-
παιδια στο νοσοκομεια καπνιζουν και πολλοι γιατροι , στα περισσοτερα τμηματα καπνιζουν.
σκοπος ειναι να μην καπνιζουν στους θαλαμους και μπροστα στους ασθενεις , στα εργαστηρια ας κανουν οτι θελουν...
γενικα,
παντως εδω μεσα βλεπω οτι η νεα γενια εχει μια 'αγνοια' του κινδυνου του καπνισματος και το βλεπω και στους φιλους μου που κατεβαζουν τα πακετα ενα μετα το αλλο. και γω καπνιζω και μπορει τα σαββατοβραδο να τυχει να κανω ενα πακετο , αλλα μεχρι εκει δεν γινεται να συνεχιζεις ετσι καθε μερα.εγω ειμαι απο αυτους που παρολο καπνιστες λενε στους αλλους ' παλι θα καπνισεις?' (νταξυ μια φορα μη γινουμε και σπαστικοι)
γενικα , πιστευω οτι υπαρχουν ανθρωποι που δε μπορουν να καταναλωσουν τις ποσοτητες τσιγαρων που μπορουν αλλοι , δηλαδη και να τους το δινεις δεν το τραβαει ο οργανισμος τους , σα να μη μπορουν να εθιστουν .
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Η γυναίκα είναι καπνίστριαΥ.Σ. Το καπνιστήριο στο σπίτι μας είναι η βεράντα.
Βλέπω την αγαπάς πολύ τη γυναίκα σου.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Η γυναίκα είναι καπνίστρια
Υ.Σ. Το καπνιστήριο στο σπίτι μας είναι η βεράντα.
Δεν παίζει να τον αγαπάει πολύ αυτή;
-
Αυτό είναι μάλλον αναμφίβολο.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Η γυναίκα είναι καπνίστρια
Υ.Σ. Το καπνιστήριο στο σπίτι μας είναι η βεράντα.
Δεν παίζει να τον αγαπάει πολύ αυτή;
Πιάνω το point σου γιατρέ, αλλά πιάνω και του kyan. Η κατάσταση συμβιβάζεται και χωρίς βεράντα πάντως. Νομίζω ότι αν σε ένα σπίτι περιοριστεί το κάπνισμα στην κουζίνα πχ., με ανοιχτό κάποιο παράθυρο + απορροφητήρα και κλειστή τη μεσόπορτα, δεν υπάρχει πρόβλημα κανένα. Ούτεο μη-καπνιστής ενοχλείται, ουτε ο καπνιστής πουντιάζει έξω.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Αυτό είναι μάλλον αναμφίβολο.+00 οχι απλα τον αγαπαει....αλλα και εγω δεν ξερω!
Η μονη περιπτωση να εκανα αυτο το πραγμα θα ηταν να εχω παιδι.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Νομίζω ότι αν σε ένα σπίτι περιοριστεί το κάπνισμα στην κουζίνα πχ., με ανοιχτό κάποιο παράθυρο + απορροφητήρα και κλειστή τη μεσόπορτα, δεν υπάρχει πρόβλημα κανένα. Ούτεο μη-καπνιστής ενοχλείται, ουτε ο καπνιστής πουντιάζει έξω.Για την ιστορία έτσι είναι στο δικό μου σπίτι με τη μητέρα μου που το έχει κόψει εδώ και δεκαετίες. Καπνίζω μόνο στην κουζίνα με ανοιχτό παράθυρο και στο δωμάτιό μου μόνο το καλοκαίρι που είναι όλα ανοιχτά. Ούτε κι εγώ θέλω να βρωμάει το σπίτι τσιγαρίλα, η κουζίνα μυρίζει φαγητά έτσι κι αλλιώς.
-
Στην 124 ΠΒΕ ο μάγειρας κάπνιζε στην κουζίνα... Ακριβώς πάνω απ'το καζάνι με το συσσίτιο - καζάνι που είχαμε 'καθαρίσει' με σφουγγάρι ΟΛΟΜΑΥΡΟ, γιατί πριν είχαμε καθαρίσει μ'αυτό το πάτωμα και δεν μας είχε αφήσει ούτε καν να το πλύνουμε... Βάλτε και τη στάχτη του τσιγάρου μέσα στο φαΐ...
