-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Δεν κατακρινω απλως τους κατοχους. Κατακρινω τους μ@λ@κες κατοχους, (απο οποια μαρκα και αν προερχονται, τυχαινει? βλεπεις και η AR εχει καμποσους...) που κρυβουν εμφανεστατα προβληματα, σαν ανωριμα παιδακια, και κανουν περα απο το προφανες δικο τους κακο , του να συμβιβαζονται με ενα προβληματικο αυτοκινητο, γενικοτερο κακο, με το να μην αντιμετωπιζουν, και να μην προσπαθουν να λυσουν το προβλημα, ωστε να μοιραστουν μετα σε καποιο Forum, τον τροπο με τον οποιο καταφεραν -εαν καταφεραν- να λυσουν το θεμα, ωστε να ξερει, να μπορει να μαθει και καποιος αλλος που ενδεχομενος ειχε την ιδια 'τυχη' πως να λυσει το προβλημα του.
Τα ιδια ελεγα και στο forum του scirocco για τους θορυβους της πορτας του πορτ μπαγκαζ, που τελικα με πιεση και γ@μ@σταυριδια απο κατοχους, 'ανακαλυψαν' οτι προερχονταν απο τα Bump stops τα οποια απλως ηθελαν την καταλληλη ρυθμιση, αλλα και για τον θορυβο στην πισω αναρτηση, σε καποιες παρτιδες που προερχοταν τελικα απο ελλατωματικα Top mounts.
Μαζευτηκαν καποια στιγμη ολοι αυτοι που ειχαν το ιδιο προβλημα, πηγαν σε μια αντιπ/σωπεια, και με τσαμπουκα ελυσαν το θεμα τους...
Τα υπολοιπα που λες για εμενα, ειναι λαικισμος. Επι του θεματος συγκεκριμενα μιλα αν μπορεις. Ειπαμε, ειναι ηλεκτρονικο καφενειο μεν, αλλα εδω ειναι της Giulietta.Και εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι υπάρχει νοήμων άνθρωπος που έχει πρόβλημα και δεν το γράφει στο forum που είναι γραμμένος? Για ποιο λόγο? Για να κάνει τη ζωή του δύσκολη?
Ρε Γρηγόρη τα πιστεύεις αυτά που λες δηλαδή? Δηλαδή θα είχα εγώ πρόβλημα στο αμάξι μου και δεν θα ρωτούσα έστω για να πάρω όχι τη λύση, αλλά μια εγκυκλοπαιδική γνώση σε κάτι, επειδή θα ντρεπόμουν ή φοβόμουν μην παίρνει τα links κάποιος ΓΚ και τα παρουσιάζει σαν δείγμα αναξιοπιστίας?Και να συμπληρώσω κάτι. Προσωπικά σου εύχομαι ολόψυχα και εγκάρδια όποτε πάρεις αυτοκίνητο καινούριο και είναι Volkswagen, να σου βγάλει 1000 προβλήματα που θα έχει σχέση με οτιδήποτε πιθανό ή απίθανο εξάρτημα πάνω στο αμάξι. Τα εγώ καρφώνω, και εγώ γαμάω γιατί στα συνεργεία μόλις με βλέπουν με χέζονται, τα διαβάζω και γελάω. Φιλική συμβουλή. Ένα ελαττωματικό αμάξι μπορεί να τύχει στον καθένα. Συνεπώς είναι να μην σου τύχει. Και αυτό δεν έχει να κάνει με μάρκα.
-
Εγώ το λέω megatronic από τον Megatron. Όλα γραμμένα είναι στο τόπικ του Q5, σιγά μην τα άφηνα ασχολίαστα. Αλλά το θέμα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι ότι τα προβλήματα νεότητας που έχει παρουσιάσει η Giulietta είναι πταίσματα και απολύτως αντιμετωπίσιμα. Απλή κοινή λογική θέλει ώστε να εντοπίσεις το σωστο επαγγελματία που θα σε βοηθήσει και τίποτα παραπάνω. Όλα τα άλλα γίνονται μόνα τους αργά ή γρήγορα κι ας είναι ΓΤΠ το δίκτυο της Alfa στη χώρα μας. Όλοι εμείς δηλαδή που έχουμε Alfa τόσα χρόνια και δεν έχουμε αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα με τους αντιπροσώπους τόσο κωλόφαρδοι είμαστε? Ούτε έχουμε πάρει σβάρνα όλα μαστόρια ούτε τίποτα.
