-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αυτό έλειπε να μη κέρδιζε η G με τέτοια υπεροχή σε ισχύ και ροπή.
Απ΄ό,τι φαίνεται, το Megane RS κερδίζει κατά κράτος το Focus RS παρά την υπεροχή του δεύτερου σε ισχύ και σε ροπή
Γιατί όμως?
Πάντως όχι εξαιτίας του bold που εσύ ανέφερες. Γιαυτό σου έφερα ένα αντιπαράδειγμα, όπου η τεράστια υπεροχή σε ισχύ και ροπή ΔΕΝ μεταφράζεται σε υπεροχή στο δρόμο: και αν ακόμα το Focus είναι καλύτερο από το Megane (που δεν είναι αυτό το θέμα, είναι και offtopic), αυτό είναι οριακό και αμφισβητίσιμο, ενώ οι τεράστιες διαφορές σε ισχύ και ροπή είναι αδιαμφισβήτητες. Εν ολίγοις: το επιχείρημά σου με το bold είναι τελείως λάθος και εμένα μου φάνηκε σαν άδικη προσπάθεια υποβιβασμού της όποιας επιτυχίας της Giulietta σε σχέση με το Golf, κάτι σαν 'ε, αφού είναι πιο δυνατή θα είναι και πιο γρήγορη', που όπως όλοι ξέρουμε, δεν ισχύει.
Η αναφορά μου στο 'πιο γρήγορη' ήταν στις επιδόσεις. Στη πίστα (όπως έγραψα) δε ξέρω τι κάνει.
Οι Άγγλοι πάντως έχουν άλλη άποψη.
Στα παραπάνω άλογα που αναφέρεσαι μεγάλη σημασία έχει το στήσιμο.
Οσο ΛΙΓΟΤΕΡΑ τα άλογα τόσο μεγαλύτερη σημασία έχει το στήσιμο (έτσι και αλλιώς πρώτη φορά αναφέρεις το στήσιμο, το αρχικό σου επιχείρημα ήταν μόνο περί ισχύος και ροπής).
Παραπάνω = above ...όχι επιπλέον.
Σ'αυτό που λες συμφωνώ...αν και το στήσιμο μετράει παντού.
Το αρχικό μου επιχείρημα αναφερόταν στις επιδόσεις και μόνο, δεν αναφέρθηκα σε συνθήκες πίστας. Συγνώμη που δε το ξεκαθάρισα.
-
καλα ρε παιδια, ειναι ακυρη η συγκριση; γιατι η g γιατι εχει παραπανω ροπη αρα λογικα πρεπει να νικησει, Επομενως συμφωνα με αυτο δεν πρεπει να την συγκρινουν με το golf που εχει λιγοτερη ροπη;.....
Αν παμε τον χρονο πισω, οταν οπως πολυ σωστα αναφερθηκε, συγκριναν type-r (ατμοσφαρικο με 21 κιλα ροπη εκει ψηλα στις 5500) με το golf (υπετροφοδοτουμενο με 28,6 κιλα ροπη στις 1700) και στην τελικη εχανε το golf (oxi σαν συνολο-ολοκληρωμενο αυτοκινητο, αλλα σε οδηγησιμοτητα,αποτελεσματικοτητα).
Παρολα αυτα ομως τα συγκριναν!
Στην πeριπτωση μας ο κυβισμος της g ειναι 1740 και του golf 1984, επομενως 1984-1740=244 κυβικα λιγοτερα με 6 κιλα ροπη περισσοτερα, υπερ της g, αλλα και +70κιλα παραπανω.
Ξεχασα να πω οτι το golf της δοκιμης ηταν εξοπλισμενο με την ηλεκτρονικη ελεγχομενη αναρτηση, ενω η g με την κλασσικη συμβατικη, οπως επισης το golf ηταν με το dsg κιβωτιο, οπως επισης ειχε πολλα περισσοτερα χιλιομετρα στο μοτερ, λογω το οτι δεν ηταν εργοστασιακο, ενω η g ηταν με πολυ λιγα χλμ( αστρωτη), οτι αυτο σημαινει για το ποσο ανοιγμενα ηταν τα 2 μοτερ.
