-
ΔΟΥΚΑ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ.....
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΙΣΑΚΙΑΣ ΘΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΑΝΤΑ ΦΕ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΜΕ 4 ΠΙΠΙΝΙΑ....ΕΠΙΣΗΣ ΚΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΕΝ ΠΛΩ...
ΝΑΙ οι γυναικες ειναι σημαντικες και εδω μεσα ο ΠΑΙ ΜΕΙ προσπαθει να βγαλει κατι χρησιμο για ολους μας αλλα μονολογωντας θα πω...
Σε ενα ποιημα του Γ. Ριτσου γραφει στον 6ο στιχο της πρωτης στροφης
Ελα αγερι και πιασε μου το χερι Να ν΄η ψυχη μου ανδρικη σολη μου τη ζωη..Να μην ειναι γυναικεια που πληγωνει σαν τη γυμνη λαβιδα..
Αρα τι θελει να πει ο ποιητης...Οτι οι ανδρες ειναι πιο συναισθηματικα οντα απο τις γυναικες οι οποιες φαινονται να ναι πιο ακαρδες..Αρα φιλαρακια σκιστε τες τις μουλαρες και μην αφεθειτε να σας τυλιξουν στα διχτυα τους..Καντε τη ζυγαρια να γερνει παντα προς τα εσας και ας σας ποναει αυτο...Οταν τους τα δωσετε ολα θα σας βαρεθουν και θα σας φτυσουν..ενω αν ειστε καλα κωλοπαιδακια θα τις εχετε παντα στα χερια σας..και προπαντων ενα καλο και δεκα μπινελικια...Ακουστε τον παππου Ραντομ
-
καλα δε μπορουσα να φανταστω οτι διαβαζεις και ....Ριτσο!!!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
καλα δε μπορουσα να φανταστω οτι διαβαζεις και ....Ριτσο!!!!Μπορει να το διαβασε πισω απο κανα ημερολογιο .
Ανηψιος
Θειος
Παππους
Αλλοι δυο και κατεβαζει πενταδα για μπασκετ -
Πειράζει αν διαφωνήσω ως προς την αρχική τοποθέτηση του θέματος; Γιατί οι γυναίκες αντιμετωπίζονται ως διαφορετικό είδος, και μάλιστα ως διαφορετικό εξελικτικό είδος;
Εξελίσσονται ανεξάρτητα από το υποτίθεται έτερον... είδος, των ανδρών; Όχι! Το αντίθετο μάλιστα, τα δυο είδη συνυπάρχουν, αλληλοεξαρτώνται και εξελίσσονται μαζί, ως ένα είδος: το ανθρώπινο!
Από κει και πέρα, υπάρχουν βιολογικές & ανατομικές διαφορές, οι οποίες όμως δεν επαρκούν για χαρακτηρισμό ξεχωριστού είδους, αλλά απλά για τη διαφοροποίηση του φύλου στο ίδιο είδος (το ανθρώπινο και όποιο άλλο θηλαστικό).
Επίσης, προς τι η γενίκευση 'γυναίκα' όταν στη συζήτηση αναφέρεστε (έστω και χωρίς να το έχετε καταλάβει) σε γυναίκες συγκεκριμένων κοινωνικών μοντέλων, ως επί των πλείστων δυτικοευρωπαϊκών, για να μη πω μονάχα του ελληνικού;
Διότι ουδεμία σχέση έχει η συμπεριφορά, ο τρόπος σκέψης, αντίδρασης, κλπ π.χ. μιας Ευρωπαίας, μιας Αφρικανής και μιας Ασιάτισας. Και φυσικά το αυτό ισχύει και για τους άντρες των αντίστοιχων κοινωνικών μοντέλων.
Τα αρχέγονα χαρακτηριστικά των δυο φύλων μπορεί να ήταν κοινά (άντρας κυνηγός-επιβήτορας, γυναίκα-μάνα και αργότερα σύζυγος- μάνα) απλούστατα διότι υπήρχε ένα (επίσης αρχέγονο) κοινωνικό μοντέλο.
Σήμερα υπάρχουν πολλά περισσότερα, τα οποία επηρεάζουν τα μέγιστα τη συμπεριφορά, τις συνήθειες και τον τρόπο σκέψης και των ΔΥΟ φύλλων και όχι μονάχα του άντρα ή της γυναίκας.
