-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Λοιπόν, αποφάσισα να κάνω πάλι μια προσπάθεια, πιο δυνατά όμως αυτή τη φορά:- Κατέβασα και εγκατέστησα σε PC και σε laptop ένα προγραμματάκι το 'Αντικαπνιστικός Μετρητής'
- Κατάφερα και βρήκα και αγόρασα ένα πακέτο από τα τσιγάρα με τα οποία ξεκίνησα και λέω να
'κλείσω' την καριέρα μου ως καπνιστής με αυτά (John Player Special) - Ψάχνω να βρω ένα τρόπο να κρατήσω το τελευταίο τσιγάρο (ή την τελευταία γόπα ) έτσι ώστε
όταν μου έρχεται η επιθυμία να το βλέπω και να λέω 'αυτό ήταν το τελευταίο'. Ιδέες προς το παρόν
είναι να το 'πρεσάρω' ανάμεσα σε 2 κομμάτια είτε plexiglass είτε γυαλιού - Γράφω το ότι θα ξεκινήσω την προσπάθεια ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ εδώ μέσα, ελπίζοντας ότι
μετά από μήνες και χρόνια θα μπαίνω να βλέπω το μήνυμα μου και θα χαμογελάω
Αυτά ...
2 χρόνια + 1 μήνας άκαπνος είμαι. Ούτε τζούρα. Σιγά το πράγμα. Να ρουφάς και να φυσάς. Μη γ@μήσω
-
Μακάρι σε 2 χρόνια να μπορώ να το λέω και εγώ αυτό
-
Ευτυχώς να ησυχάσουμε , γιατί μπάρ και σωστός αερισμός , στην Ελλάδα δεν συμβιβάζονται .
-
Ενα μηνα πλεον ακαπνος με τη βοηθεια του Champix.
Το καλο ειναι οτι δεν το ζηταω καθολου ακομα και σε 'δυσκολες' καταστασεις (καφεδες, ποτα, μπαρακια, γκομενακια κλπ).Οποιος θελει να το κοψει, μπορει να τον βοηθησει πολυ.
-
Ειμαι ακαπνος απο τον περασμενο Σεπτεμβρη,δηλαδη εναμιση χρονο.
Μετα τον 1ο χρονο ηταν πιο ευκολο,μεχρι τοτε ενιωθα πολλες φορες την επιθυμια.
Τωρα αν ειμαι σε κλειστο χωρο με καπνιζοντες ξενερώνω πολυ ασχημα,βεβαια και ως καπνιστης παλι δεν αντεχα σε κλειστο χωρο , πχ στο αυτοκινητο καπνιζα σπανια και μονο με τερμα ανοιχτα ολα τα παραθυρα -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Εδώ έχουν αρχίσει να συζητάν την άρση της απαγόρευσης σε μπαρ που έχουν σωστό εξαερισμό.
(κάτι που το λέγαμε απ την αρχή)Δεν κατάλαβα τί έλεγε το αρθρο ακριβώς, **ίσως ο τάσος που τα μιλάει καλά να μας βοηθήσει **:shifty:
Να του βάλεις ένα ποτήρι νερό μπροστά του με μπόλικα κουκούτσια από μανταρίνια για να τον βοηθήσεις να πνιγεί ευκολότερα.
-
Μπράβο tiger!
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Εδώ έχουν αρχίσει να συζητάν την άρση της απαγόρευσης σε μπαρ που έχουν σωστό εξαερισμό.
(κάτι που το λέγαμε απ την αρχή)Δεν κατάλαβα τί έλεγε το αρθρο ακριβώς, **ίσως ο τάσος που τα μιλάει καλά να μας βοηθήσει **:shifty:
Να του βάλεις ένα ποτήρι νερό μπροστά του με μπόλικα κουκούτσια από μανταρίνια για να τον βοηθήσεις να πνιγεί ευκολότερα.
Μπά τα φτύνει τα κουκούτσια αυτός
-
Μόνο τον ταραμά μασάει ;
-
Πρώτο update:
(αντιγράφω απο το - ανεκτίμητο - προγραμματάκι 'Quit Counter')
'Με λένε Κώστα, και είμαι εξαρτημένος/η στη νικοτίνη.
Έχω σταματήσει το κάπνισμα για 7 ημέρες, 1 ώρα, 13 λεπτά και 2 δευτερόλεπτα (7 ημέρες).Δεν έχω καπνίσει 141 τσιγάρα, και έχω κερδίσει 14.11 €.
Έχω σώσει 11 ώρες και 45 λεπτά από τη ζωή μου.'
Συμπλήρωσα εβδομάδα άκαπνος
Τα περιέργα της υπόθεσης είναι ότϊ:
- Δεν νοιώθω απολύτως την παραμικρή επιθυμία να καπνίσω, ακόμα και 2 φορές που πήγα για καφέ με φίλους καπνιστές, ακόμα και όταν αγχώνομαι πολύ
- Δεν έχω κανένα απολύτως σύμπτωμα έλλειψης ! Σαν να μην έχω καπνίσει ποτέ στη ζωή μου. Ούτε εκνευρισμός, ούτε πείνα, ούτε τίποτα ...
