMG θα είναι ακόμη πιο πολύ driver's car. Ελπίζω να είναι συγκρίσιμη με τη BMW γιατί έτσι θα αποκτήσει και περισσότερο ενδιαφέρον η κατηγορία που έχει καταντήσει μαγαζί της BMW. -
^
Τα Autocar και TopGear έχουν αντίθετη γνώμη.Τσέκαρε και το βίντεο
Youtube Video(Σόρυ για το offtopic)
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Η απάντηση είναι πολύ απλή στο ερώτημα σου: Όσο κοντά θέλει η AMG να είναι.+1
-
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
^
Για την SLK μίλησα, όχι για την CLK.
-
^
Για την SLK μίλησα, όχι για την CLK.
Για την Slk έδωσα τις αναφορές του Autocar.co.uk και του Topgear.com.
Η CLK είναι άλλη ιστορία...γι' αυτό και έβαλα το βίντεο.
Μ3 vs RS4