-
Ο χρήστης PEUGEOT1425 έγραψε:
Κοτοπουλαδες @ ΠεριστεριΜπορείτε να μου πείτε πού ακριβώς είναι αυτή η καντίνα;30 χρόνια στο Περιστέρι και δεν τους ξέρω Η αλήθεια είναι ότι 1-2 φορές στη ζωή μου έχω πάρει απο καντίνα αλλά αν είναι να παω να δοκιμάσω (ωχ με την κοιλιά δε θα μπορώ να σκίψω να κουμπόσω τις μπότες το χειμώνα )
-
Το καλυτερο βρωμικο>>
Γιαννης στην Ν Ιωνια (πλησιον φαναριων Βλαχου)
Για σουβλακι Τακα Τακα Μαμ Ασπροβαλτα.
Για 'μπολικο πραμα' κατηφοριζουμε Κρητη κ τσιμπαμε γυροπιτες....
-
μαααμμμμ πειναωωωω μαααααααααααμμμμ μιααααααααααααμμμμμμμμμμ πειναωωωωωωωωωωωωωωωω
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Τοπ παρακμιακό σουβλατζίδικο: Η πίτα του Λιχούδη, πρώην Ντόνα, στη Γαστούνη, απέναντι από την κεντρική πλατεία.
Αν οι βρωμικοκαντίνες τύχαινε να έχουν κεντρική αντιπροσωπεία, αυτή θα ήταν η Πίτα του Λιχούδη.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα είναι η επόμενή μου έξοδος, μπορεί να πάω και απόψε. Τέτοιο σκηνικό και να μην το έχω πάρει χαμπάρι....
Κοτοπουλαδες @ Περιστερι
Μπορείτε να μου πείτε πού ακριβώς είναι αυτή η καντίνα;
Αν είναι το μαγαζί επί της Θηβών, δε λέει και πολλά (νομίζω).
-
Ο χρήστης Luke Dreamwalker έγραψε:
Αλλά στην Κομοτηνή που είχα, είχανε μια χαρά σουβλάκια εκεί.Στην Κομοτηνή μάλιστα όταν ζήτησα 2 πιτογυρους με από όλα (εννοώντας το τζατζίκι ως σως) αυτοί μου έβαλαν μουστάρδα και σάλτσα(όχι κέτσαπ)...
Κάθε τόπος έχει τα δικά του!
Σάλτσα μουστάρδα το σλόγκαν... -
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
το καλύτερο στη Θεσσαλονίκη είναι φυσικά το Ντερλικατέσεν,απορώ πως δεν ειπώθηκε ακόμη...
.
to χα δει στις ειδησεις , και γαμω το ονομα !!
-
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 440ΚΑΤΙ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ
Π Ε Ι Ν Ο Λ Ο Γ Ι Ο
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΥ ΛΙΠΟΣ.....
ΠΑΝΤΩΣ ΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΜΕ ΓΥΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΠΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΟΤΙ Ο ΓΥΡΟΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΨΥΓΕΙΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΣΠΡΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΕΚΑΖΟΥΝ...
ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΧΟΙΡΙΝΟ Η ΚΟΤΑ......
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΣ...............
-
Παιδιά επίσης πολύ αξιόλογος:
Στέλιος από το Μοναστηράκι. Βέβαια δεν είναι πια στο Μοναστηράκι αλλά στη Μεταμόρφωση.
Φτιάχνει ωραίο κεμπάπ, μίλια καλύτερο από όλων των γυφταρέων, Θανάσηδων, Μπαιρακτάρηδων, που είναι στο Μοναστηράκι.
Η μείωση της παράγωγής του βελτίωσε την ποιότητά του.
σουβλάκια limited edition! -
Ο χρήστης Random έγραψε:
...ΠΑΝΤΩΣ ΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ **ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΜΕ ΓΥΡΟ **ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΠΟΣ...
Πώς γίνεται αυτό ;
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
...ΠΑΝΤΩΣ ΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ **ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΜΕ ΓΥΡΟ **ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΠΟΣ...
Πώς γίνεται αυτό ;
ΤΟΝ ΑΛΕΙΦΟΥΝΕ ΜΕ ΛΙΠΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝΕ ΜΠΛΟΚΙ ΣΑΝ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΗΔΙΑ...ΣΥΝ ΟΤΙ ΜΑΥΡΙΖΖΕΙ ΑΜΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΟΞΩ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΓΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΣΥΝ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΠΑΝΩ ΠΑΝΕ ΚΑΤΣΑΡΙΔΙΑ,ΓΑΤΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΓΛΥΦΟΥΝΕ,ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΚΛΠ....
ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΕ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑ.........
ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΛΙΜΙΤΕΝΤ ΕΝΤΙΣΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙ ΜΕΙ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΥΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ **ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΛΙΜΙΤΕΝΤ ΕΝΤΙΣΙΟΝ **ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙ ΜΕΙ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΥΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
Στα δίνουν δώρο με αγορά ενός Grand Cherokee 4,7 ;
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ **ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΛΙΜΙΤΕΝΤ ΕΝΤΙΣΙΟΝ **ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙ ΜΕΙ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΥΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
Στα δίνουν δώρο με αγορά ενός Grand Cherokee 4,7 ;
Όχι, το Grand Cherokee σου δίνουν δώρο με τα σουβλάκια!
Τον Ηγέτη!
-
ΜΗΝ ΞΥΝΕΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΠΑΙ ΜΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΓΩΘΩ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΣΕΡΟΚΑΚΙΑ
-
Γυρος κοτοπουλο απολα στον Σαββα στο μοναστηρακι. Κορυφη.
-
Το καλύτερο σουβλάκι (βασικά, γύρος με πίτα είναι) στα Χανιά (μόνον ώρες καταστημάτων όμως): Όασις στη Βολουδάκηδων, απέναντι απ'το ταχυδρομείο. Βέβαια, δε βάζει πατάτες, αλλά έχει πολύ σωστό και καθαρό κρέας.
-
Ο χρήστης jim01 έγραψε:
Γυρος κοτοπουλο απολα στον Σαββα στο μοναστηρακι. Κορυφη.Για τα σουβλάκια στο Μοναστηράκι (και στα Ψαχνά) κάτι λένε οι N-Carkade...
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Κοτοπουλαδες @ Περιστερι
Μπορείτε να μου πείτε πού ακριβώς είναι αυτή η καντίνα;30 χρόνια στο Περιστέρι και δεν τους ξέρω Η αλήθεια είναι ότι 1-2 φορές στη ζωή μου έχω πάρει απο καντίνα αλλά αν είναι να παω να δοκιμάσω (ωχ με την κοιλιά δε θα μπορώ να σκίψω να κουμπόσω τις μπότες το χειμώνα )
βρήκες τον κατάλληλο άνθρωπο να σου πει πως να πας κάπου!!!
ξέρω να πάω αλλά δεν μπορώ να πω στους άλλους να πάνε γιατί δεν γνωρίζω οδούς και τέτοια.
ουσιαστικά είναι από την πίσω πλευρά από εκει που είναι οι εργατικές κατοικίες (το ροζ κτίριο). -
ραντομ οε οε ραντομ που μενεις να ερθω να τσακισουμαι κανενα σουβλακι
-
ρε mad kai random γιατι δε βαζετε αυτο για υπογραφη !!!
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
ρε mad kai random γιατι δε βαζετε αυτο για υπογραφη !!!και γιατι οχι αυτη
[/img]
Τα καλυτερα σουβλατζιδικα....