-
ενα ψηφο και απο εμενα στο ζαχο στη βαρκιζα...
να μιλησουμε και λιγο για βρωμικα (καντίνες;;)
1η για εμενα στη μιχαλακοπουλου... (ελαφρυ βρωμικο με ωραιες γευσεις)
2η Νεα ιωνια διπλα στο carrefour.. Ultimate βρωμικο (με πολλα διπλο και τριπλοσουβλακα)
3η Ο καντινιέρης ο γρήγορος στο σταυρο αγίας παρασκευής... -
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
Megane98hp μήπως είχες δοκιμάσει και εσύ?Ναι μου τα εστειλε delivery.
-
Πιτα γυρο με σαλτσα, μουσταρδα, πατατες και τυροσαλατα...οποιος δεν εχει δοκιμασει δεν ξερει τι χανει!
αλλα που τετοια εδω στο νοτο...εδω δεν σου βαζουν πατατες!
δλδ ρε γαμωτο ειναι τοσο δυσκολο να σκεφτει κανεις εκτος απο τζατζικι να εχει και αλλες 2-3 επιλογες σε σαλατα? (τυροσαλατα, μελιτζανοσαλατα και ρωσικη) αντε και πες τα 2 τελευταια ειναι πραρατραβηγμενα αλλα γιατι να μην εχεουν τυροσαλατα ρε γμτ?
Και μια κετσαπ και μια μουσταρδα τσιγγουνευονται να εχουν για οποιον θελει ?
και επειτα...εκτος απο πιτα παρτε και ψωμακια (σαντουιτς)..
ειναι τοσο αντι-οικονομικο/παραλογο ρε παιδια αυτο που λεω?
-
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
Πολύ καλό έχω φάει και Χαλκίδα στον 'Αυστραλό' πριν κάμποσα χρόνια, με φρατζόλα κομμένη στη μέση και γεμισμένη με κάμποσα...
Φίλε μου πολλά περαστικα!!!!!!!!
Τον έκλεισαν τα Χριστούγεννα γιατί στα σουβλάκια έβαζε κρέας από γάτες και σκυλιά!!!!!!Δεν είχε αφήσει αδέσποτο για αδέσποτο ο τύπος!!!!!Θα ηταν ασυμφορο να κανει εισαγωγη καγκουρο και προτιμουσε ντοπια κρεατα
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
ενα ψηφο και απο εμενα στο ζαχο στη βαρκιζα...να μιλησουμε και λιγο για βρωμικα (καντίνες;;)
2η Νεα ιωνια διπλα στο carrefour.. Ultimate βρωμικο (με πολλα διπλο και τριπλοσουβλακα)
3η Ο καντινιέρης ο γρήγορος στο σταυρο αγίας παρασκευής...Κοτοπουλαδες @ Περιστερι
και Η καντινα στις αρχες της Χαμοστερνας στο ρευμα προς Συγγρου........
-
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
Πολύ καλό έχω φάει και Χαλκίδα στον 'Αυστραλό' πριν κάμποσα χρόνια, με φρατζόλα κομμένη στη μέση και γεμισμένη με κάμποσα...
Φίλε μου πολλά περαστικα!!!!!!!!
Τον έκλεισαν τα Χριστούγεννα γιατί στα σουβλάκια έβαζε κρέας από γάτες και σκυλιά!!!!!!Δεν είχε αφήσει αδέσποτο για αδέσποτο ο τύπος!!!!!Τι είπες τώρα!!! Και γαμώ τα κρέατα οι κοπρίτες!!!
Τα μπαχαρικά φταίγανε και δε πήρα πρέφα!Εσύ τρελέ είχες φάει;Δεν ήταν νόστιμο;Πάντως έχουν περάσει 6-7 χρόνια, ακόμα δεν έβγαλα τρίτο αυτί άρα μπορώ να ησυχάσω!!!
-
Ενα ειναι το σουβλατζιδικο....