Επομενως απο την μια εχουμε ενα μοντελο με κιβωτιο,αναρτηση, οτι δηλαδη καλυτερο διαθετει, και απο την αλλη στην g, ολα αυτα ελειπαν, στην απλη της εκδοση qv. -
Παραπανω αναφερθηκαμε σε καποια συμπερασματα σχετικα με το τεστ 2 αυτοκινητων που ανηκουν στην μικρομεσαια κατηγορια, στις γρηγορες εκδοσεις τους, gti vs qv.
Οι περισσοτεροι κατεθεσαν την αποψη τους υπερ του ενος ή του αλλου, βαση των δικων τους αποψεων, ενω καποιοι αλλοι ευτυχως μειοψηφια, προσεγγισαν το θεμα πολυ ρηχα, σχολιαζοντας για κουμπακια στα τιμονια, κ.α.
Το conclusion μετα απο τοσες 'αντιπαραθεσεις' ενθεν και ενθεν, ειναι οτι σε καποιους δε αρεσουν οι πορτες της g, σεβαστο αλλα παραλληλα και ενδεικτικο της στειρας κριτικης, που απλα λογω ελλειψης ουσιαστικων ή καλυτερα ουσιαστικοτερων και περισσοτερων μειονεκτηματων, επικεντρωνεται εκει και παραμενει εκει....
Απο την αλλη, οσοι δεν αρεσκονται στα πλαστικα, θεωρωντας οτι ειναι μια λαθος επιλογη των ιταλων, θα θεσω το εξης ερωτημα, ειναι τιμιοτερο ή καλυτερο που η vw επελεξε να κανει ενα, ουσιαστικα εκτεταμενο facelift στο golf 5 και να το ονομασει golf 6 (αρνηθηκε η vw κατηγορηματικα οτι προκειται για facelift);;;
Παραλληλα συνεχισε να χρησιμοποιει ενα σολονι τοσο ανεμπνευστο και μουντο, σχεδον copy paste του 5 αριου σε τιμες που βρισκονται στο ανω ακρο της κατηγοριας;;;; -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Αυτό έλειπε να μη κέρδιζε η G με τέτοια υπεροχή σε ισχύ και ροπή.
Απ΄ό,τι φαίνεται, το Megane RS κερδίζει κατά κράτος το Focus RS παρά την υπεροχή του δεύτερου σε ισχύ και σε ροπή
Γιατί όμως?
Το εμφανεστερο σημειο υπεροχης, που τονιζουν τουλαχιστον οι δοκιμαστες στο προσφατο συγκριτικο των 4τροχων, ειναι τα φρενα, η εξαιρετικη ρυθμιση αλλα και προδιαγραφες (4πιστονα) των οποιων, στο Megane, δινουν το προβαδισμα
σε οτι αφορα τον μικροτερο αλλα και τελευταιας στιγμης, χρονο φρεναρισματος σε σχεση με τα μετρια ρυθμισμενα
φρενα του Focus RS. -
Προβληματίζομαι. Προβληματίζομαι γιατί πριν 10 χρόνια κρίναμε τις Alfa βάσεις της συμπεριφοράς τους στο δρόμο. Πλέον μιλάμε για πλαστικούλια. Θυμάμαι το 98 που σκεφτόμουν για GTV αλλά δε με εβγαζαν τα μπικικίνια... όμως δεν κοίταξα ποτέ τα πλαστικα της ρε γαμώτο!
-
Ρε chemic παληκάρι μου. Νομίζω ότι αυτό που έγραψα (και θεώρησε προσβολή ο mod) ήταν 100% ακριβές.
