-
Εμένα πάντως μου φάνηκε βαρύ.
Θα έφταιγε ο μουσακάς που είχα φάει.
-
Αν ηταν ποιο ελαφρυ θα ειχε καλυτερη ροπη.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Γιατί είναι μειονέκτημα το βάρος για το GT-R?Δεν σου φαίνεται δηλαδή αρκετά συμμετοχικό λόγω κιβωτίου?
Eσυ ειδικα, που κοπτεσαι, για την επιστημονικη προσεγγιση πολλων θεματων στα τοπικα των κατασκευαστων, δεν θα επρεπε
ΚΑΝ να κανεις αυτη την ερωτηση περι βαρους...
Κατα τα αλλα, οσοι ειναι ρομαντικοι/παραδοσιακοι, κ@υλωμενοι με τα καλα χειροκινητα, εχουν εναν λογο παραπανω, και τα αναζητουν σε μια τελεια 'καλοκουρδισμενη' κατασκευη, οπως το συγκεκριμενο Nissan...Απλως λογω κυριως της εξελιξης της τεχνολογιας, του γενικοτερου Trend της εποχης, με τα γρηγορα αυτοκινητα να ειναι ακομα πιο in, απο διαφορους 'μαιντανους' περα απο ευκαταστατους γνωστες του σπορ, τα χειροκινητα κιβωτια εγιναν passe' στον βωμο των πωλησεων...
H Ferrari αποτελει χαρακτηριστικο παραδειγμα, τετοιας επιλογης...
Mεχρι στιγμης, η Porsche (ευτυχως) αντιστεκεται σθεναρα, στην καταργηση των χειροκινητων κιβωτιων της... -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
το 1600kg είναι κάποια αισθαντική σταθερά?Οχι βεβαια, ειναι στο περιπου μια τιμη αντιστοιχη με αυτη που εχουν καποιοι αλλοι ανταγωνιστες, οπως η 997ΤΤ πχ...
-
Δεν μου απάντησες όμως. Για να το θεωρείς τόσο σοβαρό μειονέκτημα θα πρέπει να μπορείς και να το αιτιολογήσεις, δε νομίζω να το πέταξες έτσι, σωστά?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Δεν μου απάντησες όμως. Για να το θεωρείς τόσο σοβαρό μειονέκτημα θα πρέπει να μπορείς και να το αιτιολογήσεις, δε νομίζω να το πέταξες έτσι, σωστά?...και ουτε προκειται, αφου ειναι της πασης γνωστο πλεον, οτι με περιμενεις στην γωνια σαν...ξερολουκουμο , για
να τρολλαρεις κοροιδεψεις, ειρωνευτεις, εσυ, και το 'κοινο' σου , ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ, αποδεικνυοντας, στις περισσοτερες των περιπτωσεων, ποσο ανωριμος, και κουραστικος εισαι... -
Αποστόμωσέ με λοιπόν με μία ΓΑΜΑΤΗ απάντηση. Αλλιώς εκτίθεσαι
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αποστόμωσέ με λοιπόν με μία ΓΑΜΑΤΗ απάντηση. Αλλιώς εκτίθεσαιΕτσι σου εχουν πει? Ετσι νομιζεις? Οποιος ΔΕΝ σου απανταει, νομιζεις οτι εκτιθεται...?
Σου εχει περασει απο το μυαλο η λεξη, ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ (sic)...? -
Δεν είπα πως όποιος δεν απαντάει εκτίθεται, απλώς όποιος πετάει βλακείες χωρίς να τις στηρίζει εκτίθεται.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Δεν είπα πως όποιος δεν απαντάει εκτίθεται, απλώς όποιος πετάει βλακείες χωρίς να τις στηρίζει εκτίθεται.Ε, αφου νομιζεις/θεωρεις οτι ειναι βλακεια, τι περιμενεις και απο πανω, περαιτερω επεξηγηση?
Πες μας ΕΣΥ, επι του συγκεκριμενου θεματος, ΓΙΑΤΙ ειναι 'βλακεια'?
Αλλιως, ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ! -
Αγαπητέ συνστρίφτη εσύ υποστήριξες πως το βάρος είναι μειονέκτημα, εσύ καλείσαι να στηρίξεις την θεώρηση αυτή, όχι εγώ.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αγαπητέ συνστρίφτη εσύ υποστήριξες πως το βάρος είναι μειονέκτημα, εσύ καλείσαι να στηρίξεις την θεώρηση αυτή, όχι εγώ.Καταρχας ουτε 'συνστριφτες' ειμαστε (εκτος αν μιλας για στριψιματα/περιστροφες στην καρεκλα του υπολογιστη... )
ουτε καλουμαι να στηριξω τιποτα...
