-
λευκο gtr εθεαθη χτες στην μαρινα ζεας κ στην πειραικη ...πολυ απλα πανεμορφο.....
-
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
semi-off-topic:Που ακριβώς ρε παιδιά, μπορεί κάποιος να ευχαριστηθεί την οδήγηση; Μιλώ για την Αθήνα, πάντα.
Έχω και εγώ αγοράσει πρόσφατα ένα σχετικά γρήγορο αυτοκίνητο με σχετικά σπορ ανάρτηση, δεν έχει σημασία το μοντέλλο και θέλω που και που το οδηγώ σβέλτα.Θα ήθελα πολύ την γνώμη σας.
Μόνο μην μου πείτε για την Αττική οδό...
Στην Αθήνα? Πουθενά χωρίς να χρειάζεται να διασχίσεις όρη και βουνά για να φτάσεις σε ένα έρημο καλό στριφτερό δρόμο...
Το καλοκαίρι που είχα ανέβει με το ταπεινό μου 8αρι στην ιδιαίτερη πατρίδα μου (Κομοτηνή) πραγματικά το ευχαριστήθηκα...στροφές...έρημοι δρόμοι...ποιότητα ασφάλτου πολύ καλύτερη απο των επαρχιακών αττικών δρόμων...και χωρίς να χρειαστεί μισή ώρα στην κίνηση και 30 χλμ δρόμο για να φτάσω στην διαδρομή. Άσε που έχει και δίπλα την Εγνατία με απέραντες ευθείες και χωρίς τον φόβο ραντάρ...για να δοκιμάζεις τις τελικές ακόμα και σε Veyron.
Τελικά στην επαρχεία έχει περισσότερο νόημα η κατοχή ενός γρήγορου αυτοκινήτου παρά στην Αθήνα που στο 99% των περιπτώσεων θα κυκλοφορήσει στα γνωστά πιχτροδρόμια χωρίς απολύτως κανένα νόημα. Έχουν γίνει ΠΟΛΛΑ τα αυτοκίνητα. Έχω αγανακτήσει τόσο από το πήξιμο και την ποιότητα των δρόμων μέσα στην Αττική που σκέφτομαι να το πουλήσω για να πάρω ένα jimny και ένα mega scooter…ούτε τα smart δεν σώζουν την κατάσταση! Η άλλη λύση είναι να μετακομίσω στην επαρχία και να κρατήσω το 8αρι μου.
Άσχετα αλλά ήθελα να τα πω. -
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
semi-off-topic:Που ακριβώς ρε παιδιά, μπορεί κάποιος να ευχαριστηθεί την οδήγηση; Μιλώ για την Αθήνα, πάντα.
Έχω και εγώ αγοράσει πρόσφατα ένα σχετικά γρήγορο αυτοκίνητο με σχετικά σπορ ανάρτηση, δεν έχει σημασία το μοντέλλο και θέλω που και που το οδηγώ σβέλτα.Θα ήθελα πολύ την γνώμη σας.
Έλα ντε, δύσκολο θέμα. Και εμένα με πιάνει πολλές φορές όρεξη να πάω μια γρήγορη βόλτα αλλά για να μην έχει πολύ κόσμο πρέπει να είναι η ώρα 00:00+ . Εμένα μου αρέσει η βόλτα παραλιακή - λαιμός (για το τσεκ) - λιμανάκια - βάρκιζα - (κανά λούνα παρκ ενίοτε ) - αγ.μαρίνα - λαγονήσι - και όσο γουστάρεις από εκεί και πέρα...
-
Θα συμφωνήσω απίστευτα με τον Χρήστο (από πάνω) σχετικά με την επαρχία. Εγώ όσο ήμουν φοιτητής στο Βόλο ακόμα και με το αργό ταπεινό κορολλάκι μου ευχαριστιόμουν όσο τπτ τις αναβάσεις στο πήλιο.
πχ.