Όταν βλέπω κάποιον που προφανώς δεν τον ενδιαφέρει το αυτοκίνητο (το οδήγησες, άθλιο, σαφές ΟΚ) να παίρνει αμπάριζα από ένα καθιερωμένο τρολάρισμα για να μπει και να τονίσει ότι αν τα κουμπιά είναι από Punto θα ξεβάψουν σε δυο χρόνια, πώς αλλιώς μπορώ να το σχολιάσω;
Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο το πότε κάποιος γράφει τη γνώμη του με αρνητικά και θετικά επιχειρήματα για να καταλήξει κάπου και πότε πάει να τρολάρει για να λύσει το προσωπικό ψυχολογικό/γυναικολογικό κλπ πρόβλημα του. Εσύ προφανώς και ο άλλος (που μου θυμίζει μπαναρισμένο χρήστη-νέα μόδα αυτή) δεν ενδιαφέρεστε για το αμάξι. ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΧΑΡΑ ΣΑΣ.
Όμως με το να μπαίνετε κάθε τρεις και λίγο για να μ@λακιστείτε με τον pasxo ή τον red monster ή τον όποιο άλλο και να λύσετε το προσωπικό σας πρόβλημα κάνοντας στο υπόλοιπο φόρουμ 8 κιλά όρχη, γ@μάτε το νόημα του forum γενικότερα.
Νομίζω υπάρχει συγκεκριμένο θέμα 'Καφετέρια κλπ' να μπείτε να πείτε τον πόνο σας να εκφραστείτε. Με το να γράφετε τις ίδιες και τις ίδιες και τις ίδιες πίπες σε 1-2 θέματα δεν βγάζει κάπου.
Αν οι αγαπητοί mod θεωρούν ότι ο ρόλος του forum είναι να μπαίνουμε σε 1-2 συγκεκριμένα θέματα και να διαβάζουμε επαναλαμβανόμενα τις ίδιες μαλακίες τότε να το δηλώσουν να το ξέρουμε. Κάλιστα θα μπορούσε να δημιουργηθεί τοπικό Καφετέρια κλπ για καθαρά αυτοκινητιστικά θέματα γιατί καταλαβαίνω παιδιά είναι και αυτά και θέλουν κάπου να εκτονωθούν...
Φιλικά -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Προβληματίζομαι. Προβληματίζομαι γιατί πριν 10 χρόνια κρίναμε τις Alfa βάσεις της συμπεριφοράς τους στο δρόμο. Πλέον μιλάμε για πλαστικούλια. Θυμάμαι το 98 που σκεφτόμουν για GTV αλλά δε με εβγαζαν τα μπικικίνια... όμως δεν κοίταξα ποτέ τα πλαστικα της ρε γαμώτο!O προβληματισμος σου ειναι ευλογος, αλλα σηκωνει και πολλη συζητηση.
Καταρχας τουλαχιστον κρινοντας απο τον εαυτο μου, πριν 10χρονια δεν ειχα τα ιδια κρητηρια-απαιτησεις
για την εικονα ενος εσωτερικου, ποιοτητα κατασκευης, συναρμογης κτλ, στον βαθμο που εχω σημερα, αφου εχω μπει,
περιεργαστει πολυ περισσοτερα αυτοκινητα και κρινοντας απο μοντελα ιδιας μαρκας με την παροδο του χρονου αλλα φυσικα
και με διαφορετικες μαρκες αλλα σε ιδια κατηγορια ογκου χρηματων κτλ.
Συγκεκριμενα η GTV 2.0 ΤΒ V6 ηταν απο τα αγαπημενα μου αυτοκινητα, το εσωτερικο της μου αρεσε πολυ εκτος
απο την εμφανιση του πρωτου τιμονιου με τις 4 ακτινες. Οταν αργοτερα οι 4 γινανε 3 , ολα εγιναν καλυτερα στα ματια μου τοτε...
Απο την αλλη, οσο καλα μπορω να θυμηθω το εσωτερικο της, νομιζω οτι υπηρχε μια συνοχη στην σχεδιαση, υφη και ποιοτητα των υλικων, ασχετα αν η συναρμογη πχ δεν ηταν στα καλυτερα επιπεδα που ειναι τωρα.
Προσωπικα θυμαμαι να εχω διαβασει παραπονακια για σκουριασμενα και ευαισθητα ψαλιδια σε αυτο το μοντελο.