του θειου μου- ειναι τσαμπα (για μενα αλλα και οποιον αλλον εχω παει)
- το σουβλακι το κοβει μονος του στο χερι (παιρνει κρεας που διαλεγει εκεινος, το βαζει σε μηχανημα και κοβει τα σουβλακια με μαχαιρι με τα χερακια του)
- ψηνει τις πιττες στα καρβουνα και οχι στην λαδοτηγανιερα
το ξερω, αμα δεν παινεψεις το σπιτι σου...αλλα οποιος φιλος εχει φαει εκει εχει πει τα καλυτερα.
σουβλακερι ο Ιορδανης, κοντοπευκο αγ παρασκευη.
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Καραμπαμπας και Αβρααμ στο Κερατσινι.ΤΟΠ ΟΦ ΔΕ ΤΟΠ.
Σπυρο πως και δεν τους εγραψες αυτους τους 2??
καράμπαμπας δεν μου αρέσει καθόλου Βάγγο. Αβραάμ αξίζει με χίλια για το κεμπαπ του. Αλλα οι δύο που ανέφερα είναι μακράν!
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Το καλύτερο το έχω φάει στην Ξάνθη -αλλά δεν θυμάμαι πώς λένε το μαγαζί.
Φούρνος χτιστός, όπως αυτός που έχουν οι πιτσαρίες, τα ψωμάκια να βγαίνουν από μέσα αχνιστά, σχίσιμο στη μέση, μπόλιος γύρος, ντομάτα και ζαρζαβατικά (και βέβαια χωρίς τζατζίκι).Και μετά περπάτημα λίγο παραπέρα για παγωτό/κρέμα/ρυζόγαλο στο γαλακτοπωλείο 'Η Νέα Ελλάς'.
Έδεσμα το λένε αλλά πέρα από το φούρνο που ανέφερες τα άλλα δεν λένε.
Όσο για τη Νέα Ελλάδα μέσα είσαι! Έπρεπε όμως να δοκιμάσεις μπακλαβά, σεκέρ παρέ, σαραγλί κτλ. Εκεί να δεις γλέντια. Και αν είσαι 'αναγκασμένος' να περνάς κάθε μέρα από εκεί...άστα, δράμα είναι.
EDIT: Έχει περάσει κανείς από Σέρρες στον πεζόδρομο με τα σουβλατζίδικα? Οχι γύροι και τέτοια. Μόνο σουβλάκια, άντε και σουτζουκάκια στα κάρβουνα. Πολύ μπροστά!!! Από τις 6-7 το πρωί μέχρι το μεσημεράκι. Όλη η εργατιά, και μη, από εκεί περνάει!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ενα ειναι το σουβλατζιδικο....
του θειου μου- ειναι τσαμπα (για μενα αλλα και οποιον αλλον εχω παει)
- το σουβλακι το κοβει μονος του στο χερι (παιρνει κρεας που διαλεγει εκεινος, το βαζει σε μηχανημα και κοβει τα σουβλακια με μαχαιρι με τα χερακια του)
- ψηνει τις πιττες στα καρβουνα και οχι στην λαδοτηγανιερα
το ξερω, αμα δεν παινεψεις το σπιτι σου...αλλα οποιος φιλος εχει φαει εκει εχει πει τα καλυτερα.
σουβλακερι ο Ιορδανης, κοντοπευκο αγ παρασκευη.
Τα μπιφτέκια πώς τα φτιάχνει;Ελπίζω να μη βάζει κυμά στη μασχάλη!!!!Γιατί φαντάσου πως φτιάχνει τα κουλουράκια!!!!
Μη το πάρεις προσωπικά για το μπάρμπα έτσι;Απλά όπως έγραψες τα 'χεράκια' του έβγαλε λίγο γέλιο!
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
ενα ψηφο και απο εμενα στο ζαχο στη βαρκιζα...
