-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Μηπως γενικως αδυνατουμε να πιστεψουμε πως καποιοι εχουν πρωχωρησει
αρκετα πιο μακρια?μάλλον πολλοί τρόμαξαν γιατί με το GTR κατάλαβαν τι πραγματικά πουλάνε οι ιταλοί (και μη) κατασκευαστές ονείρων
Δεν εχεις καταλαβει ακομα οτι εχουμε καπιταλισμο???
μια λεπτομέρεια
το πρόβλημά μου δεν είναι τι αγοράζει και πόσο κοστίζει το όνειρο του καθενός
είναι στο οτι νομίζουν οτι επειδή κοστίζει τόσο ή επειδή το έχουν εξιδανικεύσει στο μυαλό τους είναι οτι καλύτερο τεχνικά/μηχανολογικά
+οτι τρώνε το παραμύθι αγώνες, pedigree κλπ
το εχω ξαναγράψει αλώστε οτι η καλύτερη/λογικότερη απάντηση στην ερώτηση 'γιατί επέλεξες το X' είναι 'γιατί αυτό γούσταρα'
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
αρκετα πιο μακρια?μάλλον πολλοί τρόμαξαν γιατί με το GTR κατάλαβαν τι πραγματικά πουλάνε οι ιταλοί (και μη) κατασκευαστές ονείρων
Μη λες τέτοια....
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
μια λεπτομέρεια
είναι στο οτι νομίζουν οτι επειδή κοστίζει τόσο ή επειδή το έχουν εξιδανικεύσει στο μυαλό τους είναι οτι καλύτερο τεχνικά/μηχανολογικά
το εχω ξαναγράψει αλώστε οτι η καλύτερη/λογικότερη απάντηση στην ερώτηση 'γιατί επέλεξες το X' είναι 'γιατί αυτό γούσταρα'
Μπραβο!!εβαλες στο τραπεζι το απολυτο κριτηριο!(για μενα)
-
Ο χρήστης sign-b έγραψε:
μια λεπτομέρεια
Μπραβο!!εβαλες στο τραπεζι το απολυτο κριτηριο!(για μενα)
και το εχω γραψει στις πισω σελιδες εντελως αυθορμητα
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Με άλλα λόγια η συνέντευξη εξηγεί το ότι το βάρος του αυτοκινήτου δεν έχει προκύψει τυχαία αλλά κατόπιν μελέτης... Καλύτερα, τίποτα από τα δυναμικά τεχνικά στοιχεία του αυτοκινήτου δεν μπήκε εκεί που μπήκε επειδή 'υπήρχε στην αποθήκη'...
Και όμως, εκεί είναι και η μεγάλη πλάνη της συνέντευξης. Διότι η πορεία των πραγμάτων προέκυψε με διαφορετική σειρά από αυτήν που παρουσιάζεται. Διότι ξεκινάς βάζοντας έναν στόχο σε συγκεκριμένα πλαίσια κόστους. Σε αυτά τα πλαίσια βρίσκεις ότι το τελικό όχημα θα έχει βάρος περί τα 1700kg. Από κει και πέρα, προκειμένου να συναντήσεις τους στόχους των επιδόσεων, καταλήγεις στα μετατρόχια/μεταξόνια, αναρτήσεις, φρένα και κινητήρα/μετάδοση που απαιτούνται για να εξουδετερωθεί ο παράγοντας του βάρους. Και μετά πας στην αποθήκη να δεις τι υπάρχει για να συναρμολογήσεις αυτό που σκέφτεσαι. Η Nissan έχει καλή αποθήκη.
Ο Mizuno san μας τα είπε πολύ εξιδανικευμένα σε μια προσπάθεια να συνεχίσει το hype γύρω από το GT-R, κάτι που αποτελεί μέρος της στρατηγικής προώθησης του συγκεκριμένου μοντέλου από την πρώτη μέρα της σύλληψής του. Οι ιστορίες στο Nurburgring, το Playstation κλπ, ήταν όλα μέσα στο πρόγραμμα και το αποτέλεσμα είναι πως ο Κόσμος όντως γύρισε και είδε ένα πραγματικά εξαιρετικό αυτοκίνητο. Μερικά πράγματα όμως παραμένουν το ίδιο πεζά πίσω από όλες τις κλειστές πόρτες, όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να μας πείσουν για το αντίθετο.Θεωρεις δηλαδη τους χρονους στο ring, πλανη...Με αυτη την βαση ειναι απολυτως λογικο
ολο το Concept του GT-R να το θεωρεις πεζο. Απαντω με ερωτηση. Ειναι τοσο τυχαια
ολα αυτα που συμβαινουν γυρω απο το GT-R? Η 911 που πρωταγωνιστουσε επι σειρα
ετων ειχε καλυτερες προδιαγραφες σε αντιστοιχια με το Nissan σημερα?