Φίλε random, μπορεί να μην έχεις δει γυναίκα να κουβαλάει τούβλα στην οικοδομή, στοιχηματίζω όμως ότι δεν έχεις δει και άντρα να γεννάει. Η ρώμη είναι χαρακτηριστικό του αρσενικού φύλλου, αλλά η αντοχή στον πόνο είναι χαρακτηριστικό του θηλυκού φύλου. Αλληλοσυμπληρώνονται, πορεύονται και εξελίσσονται μαζί.
Ούτε οι άντρες είνια ολοκληρωμένοι χωρίς γυναίκες, αλλά ούτε και το ανάποδο!
Μερικές φορές τα πράγματα ίσως είναι απλούστερα & σοφότερα 'φτιαγμένα' από ότι ενδεχομένως νομίζουμε.
-
Γελάτε εσεις Εγω νομίζω οτι ο τύπος μας δουλεύει όλους ψιλό γαζί
Random, υποκλίνομαι -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Γελάτε εσεις Εγω νομίζω οτι ο τύπος μας δουλεύει όλους ψιλό γαζί
Random, υποκλίνομαιHAHAHAH I PAY MY RESPECT TO YOU MY DEAREST FRIEND
Εισηγουμαι να παρω βραβειο των 4τ και να το αφιερωσω σε ολους εσας που με αγαπατε......Επιτελους αναγνωρισθηκα και θα ΗΡΕΜΗΣΩ......
Ελπιζω να μη με κατηγορησετε οπως η ΑΝΝΙΤΑ τον Ταμπακη αλλα σας ευχαριστω...............
Για να μην ξεφευγουμε εχετε παρατηρησει οτι οι γυναικες εχουν μικροτερο στομα σε μεγεθος απο τους ανδρες...Οπως ελεγε και ο Μιλαν Κουντερα στο τελευταιο αποσπασμα της νουβελας Οι καιροι του 4ου συμπαντος..Το μεγεθος του στοματος της γυναικας καθοριζει την σφαιρικοτητα της αντιληψης μιας γυναικας...Εγω αυτο δεν το πολυκαταλαβα αλλα ενας φιλος μου που ειχε σπουδασει γλωσσολογος στο Γουιλμιγκτον μου ειπε να διαβασω τις κοινωνιολογικες προσεγγισεις του Βασιλη Φιλια για το θεμα της εξελιξης των 2 φυλων..Κλεινοντας με τη φλυαρια μου λεω...
ΚΟΡΩΝΑ Η ΓΡΑΜΜΑΤΑ......ΑΝΔΡΑΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ.....ΚΟΡΩΝΑ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.....ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ
Η μαχη του καλου και του κακου,,το μαυρο και το ασπρο,,δραση και αντιδραση....μια ενοχοποιημενη ταση σε μια κοινωνια οπου ο ανθρωπος σπαραζει μονος του κατακλυσμενος απο τεχνητες και εικονικες προβαλλομενες αναγκες.....
Μη μιλατε για διαχωρισμους φυλων αλλα ενωσεις ψυχικες κατω απο τη σκεπη του Παντοδυναμου Θεου μας,,,
Με αγαπη Ραντομ....
-
Πιπίνια...
Φίλιας, Kundera...Πραγματικά πολυσχιδής προσωπικότητα ο Random! Μου αρέσουν οι άνθρωποι που τα συνδυάζουν όλα και τουλάχιστον ψάχνονται!
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Φιλε μαρκβαγκ εδω μου τα χαλας....Πως ειμαστε ιδιες με τις γυναικες ενω εμεις κατουραμε ορθιοι
Επισης οσον αφορα την εξισωση των επαγγελματων για πες με...
Εχεις δει γυναικα να οδηγαει φαγανα JCB των 120 ιππων 2πλοπεδιλη νταλα μεσημερι με 45 υπο σκια και να ανοιγει 5μετρες γουβες για πεδιλα 5 οροφης πολυκατοικιας....και αμα τελειωνει το 12ωρο να τραβαει μπιρονια μαζι με 15 αλβανους κλανοντας και σκαλιζοντας τη μυτη τους.....
Επισης εχεις δει πολλες γυναικες περαν της κελη μακ γκιλις να τραβανε 5G κανενα F16 σε εικονικες αερομαχιες πανω απο το Αιγαιο.........