-
Καλα εδω ειχες καθαρισει το καζανι με σφουγγαρι που ειχες καθαρισει το πατωμα, η σταχτη σε πειραξε?
-
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Καλα εδω ειχες καθαρισει το καζανι με σφουγγαρι που ειχες καθαρισει το πατωμα, η σταχτη σε πειραξε?Aλλιώς θα ήταν off-topic, βρε χαζέ.
-
Εμενα η γυναικα μου καπνιζει 4 τσιγαρα καθε μερα, ολα το πρωι μολις σηκωθει 'παρεα' με ενα διπλο ελληνικο.
Επειδη ξερει οτι η μυρωδια του τσιγαρου και μονο μου προκαλει ταση για εμετο, εχει βρει ενα ωραιο κολπο. Αναβει τον αποροφητηρα στην κουζινα και καπνιζει απο κατω.
Ουτε μυρωδιες ουτε τιποτα. -
Ναι ρε συ αλλα αντε να πιεις το καφεδακι σου και να καπνισεις το τσιγαρακι σου στο ορθιο...γιατι ο συζηγος σου ειναι περιεργος!
Να κοιμασε στον κηπο!
-
Ναι ρε συ αλλα αντε να πιεις το καφεδακι σου και να καπνισεις το τσιγαρακι σου στο ορθιο...γιατι ο συζηγος σου ειναι περιεργος!Να κοιμασε στον κηπο!
- Κηπο δεν εχω, μενω σε οροφο, ουτε στην ταρατσα μπορω να παω.
- Και ποιος σου ειπε οτι ειναι ορθια;
- Αμα δεν της αρεσει ο αποροφητηρας Θα παει αυτη εξω στο δρομο.
-
@ all
Η απόφαση ήταν δικιά της (το κάπνισμα στη βεράντα). Άλλωστε μιλάμε για 5 ως 6 τσιγάρα την ημέρα (όταν κάποια στιγμή πήγε στο μισό πακέτο άρχισα να φωνάζω και για να γλυτώσει την γκρίνια μου το ξαναμείωσε πάλι).
Ακόμα και κάτω από τον απορροφητήρα έχεις μετά το πρόβλημα της επανεκπομπής του ρύπου (re-emission). Μετά από λίγο μυρίζει το σπίτι. Στη βεράντα τουλάχιστον οποιοδήποτε re-emission διαχέεται στην 'πεντακάθαρη' Αθηναϊκή ατμόσφαιρα.
Υ.Σ. Όσες φορές μετά από φιλοξενεία φίλων έπρεπε να καθαρίσουμε το σπίτι ακόμα και στη σύζυγο ενοχλούσε η τσιγαρίλα. Κατά τα άλλα καπνίστρια (άβησσος η ψυχή των Γυναικών)!!!!
-
Megane98hp και που καθεται ρε σατραπη η γυναικα? στα ματια της κουζινας και ειναι κατω απο τον αποροφητηρα?
christos.dimou νταξ και εμενα η μανα μου καπνιζει 2-3 τσιγαρα τη μερα τα τελευταια 10 χρονια, ετσι και κατσω πανω απο μια ωρα σπιτι της αρχιζει την γκρινια οτι καπνιζω πολυ κλπ κλπ (εντωμεταξυ αδειαζει το τασακι μου μολις σβησω το καθε τσιγαρο) τι να πεις ρε συ σε ολα παραλογες ειναι....σε αυτο θα ηταν λογικες?
-
Megane98hp και που καθεται ρε σατραπη η γυναικα? στα ματια της κουζινας και ειναι κατω απο τον αποροφητηρα?Ακου ερωτηση.
Σε καρεκλα καθετα, διπλα στο φουρνο και φυσαει τον καπνο προς τον αποροφητηρα. Απλα πραγματα. -
Αξιωματικός (προς φαντάρο): Για φέρε ένα τσιγάρο ρε συ...
Φαντάρος: Ξέρετε κύριε επισμηναγέ... Δεν καπνίζω.
Αξιωματικός: ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ;!;!;! -
-
Sad but true...
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