αρκετα πιο μακρια?Είπα εγώ πως ήταν πλάνη οι χρόνοι στο Ring; Εγώ για το όλο hype μίλησα, και τα βίντεο που έβγαιναν κάθε μια βδομάδα από το Ring στην αρχή, ήτανε μέσα σε αυτό το πλαίσιο. Επίσης δεν είπα πως το concept του GT-R είναι πεζό. Είπα πως ορισμένες παράμετροι είναι σταθερές, πεζά σταθερές κάποιες φορές, όπως το πώς αντιμετωπίζεις τον παράγοντα του βάρους σε ένα σπορ αυτοκίνητο. Το να βγαίνει ο Mizuno και να λέει για το supersport αυτοκίνητό του πως για το GT-R δεν έγινε κανένας συμβιβασμός και ότι ακόμα και για το βάρος 'προσπαθήσαμε να βάλουμε βαρίδια για να πατάει γερά το αυτοκίνητο στις στροφές', είναι δήλωση που προκαλεί το γέλιο τουλάχιστον. Είναι δήλωση που έπρεπε όμως να γίνει, σαν συνέχεια του όλου hype, όπως έχει αποφασιστεί στα εταιρικά meetings. Αφου θα την καταπιεί αμάσητη το 95% της Γης, γιατί να μη γίνει κι αυτή; Λίγο ακόμα hype για το 'ασυμβίβαστο της κατασκευής' είναι ό,τι πρέπει.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Αφου θα την καταπιεί αμάσητη το 95% της Γης, γιατί να μη γίνει κι αυτή; Λίγο ακόμα hype για το 'ασυμβίβαστο της κατασκευής' είναι ό,τι πρέπει.Kαι λίγο λες.
-
είναι το ανάλογο hype που πουλάει το αντίπερα στρατόπεδο, ονομάζοντας τις βλάβες καπρίτσια-χαρακτήρα.
Ό,τι έχει ο καθένας ρε παιδιά, προφανώς και θα μπουν και τέτοια στο παιχνίδι
-
delete
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
είναι το ανάλογο hype που πουλάει το αντίπερα στρατόπεδο, ονομάζοντας τις βλάβες καπρίτσια-χαρακτήρα.Ό,τι έχει ο καθένας ρε παιδιά, προφανώς και θα μπουν και τέτοια στο παιχνίδι
Mπορείς να δώσεις ένα παράδειγμα στελέχους του αντίπαλου στρατοπέδου -ποιό είναι αυτό άραγε; - που να απέδωσε το ιστορικό βλαβών του αυτοκινήτου του, σε θέμα 'καπριτσίου-χαρακτήρα';
Εκτός κι αν θεωρείς εκπροσώπους του αντίπαλου στρατοπέδου μερικούς φορουμίστες εδώ κι εκεί...
-
ο καμικαζι τα 'φουσκωσε' λιγο τα πραγματα. Τουλαχιστον ακουσαμε καποια ενδιαφεροντα στοιχεια/ιδεες για το αυτοκινητο.
επιφυλασομαι για γραπτες εντυπωσεις την ερχομενη εβδομαδα
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
μια λεπτομέρεια
Μάγκες, οι ιταλοαναθρεμμένοι έχετε τα δικά σας φόρουμ !
Συνεχίστε εκεί το λιβάνισμα...