Βόλος - Μακρινίτσα (όχι μέσω πορταριάς) =
Βόλος - Μηλιές =
Βόλος - πίσω μέρος πηλίου =Τώρα έχω το αμάξι και όχι τα υπόλοιπα.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
semi-off-topic:
Που ακριβώς ρε παιδιά, μπορεί κάποιος να ευχαριστηθεί την οδήγηση; Μιλώ για την Αθήνα, πάντα.
Έλα ντε, δύσκολο θέμα. Και εμένα με πιάνει πολλές φορές όρεξη να πάω μια γρήγορη βόλτα αλλά για να μην έχει πολύ κόσμο πρέπει να είναι η ώρα 00:00+ . Εμένα μου αρέσει η βόλτα παραλιακή - λαιμός (για το τσεκ) - λιμανάκια - βάρκιζα - (κανά λούνα παρκ ενίοτε ) - αγ.μαρίνα - λαγονήσι - και όσο γουστάρεις από εκεί και πέρα...
Eτσι ακριβως...Χτες περασα μια βολτα απο λιμανακια-Βαρκιζα γυρω στις 2:30 τα ξημερωματα. Αγρια ωρα, αλλα κανεις σχεδον οτι θελεις χωρις να υπαρχουν αλλοι γυρω
σου για να τρομαξουν ή κινδυνευσουν...
Φανταζομαι καπως ετσι ξεσκανε ενιοτε και οι κατοχοι αρκετα ισχυρων αυτοκινητων αν κινουνται μεσα στην Αθηνα, οπως ο sign-b. Τετοιες ωρες εντωμεταξυ, εχω πετυχει γενικα απιστευτα αυτοκινητα. -
Υπαρχουν δρομοι που πραγματικα χαιρεσε την οδηγηση και πανω απο ολα με ασφαλεια και χωρις να προκαλεις σε διαδρομες κοντα στην Αθηνα οπως π.χ. Μυλοι- Αχλαδοκαμπος -Τριπολη ,οσο για την Αττικη με ασφαλεια και χωρις να προκαλεις μαλλον πουθενα....
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Στην Αθήνα? Πουθενά χωρίς να χρειάζεται να διασχίσεις όρη και βουνά για να φτάσεις σε ένα έρημο καλό στριφτερό δρόμο...
Το καλοκαίρι που είχα ανέβει με το ταπεινό μου 8αρι στην ιδιαίτερη πατρίδα μου (Κομοτηνή) πραγματικά το ευχαριστήθηκα...στροφές...έρημοι δρόμοι...ποιότητα ασφάλτου πολύ καλύτερη απο των επαρχιακών αττικών δρόμων...και χωρίς να χρειαστεί μισή ώρα στην κίνηση και 30 χλμ δρόμο για να φτάσω στην διαδρομή. Άσε που έχει και δίπλα την Εγνατία με απέραντες ευθείες και χωρίς τον φόβο ραντάρ...για να δοκιμάζεις τις τελικές ακόμα και σε Veyron.
Τελικά στην επαρχεία έχει περισσότερο νόημα η κατοχή ενός γρήγορου αυτοκινήτου παρά στην Αθήνα που στο 99% των περιπτώσεων θα κυκλοφορήσει στα γνωστά πιχτροδρόμια χωρίς απολύτως κανένα νόημα. Έχουν γίνει ΠΟΛΛΑ τα αυτοκίνητα. Έχω αγανακτήσει τόσο από το πήξιμο και την ποιότητα των δρόμων μέσα στην Αττική που σκέφτομαι να το πουλήσω για να πάρω ένα jimny και ένα mega scooter…ούτε τα smart δεν σώζουν την κατάσταση! Η άλλη λύση είναι να μετακομίσω στην επαρχία και να κρατήσω το 8αρι μου.
Άσχετα αλλά ήθελα να τα πω.Ακριβώς. όταν πηγαίνω στο χωριό της μητέρας μου στη Φθιώτιδα πραγματικά ευχαριστιέμαι βόλτες σε στριφτερούς δρόμους. όσο μου αρέσει η οδήγηση τόσο με αποτρέπει η Αθήνα από αυτή.