Other than that, ηταν ενα σπορ sic GT με εξαιρετικη αισθηση στο δρομο (απ' οσο εγραφαν στα τεστ), ηχο και εμφανιση. -
Γρηγόρη, όσο μεγαλώνω τόσο πιο λιτός γίνομαι. Το επόμενό μου αυτοκίνητο θέλω να είναι ένα ελαφρύ πισωκίνητο κουπέ με 180-200 άλογα. Ούτε 300 άλογα, ούτε πολυτέλειες θέλω. Ένα καλοστημένο αυτοκίνητο με επικοινωνιακό τιμόνι, άμεση απόκριση κινητήρα και ρυθμίσιμη συμπεριφορά απλά. Άντε και ένα ESP (ΠΛΗΡΩΣ απενεργοποιούμενο) για όταν η κούραση θα επιβάλλει το έτερον ήμισυ να κρατήσει το τιμόνι... Εr, power steering, windows and locks as well as climate control are also indispensible requirements.
-
Γρηγόρη, όσο μεγαλώνω τόσο πιο λιτός γίνομαι. Το επόμενό μου αυτοκίνητο θέλω να είναι ένα ελαφρύ πισωκίνητο κουπέ με 180-200 άλογα. Ούτε 300 άλογα, ούτε πολυτέλειες θέλω. Ένα καλοστημένο αυτοκίνητο με επικοινωνιακό τιμόνι, άμεση απόκριση κινητήρα και ρυθμίσιμη συμπεριφορά απλά. Άντε και ένα ESP (ΠΛΗΡΩΣ απενεργοποιούμενο) για όταν η κούραση θα επιβάλλει το έτερον ήμισυ να κρατήσει το τιμόνι... Εr, power steering, windows and locks as well as climate control are also indispensible requirements.E, κανε λιγο υπομονη, (δυο χρονια ακομα... ) το αυτοκινητο σου ετοιμαζεται...
http://www.topspeed.com/cars/abarth/201 ... 99137.html
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ρε chemic παληκάρι μου. Νομίζω ότι αυτό που έγραψα (και θεώρησε προσβολή ο mod) ήταν 100% ακριβές.
Όταν βλέπω κάποιον που προφανώς δεν τον ενδιαφέρει το αυτοκίνητο (το οδήγησες, άθλιο, σαφές ΟΚ) να παίρνει αμπάριζα από ένα καθιερωμένο τρολάρισμα για να μπει και να τονίσει ότι αν τα κουμπιά είναι από Punto θα ξεβάψουν σε δυο χρόνια, πώς αλλιώς μπορώ να το σχολιάσω;
Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο το πότε κάποιος γράφει τη γνώμη του με αρνητικά και θετικά επιχειρήματα για να καταλήξει κάπου και πότε πάει να τρολάρει για να λύσει το προσωπικό ψυχολογικό/γυναικολογικό κλπ πρόβλημα του. Εσύ προφανώς και ο άλλος (που μου θυμίζει μπαναρισμένο χρήστη-νέα μόδα αυτή) δεν ενδιαφέρεστε για το αμάξι. ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΧΑΡΑ ΣΑΣ.
Όμως με το να μπαίνετε κάθε τρεις και λίγο για να μ@λακιστείτε με τον pasxo ή τον red monster ή τον όποιο άλλο και να λύσετε το προσωπικό σας πρόβλημα κάνοντας στο υπόλοιπο φόρουμ 8 κιλά όρχη, γ@μάτε το νόημα του forum γενικότερα.
Νομίζω υπάρχει συγκεκριμένο θέμα 'Καφετέρια κλπ' να μπείτε να πείτε τον πόνο σας να εκφραστείτε. Με το να γράφετε τις ίδιες και τις ίδιες και τις ίδιες πίπες σε 1-2 θέματα δεν βγάζει κάπου.
