-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ρε Κικιζαs θεωρεις οτι το συγκεκριμενο αυτοκινητο πρεπει να ειναι ποιο ελαφρυ αναπαραγοντας λεγομενα επαγγελματιων οδηγων οι οποιοι το ειπαν αυτο κρινοντας το με τα δικα τους δεδομενα.
Ενας κοινος οδηγος ουτε που μπορει να καταλαβει αυτη τη διαφορα και βγαινεις και μας λες οτι πρεπει να ποιο ελαφρυ???
Ας μην σχολιασω φυσικα το κιβωτιο και το οτι πρεπει να ναι χτενι.Την μια θες τεχνολογια και την αλλη γυρνας πισω στα παλια.Το καταλαβα, ακομα και ως...'κοινος' συνοδηγος, λες να μην το καταλαβαινα ως οδηγος?
Και γιατι αυτο το αυτοκινητο, θα πρεπει να το εχει ενας ΚΟΙΝΟΣ οδηγος, δηλαδη αυτος που θελει απλως ενα μεταφορικο μεσο για να παει στην δουλεια του...? Δεν απευθυνεται εξαλλου σε ΤΕΤΟΙΟΥΣ, αλλο εαν απευθυνεται ΚΑΙ για τετοιου τυπου χρηση, ως φιλικοτερο υπεραυτοκινητο, σε σχεση με παλαιοτερες εποχες.
Τελος η τεχνολογια εχει τα προτερηματα της (κυριως) οταν χρησιμοποιειται σωστα, και αναλογως την περιπτωση-φιλοσοφια
κατασκευης.
Ουτε ειπα οτι 'πρεπει' να ειναι χτενι. Ειπα για τα δικα μου γουστα/θελω, θα προτιμουσα ενα χειροκινητο, σε ΑΥΤΟ το αυτοκινητο, ή εστω την δυνατοτητα επιλογης. Το οτι πιθανον δεν θα συνεφερε την εταιρια, δεν θα ηταν ιδια η τιμη, το τμημα marketing δεν θα συμφωνουσε κτλ, ειναι αλλο θεμα, αλλη κουβεντα. -
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
το 'λάθος' δεν είναι επίθετο.όχι τιποτε άλλο, επειδη θέλεις να δειχνεις ότι κατέχεις την ελληνική διορθώνοντας τους άλλους στο λέω. φιλικά δηλαδή.
...ευχαριστω, το διορθωσα...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Το καταλαβα, ακομα και ως...'κοινος' συνοδηγος, λες να μην το καταλαβαινα ως οδηγος?
Και γιατι αυτο το αυτοκινητο, θα πρεπει να το εχει ενας ΚΟΙΝΟΣ οδηγος, δηλαδη αυτος που θελει απλως ενα μεταφορικο μεσο για να παει στην δουλεια του...? Δεν απευθυνεται εξαλλου σε ΤΕΤΟΙΟΥΣ, αλλο εαν απευθυνεται ΚΑΙ για τετοιου τυπου χρηση, ως φιλικοτερο υπεραυτοκινητο, σε σχεση με παλαιοτερες εποχες.Για ποιους μπορει να απευθυνεται ενα συμβατικο αυτοκινητο??
-
Το καταλαβα, ακομα και ως...'κοινος' συνοδηγος, λες να μην το καταλαβαινα ως οδηγος?
Και γιατι αυτο το αυτοκινητο, θα πρεπει να το εχει ενας ΚΟΙΝΟΣ οδηγος, δηλαδη αυτος που θελει απλως ενα μεταφορικο μεσο για να παει στην δουλεια του...? Δεν απευθυνεται εξαλλου σε ΤΕΤΟΙΟΥΣ, αλλο εαν απευθυνεται ΚΑΙ για τετοιου τυπου χρηση, ως φιλικοτερο υπεραυτοκινητο, σε σχεση με παλαιοτερες εποχες.Για ποιους μπορει να απευθυνεται ενα συμβατικο αυτοκινητο??
Θεωρεις το GT-R συμβατικο αυτοκινητο...?
Μιλαμε σε λαθος βαση τοτε απο την αρχη... -
Πινακιδες για κυκλοφορια σε δημοσιους δρομους δεν περνει???
-
Το GT-R απευθύνεται όπως και κάθε αυτοκίνητο σε όλους όσους τους αρέσει και μπορούν να το αγοράσουν .
-
Δεν νομιζετε οτι κουρασατε με τις προσωπικες σας αντιδικιες;Κανονιστε την πορεια σας γιατι τα μπαν ειναι προ των πυλων.[mod]
-
-
δεν φαίνεται...
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
το 'λάθος' δεν είναι επίθετο.όχι τιποτε άλλο, επειδη θέλεις να δειχνεις ότι κατέχεις την ελληνική διορθώνοντας τους άλλους στο λέω. φιλικά δηλαδή.
Το 'λάθος' όντως δεν είναι επίθετο, αλλά έχει επικρατήσει να χρησιμοποιείται ώς τέτοιο, π.χ. 'λάθος απόφαση' κτλ.