-
Εγώ πάντος ποτέ δεν έχει χρειαστεί να κάνω φασαρία για να μου λύσουν πρόβλημα ούτε στη Laguna που είχε μπόλικα ούτε στο Golf ούτε στο τωρινο τα μικροθέματα που είχε κι έχω γράψει.
Απλα μέχρι να το λύσουν με έβλεπαν ή με άκουγαν στο τηλέφωνο κάθε μέρα.Είναι κι αυτός ένας ευγενικός-αποτελεσματικός τρόπος προσεγγισης του θέματος
Τώρα όσον αφορά του μλκς κατόχους ας μην πω στο κόπο να σχολιάσω ποιος έχει τους περισσότερους ενταγμένους γιατί είναι μεγάλη κουβέντα. -
γρηγορη τεστ ντραηβ στο αυτοματο σιροκκο εκανα στην ιταλια.επισης το δοκιμασα σε γκολφ.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Δεν κατακρινω απλως τους κατοχους. Κατακρινω τους μ@λ@κες κατοχους, (απο οποια μαρκα και αν προερχονται, τυχαινει? βλεπεις και η AR εχει καμποσους...) που κρυβουν εμφανεστατα προβληματα, σαν ανωριμα παιδακια, και κανουν περα απο το προφανες δικο τους κακο , του να συμβιβαζονται με ενα προβληματικο αυτοκινητο, γενικοτερο κακο, με το να μην αντιμετωπιζουν, και να μην προσπαθουν να λυσουν το προβλημα, ωστε να μοιραστουν μετα σε καποιο Forum, τον τροπο με τον οποιο καταφεραν -εαν καταφεραν- να λυσουν το θεμα, ωστε να ξερει, να μπορει να μαθει και καποιος αλλος που ενδεχομενος ειχε την ιδια 'τυχη' πως να λυσει το προβλημα του.
Τα ιδια ελεγα και στο forum του scirocco για τους θορυβους της πορτας του πορτ μπαγκαζ, που τελικα με πιεση και γ@μ@σταυριδια απο κατοχους, 'ανακαλυψαν' οτι προερχονταν απο τα Bump stops τα οποια απλως ηθελαν την καταλληλη ρυθμιση, αλλα και για τον θορυβο στην πισω αναρτηση, σε καποιες παρτιδες που προερχοταν τελικα απο ελλατωματικα Top mounts.
Μαζευτηκαν καποια στιγμη ολοι αυτοι που ειχαν το ιδιο προβλημα, πηγαν σε μια αντιπ/σωπεια, και με τσαμπουκα ελυσαν το θεμα τους...
Τα υπολοιπα που λες για εμενα, ειναι λαικισμος. Επι του θεματος συγκεκριμενα μιλα αν μπορεις. Ειπαμε, ειναι ηλεκτρονικο καφενειο μεν, αλλα εδω ειναι της Giulietta.Και εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι υπάρχει νοήμων άνθρωπος που έχει πρόβλημα και δεν το γράφει στο forum που είναι γραμμένος? Για ποιο λόγο? Για να κάνει τη ζωή του δύσκολη?
Ρε Γρηγόρη τα πιστεύεις αυτά που λες δηλαδή? Δηλαδή θα είχα εγώ πρόβλημα στο αμάξι μου και δεν θα ρωτούσα έστω για να πάρω όχι τη λύση, αλλά μια εγκυκλοπαιδική γνώση σε κάτι, επειδή θα ντρεπόμουν ή φοβόμουν μην παίρνει τα links κάποιος ΓΚ και τα παρουσιάζει σαν δείγμα αναξιοπιστίας?Το πολυ απλο παραδειγμα του thvarveris νομιζω τα λεει ολα...Το ανεφερε λιγο πιο πανω. Προερχεται απο δημοσιευση που εγινε στο alfisti...και δεν ειναι το μονο, εχω διαβασει και εγω εκει παρομοια τετοια πραγματα...