να μιλησουμε και λιγο για βρωμικα (καντίνες;;)
3η Ο καντινιέρης ο γρήγορος στο σταυρο αγίας παρασκευής...Κοτοπουλαδες @ Περιστερι
'ΙΜΑΛΑΪΑ' στο Πασαλιμάνι. Τρομερή κρέπα και βρώμικο από άλλο πλανήτη!!! -------> λουκάνικο, λάχανο, καρότο, μαγιονέζα, κέτσαπ, μουστάρδα, ζεστή σάλτσα κρεμμυδιού (το μεγάλο μυστικό!). ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ σας λέω, όποιος κυκλοφορήσει βράδυ Πειραιά είναι must!
-
Απαράδεκτο, παρά τη φήμη του: Θανάσης στο Μοναστηράκι.
Η παραγωγή του είναι τόσο μεγάλη, που η ποιότητα έχει πάει για βρούβες.
Μέσα στο κεμπάμπ του κυκλοφορούν και κόκκαλα. Οπότε αν δεν είσαι πολύ τυχερός μπορεί να σπάσεις και κανά δόντι.Κορυφαίο σε γεύση και ποιότητα: Γουρουνάκια στην Κηφισιά.
Ένα από τα καλύτερα σε γεύση. Φοβερό κοντοσούβλι. Είναι, όμως πιο ακριβά από τα συνηθισμένα.
Μειονέκτημα: λίστα αναμονής σε ώρες αιχμής. Όχι ευχαριστώ, δε θα δώσω και προκαταβολή για να φάω σουβλάκι.Το απαισιότερο σουβλάκι της υφηλίου: Volkano στην Ερέτρια, δίπλα στον φοίνικα. Don' t even think about it! Θα προτιμούσα να φάω μουχλιασμένο μπριάμ, με σαπισμένα συκώτια γάτας παρά σουβλάκι από το Volkano.
Αρκετά καλό: Μπάμπης στην Κηφισιά. Είχε χρόνια πείρας στο μοναστηράκι, φτιάχνει ωραίο σουβλάκι με γύρο χωρίς λίπος.
Το πιο ελεεινό σουβλατζίδικο στην Αττική είναι στη Γλυφάδα.
Δε θυμάμαι πως το λένε το γ@μημένο, αλλά πολλοί σίγουρα θα το ξέρετε.
Είναι στον κεντρικό δρόμο της Γλυφάδας, και διακρίνεται από την ψευτοκυριλέ διακόσμησή του. Το σουβλάκι του δεν είναι άθλιο, αλλά ούτε και κανένα ποίημα. Αλλά η εξυπηρέτηση του είναι για κλωτσιές. Αγενέστατα γκαρσόνια, αναμονή με τις ώρες.
Και είναι και πανάκριβος. Α ρε σουβλατζή, τα λούσα σε μαρανάνε... -
Παν σουβλάκιον άριστον!!! Ειδικά όταν πεινάς. Άσε που βάσει επιστημονικής μελέτης είναι πλήρως ισορροπημένη διατροφή λόγω του συνδυασμού των υλικών
Διαφωνώ μαζί σου Random, ο ΘΑΝΑΣΗΣ στο Μοναστηράκι είναι μακράν η μεγαλύτερη μούφα που υπάρχει. Απορώ που έχει κάνει και όνομα (δε νομίζω να είναι θείος σου )
Εμένα με καλύπτει πλήρως το συνοικιακό σουβλαντζίδικο που παρεπιπτόντως κάνει και απίστευτο κοντοσούβλι!!! Βέβαια δεν σας λέω ποιό είναι γιατί θα πλακωθείτε όλοι να φάτε και δεν θα έχει για μας τους ντόπιους -
Για κρεπες παω στην Γλυφαδα σε μια κρεπερι που φτιαχνει τεραστιες και νοστιμοτατες...
Αν θυμαμαι καλα 'ΜΑΧΙ KΡΕΠΑ' λεγεται και ειναι στις πρωτες επιλογες μου για τετοιου ειδους φαγητο.
Επισης σημερα θα παω σε μια μπυραρια στην Ηλιουπολη και θα γραψω εντυπωσεις.....
Καλες μπυραριες που εχω παει μεχρι στιγμης ειναι ο Ζυθος στην Αμφιθεας και το Alpen Stube στη Γλυφαδα.....
