-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αυτο ειναι αληθεια... Εξ'ου και η χαρα του Tom (Maverick) στην oμονυμη ταινια, που 'επιανε' καποια στιγμη τα F16
απο την στιγμη της τροχοδρομησης, μεχρι την απογειωση, με την μεγαλου κυβισμου Ιαπωνικη street μηχανη του...Γιατί λες πάλι σαχλαμάρες κουτό γατάκι?
Ελα βρε ποντικακι... Που περιμενεις στην γωνια για να κριτικαρεις ΜΟΝΟ...
-
βρε τι αγάπες είναι αυτές ???
μπράβο τα παιδία μου
-
Oποιοδήποτε αεροπλάνο με τουρμπίνα-------->F-16
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Ελα βρε ποντικακι... Που περιμενεις στην γωνια για να κριτικαρεις ΜΟΝΟ...Κάνεις λάθος παρόλο που στα 100 πράγματα που γράφεις τα 103 είναι μπούρδες εγώ δεν κριτικάρω ούτε το 1%
Αχάριστη
-
-
Επειδη το μαχητικο στην ταινια, υποτιθεται οτι ηταν F14A Tοmcat, και οχι F16 πχ, σημαινει κατι? Ή επειδη ειναι υπερβολικο, ακομα και μια συγχρονη supersport street μηχανη, να μην πιανει πουθενα ενα συγχρονο μαχητικο, πριν την απογειωση?
Χ@στηκαμε, ενα σχημα λογου εκανα...Τωρα να πιανετε το αυγο και να το κουρευετε για να βρειτε σωνει και καλα λαθος, σε
λεπτομερεια που δεν ενδιαφερει την ουσια του ολου ποστ, αυτο ειναι κλασσικο χαρακτηριστικο τρολλακηδων... -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ελα βρε ποντικακι... Που περιμενεις στην γωνια για να κριτικαρεις ΜΟΝΟ...
Κάνεις λάθος παρόλο που στα 100 πράγματα που γράφεις τα 103 είναι μπούρδες εγώ δεν κριτικάρω ούτε το 1%
Αχάριστη
Ελα ποντικαρα, με την μεγαλη την ουρα, που σηκωνει σκονη, και τον παλιο λερωνει...
-
Μπράβο, έψαξες, βρήκες το σωστό και το έγραψες γεμάτος καμάρι, βελτιώνεσαι.
You're welcome
-
-
-
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Αχάριστη
http://www.youtube.com/watch?v=JXstqKIs ... age#t=234s
Βρε Γρηγόρη, βρε ματάκια μου, σου επισήμανα μία από τις απειράριθμεσ ΠΙΠΕS που πετάς κατά συρροή και εξεκολούθηση και με μεγάλη μου χαρά έβαλες και μία (ασήμαντη έστω) γνώση στο μυαλουδάκι σου, γιατί μου το χαλάς τώρα?
μη γίνεσαι κουτό!
-
Σάββατο βράδυ, γιατί δεν βγαίνετε τα δυό σας σε κάνα ενδιαφέρον μαγαζί, να τα πείτε?
-
@ΙΚΕ
Eνταξει, ξυπνησες απο τον ληθαργο, πηγαινε πισω στην σπηλια τωρα, νυχτωσε, ποντικακι... -
ότι θέλω θα κάνω маленькая шлюха
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Σάββατο βράδυ, γιατί δεν βγαίνετε τα δυό σας σε κάνα ενδιαφέρον μαγαζί, να τα πείτε?Συμφωνώ
Sent from my GNex using smoke signals.
-
κανονίστε να σταματήσει να γραφει
αυτο σας λέω μονο
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
ότι θέλω θα κάνω маленькая шлюхаΑυτο που σου λεω εγω бром блудница
-
+1 bromo whore IKE
-
Παίδες...προτείνω να γυρίσουμε on topic:
Πως ήταν η συνοδηγηση με το F16?