-
πήρες το πραγματικά αντιπροσωπευτικό σεντάν σε χώρους αποσκευών
-
Μια χαρά είναι το πορτ μπαγκαζ της 156. Πάτε και αμολάτε 2-3 κουτσούβελα και μετά σας φταίει το αμάξι που δεν έχει την χωρητικότητα του ΟΑΚΑ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πως είναι 300 βρε?
Αφού 177 είναι οι ρύποι της. 354 βγαίνει: http://www.autotriti.gr/data/newcars/ti ... 0ROMEO.asp
Α ναι ξεχάστηκα με τους ρύπους στα καινούρια.
Το πορτ-μπαγκαζ του σενταν δεν το έχει κανενα 5θ όμως.
+Skoda Octavia
τι να το κάνω βρε συ όταν δεν χωράει να μπει ένα καρότσι μωρού στην 156 ? (πραγματικό γεγονός)Το φαντάζομαι γιατί και η 159 δυσκολευόταν.
Η 3άρα έχει 460λτ αποσκευών και η G 350. End of story.
Βεβαίως της G είναι πιο ουσιαστικά γιατί πέφτουν τα καθίσματα, ενώ στο si όχι.
Αυτό εννοώ. Αυτό στο βίντεο είναι το 'κατά συνθήκη' που έγραψα. Πρέπει να πάρεις φόρα, να έχεις ανοιχτό πεδίο, 0 κίνηση, α ου από δω από κει...μπλα μπλα μπλα. Not for me mate! Εγώ θέλω να έχω την 3η μου μέσα, να τσαρουχώνω και να χορεύει το κωλαράκι είτε με νέα, είτε με παλιά λάστιχα, είτε στο οδόστρωμα της ΑΟ, είτε στη γλίτσα. Και guess what, όλα αυτά τα έκανε για την πλάκα της η 325 ενώ όταν ήταν 318...κλάφτα Χαράλαμπε!
Με 3η πάνω από τις 4-5 το κωλαράκι χορεύει να ξέρεις. ...δε καίει λάστιχο, αλλά χορεύει μια χαρά
Στο οδόστρωμα της ΑΟ όμως, μπορεί με 3η η Ε36 ή Ε46 να χόρευε δε χορεύει η 325i E90.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Μια χαρά είναι το πορτ μπαγκαζ της 156. Πάτε και αμολάτε 2-3 κουτσούβελα και μετά σας φταίει το αμάξι που δεν έχει την χωρητικότητα του ΟΑΚΑ...δεν χωράει λέμε 1 ένα ΕΝΑ καρότσι για 1 παιδί.
δεν συζητάω αν έχεις 2 ...
Οχι ότι τα χατς τύπου λεόν, ιουλιέτας, γκολφως κτλ είναι καλύτερα αλλά το ξέρεις από την αρχή.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μια χαρά είναι το πορτ μπαγκαζ της 156. Πάτε και αμολάτε 2-3 κουτσούβελα και μετά σας φταίει το αμάξι που δεν έχει την χωρητικότητα του ΟΑΚΑ...
δεν χωράει λέμε 1 ένα ΕΝΑ καρότσι για 1 παιδί.
δεν συζητάω αν έχεις 2 ...
Οχι ότι τα χατς τύπου λεόν, ιουλιέτας, γκολφως κτλ είναι καλύτερα αλλά το ξέρεις από την αρχή.
Ενώ εγώ που έβλεπα μακριά πήγα στα 530 του Fluence
-
Opel Meriva και τελειώνει το θέμα! πφφφ οικογενειάρχες σου λέει, για όλες τις λύσεις έχουν κι ένα πρόβλημα!
Σε 156 πάντως έχω χωρέσει τα τύμπανα μου...άνετα...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Opel Meriva και τελειώνει το θέμα! πφφφ οικογενειάρχες σου λέει, για όλες τις λύσεις έχουν κι ένα πρόβλημα!Σε 156 πάντως έχω χωρέσει τα τύμπανα μου...άνετα...
Αλλο τύμπανα άλλο καρότσι. Δεν χώρεσε λόγω μήκους. Οχι όγκου.
-
Μα καλά, τι καρότσι είναι αυτό; Υπάρχουν καρότσια που χωράνε και σε iq. Προσφάτως πήρα ένα που χωράει σε micra χωρίς πρόβλημα (και δεν είναι από τα μικρότερα που υπάρχουν).
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
πήρες το πραγματικά αντιπροσωπευτικό σεντάν σε χώρους αποσκευών+Α5 sportback...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Opel Meriva και τελειώνει το θέμα! πφφφ οικογενειάρχες σου λέει, για όλες τις λύσεις έχουν κι ένα πρόβλημα!
Σε 156 πάντως έχω χωρέσει τα τύμπανα μου...άνετα...
Αλλο τύμπανα άλλο καρότσι. Δεν χώρεσε λόγω μήκους. Οχι όγκου.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Μα καλά, τι καρότσι είναι αυτό; Υπάρχουν καρότσια που χωράνε και σε iq. Προσφάτως πήρα ένα που χωράει σε micra χωρίς πρόβλημα (και δεν είναι από τα μικρότερα που υπάρχουν).αφού δεν χώρεσε τι να πω ότι χώρεσε ...;
-
Ναι
Βρε δεν αμφιβάλλω. Απλά αναρωτιέμαι τι καρότσι είναι... -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ενώ εγώ που έβλεπα μακριά πήγα στα 530 του FluenceΝα αρχίσεις να βλέπεις και λίγο τηλεόραση. Βοηθάει στον έλεγχο των γεννήσεων
-
-
Μηπως το σκισατε στα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μηπως το σκισατε σταNαι είναι αλήθεια...αλλά δες το και απο την θετική πλευρά:
Ανεβήκε το επίπεδο, ξεχάστηκαν τα Vag και μπήκαν και οικογενειακά-κοινωνικά θέματα -
Πηγα για test-drive σημερα της jioulias και δεν εχουν αμαξι!!! ουτε ειναι σιγουρη ποτε θα φερουν!!!!τι να κανω???????????
-
Υπομονή...
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
-
Είναι τραγικό αυτό που σου συμβαίνει. Μήπως να δοκίμαζες άλλη αντιπροσωπεία της AR;
-
εγώ ακόμη περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο για test drive το οποίο είχα ζητήσει προ μηνών σε δυο! παρακαλώ αντιπροσωπείες... αφού αρχίζω να πιστεύω ότι δεν υπάρχει το μοντέλο αυτό πια, το QV, κι ότι όσα βλέπω στον δρόμο είναι οπτασίες!
Alfa Romeo Giulietta