-
Ο χρήστης panos7 έγραψε:
ÅðåéäÞ îÝöõãå ôï èÝìá, áò åëðßæïõìå ôï êáéíïýñéï Skyline (áí êáé ìÜëëïí èá ëÝãåôáé óêÝôï GT-R) íá åßíáé êÜðùò Ýôóé:
Áðïêëåßåôáé íá åéíáé åôóé öéëå ìïõ ÉÊÅ!!
Eôóé ôï åß÷áí âãÜëåé óå ìéá Ýêèåóç Ì Âñåôôáíßá êáé ìåôá âßáò ìáæÝìáíå ôïõò 'ôñåëáìÝíïõò ' áðï ôï íá ôï óçêþóïõí
ÅìÝíá ðÜíôùò èá ìïõ Üñåóå íá ôï Ý÷ù ãéá âñï÷åñÝò ìÝñåò ,ãéá çëéüëïõóôåò Ýíá áíïéêôü 'Æ'ïññü -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
... ήταν αρκετά πρωγενέστερο και απ'όσο είχα διαβάσει στο CAR ήταν υπερβολικά ρετρό (έμοιαζε πολύ με το παλιό Ζ) και δεν προχώρησε για το λόγο αυτό.Και εγώ συμφωνώ πως ήταν αρκετά ρετρό για να βγεί έτσι και ευτυχώς που το άλλαξαν. Απο το εσωτερικό κράτησαν αρκετά.
-
Οταν ειχε βγει το σχεδιο αυτο πριν 3,5 χρονια δεν ειχε αποσπασει τα καλυτερα σχολια. Συμφωνα με ανθρωπους της Νισσαν εκεινη την εποχη το κανονικο αυτοκινητο θα απειχε πολυ απ'το πρωτοτυπο.
-
panos7 δεν ήξερα αυτό που λες.
Θα είναι κρίμα πάντως να μην βγεί με ενα καλό αμάξωμα σαν αυτό του πρωτοτύπου, ενα φουσκωμένο G35 θα το θάψει.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
... ενα φουσκωμένο G35 ... -
Source: http://www.carbodydesign.com
-
Source: response.jp
-
λιγο υπερβολικο, αλλα πολυ ομορφο!
-
Eίναι υπερβολικό όπως πρέπει ως ιαπωνικό σχέδιο αλλά πιστεύω πως δε θα είναι τόσ οxtreme στην τελική έκδοση. Ομοιότητες με το EVO X μπροστά;
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Ομοιότητες με το EVO X μπροστά;To πρωτόυπο GT-R είναι προγενέστερο του Χ!
-
Εννοείται βρε, απλώς τώρα τις θυμήθηκα.
-
Σωστός
Και να δείς που θα ακολουθήσουν και άλλοι, πχ Brera GTA
-
ω γιαπωνεζοι θεοι!!!
οι πρωτες φωτο μου αρεσαν πολυ! -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Και να δείς που θα ακολουθήσουν και άλλοι, πχ Brera GTA
-
Η εξέλιξη συνεχίζεται στο ring...
http://www.japanesecarfans.com/spyphoto ... Mini2L.jpg
http://www.japanesecarfans.com/spyphoto ... Mini4L.jpg -
Για άλλη φορά διαπιστώνω πόσο μακριά βρίσκεται η ιαπωνική αισθητική από τα ευρωπαϊκά πρότυπα...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Για άλλη φορά διαπιστώνω πόσο μακριά βρίσκεται η ιαπωνική αισθητική από τα ευρωπαϊκά πρότυπα...Aυτό απο που ακριβώς φαίνεται;
Το μελλοντικό Skyline (το μουλάρι στην παραπάνω φωτογραφία) δε φαίνεται πουθενά. Το εξωτερικό του είναι ένα ,τραβηγμένο για να χωρέσει, Infiniti G35. -
Για άλλη φορά διαπιστώνω πόσο μακριά βρίσκεται η ιαπωνική αισθητική από τα ευρωπαϊκά πρότυπα...
Aυτό απο που ακριβώς φαίνεται;
Κακά τα ψέματα, από τα 9/10 αυτοκίνητα που έρχονται από την Ανατολή....
sorry αλλά αυτή είναι η άποψή μου.. -
Το μελλοντικό Skyline (το μουλάρι στην παραπάνω φωτογραφία) δε φαίνεται πουθενά. Το εξωτερικό του είναι ένα ,τραβηγμένο για να χωρέσει, Infiniti G35.Αααα! (και έλεγα ότι κάτι μου θυμίζει...ήταν και αυτό το περίεργο σηματάκι στη μάσκα)
Τρόμαξα μήπως είναι έτσι το skyline...
Έχει ακόμα ελπίδες! -
Το μελλοντικό Skyline (το μουλάρι στην παραπάνω φωτογραφία) δε φαίνεται πουθενά. Το εξωτερικό του είναι ένα ,τραβηγμένο για να χωρέσει, Infiniti G35.Όπως ας πούμε χάλια είναι το 350Ζ;
Τέλος πάντον αυτό ίσχυε κάποτε κι αν το λεγες παλιότερα θα σου έδιναν όλοι 100% δίκιο, αλλά σήμερα;
Ειδικά η Nissan μόνο Απωανατολίτικα σχέδια δεν έχει στα κάρα της τελευταία χρόνια μετά δε και την επιροή της Reanault σε βαθμό που όσοι την εκτιμούν ως εταιρεία (κι εγώ μέσα σ'αυτούς) να αναπολούν και λίγο Ιαπωνεζίλα
Βέβαια περί ορέξεως...
Nissan GT-R