-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Είναι πολύ φορτωμένο και έφτασε τις 60.000 ευρώΠου ειναι ο lkar να μου πει ποσο παει το S3; Που μου θελες και στοίχημα...
(πολυ ευκολα χαρακτηριζουμε καποιον που δεν ειναι ιδιος με εμας...)
+10
Απλα εχουμε μαθει να μην δεχόμαστε το διαφορετικο..
-
έτσι ρέστα ρε xenos.to S3 όπως και πολύ περισσότερο τα EVO και to STI δεν τα αγοράζεις για να πας τη γιαγιά σου στο super markt να αγοράσεις fide έχοντας μουσική και dvd να βλέπει στη διαδρομή.τα αγοράζεις για να έχεις το κάτι παραπάνω.τα αμάξια αυτά φτιάχτηκαν για ανόθευτη οδηγική απόλαυση και όχι για multimedia car.για εμενα το να βελτιώσεις τα συγκεκριμένα αμάξια δεν είναι kagkouria αυτός είναι ο σκοπός τους
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
πραγματικά πανέμορφο αλλα αν όντως έδωσε 60k είναι υπερβολή.εγώ το μονο που θα έβαζα επιπλέον είναι το κοφτό πολυλειτουργικό τιμόνι και το navigator άρα θα έφτανε τα 45k.
το navi έχει όμως ελληνικούς ενημερωμένους χάρτες;
Έχει.
καλοοοο...
-
Καλά που δεν δίνει η Audi κανένα τρελό έξτρα, πχ κεφαλή κινητήρα απο CFRP με +20.000 ευρώ, τότε θα έλεγαν μερικοί πως το αμάξι κάνει 80.000 γιατί δεν λέει να το αγοράσεις χωρίς carbon κεφαλή κινητήρα...
-
+1
-
Γούστα του καθενός είναι αυτά βρε παιδιά.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Είναι πολύ φορτωμένο και έφτασε τις 60.000 ευρώ
Που ειναι ο lkar να μου πει ποσο παει το S3; Που μου θελες και στοίχημα...
Δεν υπάρχει δηλαδή S3 με 41.900 μήπως;
4700 έχουν τα καθίσματα μόνο. Σ' οποιδόηποτε αυτοκίνητο βάλεις όλη τη λίστα του προαιρετικού ε θ' αυξηθεί η τιμή του
Το στοίχημα είναι χαμένο εδώ και μήνες, απλώς δεν μπορείς να το παραδεχτείς
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
πραγματικά πανέμορφο αλλα αν όντως έδωσε 60k είναι υπερβολή.εγώ το μονο που θα έβαζα επιπλέον είναι το κοφτό πολυλειτουργικό τιμόνι και το navigator άρα θα έφτανε τα 45k.
Έχει.
Έχει, δεν είναι όμως ανάλογη των προσδοκιών
(για την Ελλάδα τουλχ)
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Έχει.
(για την Ελλάδα τουλχ)
α τέτοιους έχει ...?
καλά ξέρω...χάλι μαύρο...για αυτό λέω ενημερωμένους... -
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
και οι τιμες γερμανιας
35.100 , 34.000 και 24.000 -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Έχει.
(για την Ελλάδα τουλχ)
α τέτοιους έχει ...?
καλά ξέρω...χάλι μαύρο...για αυτό λέω ενημερωμένους...έχει την Αθήνα, 5 δρόμους στη Θεσσαλονίκη,
και τα Γιάννενα είναι μια βούλα στο...υπερπέρανΑυτά, πρόσφατα σε Audi A8. Δε γνωρίζω αν υπάρχει βελτιωμένη χαρτογράφηση στο S3, χλωμό το βλέπω....
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Καλά που δεν δίνει η Audi κανένα τρελό έξτρα, πχ κεφαλή κινητήρα απο CFRP με +20.000 ευρώ, τότε θα έλεγαν μερικοί πως το αμάξι κάνει 80.000 γιατί δεν λέει να το αγοράσεις χωρίς carbon κεφαλή κινητήρα...Kαλα,το σκεπτικο μου δεν το ψεις πιάσει οπότε...
-
ασχετο...24 κανει το μαζντα εκει?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Καλά που δεν δίνει η Audi κανένα τρελό έξτρα, πχ κεφαλή κινητήρα απο CFRP με +20.000 ευρώ, τότε θα έλεγαν μερικοί πως το αμάξι κάνει 80.000 γιατί δεν λέει να το αγοράσεις χωρίς carbon κεφαλή κινητήρα...Καλό!
-
Αν και συνολικά, σαφώς καλύτερο από το προηγούμενο, αδυνατώ να καταλάβω για ποιό λόγο δεν ρυθμίζουν το σύστημα διεύθυνσης έτσι, ώστε να έχει ακρίβεια...
Στο θέμα του feedback έχουν κάνει πρόοδο, αλλά ο τζόγος, και στην ευθεία αλλά -ειδικά- στις αλλαγές κατεύθυνσης είναι ενοχλητικός.
Πρέπει να στρίψεις το τιμόνι γύρω στις 20-25 μοίρες για να αρχίσουν να στρίβουν οι τροχοί, κάτι σαφώς ανεπιθύμητο στη γρήγορη οδήγηση.