Για μένα τέτοιες κατασκευές είναι η αποκαθήλωση κάποιων που υπερτιμούν τα προϊόντα τους και κάποιοι ηλίθιοι χάφτουν το παραμυθάκι τους...+1000000000000000000000000000000000000000000
-
-
Με άλλα λόγια η συνέντευξη εξηγεί το ότι το βάρος του αυτοκινήτου δεν έχει προκύψει τυχαία αλλά κατόπιν μελέτης... Καλύτερα, τίποτα από τα δυναμικά τεχνικά στοιχεία του αυτοκινήτου δεν μπήκε εκεί που μπήκε επειδή 'υπήρχε στην αποθήκη'...
Και όμως, εκεί είναι και η μεγάλη πλάνη της συνέντευξης. Διότι η πορεία των πραγμάτων προέκυψε με διαφορετική σειρά από αυτήν που παρουσιάζεται. Διότι ξεκινάς βάζοντας έναν στόχο σε συγκεκριμένα πλαίσια κόστους. Σε αυτά τα πλαίσια βρίσκεις ότι το τελικό όχημα θα έχει βάρος περί τα 1700kg. Από κει και πέρα, προκειμένου να συναντήσεις τους στόχους των επιδόσεων, καταλήγεις στα μετατρόχια/μεταξόνια, αναρτήσεις, φρένα και κινητήρα/μετάδοση που απαιτούνται για να εξουδετερωθεί ο παράγοντας του βάρους. Και μετά πας στην αποθήκη να δεις τι υπάρχει για να συναρμολογήσεις αυτό που σκέφτεσαι. Η Nissan έχει καλή αποθήκη.
Ο Mizuno san μας τα είπε πολύ εξιδανικευμένα σε μια προσπάθεια να συνεχίσει το hype γύρω από το GT-R, κάτι που αποτελεί μέρος της στρατηγικής προώθησης του συγκεκριμένου μοντέλου από την πρώτη μέρα της σύλληψής του. Οι ιστορίες στο Nurburgring, το Playstation κλπ, ήταν όλα μέσα στο πρόγραμμα και το αποτέλεσμα είναι πως ο Κόσμος όντως γύρισε και είδε ένα πραγματικά εξαιρετικό αυτοκίνητο. Μερικά πράγματα όμως παραμένουν το ίδιο πεζά πίσω από όλες τις κλειστές πόρτες, όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να μας πείσουν για το αντίθετο.Θεωρεις δηλαδη τους χρονους στο ring, πλανη...Με αυτη την βαση ειναι απολυτως λογικο
ολο το Concept του GT-R να το θεωρεις πεζο. Απαντω με ερωτηση. Ειναι τοσο τυχαια
ολα αυτα που συμβαινουν γυρω απο το GT-R? Η 911 που πρωταγωνιστουσε επι σειρα
ετων ειχε καλυτερες προδιαγραφες σε αντιστοιχια με το Nissan σημερα?
αρκετα πιο μακρια?Είπα εγώ πως ήταν πλάνη οι χρόνοι στο Ring; Εγώ για το όλο hype μίλησα, και τα βίντεο που έβγαιναν κάθε μια βδομάδα από το Ring στην αρχή, ήτανε μέσα σε αυτό το πλαίσιο. Επίσης δεν είπα πως το concept του GT-R είναι πεζό. Είπα πως ορισμένες παράμετροι είναι σταθερές, πεζά σταθερές κάποιες φορές, όπως το πώς αντιμετωπίζεις τον παράγοντα του βάρους σε ένα σπορ αυτοκίνητο. Το να βγαίνει ο Mizuno και να λέει για το supersport αυτοκίνητό του πως για το GT-R δεν έγινε κανένας συμβιβασμός και ότι ακόμα και για το βάρος 'προσπαθήσαμε να βάλουμε βαρίδια για να πατάει γερά το αυτοκίνητο στις στροφές', είναι δήλωση που προκαλεί το γέλιο τουλάχιστον. Είναι δήλωση που έπρεπε όμως να γίνει, σαν συνέχεια του όλου hype, όπως έχει αποφασιστεί στα εταιρικά meetings. Αφου θα την καταπιεί αμάσητη το 95% της Γης, γιατί να μη γίνει κι αυτή; Λίγο ακόμα hype για το 'ασυμβίβαστο της κατασκευής' είναι ό,τι πρέπει.
Δεν το ειπες ετσι ακριβως, αλλα αυτο αφησες να εννοηθει...