Οπως ειπα και πριν, εσυ ειδικα με το...επιστημονικο κοψιμο που σε διακατεχει, δεν θα επρεπε καν να θεσεις ερωτημα... -
Το 'συνστρίφτες' το είπα φιλικά, άλλώστε είμαι σαφέστατα/σίγουρα καλύτερος/γρηγορότερος/πραγματικότερος οδηγός από εσένα.
Τεσπα, πέταξες 2 σαχλαμάρες και ασχολούμεθα δύο σελίδες με αυτές, παραδέχεσαι έμμεσα πως απλά είπες ότι σου κατέβηκε, οπότε πάμε παρακάτω.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Το 'συνστρίφτες' το είπα φιλικά, άλλώστε είμαι σαφέστατα/σίγουρα καλύτερος/γρηγορότερος/πραγματικότερος οδηγός από εσένα.Ε, ενταξει, η περιστροφικη σου καρεκλα, μπορει να ειναι καλυτερη απο την δικη μου...
Τεσπα, πέταξες 2 σαχλαμάρες και ασχολούμεθα δύο σελίδες με αυτές, παραδέχεσαι έμμεσα πως απλά είπες ότι σου κατέβηκε, οπότε πάμε παρακάτω.
Ωραια, χαιρομαι που με 'συγχωρεις', για τις 'σαχλαμαρες'(?) που πεταξα, 'επιστημονα' μου εσυ...
-
να πω την αληθεια κι εγω περιμενω με περισσή αγωνια να μαθω γιατι τα 1800 κιλά ειναι πολλα, ενώ τα 1600 δεν είναι.
πραγματικά δε βγαινει νόημα.
-
@Kικιζας
Χεσε τον ΙΚΕ ( ) εγω που δεν ξερω τοσα πολλα μπορεις να μου πεις γιατι ειναι μειονεκτημα αυτο το βαρος για το αυτοκινητο??
-
Tα GTR είθισται (το R34 σίγουρα, μάλλον και οι προγόνοι τους) να κάνους τους καλύτερούς τους χρόνους στην 1η προσπάθεια, είτε αυτό είναι 400άρι είτε είναι χρόνος πίστας. Ο λόγος προφανώς είναι η υπερθέρμανση των ελαστικών τους που τα υπονομεύουν σε κάθε επόμενη προσπάθεια. Άρα είναι βαριά.
ΟΚ?
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Tα GTR είθισται (το R34 σίγουρα, μάλλον και οι προγόνοι τους) να κάνους τους καλύτερούς τους χρόνους στην 1η προσπάθεια, είτε αυτό είναι 400άρι είτε είναι χρόνος πίστας. Ο λόγος προφανώς είναι η υπερθέρμανση των ελαστικών τους που τα υπονομεύουν σε κάθε επόμενη προσπάθεια. Άρα είναι βαριά.ΟΚ?
ΠΡΟΦΑΝΑ θα προσέθετα.
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Tα GTR είθισται (το R34 σίγουρα, μάλλον και οι προγόνοι τους) να κάνους τους καλύτερούς τους χρόνους στην 1η προσπάθεια, είτε αυτό είναι 400άρι είτε είναι χρόνος πίστας. Ο λόγος προφανώς είναι η υπερθέρμανση των ελαστικών τους που τα υπονομεύουν σε κάθε επόμενη προσπάθεια. Άρα είναι βαριά.ΟΚ?
E, δεν νομίζω πως και μια Ferrari ή μια Porsche που είναι ελαφρύτερες, δεν θα υπερθερμάνουν τα ελαστικά τους, άντε ν' αντέξουν λίγο παραπάνω...
Φυσικά το βάρος όσο μικρότερο, τόσο το καλύτερο, γιατί είναι πρόβλημα η υποστροφή αδράνειας στην στροφή ( ), όπως και ο Κίκιζας μπορεί να διαβεβαιώσει , αλλά γιατί να μείνουμε στα 1600 κιλάκια ( ) και να μην το ρίξουμε κι άλλο; Ας το κάνουμε φουλ ανθρακόνημα, ν' αγγίξει τον 1 τόνο, τότε θα μαμεί ό,τι κινείται!Για να μην σπάτε τα κεφάλια σας, η απάντηση είναι το κόστος. Αν ήταν ελαφρύτερο , θα κόστιζε παραπάνω, εκτός αν νομίζουμε πως μια Ferrari είναι μόνον το όνομα και τίποτε άλλο...
-
Να θυμίσω εδώ πως δεν έχουν όλα τα αυτοκίνητα τα ίδια ελαστικά.
Nissan GT-R