Αν οι αγαπητοί mod θεωρούν ότι ο ρόλος του forum είναι να μπαίνουμε σε 1-2 συγκεκριμένα θέματα και να διαβάζουμε επαναλαμβανόμενα τις ίδιες μαλακίες τότε να το δηλώσουν να το ξέρουμε. Κάλιστα θα μπορούσε να δημιουργηθεί τοπικό Καφετέρια κλπ για καθαρά αυτοκινητιστικά θέματα γιατί καταλαβαίνω παιδιά είναι και αυτά και θέλουν κάπου να εκτονωθούν...
Φιλικάκοίτα συμφωνώ με αυτά που λες κ γιαυτό έχω σταματήσει να γράφω εδώ κ καιρό. ζήτημα να έχω ένα ποστ/μήνα και εσύ μου τι λες για τρολάρισμα?
πάντως να εκφράζεσαι πιο ήπια γενικά
ον τοπικ.
το τιμόνι της μιτο- τα κουμπια απο γκραντε πουντο 2005 κ τα καθίσματα πολυμορφικού μου έκαναν πολύ κακή εντύπωση, δεν καταλαβαίνω γιατί να μη γραφτεί Είναι κ τα σημεία που σε ολα τα τεστ που είχα διαβασει υπήρχε κριτική άλλωστε. κ εντάξει, το τιμόνι πες για οικονομία, το κάθισμα, δεν μπορώ να καταλαβω γιατί το κάναν έτσι, κ χωρίς οption για κάτι καλύτερο μάλιστα! -
Γρηγόρη, όσο μεγαλώνω τόσο πιο λιτός γίνομαι. Το επόμενό μου αυτοκίνητο θέλω να είναι ένα ελαφρύ πισωκίνητο κουπέ με 180-200 άλογα. Ούτε 300 άλογα, ούτε πολυτέλειες θέλω. Ένα καλοστημένο αυτοκίνητο με επικοινωνιακό τιμόνι, άμεση απόκριση κινητήρα και ρυθμίσιμη συμπεριφορά απλά. Άντε και ένα ESP (ΠΛΗΡΩΣ απενεργοποιούμενο) για όταν η κούραση θα επιβάλλει το έτερον ήμισυ να κρατήσει το τιμόνι... Εr, power steering, windows and locks as well as climate control are also indispensible requirements.μαζί σου για αυτό και είμαι τίμιος κάτοχος Λέοντα 2ης γενιάς. (από το space εσωτερικό του c4 πήγα στο jumbo αλλά ας όψεται το όλο πακέτο που μου προσφέρονταν)
-
Γιατι δεν ειναι αποκλειστικα σπορ, απευθυνεται και στην γιαγια 180 χρονων που παντα το ειχε καημο να παρει αλφα ρομεο και την ενδιαφερει το καθισμα να ειναι απλα ανετο.
Επρεπε να υπηρχε οption για καλυτερα καθισματα, το χουμε πει 700 φορες.
-
Γρηγόρη, όσο μεγαλώνω τόσο πιο λιτός γίνομαι. Το επόμενό μου αυτοκίνητο θέλω να είναι ένα ελαφρύ πισωκίνητο κουπέ με 180-200 άλογα. Ούτε 300 άλογα, ούτε πολυτέλειες θέλω. Ένα καλοστημένο αυτοκίνητο με επικοινωνιακό τιμόνι, άμεση απόκριση κινητήρα και ρυθμίσιμη συμπεριφορά απλά. Άντε και ένα ESP (ΠΛΗΡΩΣ απενεργοποιούμενο) για όταν η κούραση θα επιβάλλει το έτερον ήμισυ να κρατήσει το τιμόνι... Εr, power steering, windows and locks as well as climate control are also indispensible requirements.(εγω πάντως αν η ελληνικη αντιπροσωπεία αποφασίσει να το φέρει θα αρχίσω να το σκέφτομαι και ας είναι και datsun!!!)
-
Τι γινεται ρε παιδια μ αυτη τη μικρη Τζουλια ΠΟΛΕΜΟΣ ..........
Κατι παθαινουν φαινεται οι Ελληνες μ αυτο το ονομα !!!
-
Π'άντα πάθαιναν...
Εξ απ' ανέκαθεν και απο παλιά...
