-
Ίσως λίγο overdesigned, αλλά μ'αρέσει...
-
Είναι 'πολεμικό' κατασκεύασμα και το δείχνει...
Αρχίζει και γίνεται πειρασμός το άτιμο...
-
Τρελή αλητεία το άτιμο...
-
Παλι οι Καμικαζι δειξανε το δρομο
Λαε παρε photos
GT-R -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ΒΑΣΙΛΗ εκεινη η 130 ποσο πιανει στην αγορα...
Δυστυχώς δε με παίρνει ... είναι πολλά τα λεφτά Αδηηη ..
-
Και τα χρώματα που προτιμώ ...
White pearl
Dark metal grey
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Και τα χρώματα που προτιμώ ...Να το πάρουμε συνεταιρικά? Το αφήνουμε στα Μέγαρα, και θα χρεώνουμε για βόλτες .
Οσον αφορά την τιμή...όντως, στα 80 θα πουλήσει. Στα 100+ δύσκολα, έως απίθανα. Δεν φαντάζομαι δηλαδή τον μέσο κατέχοντα τέτοιου ποσού (κρεατέμποροι, 'επιχειρηματίες', κτλ. ) να δώσει τόσα για Nissan ενώ μπορεί να πάρει μία 911!
Ακόμα και εγώ στα 100κ+, θα μπορούσα να...λοξοδρομήσω, σκεφτόμενος και το μεγάλο κόστος απαξίωσης του GTR σε σχέση με ένα γερμανικό μοντέλο.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Ακόμα και εγώ στα 100κ+, θα μπορούσα να...λοξοδρομήσω, σκεφτόμενος και το μεγάλο κόστος απαξίωσης του GTR σε σχέση με ένα γερμανικό μοντέλο.Αν αυτός είναι ο μόνος λόγος που ίσως λοξοδρομήσεις, τότε έχω να αντιπροτείνω το leasing..
-
Αμαξάρα...
-
Είναι γαμάτο
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Και τα χρώματα που προτιμώ ...Διαγράφεται!
Dark metal grey
-
σιγουρα παντως θα υπάρξει απάντηση απο Honda και Toyota με μάλλον κεντρομήχανα V10.
Let the wars begin!
Τα μείον που βλέπω σε σχέση με το GRRRTR είναι το μεγάλο βάρος του και το οτι δεν είναι ατμοσφαιρικό.
Προτιμώ λύσεις του στυλ F430, NSX που συνδυάζουν μικρό βάρος και ατμοσφαιρικό κινητήρα στο κέντρο.
-
Ο χρήστης Pakos M έγραψε:
Τα μείον που βλέπω σε σχέση με το GRRRTR είναι το μεγάλο βάρος του και το οτι δεν είναι ατμοσφαιρικό.Έτσι ήταν όμως όλα τα σύγχρονα Skyline, οπότε είναι πολύ λογικό που η συνταγή παρέμεινε όμοια
-
μονο εμενα δν μ αρεσει ουτε αυτο ουτε το evo x?
χαλαρα προτιμω 911.
-
Ο χρήστης vassilis88 έγραψε:
μονο εμενα δν μ αρεσει ουτε αυτο ουτε το evo x?χαλαρα προτιμω 911.
Nα την χαιρεσαι χαχαχα
-
Ο χρήστης jap-power έγραψε:
χαλαρα προτιμω 911.
Nα την χαιρεσαι χαχαχα
Χα χαααα! Ναι ρε, τι πλάκα που έχουνε, προτιμούν την 911, από το Nissan! Τι αστείοι!
Ας είχα εγώ μια 911 κι ας με περνούσαν όλοι οι ιάπωνες, αμερικάνοι,κορεάτες, μογγόλοι... όπως λέω τελευταία στα @@ μου!
Η 911 είναι η επιτομή του σπορ αυτοκινήτου και της συνολικής εξέλιξης. Είναι η ζωντανή απόδειξη, πως αν εξελίξεις κάτι, ακόμη και το 'λάθος' (κινητήρας σασμαν πίσω...), μπορεί να είναι απολαυστικό στο δρόμο και παράλληλα και γρήγορο (θυμίζω πως η πιο αδύνατη 911 , αποδείχτηκε πιο γρήγορη από την Μ6 και την baby-Aston στο τεστ του Top Gear...). Εμένα και τελευταία να έβγαινε, δεν θα με πείραζε!
Το Skyline έχει τη δική του ιστορία σύμφωνοι! Θα μπορούσαμε να πούμε πως έχει και σπουδαία ιστορία, σύμφωνοι επίσης!
Αλλά να θεωρούμε αυτόν που θα πάρει Porsche 911 σ' αυτά τα λεφτά , μ@λακα, ε παραπάει! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και τα χρώματα που προτιμώ ...
Διαγράφεται!
Dark metal grey
Στα χρώματα μια ζωή μεταξεταστέος κόυκ!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
χαλαρα προτιμω 911.
Nα την χαιρεσαι χαχαχα
Χα χαααα! Ναι ρε, τι πλάκα που έχουνε, προτιμούν την 911, από το Nissan! Τι αστείοι!
Ας είχα εγώ μια 911 κι ας με περνούσαν όλοι οι ιάπωνες, αμερικάνοι,κορεάτες, μογγόλοι... όπως λέω τελευταία στα @@ μου!
Η 911 είναι η επιτομή του σπορ αυτοκινήτου και της συνολικής εξέλιξης. Είναι η ζωντανή απόδειξη, πως αν εξελίξεις κάτι, ακόμη και το 'λάθος' (κινητήρας σασμαν πίσω...), μπορεί να είναι απολαυστικό στο δρόμο και παράλληλα και γρήγορο (θυμίζω πως η πιο αδύνατη 911 , αποδείχτηκε πιο γρήγορη από την Μ6 και την baby-Aston στο τεστ του Top Gear...). Εμένα και τελευταία να έβγαινε, δεν θα με πείραζε!
Το Skyline έχει τη δική του ιστορία σύμφωνοι! Θα μπορούσαμε να πούμε πως έχει και σπουδαία ιστορία, σύμφωνοι επίσης!
Αλλά να θεωρούμε αυτόν που θα πάρει Porsche 911 σ' αυτά τα λεφτά , μ@λακα, ε παραπάει!εγω πάντως δε θα 'θελα να αγορασω ενα αυτοκίνητο μιας φιρμας που εχει το ίδιο σχημα εδω και 50 χρόνια και σημα κλεμμένο από την μεγαλύτερη αντίπαλό της
(ωχ τωρα θα ερθουν οι Πορσακηδες να με φανε)
-
και σημα κλεμμένο από την μεγαλύτερη αντίπαλό της
Από ποιά αντίπαλο εννοείς ότι έκλεψε το σήμα της η Porsche
-
Ο χρήστης GIOSOU έγραψε:
και σημα κλεμμένο από την μεγαλύτερη αντίπαλό της
Από ποιά αντίπαλο εννοείς ότι έκλεψε το σήμα της η Porsche
Μήπως απο τη Ferrari???
Λεω μήπως...
Nissan GT-R