Εν πασει περιπτωση, κι εγω σε θεωρητικο επιπεδο στο παρελθον εχω επιμεινει
σε αρκετες αποψεις, οταν προεκυψε η πραξη ομως, απεκτησα μια πιο σφαιρικη και ολοκληρωμενη αποψη, καποιες φορες διαφορετικη απ' οτι πριν...
Αυτη την στιγμη θεωρω και λιγο το λεγομενο'hype' που 'φωτογραφιζεις'
ως υπερβολικο (λες και η καθε κορυφαια κατασκευαστρια υπεραυτοκινητων δεν
εχει δημιουργησει ποτε παρομοιες καταστασεις), την στιγμη που ενα αυτοκινητο
με απαξιωτικο ονομα στην κατηγορια των supercar, καταφερε οχι μονο
να μπει αναμεσα τους, αλλα να 'καταπιει' και καποια απο τα πλεον γνωστα μοντελα,
απαιτωντας παραλληλα το μισο κοστος κτησης για μια τετοια κατασκευη.
Αληθεια, οταν το εκανε αυτο η Porsche παλαιοτερα με την Ferrari,
(μιση τιμη σχεδον, με πολυ κοντινες επιδοσεις), αξιζε περισσοτερο τα ευσημα σε σχεση
με το GT-R σημερα? -
Δεν είναι πρωτόγνωρο αυτό που κατάφερε η Nissan απέναντι στην Porsche. Ήδη από τις αρχές '90, το r32 έριχνε σφαλιάρες στην 944 μέσα στο 'ring. Aπλώς, τότε στα πλαίσια της τοπικής ιαπωνικής αγοράς -και κανά δυο άλλων grey import- δεν υπήρχε λόγος να απασχολήσει ιδιαίτερα την κεφάλα του το ιαπωνικό marketing για το πως να πασάρει στις αγορές το skyline. Υπήρχε κατά κάποιο τρόπο 'έτοιμο κοινό', απολύτως συνειδητοποιημένο.
Με το GTR όμως και την αποφάση να εξαχθεί στην παγκόσμια αγορά, ήταν επιτακτικό να δημιουργηθεί και η απαραίτητη μυθολογία, για τους μη γνωρίζοντες Ευρωπαίους και Αμερικάνους, και ακριβώς αυτή η μυθολογία δημιουργήθηκε, η οποία χωρίς να αποτελεί μια επίπλαστη κατασκευή σε ό,τι αφορά τις ιδιότητες του αυτοκινήτου (και εδώ ακριβώς είναι που δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς επιχείρησε να κάνει ο Mizuno και γιατί θα έπρεπε να απολογηθεί για το βάρος του), τις οποίες τις γνωρίζουμε και είναι 'υπερφυσικές', συμπεριέλαβε στην φαρέτρα της ο,τιδήποτε θα μπορούσε να κάνει πιο γόνιμη την απήχηση του αυτοκινήτου και σε ένα ευρύτερο κοινό, που δεν θα αγόραζε ποτέ ένα turbo, 4κίνητο Nissan με 500 άλογα.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Είπα εγώ πως ήταν πλάνη οι χρόνοι στο Ring; Εγώ για το όλο hype μίλησα, και τα βίντεο που έβγαιναν κάθε μια βδομάδα από το Ring στην αρχή, ήτανε μέσα σε αυτό το πλαίσιο. Επίσης δεν είπα πως το concept του GT-R είναι πεζό. Είπα πως ορισμένες παράμετροι είναι σταθερές, πεζά σταθερές κάποιες φορές, όπως το πώς αντιμετωπίζεις τον παράγοντα του βάρους σε ένα σπορ αυτοκίνητο. Το να βγαίνει ο Mizuno και να λέει για το supersport αυτοκίνητό του πως για το GT-R δεν έγινε κανένας συμβιβασμός και ότι ακόμα και για το βάρος 'προσπαθήσαμε να βάλουμε βαρίδια για να πατάει γερά το αυτοκίνητο στις στροφές', είναι δήλωση που προκαλεί το γέλιο τουλάχιστον. Είναι δήλωση που έπρεπε όμως να γίνει, σαν συνέχεια του όλου hype, όπως έχει αποφασιστεί στα εταιρικά meetings. Αφου θα την καταπιεί αμάσητη το 95% της Γης, γιατί να μη γίνει κι αυτή; Λίγο ακόμα hype για το 'ασυμβίβαστο της κατασκευής' είναι ό,τι πρέπει.
