-
Φίλοι μου καπνιστές σε ανοιχτούς χώρους ξεχαρμανιάστε άφοβα. Επίσης στο σπίτι σας αν είστε μόνοι επίσης. Αν έχετε όμως παιδιά μην το κάνετε επειδή δεν μπορούν να σας αντισταθούν. Δεν σας φταίνε σε τίποτα. Δεν είναι ντροπή να βγεις στο μπαλκόνι για να καπνίσεις και οι απορροφητήρες είναι ημίμετρο.
-
http://www.bbc.co.uk/greek/pressreview/ ... ress.shtml
Φοβερή είδηση!
Στη Βρετανία θα ληφθούν τα εξής μέτρα:- πλήρης απαγόρευση του καπνίσματος σε οποιονδήποτε δημόσιο χώρο (πλην του δρόμου και του σπιτιού του καπνιστή, άντε και κανενός φίλου του)
- περιπολίες του στρατού για την αντιμετώπιση μεθυσμένων νεαρών.
Ε, άμα δουν κανένα καπνιστή, μπορεί να κάνουν λίγη εξάσκηση με τα οπλοπολυβόλα πριν ασχοληθούν με τους πιωμένους.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://www.bbc.co.uk/greek/pressreview/story/2005/06/050619_britishpress.shtmlΦοβερή είδηση!
Στη Βρετανία θα ληφθούν τα εξής μέτρα:- πλήρης απαγόρευση του καπνίσματος σε οποιονδήποτε δημόσιο χώρο (πλην του δρόμου και του σπιτιού του καπνιστή, άντε και κανενός φίλου του)
- περιπολίες του στρατού για την αντιμετώπιση μεθυσμένων νεαρών.
Ε, άμα δουν κανένα καπνιστή, μπορεί να κάνουν λίγη εξάσκηση με τα οπλοπολυβόλα πριν ασχοληθούν με τους πιωμένους.
Εγω παντως απο οτι θυμαμαι ετσι ηταν τα πραγματα. Στο κρυο και στη ζεστη εβγαιναν ολοι εξω να καπνισουν οταν ηθελαν.
Οσο για το στρατο, αντε να μην αρχισω τωρα (παλι) να λεω για τα Μάλια.
Παντως μια μεγαλη παρεα μεθυσμενων Αγγλων μπορει να αντιμετωπισθει αποτελεσματικα μονο με...στρατο. -
Κάτι που έλεγε ο kyan για την Alaskan Airlines, από ότι φαίνεται στην Αμερική επεκτείνεται:
http://www.usatoday.com/money/companies ... m?csp=N009Θα ήθελα και την γνώμη του κυρίου Alfasud πάνω σε αυτό.
-
Έχοντας διαβάσει όλο το θέμα εξ αρχής:
Aς διευκρινισθεί ότι υπάρχουν κλειστοί δημόσιοι χώροι αναγκαστικής συνύπαρξης, όπως οι χώροι εργασίας, όπου βεβαίως προηγείται απολύτως το δικαίωμα του μη καπνιστή, υπάρχουν όμως και χώροι όπου μόνον αν θέλει πηγαίνει κανείς, όπως οι χώροι διασκέδασης.
Ως προς τους δεύτερους, εκτός από τη δημιουργία χωριστών χώρων στο ίδιο κατάστημα, θα μπορούσαν, για ειδικές κατηγορίες καταστημάτων όπως τα μπαρ, να υπάρχουν δύο είδη, τα 'άκαπνα' και τα καπνιζόντων. Έκαστος μαγαζάτορας ας έκρινε σε ποια πελατεία θα ήθελε να απευθυνθεί.
Ειδικά ως προς τα μπάρ και τα καφενεία, εξ ορισμού τόπους ανθυγειινών απολαύσεων, θα ήταν γελοία και προκρούστεια η πλήρης απαγόρευση. Εξ άλλου, ο ανθρώπινος τύπος που θεωρεί τους καπνιστές (όχι το κάπνισμα...) κατι σαν πανούκλα, δεν νομίζω ότι θα ενδιαφερόταν ποτέ (ευτυχώς...) να επισκεφθεί τα μερακλίδικα παληομοδίτικα μπαρ - ποτάδικα.
Η επιθυμία ενός τέτοιου (μισ)ανθρώπου για απαγόρευση παντού εκπηγάζει πάντα από κάποια ανελεύθερη και απάνθρωπη ιδελογία (προτεσταντισμός/πουριτανισμός, φασισμός, Ισλάμ κλπ). Το θλιβερό είναι ότι θα πεθάνει και αυτός, όπως όλοι μας, από κάποιον καρκίνο, χωρίς όμως να έχει απολαύσει στη ζωή του κάτι άλλο από το μίσος. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Κάτι που έλεγε ο kyan για την Alaskan Airlines, από ότι φαίνεται στην Αμερική επεκτείνεται:
http://www.usatoday.com/money/companies ... m?csp=N009Θα ήθελα και την γνώμη του κυρίου Alfasud πάνω σε αυτό.
