-
Ο χρήστης Pakos M έγραψε:
πολλά τα 530 άλογα αλλά πολλά και τα 1700kg!Γυρω στα 480 αλογα θα ειναι!
-
Ναι, θα βγει!
-
Η Αμερική έχει πολλούς εν δυνάμει πελάτες για να αποκλείσουν την αριστεροτίμονη έκδοση αυτή τη φορά.
-
Ο χρήστης panos7 έγραψε:
πολλά τα 530 άλογα αλλά πολλά και τα 1700kg!
Γυρω στα 480 αλογα θα ειναι!
480 base -$66,675
530 evo -$71,870 -
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Προβλέπω ότι θά έλθει στην Ελλάδα μόνο κατόπιν ειδικής παραγγελείας.Ο Θεοχαράκης, μετά την αποτυχία του 350Ζ, θα το σκεφθεί πολύ!
Οι λόγος είναι απλός: ο Έλληνας είναι **αγράμματος **σε ότι αφορά την αυτοκίνηση. Για αυτό το λόγο, αγοράζει μόνο 'μάρκα'. Δύσκολα θα δώσει 75Κ για Nissan.
NOW YORE TALKING KIDDO
-
11.7 to 400ari einai xronos mclaren f1 kai hayabusa
ayto mou einai arketo gia na to paro....
gia na tromazo ta mixanakia sta fanaria. -
maxmara μη διανοηθεις να παρεις αλλο αυτοκινητο..
-
Θα σε κάνουμε εικόνισμα,προστατη του φόρουμ.
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
ποια αδιαπραγματευτα ρε???????
**ανοιξτε λιγο το μυαλο σας **
Άνοιξε την παλάμη σου,γιατί θα κουραστείς αν συνεχίσεις....
τα σεβη μου tsilis , σε εσας και τους διαχειριστες αυτου του φορουμ.
εις ανωτερα. -
Ti να λεμε ,επιδειξη τεχνολογιας,δυναμης και υπεροχης απο την Νισαν ακομα μια φορα ,στελνοντας γερμανους και ιταλους στα σχεδιαστηρια...και επεται συνεχεια...
για να δουμε εδω λιγο χρονο που εκανε ..και ειναι και το αργο με τα 480 αλογα....http://en.wikipedia.org/wiki/Nordschlei ... _lap_times
-
Καλησπερα,
αρκετα πανω απο 100.000 ευρω θα ερθει το GT-R και μονο κατοπιν παραγγελιαs. Υπαρχουν δε και αρκετα αλλα ' θεματακια' καθωs για να ισχυει η εγγυηση του αυτοκινητου, αυτο πρεπει να ελεγχεται απο ειδικο service station Nissan, με ειδικα εκπαιδευμενουs τεχνικουs και ειδικα μηχανηματα, απαραιτητα μια φορα τον χρονο...Φημεs αναφερουν οτι θα δημιουργηθουν μονο 5 τετοια κεντρα σε ολοκληρη την Ευρωπη και οπωs καταλαβαινετε δυσκολα θα υπαρξει κατι τετοιο στν Ελλαδα...
Τωρα οσον αφορα το αμαξι, αρχικα θα υπαρχει μονο μια εκδοση, αυτη με τα 480 αλογα και μελλοντικα θα παρουσιαζονται και αλλεs, δυνατοτερεs και ελαφρυτερεs εκδοσειs. Κατι τετοιο δεν φανταζει και ιδιαιτερα δυκολο για τουs τεχνικουs τηs Νιssaν αν αναλογιστουμε οτι το αμαξι δουλευει με max πιεση 0.85 bar!
Επισηs στην Ιαπωνια οπου εχουν αρχισει ηδη οι παραγγελιεs, διατιθoνται με 3 επιπεδα εξοπλισμου- base, black, premium- με ελαχιστεs διαφορεs μεταξυ τουs, ολα με standard Navi, DVD, TV, bluetooth, keyless entry...Αν και κανειs δεν το γνωριζει αυτο, πιστευω οτι η ιδια λογικη θα ακολουθηθει και κατα την διαθεση του αυτοκινητου στην Ευρωπη.
Αμερικη η MSRP τιμη του θα αρχιζει σιγουρα πανω απο τα 70.000$ και πολυ πιθανον αν η ζητηση του αρχικα ειναι μεγαλη οι dealers εκει να πουλανε πανω απο αυτη την τιμη! Αυτα....ΥΓ Μαχ χαιρετισμουs πολλουs, ο - πρωην- 'συναδελφοs' με το 350Ζ ειμαι που τα λεγαμε στην γλυφαδα πριν παρειs το δικο σου....