Και να συμπληρώσω κάτι. Προσωπικά σου εύχομαι ολόψυχα και εγκάρδια όποτε πάρεις αυτοκίνητο καινούριο και είναι Volkswagen, να σου βγάλει 1000 προβλήματα που θα έχει σχέση με οτιδήποτε πιθανό ή απίθανο εξάρτημα πάνω στο αμάξι. Τα εγώ καρφώνω, και εγώ γαμάω γιατί στα συνεργεία μόλις με βλέπουν με χέζονται, τα διαβάζω και γελάω. Φιλική συμβουλή. Ένα ελαττωματικό αμάξι μπορεί να τύχει στον καθένα. Συνεπώς είναι να μην σου τύχει. Και αυτό δεν έχει να κάνει με μάρκα.
Σε ευχαριστω για τα 'καλα' σου λογια... Καταρχας δεν ειπα 'εγω καρφωνω'... Γνωριζω ομως καταστασεις και ανθρωπους, που εχουν κανει τετοιες πραξεις, και εχουν λυσει αμεσα γρηγορα αποτελεσματικα το προβλημα τους. Δυστυχως καμμια φορα η 'αλητεια', με αλητεια αντιμετωπιζεται...
Ουτε ειπα, ή υπονοησα οτι με βλεπουν τα συνεργεια και χεζονται...Το λεω ξανα και εδω ευθεως, εχω αλλαξει 5 συνολικα συνεργεια, για να βρω την υγεια μου, και κατεληξα σε ενα εξουσιοδοτημενο, το οποιο μεχρι στιγμης κανει σωστα και χωρις να με 'ξεβρακωνει' τα σερβις και οτι αλλο εχει χρειαστει σχετικα με την συντηρηση του αυτοκινητου που οδηγω.
Εαν και αυτο, μια φορα, κανει μ@λ@κια, εχω φυγει και παλι και εχω παει αλλου. Πολυ απλα... -
Η αγορά αυτοκινήτου είναι για μένα λαχείο. Η κόντρα για το ποιος την έχει πιο μεγάλη (την αναξιοπιστία) και οι πίπες περί αναξιόπιστων άλφα που μόνο σαν εταιρικά αξίζει να αγοράζονται είναι για γέλια.
Τώρα σοβαρά θα χαλάσει κάποιος το αυτοκίνητό του γιατί αρνείται ο αντιπρόσωπος να φτιάξει μια βλάβη ;Χωρίς να θέλω να θίξω τον astanapan, μπήκε ένας κι έγραψε πως πούλησε το αυτοκινητο για χ λόγους. Είναι τώρα σοβαρός λόγος αυτός να μην αγοράσω πχ εγώ την Giulietta ? Κι εγώ μπορώ αύριο να μπω στο θέμα του golf και να πω πως πούλησα 3 γιατί χάλασαν , χωρίς καν να ξέρω που είναι η αντιπροσωπεία. Στην Ελλάδα πουλήθηκαν πχ 10.000 Giulietta. Είναι όλοι αυτοί μέλη εδώ ή στο αλφίστι ; Ξέρω εγώ πως οδηγάει ο astanapan και ο κάθε astanapan ; Αυτά γιατί κάποιοι με το που θα ακούσουν για ένα προβληματικό αυτοκίνητο θεωρούν πως στρώθηκε βούτυρο στο ψωμί τους στην προσπάθεια να πείσουν το σύμπαν για την ανωτερότητα των αγαπημένων τους αυτοκινήτων ...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Εγώ το λέω megatronic από τον Megatron. Όλα γραμμένα είναι στο τόπικ του Q5, σιγά μην τα άφηνα ασχολίαστα. Αλλά το θέμα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι ότι τα προβλήματα νεότητας που έχει παρουσιάσει η Giulietta είναι πταίσματα και απολύτως αντιμετωπίσιμα. Απλή κοινή λογική θέλει ώστε να εντοπίσεις το σωστο επαγγελματία που θα σε βοηθήσει και τίποτα παραπάνω. Όλα τα άλλα γίνονται μόνα τους αργά ή γρήγορα κι ας είναι ΓΤΠ το δίκτυο της Alfa στη χώρα μας. Όλοι εμείς δηλαδή που έχουμε Alfa τόσα χρόνια και δεν έχουμε αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα με τους αντιπροσώπους τόσο κωλόφαρδοι είμαστε? Ούτε έχουμε πάρει σβάρνα όλα μαστόρια ούτε τίποτα.Αμα ειναι πταισματα και αντιμετωπισιμα ολα αυτα που εχει αναφερει ο Αlba και ο πρωην κατοχος astanapan, ε, τοτε
πασσο, δεν εχω να πω κατι αλλο...P.S Δεν εχετε παρει μονο 'ολοι εσεις AR'. Συγγενης μου, (το εγραψα πιο πανω) εχει αλλαξει 10 ιταλικα, ηταν ορκισμενος, 'καμμενος' ιταλοφιλος, κανενα απο αυτα που ΔΕΝ τον ταλαιπωρησε δεν ηταν AR. Δυο Lancia ηταν και ενα 'ταπεινο' fiat uno 45 fire...