Το μόνο που έχει αλλάξει στην ουσία είναι ότι πίνω απίστευτες ποσότητες νερού, ίσως και πάνω απο 3 λίτρα την ημέρα, και ότι προσπαθώ να τρώω όσο το δυνατόν καλύτερα και σε ποσότητα και σε ποιότητα.
Αυτά ...
-
Εγώ το έκοψα για δύο εβδομάδες αλλά δεν άντεξα και το ξανάρχισα και πάλι.
Το καλό της υπόθεσης είναι πως γενικώς δεν καπνίζω πολύ. Σπίτι-δουλειά δεν καπνίζω καθόλου. Μόνο όταν θα βγώ έξω. Για κάνα καφέ, κάνα ποτό.
Υπάρχουν τουλάχιστον 3-4 μέρες μέσα στην εβδομάδα που δεν θα καπνίσω καθόλου. -
Πρώτο update:(αντιγράφω απο το - ανεκτίμητο - προγραμματάκι 'Quit Counter')
Έχω σταματήσει το κάπνισμα για 7 ημέρες, 1 ώρα, 13 λεπτά και 2 δευτερόλεπτα (7 ημέρες).Δεν έχω καπνίσει 141 τσιγάρα, και έχω κερδίσει 14.11 €.
- Δεν νοιώθω απολύτως την παραμικρή επιθυμία να καπνίσω, ακόμα και 2 φορές που πήγα για καφέ με φίλους καπνιστές, ακόμα και όταν αγχώνομαι πολύ
- Δεν έχω κανένα απολύτως σύμπτωμα έλλειψης ! Σαν να μην έχω καπνίσει ποτέ στη ζωή μου. Ούτε εκνευρισμός, ούτε πείνα, ούτε τίποτα ...
Το μόνο που έχει αλλάξει στην ουσία είναι ότι πίνω απίστευτες ποσότητες νερού, ίσως και πάνω απο 3 λίτρα την ημέρα, και ότι προσπαθώ να τρώω όσο το δυνατόν καλύτερα και σε ποσότητα και σε ποιότητα.
Αυτά ...Να κανεις εξετασεις για ζαχαρο.
-
Εγώ τις τελευταίες μέρες δε μπορώ να κόψω με τίποτα το παθητικό κάπνισμα. Στο χώρο που εργάζομαι την τελευταία εβδομάδα είμαι φιλοξενούμενος και φυσικά δεν έχω κανένα δικαίωμα στον αέρα που αναπνέω (παρόλο που έχω δηλώσει πως με ενοχλεί ο καπνός). Ο κάθε πικραμένος μπαίνει στο γραφείο με το τσιγάρο στο χέρι και περιμένει από τους άλλους, τους παράξενους, να τον παρακαλέσουν να το σβήσει.
Δυστυχώς όπως αποδεχόμαστε, ανήμποροι να αντιδράσουμε, όλα τα στραβά αυτού του τόπου, έτσι αποδεχόμαστε και τη μάστιγα του τσιγάρου
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Πρώτο update:
(αντιγράφω απο το - ανεκτίμητο - προγραμματάκι 'Quit Counter')
Αυτά ...Να κανεις εξετασεις για ζαχαρο.
Γιατί ?
-
Γιατι τα bold , ειναι τα συμπτωματα του ζαχαρου.
-
Ξαναδιάβασε αν θες - ολόκληρο αυτή τη φορά όμως - το ποστ μου ...
-
Ξαναδιάβασε αν θες - ολόκληρο αυτή τη φορά όμως - το ποστ μου ...Οποιον κ να αφορουν ,τα συμπτωματα παραμενουν συμπτωματα .
-
Ποιόν να αφορούν ? Σε έχασα λίγο.
Επαναλαμβάνω. Την τελευταία εβδομάδα πίνω πολύ νερό πρώτον για να έχω συνεχώς στα χέρια μου κάτι διαφορετικό απο ένα τσιγάρο (ένα μπουκαλάκι νερο) και δεύτερον για αποτοξίνωση και επίσης προσπαθώ να είμαι συγκρατημένος στην ποιότητα και την ποσότητα του φαγητού μου ώστε να μήν παχύνω κάτι που συμβαίνει σχεδόν σε όλους όσους κόβουν απότομα το τσιγάρο ...
Μιλάω για το πως ενισχύω την προσπάθεια μου να το κόψω και όχι προφανώς για συμπτώματα ...
Απορώ τι ακριβώς δεν κατάλαβες στι πρώτο μου ποστ
-
Φαινόταν ότι έχεις την τάση να πίνεις πολύ νερό και να τρως μεγαλύτερες ποσότητες φαγητού.
-
Είναι η 4η συνεχόμενη Κυριακή που δεν καταφέρνω να εντοπίσω εστιατόριο που να έχει τραπέζια (για ιδιαίτερη αίθουσα ούτε συζήτηση) για μη καπνιστές. Μήπως τα λιγοστά τραπέζια, αυτά δίπλα στις τουαλέτες, που είχαν διαθέσει για τους μη καπνιστές (όταν φυσικά δεν είχαν καταληφθεί από καπνιστές που δεν είχαν βρει ελεύθερο τραπέζι) τα έχουν καταργήσει; Μήπως, ενόψει 1/7/09, έχουν χαλαρώσει οι υφιστάμενοι περιορισμοί; Κάτι περίεργο συμβαίνει
Άλλο ένα καπνιστό γεύμα έρχεται...
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