σε αρκετες αποψεις, οταν προεκυψε η πραξη ομως, απεκτησα μια πιο σφαιρικη και ολοκληρωμενη αποψη, καποιες φορες διαφορετικη απ' οτι πριν...
να μπει αναμεσα τους, αλλα να 'καταπιει' και καποια απο τα πλεον γνωστα μοντελα,
(μιση τιμη σχεδον, με πολυ κοντινες επιδοσεις), αξιζε περισσοτερο τα ευσημα σε σχεση
με το GT-R σημερα?Εγώ είπα ό,τι είπα και δεν άφησα να εννοηθεί τίποτα. Αν εσύ το εννόησες έτσι, δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Η Porsche κάτι έλεγε για τους χρόνους στο Ring, εγώ δεν ήμουν εκεί να δω τι έγινε οπότε δεν μπορώ να εκφέρω και γνώμη, δε με ενδιαφέρει και το θέμα στην τελική.
Από κει και πέρα το να εξισώνεις το GT-R με το τουρμπισμένο σαξόραλο που περνάει στα φανάρια τη Ferrari είναι νομίζω 100% άδικο για το ίδιο το GT-R. Είναι άδικο για το αυτοκίνητο αυτό να γίνεται η παντιέρα όχι της φτωχολογιάς, αλλά της φτωχομπινιάς, στον αέναο πόλεμο της εναντίον του 'άπιαστου' της Ferrari ή της Lamborghini ή της Bugatti και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Και όχι μόνο επειδή ούτε GT-R θα δει στον ύπνο του ο φτωχομπινές, αλλά γιατί το αυτοκίνητο είναι πραγματικά εξαιρετικό συνολικά και είναι τουλάχιστον κρίμα να μπαίνει σε διαδικασίες 'υπερατού' αντί να αξιολογείται μεμονομένα για αυτό που πραγματικά είναι: Μια κατηγορία μόνο του, δηλαδή. -
Σιγουρα, ομως αλλο πραγμα να ριχνεις σφαλιαρα σε μια 944 (το καταφερε αλλωστε και η Mazda ακομα καλυτερα -αφου πουλιοταν κανονικα σε Ευρωπη- με το RX7 το 1987 )και αλλο σε μια 997ΤΤ με την μιση τιμη...Ειδικα οταν το προιον πλεον, προσφερεται σε ολη την Ευρωπη σε αντιθεση με το προσφατο παρελθον.
Μηπως εγκειται και σε ενα βαθμο το ολο 'hype' που αιωρειται, στο οτι πλεον μπορει
να αγοραστει και ως αριστεροτιμονο?
Mηπως ειχε ηδη αποδειξει και στις προηγουμενες γενιες του οτι αξιζε μεγαλυτερη αποδοχη, αλλα η μη επισημη εισαγωγη του στην Ευρωπη, δεν του επετρεπε την αναλογη αναγνωρισιμοτητα?
Αρα, μηπως δεν ειναι τοσο πολυ μυθολογια οπως θεωρεις/θεωρουν καποιοι? Μηπως ειναι και ενας συνδυασμος με εντονη προσμονη, για την επισημη εισαγωγη του, που τελικα σχεδιαστηκε απο την αρχη για το R35?
Μην ξεχναμε βεβαια, οτι υπηρχε και αρκετος κοσμος, που αγοραζε σε Γερμανια-Βελγιο (περαν της Αγγλιας, της Αυστραλιας και της Κυπρου με τα Grey Imports) τα δεξιοτιμονα R32-R33-R34, προτου μαθει και η 'κουτση Μαρια' ξαφνικα
το GT-R... -
Αυτο που δεν εχει η Nissan ειναι η ιστορια και το ονομα.Αυτος ειναι και ο λογος που εκαναν ολο αυτο το ντορο με τους χρονους στο Ring γιατι πολυ απλα δεν εχουν κατι αλλο να δειξουν εκτος απο τις επιδοσεις.Οι αλλοι εχουν την ιστορια και το ονομα και δεν χρειαζονται τιποτα αλλο για να πουλησουν τα αυτοκινητα τους στα 200000 ευρω κατι που αν εκανε η Nissan δεν θα πουλαγε ουτε ενα αμαξι.
