-
σιδηροανθρωπε πριν ειρωνευτεις, επρεπε να διαβαζες καλυτερα, οτι παραπανω αναφερθηκαμε για τις τακτικες του οτοτριτι στον τροπο που διενεργει ερευνες και σε προηγουμενα τευχη του.
Καποιος φιλος απαντησε σε αυτο και ειπε οτι ¨ποιος αγοραζει τετοιου τυπου περιοδικα' , οποτε θεωρω λιγο ακαιρη την απαντηση σου! -
Εγώ απάντησα σε συγκεκριμένο θέμα που αναφέρθηκε. Δηλαδή στο σχόλιο για την μεταπώληση της giuliettas στο site του autotriti.
Τώρα εσύ που είδες θέμα για τις τακτικές του** περιοδικού** autotriti και τα προηγούμενα** τεύχη** του τι να σου πώ..Μάλλον εσύ δεν διαβάζεις καλά.. -
αναφερω αυτα, για τελευταια φορα ισως και βοηθησω να καταλαβεις τι εγινε:
εγραψα για το autotriti : 'ειναι σαν τις περιφημες ερευνες αξιοπιστιας που κανουν, χωρις να αναφερουν την μεθοδο που ακολουθησαν, αλλα το κυριοτερο που την εφαρμοζουν σε μοντελα που μολις κυκλοφορουν... '
και ο redmonster, απαντησε:
'απορώ ποιος νοήμων άνθρωπος διαβάζει αυτά τα περιοδικά...'και εσυ, διαβασες τα παραπανω και απαντησες 'οτι ειναι ιστοσελιδα, οχι περιοδικο........'
Παει;δεν παει!
-
-
Ο χρήστης MILANEZOS έγραψε:
αναφερω αυτα, για τελευταια φορα ισως και βοηθησω να καταλαβεις τι εγινε:εγραψα για το autotriti : 'ειναι σαν τις περιφημες ερευνες αξιοπιστιας που κανουν, χωρις να αναφερουν την μεθοδο που ακολουθησαν, αλλα το κυριοτερο που την εφαρμοζουν σε μοντελα που μολις κυκλοφορουν... '
και ο redmonster, απαντησε:
'απορώ ποιος νοήμων άνθρωπος διαβάζει αυτά τα περιοδικά...'και εσυ, διαβασες τα παραπανω και απαντησες 'οτι ειναι ιστοσελιδα, οχι περιοδικο........'
Παει;δεν παει!
Δε διάβασα μόνο αυτά. Διάβασα και μερικά ακόμα post πιο πρίν αλλά εσύ τα προσπέρασες για κάποιο λόγο.. Τέλοσπάντων δε το συνεχίζω. Whatever..
-
http://www.car-addicts.com/archive/test ... ta-revival
Νομίζω ότι είναι αρκετά ρεαλιστικό το άρθρο. Τα προσόντα της αλλά και τα όχι καλά της σημεία είναι αυτά που έχουμε τονίσει εδώ και σελίδες για την Ιταλίδα....
Ελπίζω να μην μείνει μόνο ως έκδοση 5d, δηλαδή ένα οικογενειακό αυτοκίνητο αλλά να δούμε έστω την 3d έκδοση της, με wishful thinking μια Sprint.... -
Βγήκε το Νισσαν COΤY και 2η η G? Καλά διάβασα?
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Βγήκε το Νισσαν COΤY και 2η η G? Καλά διάβασα?Πολύ καλά διάβασες
-
Alfa Romeo Giulietta G430 iMove Marangoni
http://www.autoblog.gr/2010/12/01/alfa-romeo-giulietta-g430-imove-marangoni/ -
Με τίποτα...αλλά με τίποτα όμως...
Ενώ αντιθέτως στο Ντάτσουν που βγήκε αυτοκίνητο της χρονιάς μπορούσε να παίξει (εμένα θα μου άρεσε σε αυτό οποιαδήποτε αισθητική-εικαστική παρέμβαση)
Αλλά όχι στην Ιουλιέτα...Ελεος!!! -
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Με τίποτα...αλλά με τίποτα όμως...
Ενώ αντιθέτως στο Ντάτσουν που βγήκε αυτοκίνητο της χρονιάς μπορούσε να παίξει (εμένα θα μου άρεσε σε αυτό οποιαδήποτε αισθητική-εικαστική παρέμβαση)
Αλλά όχι στην Ιουλιέτα...Ελεος!!!βγάζεις τόσο βαρύ σήμα για να βάλεις αυτό το κίτρινο καραγκιοζάκη??
-
Μην 'φρικάρετε' ...ένα δείγμα δουλειάς ενός βελτιωτή (λαστιχά) είναι .
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Μην 'φρικάρετε' ...ένα δείγμα δουλειάς ενός βελτιωτή (λαστιχά) είναι .πως να κάνετε ένα όμορφο σχήμα σαν τα μούτρα σας...
-
Ο λαστιχάς της γειτονιάς μου είναι πιο γουστόζος
-
Φωσφορίζουν στο σκοταδι;
-
-
ρε παιδιά μια ερώτηση είναι δυνατόν η g 170 να κάει πιο λίγο από την 120αρα σε πραγματικές συνθήκες (πολη-επαρχιακός-εθνική) ?
είναι αρκετά δελεαστικά τα 50 άλογα παραπάνω με 1800 ευρώ....
δεν είμαι τρελαμένος 'γκαζοφονιάς' αλλά..... -
Η g120 εχει t-jet.. Απο την αλλη η g170 εχει multiair..
-
ναι ο ΜΑ όμως έχει 10% μικρότερη κατανάλωση από κινητήρες ίδιων επιδόσεων αν έχω καταλάβει από όσα λέει στο φυλλάδιο...
Alfa Romeo Giulietta