Τελος εχεις δει ποτε γυναικα νταβα(οχι τσατσα) να μαχαιρωνεται με 5 ΑΡΑΠΑΔΕΣ σε οικο ανοχης στη Λιοσιων και μετα να καταληγει αιμοφυρτος στο ηθων της Ομονοιας,να τον μπαστουκωνουνε στο ξυλο,και μετα να φευγει το αλλο 24ωρο με εγγυηση μερικων εκατομμυριων και να ξαναπηγαινει στην ιδια δουλεια...
Εχεις δει καμμια γυναικα να δουλευει σε βοθρατζιδικο τυπου αχορταγος και να τραβαει 5 ιντση μανικα τιγκα στο σκατο και να λεει δοξα το Θεο βγαλαμε το μεροκαματο και σημερα.....
Για αυτο μην ξανακουσω περι ισοτητας γυναικων και ανδρων ΟΥΤΕ ΣΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΟΥΤΕ ΣΕ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ, ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΒΕΡΙΝΙΑΣΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ!!!!!!!!
Φίλε Random δε θα κρίνω σωστό-λάθος κλπ, αλλά το συγκεκριμένο ποστ είναι απολαυστικό.
Congrads.
-
Random, Random, Random ! ! !
Έχεις καμιά σχέση με τον infamous Άγκα;
-
Κι εδώ βγαίνει ένα άλλο πολύ χρήσιμο συμπέρασμα:
Πώς ο Random αυτό το σιχαμερό και ανεπιθύμητο από πολλούς troll του φόρουμ των 4Τ, αναδεικνύεται στον απόλυτο ήρωα, καταπλήσσει τα πλήθη με τις επιστημονικές γνώσεις του, με την απολαυστική γραφή του, με την ευρυμάθειά του και το φιλόμουσο χαρακτήρα του.
Δεν είναι ειρωνία, είναι η αλήθεια.Random, συνέχισε φίλε να γράφεις με το δικό σου ξεχωριστό τρόπο, μην πτοείσαι από τίποτα.
Για να είμαστε δίκαιοι, υπάρχουν και σήμερα αρκετά αξιόλογα κορίτσια, όμορφα, πνευματώδη, σεμνά, με ηθικές αξίες.
Αλλά σπανίζουν. -
Ναι βρέ μην ξεχάσετε να του κάνετε (Random) και ανδριάντα στην Πλατεία Συντάγματος γιατι απο ότι φαίνετε εκφράζει πολλούς απο εδω μέσα με τις απόψεις του και τις αρχαίγονες καταβολές του....
ΥΓ. Μην τους πάρει όλους η μπάλα όπως με διόρθωσε και ο Μπαμπινιώτης-George Tabs....(καλά εσύ είπαμε, πήγες εξωτερικό και χάλασες εντελώς και τελείως )
-
..ναι ναι, το ξαναδιάβασα όλο με τη μία και βραχυκύκλωσα... Απίστευτο!!!
Ειλικρινά δεν έχω τι να πω...
Τελικά μάλλον είμαι πολύ πίσω μου φαίνεται.
Προτείνω να γυρίσουμε στις παραδοσιακές κουβεντούλες με τις ευγένειες και τα λουλουδάκια...
Τι να πάρω; Alfa Romeo ή VW;
-
giorgos καμία σχέση...παν μέτρον άριστον έλεγαν οι πρόγονοι μας και είχαν απόλυτο δίκαιο...δεν χρειάζετε να φτάνεις στα άκρα...
έτσι κι αλλιώς οι περισσότερες κοπέλες πλέον έχουν ενδιαφέροντα παρόμοια με τα δικά σας....και για αθλητισμό μπορούν να μιλήσουν και γι'αυτοκίνητα και για πολιτική κλπ.κλπ...δεν είναι όπως παλιά....εκτός και αν αυτό είναι το ζητούμενο, οτι σας άρεσαν περισσότερο όταν δεν είχαν άποψη και ελευθερία κινήσεων. -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Ναι βρέ μην ξεχάσετε να του κάνετε (Random) και ανδριάντα στην Πλατεία Συντάγματος γιατι απο ότι φαίνετε εκφράζει **πολλούς **απο εδω μέσα με τις απόψεις του και τις αρχαίγονες καταβολές του....ΥΓ. **Μην τους πάρει όλους η μπάλα **όπως με διόρθωσε και ο Μπαμπινιώτης-George Tabs....(καλά εσύ είπαμε, πήγες εξωτερικό και χάλασες εντελώς και τελείως )
δε μας έιπες όμως, εσείς όταν μαζεύεστε και συζητάτε για άντρες τι επίπεδο κρατάτε; Γιατί αν μου πεις οτι δεν συζητάτε για άντρες ή οτι όταν συμβαίνει αυτό το εξετάζετε το θέμα με αυστηρά επιστημονικά-αντικειμενικά κριτήρια τότε μάλλον κι εσείς αποτελείτε τις 'λίγες' και δεν πρέπει να σας πάρει η μπάλα...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ναι βρέ μην ξεχάσετε να του κάνετε (Random) και ανδριάντα στην Πλατεία Συντάγματος γιατι απο ότι φαίνετε εκφράζει **πολλούς **απο εδω μέσα με τις απόψεις του και τις αρχαίγονες καταβολές του....