Και αυτοί οι Ιταλοί τι το ήθελαν και έβαλαν ονόματα??? -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Π'άντα πάθαιναν...
Εξ απ' ανέκαθεν και απο παλιά...
Και αυτοί οι Ιταλοί τι το ήθελαν και έβαλαν ονόματα???Εκτός από το όνομα έχουμε και ένα θέμα με τα 'πλαστικά' και τα 'μαξιλαράκια' της....
-
Και για να το ελαφρύνουμε΄και λόγω θηλυκού ονόματος...
Περνάς μιά υπέροχη νύχτα με αχαλίνωτο σεξ με μία κορμάρα και το πρωί που ξυπνάς, βλέπεις όταν φορέσει το μπέιμπι ντολ για να πάει να σου φτιάξει πρωινό, ότι έχει μία μικρή τρυπούλα...
Ε!!! αν τώρα την κατηγορήσεις για ανοικοκύρευτη...υπάρχουν οι εξής λόγοι:
α) Έχεις παντρευτεί ένα σκιάχτρο επειδή ήταν νοικοκυρά και προσπαθείς να αιτιολογήσεις την επιλογή σου
β) Δεν θα αντέξεις άλλη συγκίνηση και ψάχνεις να βρεις αιτίες
γ) Είσαι ο τύπος που βλέπει το δέντρο και χάνει το δάσος... -
Προβληματίζομαι. Προβληματίζομαι γιατί πριν 10 χρόνια κρίναμε τις Alfa βάσεις της συμπεριφοράς τους στο δρόμο. Πλέον μιλάμε για πλαστικούλια. Θυμάμαι το 98 που σκεφτόμουν για GTV αλλά δε με εβγαζαν τα μπικικίνια... όμως δεν κοίταξα ποτέ τα πλαστικα της ρε γαμώτο!Ακόμα τις κρίνουμε έτσι. Η Giulietta είναι εξαιρετική στο δρόμο. Και στην πίστα επίσης. Βγάζω το καπέλο στους γείτονες για το DNA. Πραγματικά μετά τα ηλεκτρονικά των Ferrari αυτά έχουν την αμέσως καλύτερη ρύθμιση. Τουλάχιστον για κοινά θνητά αυτοκίνητα(όχι GTR etc...). Είδες τουλάχιστον εγώ να αναφερθώ στον οδηγικό τομέα αρνητικά?
Τι να πω? Για τον τον κινητήρα? Ο 170ΜΑ είναι ο καλύτερος κινητήρας στα 1.4/1.6 λίτρα. Και έχω TSi για να κρίνω, και έχω οδηγήσει όλες τις εκδόσεις του 1.4 Fire. Από αυτόν στα 77 8βάλβιδα άλογα ως τα 160 του 500SS & τα 170Mito/Giulietta.
Απλά απαιτώ να έχει και τα καλύτερα πλαστικούλια, συναρμογή, ποιότητα κατασκευής γιατί το ξεχωριστό και υψηλό φινίρισμα ήταν μια από τις πραγματικές αξίες που πρέσβευαν την μάρκα. Ας μην κάνουμε πως δεν ήταν λοιπόν.
Και την ίδια ώρα που σκέφτεσαι σαν καταναλωτής βλέπεις ότι σήμερα αυτά στα προσφέρει και ένα Golf. Η Γκόλφω που όλοι την έχουμε ειρωνευτεί, οι παλιοί θα θυμάστε τις μάχες εδώ μέσα με τον Vasgti το φίλο μου , είναι ένα εξαιρετικό πακέτο.
Και όσοι νομίζουν ότι δεν στρίβει κλπ βλακείες έχουν μαύρα μεσάνυχτα.....
