-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τη χτύπαγα άνετα ως έχει στις φώτος έναντι οποιουδήποτε Nero Etna ή Rosso Alfa.+1000000000000000000000
O καλυτερος συνδυασμος χρωματων μεσα-εξω σε Giullieta για εμενα, μεχρι στιγμης, απο αυτους που εχω δει...
Aν εβγαζε και τις τυπου 'dial' ζαντες σε 'καπνισμενο γκρι' (οπως στην Mito QV) ως εξτρα διαθεσιμο εξοπλισμο για την G θα ηταν το κερασακι στην τουρτα. Bγαινουν βεβαια οι 18αρες Turbina, πλεον και σε καπνισμενο γκρι, και οι επισης σκουρρχρωμες 18αρες linea accessori στο σχεδιο που εχουν αυτες της 8C spider...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
...Γενικά το καφέ στα καθίσματα θεωρώ ότι γαμεί.
+100000000000000000000
-
Αψογα τα χρωματα μεσα εξω αλλα δε μου αρεσει που αφησαν τα πανελ στις πορτες μαυρα.. 4 ξεκαρφωτα καφε καθισματα..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αψογα τα χρωματα μεσα εξω αλλα δε μου αρεσει που αφησαν τα πανελ στις πορτες μαυρα.. 4 ξεκαρφωτα καφε καθισματα..Eπειδη διαβασα και την δημοσιευση που αναρτηθηκε, μαζι με τις φωτογραφιες, ο συγκεκριμενος συνδυασμος, αποτελει, ειδικη,
περιορισμενη παραγωγη, 100 τεμαχιων, και ουσιαστικα διατιθεται σε πελατες Maserati -εαν καταλαβα καλα-...
Ειναι οπως μια αντιστοιχη εκδοση σε μπλε σκουρο της Mito , που ειχε βγει, πριν 2 χρονια(?) περιπου...Αρα, τσαμπα την λιγουρευομαστε σε αυτα τα χρωματα μερικοι...
-
Είναι αυτοκίνητο αντικατάστασης για τους ιδιοκτήτες Maserati,όταν το δικό τους είναι συνεργείο
-
Ο χρήστης asxetosss έγραψε:
Είναι αυτοκίνητο αντικατάστασης για τους ιδιοκτήτες Maserati,όταν το δικό τους είναι συνεργείογεια σου ρε ασχετε!
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
Είναι αυτοκίνητο αντικατάστασης για τους ιδιοκτήτες Maserati,όταν το δικό τους είναι συνεργείο
γεια σου ρε ασχετε!
γιατί το λές αυτό, στο εξωτερικό νομίζω ισχύει
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
γεια σου ρε ασχετε!
γιατί το λές αυτό, στο εξωτερικό νομίζω ισχύει
Αφου ασχετο τον λενε!!!
-
α ρε μοντ μονο εσυ με πιανεις!
-
Λοιπόν; Τελικά χαλάνε οι Τζιουλιετες ή δεν χαλάνε;
-
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
:hmmm:ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΟΝΑΧΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ
στα δικά μας τωρα, Ιατρέ κ. Χρόνη τι εννοείται με τη διφορούμενη αυτή σας τοποθέτηση;
-
Ο χρήστης Dr Chronis έγραψε:
Λοιπόν; Τελικά χαλάνε οι Τζιουλιετες ή δεν χαλάνε;πετάει ο γαιδαρος?
-
-
Ο χρήστης Dr Chronis έγραψε:
Λοιπόν; Τελικά χαλάνε οι Τζιουλιετες ή δεν χαλάνε;Σίγουρα πάντως δεν είναι ΤΟΥΟΤΑ
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
στα δικά μας τωρα, Ιατρέ κ. Χρόνη τι εννοείται με τη διφορούμενη αυτή σας τοποθέτηση;Βέρι τακτφουλ. Θέλει και ρώτημα;;
-
Δεν το λέω ειρωνικά.
Τη θαυμάζω και ειλικρινά πιστεύω τον Μαρκιονε, στο ότι η Αλφα έχει δώσει προτεραιότητα στην αξιοπιστία.
Τα 25.000 που απαιτεί μια Τζουλιέτα, είναι όμως ένα σημαντικό ποσό.
Εγώ πριν επενδύσω, έχοντας υπόψιν το παρελθόν της εταιρείας, θεώρησα σωστό να περιμένω λίγο.
Περίμενα τουλάχιστον μεχρι να εμφανιστεί το αντίπαλο δέος (A-class) και να μαζέψω τα 3/4 του ποσού.
Κατά την γνώμη μου οι αριθμοί συνεχίζουν και ευνοούν την Τζιουλιετα, τουλάχιστον στα θέλω μου.
Με μόνη σκιά το αμφιλεγόμενο θέμα αξιοπιστίας. Για το οποίο τόσα ειπώθηκαν, πολλές φορές άδικα.
Όμως η αλήθεια είναι οτι ήταν πραγματικά πολύ νωρίς για να βγει κάποιο συμπέρασμα.
Τώρα όμως η Τζιουλιετα έχει φτάσει σε μια ηλικία ωρίμανσης, που τα πολλά προβληματα που είναι να εμφανιστούν, θα πρέπει να έχουν ήδη αρχίσουν να εμφανίζονται, κυρίως εάν πρόκειται για αναξιόπιστο αυτοκίνητο, όπως υποστηρίζουν οι κατήγοροι.Γιαυτό λοιπόν νομίζω οτι είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξαναθέσει κάποιος αυτό το ερώτημα και να βγει ένα ποιο ασφαλές συμπέρασμα.
Κανένα συνεργείο και καμοια αντιπροσωπεία δεν μπορεί να απαντήσει με ειλικρίνεια σε κάτι τέτοιο, λόγω των εμπλεκόμενων συμφερόντων. εάν όμως υπάρχει κάποια χτυπητή αδυναμία, μέχρι τώρα θα έχει αρχίσει να γίνεται γνωστή, γιαυτό λοιπόν απευθύνω και εγώ τώρα εδώ (και όχι μόνο) αυτό το ερώτημα. -
θεματάκια είχε όπως είχαν όλα τα φρέσκα μοντέλα με το που παρουστιαστούν...
σε γενικές γραμμές η νέα γκάμα της αρ είναι αξιοπιστη , πόσο ? περισσότερο από τον ευρωπαικό ανταγωνισμό...η μίτο που ανήκει στην νέα γεννιά αρ στα 4 χρονια της στην αγορά αποτελεί ένα από τα πιο αξιοπιστα σουπερμίνι
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
σε γενικές γραμμές η νέα γκάμα της αρ είναι αξιοπιστη , πόσο ? περισσότερο από τον ευρωπαικό ανταγωνισμό...
Ρε που έχουμε φτάσει...έχουμε τέτοια όπλα και δεν έχουμε γκάμα...
-
Ο μικρός μου αδερφός την έχει από πέρυσι το καλοκαίρι και το αμάξι έχει γράψει 13κ χμ όχι πολλά εντάξυ αλλά με τρείς διαφορετικούς οδηγούς σε διαφορετικές συνθήκες , όλα καλά λοιπόν κανένα θέμα , αν σκέφτεσαι για αγορά θα πρότεινα την 170άρα καλύτερες επιδόσεις χαμηλότερη κατανάλωση και τέλη εμάς είναι με τα 120 και ο bro κοιτάει το πρόγραμμα της novitec που δίνει 30 άλογα το χει ψάξει κανείς ;
Alfa Romeo Giulietta