Και παρακολουθω το alfisti εδω και δυο χρονια. Δεν ειναι και λιγα τα 'θεματακια' αξιοπιστιας.
Aρα κατα την δικη μου αποψη ναι, ειτε ειστε κωλοφαρδοι, ειτε και καποιοι κρυβετε καποια 'μικροπροβληματακια' οπως το παλληκαρι που εγραφε με αυτο το τροπο, για επικειμενη αλλαγη κιβωτιου... -
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Η αγορά αυτοκινήτου είναι για μένα λαχείο. Η κόντρα για το ποιος την έχει πιο μεγάλη (την αναξιοπιστία) και οι πίπες περί αναξιόπιστων άλφα που μόνο σαν εταιρικά αξίζει να αγοράζονται είναι για γέλια.
Τώρα σοβαρά θα χαλάσει κάποιος το αυτοκίνητό του γιατί αρνείται ο αντιπρόσωπος να φτιάξει μια βλάβη ;Χωρίς να θέλω να θίξω τον astanapan, μπήκε ένας κι έγραψε πως πούλησε το αυτοκινητο για χ λόγους. Είναι τώρα σοβαρός λόγος αυτός να μην αγοράσω πχ εγώ την Giulietta ? Κι εγώ μπορώ αύριο να μπω στο θέμα του golf και να πω πως πούλησα 3 γιατί χάλασαν , χωρίς καν να ξέρω που είναι η αντιπροσωπεία. Στην Ελλάδα πουλήθηκαν πχ 10.000 Giulietta. Είναι όλοι αυτοί μέλη εδώ ή στο αλφίστι ; Ξέρω εγώ πως οδηγάει ο astanapan και ο κάθε astanapan ; Αυτά γιατί κάποιοι με το που θα ακούσουν για ένα προβληματικό αυτοκίνητο θεωρούν πως στρώθηκε βούτυρο στο ψωμί τους στην προσπάθεια να πείσουν το σύμπαν για την ανωτερότητα των αγαπημένων τους αυτοκινήτων ...
+οο
-
Αν οι Alfa είναι αναξιόπιστες, οι BMW είναι αξιόπιστες για παράδειγμα;
Και δεν έρχομαι να βγάλω λάδι (γιατί προφανώς μόνον ο Κίκιζας ξέρει από καλό λάδι, από δαύτο που αναβλύζει στα κερμπ...) την Alfa, ειδικά το σασμάν για τον 170άρη, έχει βγάλει πρόβλημα και σε φίλο μου με ΜιΤο, δυστυχώς συμβαίνουν ΚΑΙ αυτά.
Απλώς εγώ με την... αξιόπιστη BMW έχω πληρώσει 1250€ μέχρι στιγμής σε ζημιές από την τσέπη μου...
(μπεκ, πολλαπλασιαστές, γρύλος παραθύρου συνοδηγού).Και φυσικά δεν θέλω πάλι να μπω στα διάφορα προβλήματα του VAG γιατί θα χαθεί η μπάλα (πολλαπλασιαστές, λάδια, κιβώτια, σκάστρες κλπ κλπ κλπ).