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
maxmara μη διανοηθεις να παρεις αλλο αυτοκινητο..Οπότε αν όντως ο maxmara το αγοράσεις και δοθέντως του εσωτερικού του νέου Skyline, νομίζω πως πρέπει να μετονομαστεί επισήμως σε...maxnavara!
Είναι τουλάχιστον αστείο ΑΥΤΟ το εσωτερικό σε ένα τέτοιο όπλο!
Επίσης, προφανώς και όσο κάγκουρας και να γίνει ο ιδιοκτήτης μιας Ferrari, δύσκολα θ'αγγίξει αυτή την τελειότητα....ασχήμιας της Nissan!Τέλος, νομίζω πως ο αγαπητός μας tsilis, στην προσπάθειά του να πει τα παραπάνω, ξεπέρασε τα εσκαμμένα και οφείλει μια συγνώμη στον patro... Unfair doc...
Σημείωση: συμφωνώ με τον patro για το κίτρινο στροφόμετρο ΚΑΙ ΜΟΝΟ! Νομίζω ασχημαίνει το καταπληκτικό κατά τ' άλλα εσωτερικό κάθε σύγχρονης Ferrari...
-
νομιζω οτι αυτο το gtr ειναι οτι πιο κοντινο διαθετουμε στο ματριξ..
εσωτερικο?ποιο εσωτερικο? το μονο που βλεπω ειναι νοοοουυυμμμεεερραααα......
-
Ο χρήστης braceman2 έγραψε:
Υπαρχουν δε και αρκετα αλλα ' θεματακια' καθωs για να ισχυει η εγγυηση του αυτοκινητου, αυτο πρεπει να ελεγχεται απο ειδικο service station Nissan, με ειδικα εκπαιδευμενουs τεχνικουs και ειδικα μηχανηματα, απαραιτητα μια φορα τον χρονο...Φημεs αναφερουν οτι θα δημιουργηθουν μονο 5 τετοια κεντρα σε ολοκληρη την Ευρωπη και οπωs καταλαβαινετε δυσκολα θα υπαρξει κατι τετοιο στν Ελλαδα...αν μιλας για ελεγχο μεσω εγκεφαλου, ειναι πολυ ευκολο, δε χρειαζεται να εισαι στο κεντρο αυτο που λες, να ειναι καλα το ιντερνετ.
-
Ο ελεγχοs που αναφερω εχει να κανει με τα μηχανικα μερη του αυτοκινητου και οχι του εγκεφαλου, δυστυχωs...Θα ελεγχονται ολα τα κομματια απο ανθρακονηματα που βρισκονται στο πατωμα του αμαξωματοs και η συγκλιση των τροχων, κυριωs. Τωρα γιατι πρεπει να γινεται αυτο καθε χρονο σε εξιδεικευμενο κεντρο πραγματικα δεν ξερω
Η προσοχη στην κατασκευαστικη λεπτομερεια αυτου του αυτοκινητου θα ειναι απιστευτη για τα στανταρ τησ Νισσαν, να φανταστειτε οτι 12 μονο τεχνικοι θα ειναι υπευθυνοι για την κατασκευη του και μολιs θα βγαινει καθε αμαξι απο την γραμμη παραγωγηs αυτο θα οδηγειται για τουλαχιστον 18 μιλια απο εναν τεχνικο για να βεβαιωνεται η κατασκευαστικη του αρτιοτητα...Το αμαξι θα ειναι αλλου! -
πολυ ενδιαφερουσες οι πληροφοριες σου
Το αμαξι θα ειναι αλλου!το θεμα ειναι να ερθει και ...εδω!
-
Κωστα απο οτι καταλαβαινω εισαι αμεσα ενδιαφερομενος, σωστα;
Στην Ιταλια ειχαν ανακοινωσει πριν λιγο καιρο τιμη 104000 ευρω οχι κι ασχημα αν αναλογιστουμε ποσα εχει και τι κανει αυτο το αυτοκινητο!
Παντως ακουστε τον Κωστα παιδες λογω πηγων που εχει ξερει καμποσα παραπανω πραγματακια...Κι επειδη ως συνηθως θα αρχισει η μαχη Ιαπωνοφιλων και μη για το σαλονι ενταξει κι εμενα δεν μου αρεσει ιδιαιτερως το τιμονι, αλλα και το σαλονι καποιων Φεραρι δεν μου αρεσει ομως δεν βγαινω να το κραξω γιατι απλα ειναι Φεραρι (και δεν πρεπει ετσι;) αυτο δεν λεει τιποτε περαν του οτι επηρεαζει τους πιθανους αγοραστες του καθως σε αυτη την κατηγορια κοιταζεις και καποια παραπανω πραγματα οπως η χλιδα.