Οχι επειδη δεν θα τα αξιζε αλλα επειδη ο κοσμος στη συντριπτικη του πλειοψηφια χεστηκε για τους χρονους.Η Ferrari , Lamborgini κλπ εχουν ενα Α ονομα . η Nissan δεν εχει και γι'αυτο θελει δεν θελει δεν μπορει να το τιμολογισει πανω απο 120000 ευρω.Για τον ιδιο λογο η VW ειναι πιο φτηνη απο την BMW , η BMW πιο φτηνη απο την Porshe κλπ.Επισης το GTR μπορει να ειναι πιο φτηνο αλλα δεν ειναι ουτε πιο γρηγορο ουτε πιο εξωτικο ουτε πιο ''αγωνιστικο'' απο τις F430 Scuderia , Gallardo Superleggera , F458.Οσο και αν καποιοι θεωρουν οτι ειναι.
Καλη η τεχνολογια που εχει αλλα το μεγαλυτερο ατου του παραμενει η τιμη του...
Youtube Video -
Είπα εγώ πως ήταν πλάνη οι χρόνοι στο Ring; Εγώ για το όλο hype μίλησα, και τα βίντεο που έβγαιναν κάθε μια βδομάδα από το Ring στην αρχή, ήτανε μέσα σε αυτό το πλαίσιο. Επίσης δεν είπα πως το concept του GT-R είναι πεζό. Είπα πως ορισμένες παράμετροι είναι σταθερές, πεζά σταθερές κάποιες φορές, όπως το πώς αντιμετωπίζεις τον παράγοντα του βάρους σε ένα σπορ αυτοκίνητο. Το να βγαίνει ο Mizuno και να λέει για το supersport αυτοκίνητό του πως για το GT-R δεν έγινε κανένας συμβιβασμός και ότι ακόμα και για το βάρος 'προσπαθήσαμε να βάλουμε βαρίδια για να πατάει γερά το αυτοκίνητο στις στροφές', είναι δήλωση που προκαλεί το γέλιο τουλάχιστον. Είναι δήλωση που έπρεπε όμως να γίνει, σαν συνέχεια του όλου hype, όπως έχει αποφασιστεί στα εταιρικά meetings. Αφου θα την καταπιεί αμάσητη το 95% της Γης, γιατί να μη γίνει κι αυτή; Λίγο ακόμα hype για το 'ασυμβίβαστο της κατασκευής' είναι ό,τι πρέπει.
με το GT-R σημερα?Εγώ είπα ό,τι είπα και δεν άφησα να εννοηθεί τίποτα. Αν εσύ το εννόησες έτσι, δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Η Porsche κάτι έλεγε για τους χρόνους στο Ring, εγώ δεν ήμουν εκεί να δω τι έγινε οπότε δεν μπορώ να εκφέρω και γνώμη, δε με ενδιαφέρει και το θέμα στην τελική.
Από κει και πέρα το να εξισώνεις το GT-R με το τουρμπισμένο σαξόραλο που περνάει στα φανάρια τη Ferrari είναι νομίζω 100% άδικο για το ίδιο το GT-R. Είναι άδικο για το αυτοκίνητο αυτό να γίνεται η παντιέρα όχι της φτωχολογιάς, αλλά της φτωχομπινιάς, στον αέναο πόλεμο της εναντίον του 'άπιαστου' της Ferrari ή της Lamborghini ή της Bugatti και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Και όχι μόνο επειδή ούτε GT-R θα δει στον ύπνο του ο φτωχομπινές, αλλά γιατί το αυτοκίνητο είναι πραγματικά εξαιρετικό συνολικά και είναι τουλάχιστον κρίμα να μπαίνει σε διαδικασίες 'υπερατού' αντί να αξιολογείται μεμονομένα για αυτό που πραγματικά είναι: Μια κατηγορία μόνο του, δηλαδή.Eιπα εγω κατι τετοιο? Μια κατηγορια μονο του? Ετσι το λεμε τωρα?