Οπότε, τα περί εταιρικών, ισχύουν ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και όχι για την Alfa μόνον.
Εγώ το έχω ξαναπεί: πραγματικά αξιόπιστος δεν είναι ΚΑΝΕΝΑΣ. Απλώς κάποιοι έχουν καλύτερο after sales και σέβονται τον πελάτη (βλέπε Toyota). Οι υπόλοιποι, είναι ό,τι κάτσει και όπου πέσεις...
Πχ ο φίλος με την ΜιΤο στον Σφακιανάκη δεν είδε φως και τελικά εξυπηρετήθηκε στον Σαρακάκη, όπου αν και άργησαν λίγο, τελικά απεκατέστησαν τα προβλήματα (που σημαίνει ΚΑΙ αλλαγή κιβωτίου στην εγγύηση). Εκεί ο μηχανικός ασχολήθηκε, στον Σφακιανάκη προτίμησαν απλώς να πάρουν τα λεφτά για το σερβις. Δεν θα τον ξαναδούν προφανώς...
ΚΙ αυτό το έχω ξαναπεί: η Lancia Υ μου αποδείχτηκε αναλογικά σαφώς πιο αξιόπιστη και αν ήμουν πιο προσεκτικός, δεν θα είχε κάψει την φλάντζα (την άφησα με διαρροή στο ψυγείο και ξέμεινε από νερό! ).
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Είδες που δεν ξέρεις και μιλάς? Λογικό βέβαια να έχεις μπερδευτεί γιατί μιλάμε για ένα κάρο διαφορετικά προβλήματα. Το s-tronic δεν είχε μόνο το αρχικό πρόβλημα με τα σκαμπανεβάσματα στροφών. Αυτό λύθηκε με update. Μου έδωσε το megatronic (εγκέφαλος) στο χέρι. Κόστος? 3.000€ αλλά φυσικά δεν είναι τόσο μαλάκες να μου το χρεώσουν όταν έχω πλήρες ιστορικό συντήρησης και κανένα ως τότε δηλωμένο πρόβλημα, συν του ότι ξέρουν πολύ καλά που πάσχουν τα προϊόντα τους. Πακέτο μαζί με την αλλαγή του megatronic το μπλοκαρισμένο navi για το οποίο φταίει ξεκάθαρα η Καρέντα. Το αμάξι μπήκε με το navi Ok, άλλαξε megatronic και, ω του θαύματος, βγήκε με μπλοκαρισμένο που απλά αργησα να το συνειδητοποιήσω.Στα της G...αν δεν μπαίνει η 1η, δεν μπαίνει από την πρώτη μέρα που το πήρες. Αν εμφανιστεί αργότερα το πιθανότερο είναι να κάνουν τις πάπιες αλλά και πάλι όλα διορθώνονται. Λίγο κυνήγι θέλει. Κακώς μεν, αλλά έτσι είναι. Επαγγελματίες υπάρχουν καλοί και κακοί εκεί έξω. Όποιος ξέρει αποφεύγει τις κακοτοπιές αλλιώς ταλαιπωρείται χωρίς λόγο.
η αλήθεια είναι οτι μερικοί επίσημοι της αρ είναι για σφαλιάρες... ας τους κατανομάσουμε για να μην έχουμε θέματα...
-
Το πολυ απλο παραδειγμα του thvarveris νομιζω τα λεει ολα...Το ανεφερε λιγο πιο πανω. Προερχεται απο δημοσιευση που εγινε στο alfisti...και δεν ειναι το μονο, εχω διαβασει και εγω εκει παρομοια τετοια πραγματα...
http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php? ... wforum=108
http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php? ... wforum=191στο ίδιο μήκος κύματος με τα δικά σου..
-
Εδιτ φαίνονται τελικα
-
Ο Κίκιζας, σε γενικές γραμμές έχει δίκιο. Εγώ έχω ζήσει το θέμα εγγυήσεων και από την πλευρά του μαγαζιού και ξέρω ότι μεγάλες βλάβες ή δύσκολης εντόπισης καμιά φορά γίνονται μπαλάκι από συνεργείο σε συνεργείο, είτε γιατί δεν υπάρχει κατάρτιση στο προσωπικό, είτε γιατί δεν υπάρχει καλή οικονομική συμφωνία στο οικονομικό κομμάτι, δηλαδή στην αμοιβή της εργασίας των συνεργείων για την εγγύηση από την κεντρική αντιπροσωπεία και εν τέλει από το εργοστάσιο.