Σπυρο θα δοκιμασω τις σουβλακερι που λες και θα σου στειλω πμ
Ειμαστε γευσιγνωστες παντως.....
-
Κοτοπουλαδες @ Περιστερι
[/quote]
κορυφαίο!!!! με χαλάει λίγο η τόση μαγιονέζα που βάζει αλλά τεσπα!!!
σουβλάκι το καλύτερο που έχω φάει είναι στο πολύγωνο στο 'γιώργο'
φανταστικό!!!! -
Εμενα αντιθετως μου αρεσει η μαγιονεζα και παντα του λεω να βαλει παραπανω (και πατατες εννοειται... )
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Κορυφαίο σε γεύση και ποιότητα: Γουρουνάκια στην Κηφισιά.
Ένα από τα καλύτερα σε γεύση. Φοβερό κοντοσούβλι. Είναι, όμως πιο ακριβά από τα συνηθισμένα.
Μειονέκτημα: λίστα αναμονής σε ώρες αιχμής. Όχι ευχαριστώ, δε θα δώσω και προκαταβολή για να φάω σουβλάκι.Σε αυτο εχω φαει ,πριν αρκετα χρονια.Νομιζω οτι λεγοταν τα 3 γουρουνακια,θα τσακωθηκαν τα γουρουνακια και χωρισαν μαλλον .
Δεν εχω φαει σε πολλα σουβλατζιδικα στην Αθηνα αλλα αυτο ηταν το καλυτερο.Στα χειροτερα να προσθεσω αυτο που ειναι εξω απο την πυλη του στρατοπεδου της Δεκελειας ,αηδια, καλυτερα νηστικοι παρα φαΐ απο εκει.
Σιγουρα το μονο τοπικ που δεν θα εκτραπει απο το θεμα του αφου μιλαει για φαΐ εξ αρχης
-
Ο χρήστης George Mavridis έγραψε:
EDIT: Έχει περάσει κανείς από Σέρρες στον πεζόδρομο με τα σουβλατζίδικα? Οχι γύροι και τέτοια. Μόνο σουβλάκια, άντε και σουτζουκάκια στα κάρβουνα. Πολύ μπροστά!!! Από τις 6-7 το πρωί μέχρι το μεσημεράκι. Όλη η εργατιά, και μη, από εκεί περνάει!Χθες μου έλεγε κάποιος για αυτά τα σουβλατζίδικα.Άνοιξανε πριν λίγα χρόνια κανα δυο λέει και τώρα εχει γεμίσει ο τόπος απο αυτα.Μάλιστα απ΄οτι μου είπε δουλεύουν ωράριο καταστημάτων και κάνουν και χρυσές δουλειές !!!!! Για πρωινό τα τρώει ο κόσμος!!!!
Greek Suvlaki rulezzz!!!
-
Τα σουβλακια του αλεπη στην πλατεια της αρεοπολης!! χωρις πιτα! το καλητερο 'καλαμακι' που εχω φαει ποτε!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Κορυφαίο σε γεύση και ποιότητα: Γουρουνάκια στην Κηφισιά.
Μειονέκτημα: λίστα αναμονής σε ώρες αιχμής. Όχι ευχαριστώ, δε θα δώσω και προκαταβολή για να φάω σουβλάκι.Σε αυτο εχω φαει ,πριν αρκετα χρονια.Νομιζω οτι λεγοταν τα 3 γουρουνακια,θα τσακωθηκαν τα γουρουνακια και χωρισαν μαλλον .
Αυτο είναι πολύυυυ παλιά ιστορία!
Το 1977, που ανοιξε, ήταν μια τρυπα! (Το κάτω κάτω μέρος του σημερινού μαγαζιού).
Μετά το φροντιστήριο απένταντι, τρώγαμε και 5-6 σουβλάκια!
Φοβερά από τότε!Μετά μεγάλωσε, άλλαξε, άλλαξα. και τώρα δεν μου αρέσει καθόλου!
Σουβλάκι με κοντοσούβλι μωρέ Βαγγέλη?!!
Τα καλυτερα σουβλατζιδικα....