Γενικώς αποκομίζεις μία αίσθηση αρκετά έντονης ανακρίβειας...Το 265 έχει ισχύ σε όλο το φάσμα του στροφομέτρου, -και μεταξύ 5 και 7.000 rpm, όπου στροφάρει σαν ατμοσφαιρικό- αλλά θα ήθελα -ιδανικά- λίγο καλύτερη απόκριση κάτω από τις 2.000.
Eυχάριστο είναι ότι βελτίωσαν αισθητά τη λειτουργία του haldex, με άμεση κατανομή ισχύος. Στις εξόδους γλιστερών στροφών, μάλιστα, νιώθεις τους πίσω τροχούς -για την ακρίβεια τον πίσω εξωτερικό περισσότερο- να ανοίγουν την τροχιά τους, βάζοντας τη μούρη μέσα.
Στις περισσότερες περιπτώσεις, βέβαια, ο ρόλος του παραμένει συμπληρωματικός, χωρίς να μπορείς να ρυθμίσεις τη γωνία στριψίματος, στο βαθμό που θα σου επέτρεπε ένα torsen.
Εκτός, κι αν ξεκινήσεις βίαια, με πρώτη, συμπλεκτάρισμα και τέρμα στριμμένο τιμόνι, οπότε στέλνει ένα πολύ μεγάλο ποσό ισχύος πίσω, και το S3 ντριφτάρει εντυπωσιακά -έχει πλάκα, αλλά δεν είναι κάτι το ουσιαστικό.
Σημασία, πάντως, έχει ότι το σύστημα είναι βελτιωμένο.Προσωπικά, θα προτιμούσα και το roll να είναι πιο περιορισμένο, έστω και μέσω σφιχτότερης ανάρτησης, εφόσον μιλάμε για το S3, και όχι για ένα απλό Α3, που εν πάση περιπτώσει είναι λογικό να είναι σχετικά μαλακό.
Εν γένει, ωραίο αυτοκίνητο, συλλήβδην, αλλά θα το προτιμούσα περισσότερο σπορ.
Ένα πιο σωστό τιμόνι, θα ήταν ένα σημαντικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. -
@ krus
Δεν μίλησα εγώ για απαγόρευση.
Είδε κάποιος απαγόρευση προς κάποιον άλλον από την πλευρά μου;
Και απ' ότι φαίνεται, ούτε τον τόνο (ήχο) της ρήσης κατανόησες.
Αλλά οκ από εμένα.
Ούτως ή άλλως πιστεύω στη δημοκρατία εδώ μέσα..
και όχι σε άλλες μεθόδους εξουσίας.
Ζητώ ταπεινά συγγνώμη από τους συνφορουμίστες μου, αν και η συγγνώμη πηγαίνει σε εκείνους που δεν καταλαβαν.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
18k extra!Μακάρι όλοι όσοι θα ρίξουνε 18Κ για extra σε ένα S3 να τα βάλουνε για NAVI, TV/DVD κι άλλα αντίστοιχα παρά να το καγκουρέψουν φτάνοντας το στα +οο άλογα.
Καγκουρια ειναι να γινει ας πουμε ενα Σ3 300 αλογα? (πολυ ευκολα χαρακτηριζουμε καποιον που δεν ειναι ιδιος με εμας...)
Αν θες 300 άλογα, πάρε αυτοκίνητο που έχει εξαρχής 300 άλογα. Και κατ' εμέ είναι καγκουριά να πειράζεις το αυτοκίνητο, είτε μηχανικά είτε αισθητικά.
-
+1
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αν θες 300 άλογα, πάρε αυτοκίνητο που έχει εξαρχής 300 άλογα. Και κατ' εμέ είναι καγκουριά να πειράζεις το αυτοκίνητο, είτε μηχανικά είτε αισθητικά.
διαφωνω για το μηχανικα, γιατι δεν ειναι μονο τα αλογα που μπορεις να πειραξεις σε ενα αυτοκινητο. δλδ αμα χρειαστει να αλλαξεις λαστιχα ειναι καγκουρια να βαλεις καλυτερα απο αυτα που ειχε οταν το πηρες? ή να βαλεις ζαντες αλουμινιου οταν βρεις λεφτα γιατι οταν το επαιρνες δεν ειχες για τοσα extra?
ο πατερας μου σκεφτοταν να τουρμπισει το legacy που εχουμε, μια βελτιωση σχεδον ιδια με αυτη του forester. δεν ηθελε να αλλαξει αμαξι επειδη τον βολευει παρα πολυ, αλλα ηθελε να το κανει λιγο πιο γρηγορο. ουτε και αυτο νομιζω οτι ειναι καγκουρια.
βασικα καγκουρια κατα τη γνωμη μου δεν ειναι τι μετατροπες θα κανεις στο αυτοκιντο σου, αλλα τι σκεφτεσαι οταν τις κανεις.και ενω μπορει να εχουμε 2 ιδιες φαινομενικα περιπτωσεις τουρμπισματος κινητηρα, οι ιδιοκτητες του μπορει να το κανουν για τελειως διαφορετικους λογους.
-
Δεν μιλάμε για λάστιχα & ζάντες, αλλά για ουσιώδης μετατροπές. Εν προκειμένω, αφού υπάρχουνε λεφτά, ναι είναι καγκουριά να δώσεις με το που θα το πάρεις ένα ακόμα Χ ποσό για να το κάνεις Ψ άλογα επιπλέον.
Audi S3 2006