Απο την αλλη ποσα αυτοκινητα του ειδους του εχουν τετοια αεροδυναμικη εχοντας ταυτοχρονα τοσο καλη αρνητικη αντωση και μαλιστα απο την Datsun (μιας και συμφωνα με σας δεν πρεπει να σηκωνει κεφαλι μια τετοια εταιρεια απεναντι σε κολοσσους οπως η Φεραρι ασχετως αν βγαζει τρομερα αυτοκινητα κατα καιρους και αμφισβητει απο το πουθενα τους παραδοσιακους παιχτες της κατηγοριας - απο αξιοπιστια εχουμε κατι να πουμε γιατι μεχρι τωρα οι Φεραρι ειναι ετη φωτος πισω απεναντι στο 'παιδικο' σε κυβισμο και 'αρχαιο' μοτερ του R34 πχ που εφτανε με βελτιωσεις τα 1000 αλογα;)
-
Δημητρη μου πολλουs χαιρετισμουs
Το αμαξι οπωσ γνωριζειs το εχω παρακολουθησει απο τοτε που πρωτοπαρουσιαστηκε ωs Proto πριν απο δυο χρονια στο TMS, για προφανειs λογουs....
Απο οτι φαινεται ειναι κατι το εξαιρετικο, και το λεω μετα απο πολλεs συζητησειs με ανθρωπουs που το εχουν δει να γυρναει στην πιστα παρα πολλεσs φορεs.
Δυσκολα εναs γερμανοs οδηγοs αγωνων, δοκιμαστηs μεγαληs εταιριαs, θα σου πει με μεγαλη σιγουρια οτι γυριζε το Ring πολυ πιο γρηγορα απο τα Audi R8 που δοκιμαζοντουσαν αντιστοιχωs εκεινη την εποχη....Οσον αφορα την τιμη, απο οτι ακουω απο τα εδω αφεντικα η τιμη του θα ειναι κοντα στην τιμη τηs Carrera 4S κατι που σημαινει οτι ελαχιστοι θα το ακουμπησουν στο ΕLLADA.......
Οι ασχετοι αμερικανοι και αγγλοι εχουν ηδη προπαραγγειλει πανω απο 1000 GT-R...και δυστυχωs αυτο θα ανεβασει την τιμη τουs κατα τον πρωτο χρονο διαθεσηs τουs. Αντε να δουμε πωs και απο που θα το παρω!!! -
Δημητρη μου πολλουs χαιρετισμουs
Το αμαξι οπωσ γνωριζειs το εχω παρακολουθησει απο τοτε που πρωτοπαρουσιαστηκε ωs Proto πριν απο δυο χρονια στο TMS, για προφανειs λογουs....
Απο οτι φαινεται ειναι κατι το εξαιρετικο, και το λεω μετα απο πολλεs συζητησειs με ανθρωπουs που το εχουν δει να γυρναει στην πιστα παρα πολλεσs φορεs.
Δυσκολα εναs γερμανοs οδηγοs αγωνων, δοκιμαστηs μεγαληs εταιριαs, θα σου πει με μεγαλη σιγουρια οτι γυριζε το Ring πολυ πιο γρηγορα απο τα Audi R8 που δοκιμαζοντουσαν αντιστοιχωs εκεινη την εποχη....Οσον αφορα την τιμη, απο οτι ακουω απο τα εδω αφεντικα η τιμη του θα ειναι κοντα στην τιμη τηs Carrera 4S κατι που σημαινει οτι ελαχιστοι θα το ακουμπησουν στο ΕLLADA...Απορω πραγματικα βαση ποιαs λογικηs γραφεται εδω στο φορουμ οτι θα ερθει γυρω στιs 70.000!!!
Οι ασχετοι αμερικανοι και αγγλοι εχουν ηδη προπαραγγειλει πανω απο 1000 GT-R...και δυστυχωs αυτο θα ανεβασει την τιμη τουs κατα τον πρωτο χρονο διαθεσηs τουs. Αντε να δουμε πωs και απο που θα το παρω!!!Συγγνωμη το δουλεια κανεις και που θα βρεις τοσα λεφτα να παρεις skyline? ΑΜΑ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ Ρ8 ΑΟΥΝΤΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΝΙΣΣΑΝ.....ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΠΙΑ....JAPAN RULESSSSSS
-
Random, ότι γύριζε πιο γρήγορα είπε, όχι ότι του άρεσε περισσότερο.
Nissan GT-R