Εσενα μπορει να μην σε ενδιαφερει το θεμα, αλλα για εμενα και αλλους που τους ενδιαφερει και το εψαξαν, ειναι γνωστο οτι 'εκτεθηκε' η Porsche συμπεριφερομενη ως 'πρωταρης' σε επιπεδο επικοινωνιας, -ενω δεν ειναι στο χωρο- αντι να μην ασχοληθει καθολου με το θεμα και να εξελιξει ακομα περισσοτερο την 997ΤΤ fl που παρουσιαστηκε προσφατως...Αφου δεν αφησες να εννοηθει τιποτα, ποια ειναι το 'πεζα' της υποθεσης?
'Ο Mizuno san μας τα είπε πολύ εξιδανικευμένα σε μια προσπάθεια να συνεχίσει το hype γύρω από το GT-R, κάτι που αποτελεί μέρος της στρατηγικής προώθησης του συγκεκριμένου μοντέλου από την πρώτη μέρα της σύλληψής του. Οι ιστορίες στο Nurburgring, το Playstation κλπ, ήταν όλα μέσα στο πρόγραμμα και το αποτέλεσμα είναι πως ο Κόσμος όντως γύρισε και είδε ένα πραγματικά εξαιρετικό αυτοκίνητο. Μερικά πράγματα όμως παραμένουν το ίδιο πεζά πίσω από όλες τις κλειστές πόρτες, όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να μας πείσουν για το αντίθετο.'
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Αυτο που δεν εχει η Nissan ειναι η ιστορια και το ονομα.Στην Ευρωπη βεβαια, και θα συμφωνησω απολυτα...
Αυτος ειναι και ο λογος που εκαναν ολο αυτο το ντορο με τους χρονους στο Ring γιατι πολυ απλα δεν εχουν κατι αλλο να δειξουν εκτος απο τις επιδοσεις.Οι αλλοι εχουν την ιστορια και το ονομα και δεν χρειαζονται τιποτα αλλο για να πουλησουν τα αυτοκινητα τους στα 200000 ευρω κατι που αν εκανε η Nissan δεν θα πουλαγε ουτε ενα αμαξι.
Οχι επειδη δεν θα τα αξιζε αλλα επειδη ο κοσμος στη συντριπτικη του πλειοψηφια χεστηκε για τους χρονους.Η Ferrari , Lamborgini κλπ εχουν ενα Α ονομα . η Nissan δεν εχει και γι'αυτο θελει δεν θελει δεν μπορει να το τιμολογισει πανω απο 120000 ευρω.Για τον ιδιο λογο η VW ειναι πιο φτηνη απο την BMW , η BMW πιο φτηνη απο την Porshe κλπ.Συμφωνω γενικα...Αλλα ειναι κακο που ασχοληθηκαν με το ring?
Επισης το GTR μπορει να ειναι πιο φτηνο αλλα δεν ειναι ουτε πιο γρηγορο ουτε πιο εξωτικο ουτε πιο ''αγωνιστικο'' απο τις F430 Scuderia , Gallardo Superleggera , F458.Οσο και αν καποιοι θεωρουν οτι ειναι.
Καλη η τεχνολογια που εχει αλλα το μεγαλυτερο ατου του παραμενει η τιμη του...
Youtube VideoΣαφως και δεν ειναι πιο γρηγορο απο την Scuderia, Superleggera, αλλα δεν συγκρινεται με αυτα, αλλα περισσοτερο με την 'απλη' 430, την 560-4 (ειναι ανωτερη βεβαια η Gallardo, για την 430 παιζεται η υπεροχη σε επιδοσεις...) Η F458 ειναι ενα ολοκαινουργιο supercar, ετσι κι αλλιως, σιγουρα ανωτερο σε επιδοσεις, αλλα και και οτι πιο φρεσκο στην κατηγορια, με τιμη βεβαια αρκετα πανω απο την διπλασια σε σχεση με το Godgila...
Για βαλε ομως στην εξισωση το Spec-V απεναντι στην scude και στην Superlaggera, που ειναι και η σωστη αντιπαραθεση, μηπως τα πραγματα ειναι λιγο πιο ζορικα για τα Ιταλικα Supercars? -
η porsche κακως κατα την αποψη μου ασχοληθηκε..
ουτε εγω οταν με πειραζει ο πασχος δεν κανω ετσι..
Nissan GT-R