ΥΓ. **Μην τους πάρει όλους η μπάλα **όπως με διόρθωσε και ο Μπαμπινιώτης-George Tabs....(καλά εσύ είπαμε, πήγες εξωτερικό και χάλασες εντελώς και τελείως )
δε μας έιπες όμως, εσείς όταν μαζεύεστε και συζητάτε για άντρες τι επίπεδο κρατάτε; Γιατί αν μου πεις οτι δεν συζητάτε για άντρες ή οτι όταν συμβαίνει αυτό το εξετάζετε το θέμα με αυστηρά επιστημονικά-αντικειμενικά κριτήρια τότε μάλλον κι εσείς αποτελείτε τις 'λίγες' και δεν πρέπει να σας πάρει η μπάλα...
το αν αποτελούμε τις λίγες ή όχι είναι υποκειμενικό, να σου εξηγήσω μόνο οτι το δικό μου groupp therapy (sick)...αποτελείτε απο άλλες δύο κοπέλες και τον άνδρα της μιας απο αυτές ο οποίος παρόλο που είδες της φίλες της τελικά την πήρε....με τις κοπέλες αυτές είμαστε μαζί κολλητές απο το δημοτικό, λοιπον έχουμε δεί και έχουν ακούσει τ'αφτιά μας τιιιιιιςςςςς φάσεις...ε λοιπόν δεν έχουμε παρεκτραπεί τόσο πολύ ποτέ απο όσο θυμάμαι...(στύλ 'η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά'), παράπονα, βρισιές του στύλ τι πουστ@ς η μαλ@@@, κομπλεξικος ήταν ο τάδε, ναι...αλλά περι γουρουνιών δεν είναι της ιδιοσυγρασίας μας....αντιθέτως σχολιάζουμε άλλα γαργαλιστικά θέματα
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
giorgos καμία σχέση...παν μέτρον άριστον έλεγαν οι πρόγονοι μας και είχαν απόλυτο δίκαιο...δεν χρειάζετε να φτάνεις στα άκρα...
έτσι κι αλλιώς οι περισσότερες κοπέλες πλέον έχουν ενδιαφέροντα παρόμοια με τα δικά σας....και για αθλητισμό μπορούν να μιλήσουν και γι'αυτοκίνητα και για πολιτική κλπ.κλπ...δεν είναι όπως παλιά....εκτός και αν αυτό είναι το ζητούμενο, οτι σας άρεσαν περισσότερο όταν δεν είχαν άποψη και ελευθερία κινήσεων....μήπως με παρεξήγησες;;;
Απ' όλα αυτά εδώ μέσα σε μένα βρήκες να γράψεις 'παν μέτρον άριστον' ; (μιλάω με διάθεση χιούμορ εννοείται... )Εσύ που έχεις ίδιο αυτοκίνητο με τη γυναίκα μου (τον Περικλή ντε) μου τη λες έτσι;
Άφησα εγώ πουθενά να εννοηθεί οτι αποζητάω το... ζητούμενο που αναφέρεις;
-
Καλά, ότι ο Random θα μας ξάφνιαζε τόσο ευχάριστα κάποια στιγμή, δεν το περίμενα. Όχι με τις απόψεις του φυσικά, οι οποίες παραπέμπονται για ανακύκλωση, αλλά με το γεγονός ότι αποδεικνύεται ένας όχι απλά ρυχός/ανόητος/αδαής άνθρωπος, αλλά ένας σκεπτόμενος τύπος, ο οποίος απλά διοχετεύει σε λάθος οδούς τη φαιά ουσία του. Αλήθεια, πόσων ετών είσαι;
Εκτιμώντας ένα ζωηρό πνεύμα, θα προσπαθήσω να περιορίσω τα επικριτικά σχόλια, αλλά φυσικά παραμένω αντίθετος σε πολλές σου απόψεις, οι οποίες μάλιστα αρχίζω να πιστεύω ότι είναι κατασκευασμένες για να προκαλέσεις. Αν ισχύει αυτό, καλύτερα να το αλλάξεις και ίσως σου φύγει ο χαρακτηρισμός... Αν μου επιτρέπεις βέβαια το σχόλιο.