Γιατί λοιπόν να μην ζηλέψω την ολοκλήρωση του Golf εφόσον κάλλιστα θα μπορούσαν να την προσφέρουν οι Ιταλοί σε ένα πανέμορφο εξωτερικά σχήμα και να μιλάμε για το απόλυτο πακέτο? Γιατί να πρέπει να υποκρινόμαστε πίσω από τον μανδύα του σπορτιφνες, λες και μόνο οι Ιταλοί έχουν την μαγική συνταγή? Ναι έχουν την μαγική συνταγή για να σου πουλήσουν ένα αμάξι με πικάντικη συμπεριφορά, ένα αμάξι που θα σου ζητά την όποια συμμετοχή σου και όχι να αποφασίζει αυτό για σένα.
Αλλά γιατί αυτό να μην συμπληρώνεται από μία αντίστοιχη κατασκευή, προσεγμένη επιτέλους μια φορά σε όλα τα σημεία, και δίχως να λέμε για άλλη μια φορά αυτό το 'Ναι μεν,αλλά'?Οι παλαιότεροι εδώ μέσα, τον καιρό της αναμονής της Giulietta, με ρωτούσαν γιατί είμαι ελαστικός κριτής με την Mito. Υπήρχαν κάποιοι λόγοι, δεν τους αναφέρω τώρα γιατί δεν είναι επί του παρόντος. Είχα πει όμως πόσο αυστηρός θα είμαι με την Giulietta ακόμα και για την τελευταία της βίδα. Είμαι κάτοχος για πάνω από 5 χρόνια της 147, και όσοι έχουν επαφή με αυτό το αμάξι καταλαβαίνουν γιατί τόση αυστηρή κριτική. Ακόμα και ο Γρηγόρης ο Κίκιζας γύρισε και μου είπε συμφωνώντας μαζί μου ουσιαστικά, 'τώρα σε καταλαβαίνω γιατί τα λες αυτά'.....όταν τον έβαλα μέσα και την οδήγησε...
Και όποιος αγόρασε πριν ενώ είχε Astra, Corolla, Megane, Golf 5 η Giulietta θα του φαίνεται υπερτέλεια. Αλλά εγώ είμαι πολύ αυστηρός κριτής και ο λόγος είναι κυρίως η 147 και το γεγονός πως ξέρω τι μπορούν να φτιάξουν μια φορά όταν πραγματικά θα θέλουν...Έχουν την συνταγή αλλά γιατί να χρησιμοποιούν υποκατάστατα υλικά? Αυτό με θυμώνει πάρα πολύ αλλά ως εκεί. Είναι άξιοι της μοίρας τους από κει και πέρα. Εγώ τι μπορώ να κάνω?Και φτάσαμε στο σημείο να με κατηγορεί εμένα το κάθε μειράκιον τσουτσέκι ότι δεν είμαι λάτρης της μάρκας, ή πιστεύει ότι με απέλυσαν από κάπου
Και επειδή έδωσα τα χρήματα μου για ένα άλλους είδους όχημα, δεν μπορώ να κρίνω την Giuletta γιατί ο σωστός αλφίστα θα έκανε αυτό, δηλαδή θα την αγόραζε........ Έλεος κυριολεκτικά. -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Και για να το ελαφρύνουμε΄και λόγω θηλυκού ονόματος...
Περνάς μιά υπέροχη νύχτα με αχαλίνωτο σεξ με μία κορμάρα και το πρωί που ξυπνάς, βλέπεις όταν φορέσει το μπέιμπι ντολ για να πάει να σου φτιάξει πρωινό, ότι έχει μία μικρή τρυπούλα...
Ε!!! αν τώρα την κατηγορήσεις για ανοικοκύρευτη...υπάρχουν οι εξής λόγοι:
α) Έχεις παντρευτεί ένα σκιάχτρο επειδή ήταν νοικοκυρά και προσπαθείς να αιτιολογήσεις την επιλογή σου
β) Δεν θα αντέξεις άλλη συγκίνηση και ψάχνεις να βρεις αιτίες
γ) Είσαι ο τύπος που βλέπει το δέντρο και χάνει το δάσος...Ε όχι και μικρή !
-
Το 'μικρή τρυπούλα' πήγαινε στο μπέιμπι ντολ....και όχι εκεί που πήγε το μυαλό σου...
Αλλά μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι...
Alfa Romeo Giulietta