Ειδικά για την τελευταία παράγραφο του άρθρου:
And legal experts fear companies will try to control other aspects of employees' off-duty lifestyle, a trend that is already happening. Some companies are firing, suspending or charging higher insurance premiums to workers who are overweight, have high cholesterol or participate in risky activities.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ειδικά για την τελευταία παράγραφο του άρθρου:
And legal experts fear companies will try to control other aspects of employees' off-duty lifestyle, a trend that is already happening. Some companies are firing, suspending or charging higher insurance premiums to workers who are overweight, have high cholesterol or participate in risky activities.
define risky activities? Δηλαδή kyan εμείς που ανεβοκατεβαίνουμε το ποτάμι καθημερινώς, τι άλλο πιο risky να κάνουμε; Λες να πληρώσουμε παραπάνω;
Εσύ βέβαια πολλά παραπάνω λόγω πίστας Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι, μήπως ν'ακυρώσω και την παραγγελία; Θα ναι risky το αυτοκίνητο
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
define risky activities?Οδήγηση αυτοκινήτου με απενεργοποιούμενο ESP.
Δηλαδή kyan εμείς που ανεβοκατεβαίνουμε το ποτάμι καθημερινώς, τι άλλο πιο risky να κάνουμε; Λες να πληρώσουμε παραπάνω;
Εδώ είσαι μόνος σου. Μετά τη μετακόμιση στη Νέα Ιωνία μετακινούμαι με ηλεκτρικό! Νιαααα-νια νια νιάαααα-νια!
Εσύ βέβαια πολλά παραπάνω λόγω πίστας Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι, μήπως ν'ακυρώσω και την παραγγελία; Θα ναι risky το αυτοκίνητο
Να πάρεις 147 GTA.
-
-
Όλα αυτά προωθούνται από τις πανίσχυρες ασφαλιστικές εταιρείες για να περικοπεί ο κίνδυνος καταβολής αποζημιώσεων. Έτσι που πάνε, σύντομα θα ασφαλίζουν μόνο 30άρηδες που δεν κάνουν καμία 'κατάχρηση' και ζουν σε περιοχές με καλό βιοτικό επίπεδο. Ή θα αυξήσουν τα ασφάλιστρα για τους υπόλοιπους σε τέτοιο βαθμό που η ασφάλισή τους θα είναι πραγματικά ασύμφορη για τους ίδιους.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όλα αυτά προωθούνται από τις πανίσχυρες ασφαλιστικές εταιρείες για να περικοπεί ο κίνδυνος καταβολής αποζημιώσεων. Έτσι που πάνε, σύντομα θα ασφαλίζουν μόνο 30άρηδες που δεν κάνουν καμία 'κατάχρηση' και ζουν σε περιοχές με καλό βιοτικό επίπεδο. Ή θα αυξήσουν τα ασφάλιστρα για τους υπόλοιπους σε τέτοιο βαθμό που η ασφάλισή τους θα είναι πραγματικά ασύμφορη για τους ίδιους.Ηδη καποια ισχυουν και σημερα.
-
Πάντως στην Ελλάδα το Ρωμέικο σύστημα καλά κρατεί. Σήμερα είχα πάει σε μια δημόσια υπηρεσία για μια υπόθεση μου και ήταν κυριολεκτικά τεκές. Όχι από τους πελάτες (κανένας δεν κάπνιζε), αλλά από τους εργαζόμενους.
-
'To να κόψει κανείς το κάπνισμα είναι το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο. Το ξέρω, διότι εγώ ο ίδιος το έχω κάνει χιλιάδες φορές'.
(Μάρκ Τουέιν)
-
εκοψα (ξανα) το καπνισμα προσφατα!
αυτη τη φορα συνειδητοποιω τις διαφορες οπως αυτες συμβαινουν! (το'κοψα διαβασμενος αυτη τη φορα)
ελπιζω να μην ξανακαπνισω ποτε πια οσο ζω!ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ!!! ΜΙΑ ΚΙ ΕΞΩ!! ΟΥΤΕ ΜΕΙΩΣΗ, ΟΥΤΕ ΠΑΤΣ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!
ειναι ΜΑΚΡΑΝ το καλυτερο δωρο που μπορειτε να κανετε στον εαυτο σας και στην οικογενεια σας (αυτη που εχετε και αυτη που θα κανετε)
-
Αυτό το χάλι με τις διασταυρώσεις/παρτέρια/πεζοδρόμια/ακτές,να είναι σπαρμένα από τσιγάρα, υπάρχει σε άλλη ευρωπαική χώρα?
Μπορεί να μου πει κάποιος,γιατί επειδή μερικοί έχουν μια εντελώς άχρηστη ηλίθια και επικίνδυνη συνήθεια,θα πρέπει τα καταστήματα να έχουν ειδικούς χώρους?
-
Ψυχραιμία. Δεν ξέθαψα το θέμα για να σκοτωθούμε πάλι!
-
ρε bass
εδω τοσοι ανθρωποι ψοφανε καθε χρονο
απο καρδιακα
απο καρκινο
απο εγκεφαλικα
απο πνευμονικα
(σ.σ. δηλ. απο τα τσιγαρα)και 'σενα σε νοιαζουνε τα ...παρτερια??
ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ!!!
ουτε οδοκαθαριστης να ησουνα!!!
-
Eπιασα τα πιο ανώδυνα.
Αυτό δεν σημαίνει πως απαξιώ για τα άλλα. -
τοτε οκ, απλως αισθανθηκα οτι το σχολιο σου υποτιμησε την παραίνεση μου!!
**
ΚΟΨΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ!!! ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!!** -
Δυσκολο να κοπει το καπνισμα, περα απο συνηθεια (μεγαλη) ειναι και παρηγορια μερικες φορες!!
Επισης εχω ακουσει οτι οταν κοβεις το καπνισμα τρως πολυ. Κακο αυτο!! (για εξτρα κιλα ειμαστε τωρα?? Ερχονται και ιστορικες μασες λογω των ημερων )
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