Επί του θέματος τώρα, βρίσκω πολλές απόψεις εδώ μέσα απαρχαιωμένες μέχρι αηδίας. Σε λίγο θα μας την πέσει η ΚΓ' ΕΚΠΑ και θα ζητάει να κάνει δοκιμαστικές τομές! Έλεος! Οι γυναίκες έχουν καταφέρει να φτάσουν (επιτέλους) σε ένα επίπεδο που να μπορούν να διεκδικούν επάξια μία θέση δίπλα στους άντρες. Εκεί ήταν άλλωστε η θέση τους. Η φύση μας έπλασε μαζί, όχι καλύτερους ή χειρότερους. Και να αναφέρω ότι το μοναδικό είδος που το θηλυκό έχει κατώτερο ρόλο στις ομάδες είναι ο άνθρωπος, έτσι; Ας μην γίνει λόγος για ιππόκαμπους, αλογάκια της Παναγίας, μέλισσες κτλ... Θα μας πάρει και θα μας σηκώσει αν εμφανιστεί η Salome εδώ. Η Kamil είναι καλή κοπέλα, δεν κάνει σουις...
Σοβαρά τώρα, η γυναίκα δεν υστερεί σε τίποτα, εκτός ίσως απ' την αδικία που της επιβάλει η κοινωνική της θέση. Όσοι έχετε την άποψη ότι γυναίκα = σπίτι = νοικοκυρά = παιδιά και ο άντρας με τις παντόφλες πάνω στο τραπέζι να βλέπει μπάλα κ καθώς περνάει η κυρία να της πιάνει και τον κώλο με νόημα, πιστεύω ότι θα εκπλαγείτε όταν αντικρίσετε την αλήθεια. Φροντίστε μόνο να μη σας πονέσει!
(Έχω να πω κι άλλα, αλλά είμαι στο γραφείο και δεν γίνεται... Άλλη φορά!)
-
giorgos....δεν έχεις πάρι χαμπάρι οτι ο μόνος που λείπει απο την κουβέντα μας είναι ο skullone...
με την αναφορά στους αρχαίους ημών πρόγονους και στο παν μέτρον άριστον...τον μοιρίζομαι κατα δώ μεριά.....
και τότε να δείς troll !!! -
Ο χρήστης Giorgos έγραψε:
Εσύ που έχεις ίδιο αυτοκίνητο με τη γυναίκα μου (τον Περικλή ντε) μου τη λες έτσι;να μας την φέρεις να την γνωρίσουμε giorgos...την κοπέλα...ήδη πολύ ενδιαφέρουσα μου ακούγετε
-
Κι όμως, ο μόνος που μίλησε μ' επιχειρήματα και με μεστό λόγο τόσες μέρες ηταν ο Random, είτε θέλουμε, είτε δε θέλουμε να το παραδεχτουμε. Είχε μια άποψη (σωστή-λάθος δεν έχει σημασία) και την υποστήριξε όσο καλύτερα μπορούσε (άσε που εξακολουθώ να πιστεύω ότι μας δουλεύει όλους, ίσως μάλιστα να είναι το 'άλλο' πρόσωπο έτερου αξιοπρεπέστατου συνομιλητή μας). Οι περισσότεροι αναλωνόμαστε σε politically correct ομοιόμορφες δηλώσεις χωρίς βάθος και συμπεράσματα. Λες και αιρετικές ή/και ακραίες απόψεις δεν μπορούν να κρύβουν (μία ή περισσότερες, αρκετές πάντως) αλήθειες. Ιδίως όταν συνοδεύονται από τόσο ταλέντο στην εκφορά (ακατέργαστο ίσως, αλλά ταλέντο) που όλοι εμείς 'οι γνωστικοί' τελικά ζηλεύουμε...
Pai Mei, δε θα μπορούσες να το θέσεις καλύτερα!
Η εξέλιξη του γυναικείου είδους