Γιατί να κάτσει κάποιος να σου αλλάξει σασμάν ή συγχρονιζέ πρώτης, αφού θα πληρωθεί ελάχιστα και δεν θα πάρει και ένα ποσοστό από το ανταλλακτικό;
Το ξέρω τον πελάτη δεν τον ενδιαφέρει, αλλά έτσι γίνεται.
Το να κάτσεις να τσακώνεσαι δεν είναι λύση.Ο Stefan λέει πιο πριν ότι το δίκτυο συνεργείων τηε AR στην Ελλάδα είναι ΓΤΠ.
Και πως θα σου λύσει ρε Stefan προβλήματα ένα δίκτυο ΓΤΠ;Ένα παράδειγμα από το Alfisti με όσο γίνεται λίγα λόγια.
Χρήστης του forum με Giulietta κάπου στην Β. Ελλάδα. Στο δρόμο φεύγει κολάρο νερού, το καταλαβαίνει, αλλά επειδή (λέει) το συνεργείο είναι κοντά, οδηγεί εκεί το αυτοκίνητο, προσθέτουν νερά, φοράνε πάλι το κολάρο και φεύγει.
Αποδεικνύεται ότι το αυτοκίνητο έχει κάψει φλάντζα, απευθύνεται στο ίδιο συνεργείο και αυτοί του κάνουν τον δύσκολο, γιατί λέει τσούλησε το αυτοκίνητο ενώ είχε πεταχτεί το κολάρο.
Τι λέτε ρε καραγκιόζηδες;
Από την στιγμή που το αυτοκίνητο παρουσίασε πρόβλημα χωρίς υπαιτιότητα του οδηγού θα το φτιάξετε και θα βγάλετε τον σκασμό! Αυτοί μάλλον προσπαθούσαν να τον βάλουν να πληρώσει λεφτά!
Ο άνθρωπος ήταν τρομαγμένος για το τι θα γίνει (έχω μέρες να διαβάσω), για την ποιότητα της επισκευής κλπ κλπ.Για το αν οι ιδιοκτήτες αναφέρουν τα προβλήματα σε fora και γενικώς δημοσίως:
Κατά την γνώμη μου όχι!
Σπανίως υπάρχουν άνθρωποι που κατηγορούν κάτι που το θαυμάζουν με ιδεαλιστικό (άρρωστο) τρόπο ή που έχουν δαπανήσει γι αυτό πολλά λεφτά.
Ακόμα και ο astanapan αφού πούλησε την Giulietta μας ενημέρωσε.Το θέμα είναι να μην σου τύχει, αλλά τελικά σε κάποιους θα τύχει...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Το πολυ απλο παραδειγμα του thvarveris νομιζω τα λεει ολα...Το ανεφερε λιγο πιο πανω. Προερχεται απο δημοσιευση που εγινε στο alfisti...και δεν ειναι το μονο, εχω διαβασει και εγω εκει παρομοια τετοια πραγματα...
http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php? ... wforum=108
http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php? ... wforum=191στο ίδιο μήκος κύματος με τα δικά σου..
Τραγικο...Χαμος γινετε...
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Ο Κίκιζας, σε γενικές γραμμές έχει δίκιο. Εγώ έχω ζήσει το θέμα εγγυήσεων και από την πλευρά του μαγαζιού και ξέρω ότι μεγάλες βλάβες ή δύσκολης εντόπισης καμιά φορά γίνονται μπαλάκι από συνεργείο σε συνεργείο, είτε γιατί δεν υπάρχει κατάρτιση στο προσωπικό, είτε γιατί δεν υπάρχει καλή οικονομική συμφωνία στο οικονομικό κομμάτι, δηλαδή στην αμοιβή της εργασίας των συνεργείων για την εγγύηση από την κεντρική αντιπροσωπεία και εν τέλει από το εργοστάσιο.
