-
Συνεχίζεται η εξέλιξη του νέου GT-R το οποίο τελικά θα έχει ένα twin turbo V6 κινητήρα απόδοσης 450 ίππων και όχι ατμοσφαιρικό V8.
Οι παραπάνω φωτογραφίες δεν αποτελούν δείγμα του νέου GT-R καθώς είναι απλώς ένα 'μουλάρι' με εξωτερικό απο το Infinity G35.
Φωτογραφία του κινητήρα:
http://img126.exs.cx/img126/9607/gt-r_4.jpgΥ.Γ. Μου φαίνεται πως υπήρχε και παλαιότερα ανάλογο θέμα αλλά μέχρι τώρα δε το έχω εντοπίσει. Αυτή η 56άρα...
-
Συνεχίζεται η εξέλιξη του νέου GT-R το οποίο τελικά θα έχει ένα twin turbo V6 κινητήρα απόδοσης 450 ίππων και όχι ατμοσφαιρικό V8.
Οι παραπάνω φωτογραφίες δεν αποτελούν δείγμα του νέου GT-R καθώς είναι απλώς ένα 'μουλάρι' με εξωτερικό απο το Infinity G35.
Φωτογραφία του κινητήρα:
http://img126.exs.cx/img126/9607/gt-r_4.jpgΥ.Γ. Μου φαίνεται πως υπήρχε και παλαιότερα ανάλογο θέμα αλλά μέχρι τώρα δε το έχω εντοπίσει. Αυτή η 56άρα...
-
Φωτογραφία του κινητήρα:
-
2 Γιαπωνέζικα θέλω να πάρω βόλτα...
Το ένα είναι το Skyline. Eλπίζω το καλοκαίρι να το καταφέρω
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
2 Γιαπωνέζικα θέλω να πάρω βόλτα...Το ένα είναι το Skyline. Eλπίζω το καλοκαίρι να το καταφέρω
Το άλλο?
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Το άλλο?
Ένα τάπερ με vtec-Mugen γέρω στα 300-350 άλογα φτιαγμένο
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Το άλλο?
Ένα **τάπερ **με vtec-Mugen γέρω στα 300-350 άλογα φτιαγμένο
Aυτό το κατάφερα...
RX-7 το 2ο
-
Type-R με 300 άλογα ατμόσφαιρα???
-
Επειδή ξέφυγε το θέμα, ας ελπίζουμε το καινούριο Skyline (αν και μάλλον θα λέγεται σκέτο GT-R) να είναι κάπως έτσι:
-
εντυπωσιακο!
-
Μπλιαχ!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Επειδή ξέφυγε το θέμα, ας ελπίζουμε το καινούριο Skyline (αν και μάλλον θα λέγεται σκέτο GT-R) να είναι κάπως έτσι:Ζ σε αναβολικά
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Επειδή ξέφυγε το θέμα, ας ελπίζουμε το καινούριο Skyline (αν και μάλλον θα λέγεται σκέτο GT-R) να είναι κάπως έτσι:ΠΣΣΣΣ... Σιγά το πράγμα... Αυτό το αμάξι το έχω εδώ και καιρό στην διάθεσή μου...
Εχχμμμμ... Στο GT4...
-
τυλιχτε μου ενααα αααααααααχχχ
-
Εγω ειμαι πολυ περιεργος να δω αν θα μπορει κι'αυτο να φτιαχτει μεχρι 1000 ps...
-
Ο χρήστης ///M έγραψε:
Εγω ειμαι πολυ περιεργος να δω αν θα μπορει κι'αυτο να φτιαχτει μεχρι 1000 ps...Μόνο από έναν θα μπορούσε να βγεί στην παραγωγή
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Επειδή ξέφυγε το θέμα, ας ελπίζουμε το καινούριο Skyline (αν και μάλλον θα λέγεται σκέτο GT-R) να είναι κάπως έτσι:Αποκλείεται να ειναι ετσι φιλε μου ΙΚΕ!!
-
Γιατί αποκλείεται?
Το 350Ζ δεν είχε μεγάλη διαφορά απο το εκθεσιακό πρωτότυπο, βλέπεις κάποια σημαντική διαφορά απο το μοντέλο παραγωγής:
Φυσικά δε μπορώ να ξέρω αν και το GT-R θα είναι έτσι αλλα δεν αποκλείεται
-
Και όμως οι διαφορές ήταν μεγάλες μιας και το αρχικό σχέδιο για το 350Ζ ήταν αυτό:
-
Παυλο έχεις δίκιο αλλα το πρωτότυπο που έβαλες ήταν αρκετά πρωγενέστερο και απ'όσο είχα διαβάσει στο CAR ήταν υπερβολικά ρετρό (έμοιαζε πολύ με το παλιό Ζ) και δεν προχώρησε για το λόγο αυτό.
Δεν μου μοιάζει πιο πρωχορημένο, πιο συντηριτικό μου μοιάζει.
Οπως και να'χει απλώς δεν βρίσκω κάποιο ιδιαίτερο λόγο να μην μοιάζει πολύ το GT-R με το συγκεκριμένο πρωτότυπο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορεί να είναι και εντελώς διαφορετικό.
Θα είναι κρίμα πάντως να βγεί ενα παραφουσκωμένο G35.
Nissan GT-R