-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Εγω θα παω μαλλον στη Λευκαδα..............
Αν πας τελικά, επέλεξε να μείνεις στον Αγ.Νικίτα και να κάνεις μπάνιο στην παραλία 'Κάθισμα' που είναι δίπλα. Ααα και να κάνεις οπωσδήποτε με τουριστικό καραβάκι μια βόλτα στο Σκορπιό του Ωνάση και στη σπηλιά που κρυβόταν το υποβρύχιο Παπανικολής .
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ράλι Αιγαίου τον Ιούλιο (Ίο, Κάλυμνο, Νάξο) και μια βδομάδα Φισκάρδο Κεφαλλονιάς μάλλον τον Αύγουστο. Κατά τα άλλα Αθήνα, είναι κούκλα τον Αύγουστο και πολύ την ευχαριστιέμαι!
Τι απίστευτο νησί!!!
(εννοείται μακριά από τα χαπάκια)
Μπουρδ@#!@$#λο είναι... έλληνες πουθενά, παντού ξένοι, ακόμα και τα εστιατόρια, μπαρ κλπ άγγλοι τα δουλεύουν... κόσμος??? Αγγλία σκέτη με μέσο όρο ηλικίας 18... Σεξ??? παντού μετά τις 3 το πρωί. Παραλίες, στο δρόμο, μέσα στα μπαρ, απίστευτη κατάσταση. Μετά τις 4-5 το πρωί, κάνεις παρακάμψεις περπατώντας, για να μην πατήσεις αυτούς που έχουν λιποθυμήσει στα σοκάκια, είτε από ποτό είτε από χαπάκια όπως είπες.
Θα έλεγα ότι το νησί το ανακάλυψε ο Random, αλλά μάλλον είναι παλιότερο από αυτόν
Χάλια μου φάνηκε!Πήγα το καλοκαίρι και μου την έδωσε στα νεύρα όλη αυτή η κατάσταση με τους λιωμένους λετσοτουρίστες.Γενικά δεν μου αρέσουν οι διακοπές τύπο 'ξυπνάω μεσημερι-παραλία μέχρι το βράδυ-έξοδος μέχρι το πρωί'.
Βέβαια είχε και κάτι απίστευτες παραλίες που πήγαινες μόνο με τζιπ (εμείς νοικιάσαμε jimny) ή με μηχανή,οι οποίες σώσαν τις διακοπές.
-
Διακοπές; I don't know this word
-
Σε κάποιο βουνό βρεθώ και φέτος, ποιό θα είναι δε ξέρω ακόμα.
Στροφές να έχει κι όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα. -
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Ράλι Αιγαίου τον Ιούλιο (Ίο, Κάλυμνο, Νάξο) και μια βδομάδα Φισκάρδο Κεφαλλονιάς μάλλον τον Αύγουστο. Κατά τα άλλα Αθήνα, είναι κούκλα τον Αύγουστο και πολύ την ευχαριστιέμαι!
Τι απίστευτο νησί!!!
(εννοείται μακριά από τα χαπάκια)
Mama mia.....
Isola bella -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Σε κάποιο βουνό βρεθώ και φέτος, ποιό θα είναι δε ξέρω ακόμα.
Στροφές να έχει κι όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα.Και τα νησιά έχουν ωραίες διαδρομές, αλλά τελειώνουν γρήγορα...
-
Κρήτη, στα **Χανιά **(με μηχανή πάλι )
Κέρκυρα
-
5 μερες Ιουνιο στο ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ με την μηχανη βεβαια.
10 μερες Ιουλιο, Καλαματα-Ελαφονησο με την μηχανη.
10 μερες Γαλλικη ριβιερα τον Αυγουστο με το αυτοκινητο. -
5 μερούλες Ηρακλειά
10 μερούλες Αμοργό
10 μερούλες 'St. Leonhard in Pitztal'
-
Διακοπές για εμένα τον Αύγουστο στο κέντρο εκπαίδευσης...Μαμά πατρίδα calling...
Πιο πριν κανένα 2-3ήμερο κι άμα... Τουλάχιστον η Χαλκιδική κοντά είναι, μπορούμε να πεταγόμαστε για κανένα μπανάκι...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Κρήτη, στα **Χανιά **(με μηχανή πάλι )Κέρκυρα
Θα είμαι Χανιά τον Αύγουστο, στείλε τηλ. αν είσαι ίδια εποχή....
-
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
να συμπληρωσω :
δ. Σαμοθρακη (οταν γινεται το rave party)
Το Solaluna Dance Festival λες ε?