-
Παλι δεν ειναι ειναι επιθετο.Μαλλον καλυτερα εχει αντικατασταθει ως επιθετο απο το λανθασμενος/η/ο.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ρε Γρηγόρη όταν το οδήγησες σε ενόχλησε το βάρος του ? Εγώ δεν αντιλήφθηκα κάτι τέτοιο.....Για πες μας (και συγκριτικά με την Ιταλίδα), πώς σου φάνηκε;
-
γρηγορη,δεν παρατηρησα οτι τα περι μαιντανων τα εγραψες εσυ πρωτος.νομιζα οτι τα εγραψε ο ρεντ.
οπως κ να εχει,εκανα πλακα κ γενικοτερα τα παιρνω ολα στην πλακα.κ δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα μαζι σου.για να ειμαι ειλικρινης,υπαρχουν σημαντικοτερα θεματα να μας απασχολουν σοβαρα,απο βλακειουλες που γραφουμε σε διαδικτυακες κοινοτητες για να περναει η ωρα.
παρολα αυτα,σοβαρολογω οταν λεω οτι παραδεχομαι τον σβ2 που δεν δειχνει ιχνος συμπλεγματων σε οτιδηποτε αφορα την αυτοκινηση! -
Παλι δεν ειναι ειναι επιθετο.Μαλλον καλυτερα εχει αντικατασταθει ως επιθετο απο το λανθασμενος/η/ο.Το 'λάθος' (με χρήση ώς επιθέτου) έχει αντικαταστήσει το σωστό 'λανθασμένος,-η,-ο' που είναι μετοχή και χρησιμοποιείται ως επιθετικός προσδιορισμός.
-
Επειδή βλέπω ότι έπεσαν οι τόνοι, προσφέρω τον οβολό μου στον ταπεινό σας διαξιφισμό:
http://www.youtube.com/watch?v=GIAm8QCH ... r_embedded -
Θα παρουν φωτια
-
πολύ καλό το βιντεάκι λύσσαξε να τον περάσει ο GT-R δεν θα σταμάταγε αν δεν τον προσπερνούσε πάντως χαχα
-
Δεν μπορώ να έχω άποψη για το ποιό είναι το καλύτερο απο τα 2 οπότε δεν παίρνω θέση. Όποιο απο τα 2 και να είχα θα είμουνα ευτυχισμένος. Απο κεί και πέρα τα ματάκια μου εμένα είδαν ένα πολύ καλό οδηγό (GTR) και ένα μέτριο (Ferrari) ή για να μην τα ισοπεδόνουμε όλα, απλά ένα λιγότερο έμπειρο, ένα φοβησμένο οδηγό. Είναι ξεκάθαρο πιστεύω ότι το 'Φερράρι' οδηγούσε σε λιγότερους αγωνηστικούς ρυθμούς κι αυτό φαίνεται στον τρόπο που στρίβει. Αντίθετο στις ευθείες μάλλον 'κεντούσε' απαλλαγμένος απο φόβους τύπου 'κι αν τρακάρω, κι αν μου φύγει'
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
[εγκάθετος]
Βγάλανε και μπάρμπεκιού τώρα οι ιάπωνες ; Πιο δίπλα βάζω στοίχημα είναι ένα άλλο ψυγείο για τις μπύρες [/εγκάθετος]
Σοβαρό σχόλιο : Αγαπάμε φλογίτσες ...
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Δεν μπορώ να έχω άποψη για το ποιό είναι το καλύτερο απο τα 2 οπότε δεν παίρνω θέση. Όποιο απο τα 2 και να είχα θα είμουνα ευτυχισμένος. Απο κεί και πέρα τα ματάκια μου εμένα είδαν ένα πολύ καλό οδηγό (GTR) και ένα μέτριο (Ferrari) ή για να μην τα ισοπεδόνουμε όλα, απλά ένα λιγότερο έμπειρο, ένα φοβησμένο οδηγό. Είναι ξεκάθαρο πιστεύω ότι το 'Φερράρι' οδηγούσε σε λιγότερους αγωνηστικούς ρυθμούς κι αυτό φαίνεται στον τρόπο που στρίβει. Αντίθετο στις ευθείες μάλλον 'κεντούσε' απαλλαγμένος απο φόβους τύπου 'κι αν τρακάρω, κι αν μου φύγει'Εγώ πάλι βλέπω μαλον το αντίθετο στο ομολογουμένως ωραίο βιντεάκι... Αν κρινω απο τον τρόπο που κρατάει σε ενα - δυο σημεία το τιμόνι ο οδηγός του gtr δεν φαινεται και πολύ έμπειρος... αντίθετα ο οδηγός της ferrari δεν φαίνεται να κανει κάποιο ιδιαίτερο λάθος (σε ενα σημείο μόνο φάνηκε να υπερβάλει...), άσε που δεν μάσησε στο κολητήρι που του έκανε ο gtr με πολλά χιλιόμετρα....
Nissan GT-R