-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μιλανέζε ενημερωτικά είναι H χάχας.O
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μιλανέζε ενημερωτικά είναι H χάχας.
O
δεν είναι γυναίκα ο/η Αlba Parietti ?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μιλανέζε ενημερωτικά είναι H χάχας.
O
Nope.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
H Αlba Parietti ειναι γυναικα.
O χρηστης Alba Parietti, οχι. (Αν και εγω το αντιθετο νομιζα αρχικα) -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
H Αlba Parietti ειναι γυναικα.
O χρηστης Alba Parietti, οχι. (Αν και εγω το αντιθετο νομιζα αρχικα)Σαν την Monica.. καμία
Μολις γύρισα απο τέστ ντράιβ με την G. δεν είχε 170 και μπήκα στην 120 με σποροπάκετο.
Προσωπικά έμείνα πλήρως ικανοποιημένος απο την λειτουργεία του μοτερ - ροπή που για μένα στα 36 πλέον
είναι το ποιο βασικό απο τις απόλυτες επιδόσεις που θα σου προσφέρει το αντίστοιχο μοντέλο στα περισσότερρα αλογα
(170 - QV) για μετακίνηση κυρίως μέσα στην πόλη.
Η αλήθεια είναι βέβαια οτι το γκάζι είναι γλυκό και ουδείς το εμίσησε, πλήν όμως πρέπει να παραδεχθώ οτι το πακέτο
με τα 120 είναι αρκετά τίμιο.
Το κουλό βέβαια είναι οτι όταν θα πρέπει να επιλέξεις ο μόνος σύμμαχος στην απόφαση είναι τα λιγοτερα
ευρώπουλα που θα εκταμιέυσεις και όχι και η μεγαλύτερη κατανάλωση που υποθετικά θα είχε ένα μοντέλο με περισσότερα
άλογα πριν 10-15 χρονια.... που ακούστηκε τωρα τα τουτού με τα περισσοτερα αλογα να έχουν μικρότερη κατανάλωση... η τεχνολογία τρέχει και δεν την προλαβαίνουν ούτε τα ίδια μοντέλα
Τεσπα το σίγουρο είναι οτι πρέπει να δοκιμάσω και το μεγαλο με τα 170... η να επιλέξω να μην το δοκιμάσω καθόλου για
να μήν με γλυκάνει με τα ανάλογα αποτελέσματα
και μάλλον το ποιο λογικό που εκεί μάλλον με βλέπω θα είναι
------------ή 120 ή 170 με TCT -------------
τουλάχιστον να λέω οτί στο 120 δεν έχει TCT και αναγκαστηκά..... -
Αν περιμένεις λίγο το 120 θα αντικατασταθεί απο το 135 με TCT....
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Αν περιμένεις λίγο το 120 θα αντικατασταθεί απο το 135 με TCT....αυτο μάλλον θα αργίσει, δεν έχει ακουστεί κάν και υποθέτω ούτε κάν μέσα στο 2011...
και σίγουρα έχει να κάνει με την γενική απόσυρση του tjet και στα άλλα μοντέλα του ομίλου, δεν
αποκλείεται να έρθει μαζί και με κανένα facelift της G αλλα ως τοτε... -
-
Ο χρήστης zeppelin έγραψε:
Youtube Videoλεει σε κάποια φάση η θείτσα
'go steady you don't know the road' -
'Go steady please'
Tι τραβαει ο κακομοιρης
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Αν περιμένεις λίγο το 120 θα αντικατασταθεί απο το 135 με TCT....120αρης της τζουλιέτας φέρει πολλές αλλαγές σε σχέση με τον κλασσικό 120αρη του γκρούπο...
σε όλα τα τεστ άφησε θετικότατες εντυπώσεις... -
Για πες, για πες
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Αν περιμένεις λίγο το 120 θα αντικατασταθεί απο το 135 με TCT....
120αρης της τζουλιέτας φέρει πολλές αλλαγές σε σχέση με τον κλασσικό 120αρη του γκρούπο...
σε όλα τα τεστ άφησε θετικότατες εντυπώσεις...Ισχύει! Καμία σχέση με άλλους 120άρης T-Jet που έχω οδηγήσει. Της Giulietta είναι πολύ πιο γραμμικός ενώ ακόμα και στον κόφτη δεν ψοφάει (δεν έχει φυσικά τη δύναμη/ευστροφία ενός ατμοσφαιρικού ίδιας ισχύος στις 6000+ στροφές αλλά ήταν από τα λίγα τουρμπομοτέρ που δεν με ενόχλησαν σφόδρα στις ψηλές RPM).
-
'Βέβαια, για να γίνει αυτό, οι Ιταλοί μηχανικοί προχώρησαν σε αλλαγές στην τουρμπίνα, στα συστήματα εισαγωγής εξαγωγής, στον εναλλάκτη και στην αντλία καυσίμου, με αποτέλεσμα να μιλάμε για ένα σχεδόν νέο κινητήρα.'
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... icle=13128
δεν είναι δικία μου άποψη, δεν έχω οδηγ την 120αρα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μιλανέζε ενημερωτικά είναι H χάχας.no!
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Αν περιμένεις λίγο το 120 θα αντικατασταθεί απο το 135 με TCT....O 140cv mair δεν αντικαθιστά τον 120cv tjet.Αντικατέστησε τον 150αρη tjet.Ο 120αρης tjet δεν πρόκειται να βγει από την αγορά,αφού έχει αναβαθμίστει ήδη σε euro 5.
Ισχύει! Καμία σχέση με άλλους 120άρης T-Jet που έχω οδηγήσει. Της Giulietta είναι πολύ πιο γραμμικός ενώ ακόμα και στον κόφτη δεν ψοφάει (δεν έχει φυσικά τη δύναμη/ευστροφία ενός ατμοσφαιρικού ίδιας ισχύος στις 6000+ στροφές αλλά ήταν από τα λίγα τουρμπομοτέρ που δεν με ενόχλησαν σφόδρα στις ψηλές RPM).
Από το Σεπτέμβρη Delta και Bravo φοράνε τον ίδιο 120αρη tjet με την Giulietta (euro5).
-
Ξαναοδήγησα μια 170αρα sport pack στον Ιωαννίδη στις Σέρρες για κάνα 40λεπτο σήμερα. Εξακολουθεί να μου κάνει φοβερή εντύπωση το πόσο πειθήνιο είναι το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου! