-
Βαζω Νο1 το ΘΑΝΑΣΗ στο ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ...
Εσεις ποιο προτεινετε???
-
Εσεις ποιο προτεινετε???
-
Εσεις ποιο προτεινετε???
-
Πρωι πρωι βλεπω και μας επιασαν οι πεινες.
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Βαζω Νο1 το ΘΑΝΑΣΗ στο ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ...Εσεις ποιο προτεινετε???
Σου προτείνω να βάλεις thread με τον καλύτερο κλειδαρά. Με τόσα λουκέτα εγω θα σε ψηφίσω στα σίγουρα
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Βαζω Νο1 το ΘΑΝΑΣΗ στο ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ...O ΘΑΝΑΣΗΣ??? Ποιός αυτός που βάζει ΓΑΤΕΣ γύρο και ΣΚΥΛΟΥΣ καλαμάκι!!!
-
Δες τι μου ήρθε τώρα ...
Τί εννοείται ως 'σουβλάκι' στο forum ; Αυτό που εμείς οι σωστοί λέμε ............ Ή ................ το 'καλαμάκι το χαμούτζιον' .
Α...... !!!!!! κάτι πολύ παλιό . Ο Αθανάσιος Διάκος σουβλίστηκε ή καλαμώθηκε ;;;
-
Ο χρήστης dea@735 έγραψε:
Δες τι μου ήρθε τώρα ...Τί εννοείται ως 'σουβλάκι' στο forum ; Αυτό που εμείς οι σωστοί λέμε ............ Ή ................ το 'καλαμάκι το χαμούτζιον' .
Α...... !!!!!! κάτι πολύ παλιό . Ο Αθανάσιος Διάκος σουβλίστηκε ή καλαμώθηκε ;;;
όσο κι αν δεν αρέσει σ' εμάς τους νότιους, το σωστό είναι ακριβώς όπως το λέτε εκεί στον βορρά φίλε.
-
Ο χρήστης dea@735 έγραψε:
Δες τι μου ήρθε τώρα ...Τί εννοείται ως 'σουβλάκι' στο forum ; Αυτό που εμείς οι σωστοί λέμε ............ Ή ................ το 'καλαμάκι το χαμούτζιον' .
'Παρακαλω θα ηθελα ενα σουβλακι με...καλαμακι παρακαλω'
Λιγο ασχετο αλλα μου θυμιζει ενα θεμα που ειχα ανοιξει για την 'στεκα' της μηχανης και ολοι η Αθηναιοι επεσαν πανω μου. 'Στεκα'; τι ειναι αυτο; 'Stand' ειναι στα Ελληνικα.
Ενταξει τωρα μην τι παιζω και 'ειδικος', καθε περιοχη εχει τα δικα της Ελληνικα. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Δες τι μου ήρθε τώρα ...
Τί εννοείται ως 'σουβλάκι' στο forum ; Αυτό που εμείς οι σωστοί λέμε ............ Ή ................ το 'καλαμάκι το χαμούτζιον' .
Λιγο ασχετο αλλα μου θυμιζει ενα θεμα που ειχα ανοιξει για την 'στεκα' της μηχανης και ολοι η Αθηναιοι επεσαν πανω μου. 'Στεκα'; τι ειναι αυτο; 'Stand' ειναι στα Ελληνικα.
Ενταξει τωρα μην τι παιζω και 'ειδικος', καθε περιοχη εχει τα δικα της Ελληνικα.Μπορείς να το πεις και ορθοστάτη και να τους εντυπωσιάσεις όλους!!!
-
Ένα είναι το όνομα: Ζάχος!
Που με χάνεις που με βρίσκεις η GT είναι στην Βουλιαγμένη έξω απο το μαγαζί. -
Τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει ήταν στη Χαλκιδική και τη Θεσ/νίκη...
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει ήταν στη Χαλκιδική και τη Θεσ/νίκη...Δεν θα διαφωνίσω αλλα θα προτιμούσα την πίττα Αθηναική, καλοψημένη δηλαδή. Εδώ στην Θεσσαλονίκη λες και έχουν βάλει σκοπό να μας σακατέψουν το στομάχι μας
-
Οταν πεινας ολα ωραια ειναι.Το χειροτερο παντως το'φαγα πριν χρονια στην Νεα Αγχιαλο.Οι σχεδον αψητες πατατες που ειχε μεσα περεχυμενες με τοννους κετσαπ ηταν το κατι αλλο.Απο τοτε οποτε περναω απο την πολη ασυναισθητα γκαζωνω.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δες τι μου ήρθε τώρα ...
Α...... !!!!!! κάτι πολύ παλιό . Ο Αθανάσιος Διάκος σουβλίστηκε ή καλαμώθηκε ;;;όσο κι αν δεν αρέσει σ' εμάς τους νότιους, το σωστό είναι ακριβώς όπως το λέτε εκεί στον βορρά φίλε.
Το σωστό σουβλάκι είναι αυτό που αποτελείται από το κρέας και τη σούβλα του (δλδ το καλάμι στο σουβλάκι, τη μεταλλική σούβλα στο αρνί του Πάσχα και το γνωστό παλούκι στην περίπτωση του Αθ. Διάκου). Όλα τα άλλα είναι κακές συνήθειες της γλώσσας των Αθηναίων.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Δες τι μου ήρθε τώρα ...
Ενταξει τωρα μην τι παιζω και 'ειδικος', καθε περιοχη εχει τα δικα της Ελληνικα.Αρχηγέ μου είσαι από Κρήτη (κ ειδικά από Ηράκλειο) κ ζητάς ένα 'σουβλάκι με καλαμάκι???'
τσ τσ τσ (όπως έγραφαν κ στα κομιξ )
Πιάσε μία 'ζ'υρόπιτα με από όλα κ είσαι ΟΚ (Α! κ κανονικά Ε? με γιαούρτι όχι τζατζίκι....!)Αν κ τώρα που το σκέφτομε μετά το χθεσινό ξενύχτι κ ένα θρακόψωμο μία χαρά θα ήταν!!!
μιαμ μιαμ τώρα τι ήθελα κ τα θυμήθηκα??? πω πωωωωω ζημιά..... -
Το καλύτερο SUVλατζίδικο πάντως είναι η Porsche!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Το καλύτερο SUVλατζίδικο πάντως είναι η Porsche!Σωστόοοοοος
απλά βάζουν πολύ chili στην .... τιμή του! οπότε με πειράζει στο στομάχι.... -
Να και ένα σωστό θέμα!!!
Σουβλάκια η Αγανάκτηση στον Κορυδαλλό! ...και
(μπιφτέκι πολίτικο με σάλτσα με κίμινο σε πίττα με πατάτες) ΣΛΟΥΡΠ!!!Σουβλάκια η Ολυμπία στο Χαλάνδρι!!!
Πίττα με σουβλάκι (ετσι είναι το σωστό όντως!!) στα κάρβουνα!!! δις ΣΛΟΥΡΠ!!Αντε ρε μεσημεριάτικα τι με βάζετε και γράφω!!!!
-
Ελπίζω να μη χάλασε το πληκτρολόγιό σου από τα σάλια που έτρεξαν!
Τα καλυτερα σουβλατζιδικα....