Γιατί να κάτσει κάποιος να σου αλλάξει σασμάν ή συγχρονιζέ πρώτης, αφού θα πληρωθεί ελάχιστα και δεν θα πάρει και ένα ποσοστό από το ανταλλακτικό;
Το να κάτσεις να τσακώνεσαι δεν είναι λύση.Ο Stefan λέει πιο πριν ότι το δίκτυο συνεργείων τηε AR στην Ελλάδα είναι ΓΤΠ.
Και πως θα σου λύσει ρε Stefan προβλήματα ένα δίκτυο ΓΤΠ;Ένα παράδειγμα από το Alfisti με όσο γίνεται λίγα λόγια.
Χρήστης του forum με Giulietta κάπου στην Β. Ελλάδα. Στο δρόμο φεύγει κολάρο νερού, το καταλαβαίνει, αλλά επειδή (λέει) το συνεργείο είναι κοντά, οδηγεί εκεί το αυτοκίνητο, προσθέτουν νερά, φοράνε πάλι το κολάρο και φεύγει.
Αποδεικνύεται ότι το αυτοκίνητο έχει κάψει φλάντζα, απευθύνεται στο ίδιο συνεργείο και αυτοί του κάνουν τον δύσκολο, γιατί λέει τσούλησε το αυτοκίνητο ενώ είχε πεταχτεί το κολάρο.
Από την στιγμή που το αυτοκίνητο παρουσίασε πρόβλημα χωρίς υπαιτιότητα του οδηγού θα το φτιάξετε και θα βγάλετε τον σκασμό! Αυτοί μάλλον προσπαθούσαν να τον βάλουν να πληρώσει λεφτά!
Ο άνθρωπος ήταν τρομαγμένος για το τι θα γίνει (έχω μέρες να διαβάσω), για την ποιότητα της επισκευής κλπ κλπ.Για το αν οι ιδιοκτήτες αναφέρουν τα προβλήματα σε fora και γενικώς δημοσίως:
Κατά την γνώμη μου όχι!
Σπανίως υπάρχουν άνθρωποι που κατηγορούν κάτι που το θαυμάζουν με ιδεαλιστικό (άρρωστο) τρόπο ή που έχουν δαπανήσει γι αυτό πολλά λεφτά.
Ακόμα και ο astanapan αφού πούλησε την Giulietta μας ενημέρωσε.Το θέμα είναι να μην σου τύχει, αλλά τελικά σε κάποιους θα τύχει...
δεν έχει νοημα αυτό που κάνεις .-
-
@redmonster
Ενω εχει μεγαλυτερο, αυτο που κανεις εσυ? Βαζοντας της VW, στο τοπικο της G ? -
@redmonster δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.
-
@redmonster
Ενω εχει μεγαλυτερο, αυτο που κανεις εσυ? Βαζοντας της VW, στο τοπικο της G ?ποτε ηταν η τελευταια φορα που παρεθεσες σσυνδεσμο με προβληματα του βαγκ,στην καταλληλη θεματικη ενοτητα?κ δεν εννοω οτι τα βαζεις σε λαθος θεματικη ενοτητα..
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
@redmonster
Ενω εχει μεγαλυτερο, αυτο που κανεις εσυ? Βαζοντας της VW, στο τοπικο της G ?ποτε ηταν η τελευταια φορα που παρεθεσες σσυνδεσμο με προβληματα του βαγκ,στην καταλληλη θεματικη ενοτητα?κ δεν εννοω οτι τα βαζεις σε λαθος θεματικη ενοτητα..
Mε καποιο link δεν θυμαμαι το ποτε να σου πω ακριβως, εχω αναφερθει παντως συγκεκριμενα στα θεματα που ειχε ο κινητηρας twincharger, αλλα και ειδικοτερα για το rocco το οποιο και με ενδιεφερε, και στο αντιστοιχο τοπικο στο παρον forum, αλλα και στο forum του scirocco.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Κατά την γνώμη μου όχι!
δεν έχει νοημα αυτό που κάνεις .-
Τι κανει δηλαδη;
Alfa Romeo Giulietta