Άχτι το χω να πάω.. ελπίζω να καταφέρω να πάω φέτος μόνο και μόνο για την εμπειρία..Φέτος λέω να πάω και εγώ!Ξέρει κανέις τι παίζει?Είναι καλά?
Πρόπερσι που φυλούσα σκοπιά (λέμε τώρα) κανα δυό χιλιόμετρα μακρια από το παρτι μια χαρα ήταν
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
να συμπληρωσω :
δ. Σαμοθρακη (οταν γινεται το rave party)
Το Solaluna Dance Festival λες ε?
Άχτι το χω να πάω.. ελπίζω να καταφέρω να πάω φέτος μόνο και μόνο για την εμπειρία..Φέτος λέω να πάω και εγώ!Ξέρει κανέις τι παίζει?Είναι καλά?
Πρόπερσι που φυλούσα σκοπιά (λέμε τώρα) κανα δυό χιλιόμετρα μακρια από το παρτι μια χαρα ήταν
εβλεπες εως εκει αητε της στεπας?? Α ρε κατι φυλακες που εχει η μαμα πατριδα
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Διακοπές; I don't know this word...... εγω παλι κοντευω να την ξεχασω............
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
εβλεπες εως εκει αητε της στεπας?? Α ρε κατι φυλακες που εχει η μαμα πατριδα
Δεν έβλεπα, άκουγα!
Που να βλεπες όμως τους γείτονές μας τους ναύτες, αυτοί πήγαιναν κιολας! -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Κρήτη, στα **Χανιά **(με μηχανή πάλι )
Κέρκυρα
Θα είμαι Χανιά τον Αύγουστο, στείλε τηλ. αν είσαι ίδια εποχή....
Όλο τον Αύγουστο;
-
Εγώ λόγω και του μωρού θα μείνω εντός του νησιού. Για αρχή έπεσε η ιδέα για Λουτρό αλλά εγκαταλείφθηκε λόγω προβληματικής πρόσβασης σε πόλη αν κάτι πάει στραβά με τα μικρά μια και δρόμος ούτε για δείγμα παρά μόνο καραβάκι. Παππού DAP έχεις απόλυτο δίκιο.
Οπότε καταλήξαμε Παλαιόχωρα για την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου.Για όσους επιλέξουν την Κρήτη και ιδίως το Ηράκλειο ως προορισμό η απλά περάσουν από εδώ δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι ότι δεν θα επικοινωνήσουν για να ανταμώσουμε.
Για το μόνο που στεναχωριέμαι είναι ότι δεν μπορώ φέτος λόγω υποχρεώσεων να κρατήσω δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη και το Ακρόπολης θα μείνει για μια ακόμα χρονιά απωθημένο. Τι να κάνουμε θα εύχομαι για του χρόνου.
-
Kαλό καλοκαίρι σε όλους παίδες!
Τα λέμε από Σεπτέμβριο και πάλι
-
Εγω κατηφοριζω μεθαυριο Αναμενομενη αφιξη εις Αθηνας κατα το βραδυ με πιθανοτητα εξορμησης εις Βαρην σλουρπ Απο Σαββατο ανοδος εις Βολον εως τελος Σεπτεμβριου για διακοπες. Λεπτομερεστερο προγραμμα δεν υπαρχει
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Εγώ λόγω και του μωρού θα μείνω εντός του νησιού. Για αρχή έπεσε η ιδέα για Λουτρό αλλά εγκαταλείφθηκε λόγω προβληματικής πρόσβασης σε πόλη αν κάτι πάει στραβά με τα μικρά μια και δρόμος ούτε για δείγμα παρά μόνο καραβάκι. Παππού DAP έχεις απόλυτο δίκιο.
Οπότε καταλήξαμε Παλαιόχωρα για την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου.Εφ' οσον το Λουτρό είναι δίπλα στα Σφακιά, δε νομίζω ότι θα είχες πρόβλημα να βρεις κάποιον με βάρκα να σας πάει αν αρρωστήσει το μωρό. Έχω επίσης τη γνώμη ότι το Λουτρό είναι πιο χαλαρό και ήρεμο για οικογένεια με μωράκι. Από την άλλη στην Παλιόχωρα έχεις και το αμάξι μαζί, οπότε κάνεις και τις μικρές, κοντινές βόλτες στο Σέλινο. Πάρα πολύ όμορφη επαρχία, από τις πιο πράσινες στην Κρήτη.
Kαλό Καλοκαίρι!