-
Να γραψουμε και κατι για το GT-R:
1η 7400{κοφτης} = 63km
2η ' =111km
3η ' =160km
4η ' =205km
5η ' =256km
6η 7163{κοφτης} =311km0-100κm=4sec-εργοστασιακη τιμη- 3.6 sec.
0-400m=11,9 ταχ.εξοδου 194,5km
0-1000m=21,7 ' 248,6km
Ισχυς:480?ιπποι στις 6400 σ.α.λ.
Ροπη 60χλγμ.. σταθερα για 2000σ.α.λ. απο 3200-5200σ.α.λ.
οι μετρησεις ειναι απο τους 4Τ τευχ. 464 ΜΑΙΟΣ 09
Αναμονη σχολιων!!! -
-
delete
-
Αλήθεια, τί τελική έχουν μετρήσει το τερατάκι?
-
312 πραγματικα, με 6η στο κοφτη
-
το 1.19.7 στην πιστα του Top Gear ολα τα λεφτα!
-
Kαι το ανεπισημο 1:06,29 που εχει γραψει στα Μεγαρα με τα μετρια Dunlop, δεν ειναι
κακο...
Οσο για την τελικη, 317km/h 'ειδαν' με τα οργανα των 4τροχων στο πρωτο γκρι
που ηρθε στην Ελλαδα. -
Ο χρήστης sign-b έγραψε:
Ωρα να παω βολτιτσα το 'τερας'ΟΧΙ δεν σε ζηλευω!! Να το χαιρεσαι!!!
-
Ο χρήστης sign-b έγραψε:
Υπαρχουν δρομοι που πραγματικα χαιρεσε την οδηγηση και πανω απο ολα με ασφαλεια και χωρις να προκαλεις σε διαδρομες κοντα στην Αθηνα οπως π.χ. Μυλοι- Αχλαδοκαμπος -Τριπολη ,οσο για την Αττικη με ασφαλεια και χωρις να προκαλεις μαλλον πουθενα....Μύλοι-κωλοσούρτης-αχλαδόκαμπος-τρίπολη
μύλοι-κιβέρη-ξεροπήγαδο
ναύπλιο-επίδαυρος -
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Ωρα να παω βολτιτσα το 'τερας'
ΟΧΙ δεν σε ζηλευω!! Να το χαιρεσαι!!!
Χαμογελα!!!!
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Υπαρχουν δρομοι που πραγματικα χαιρεσε την οδηγηση και πανω απο ολα με ασφαλεια και χωρις να προκαλεις σε διαδρομες κοντα στην Αθηνα οπως π.χ. Μυλοι- Αχλαδοκαμπος -Τριπολη ,οσο για την Αττικη με ασφαλεια και χωρις να προκαλεις μαλλον πουθενα....
Μύλοι-κωλοσούρτης-αχλαδόκαμπος-τρίπολη
μύλοι-κιβέρη-ξεροπήγαδο
ναύπλιο-επίδαυροςΚαλες με επιφυλαξη για την τελευταια...λογω κινησης.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Μύλοι-κωλοσούρτης-αχλαδόκαμπος-τρίπολη
μύλοι-κιβέρη-ξεροπήγαδο
ναύπλιο-επίδαυροςΤην επομενη φορα συνεχισε μετα το ξεροπηγαδο προς Αστρος -Αγ Ανδρεα-Τυρος -Λεωνιδιο.40 χλμ ακομα.Ισως ''ΤΟ'' επαρχιακο κομματι με σχεδον μηδενικη κινηση και ποικιλια στροφων.
Σηκωνωσαντε τα καπω λεμε!σορρυ για το
-
παντως εχει το παγκοσμιο ρεκορ στο 0-60 μιλια για αυτοκινητο παραγωγης με 3.2 δευτ.
Nissan GT-R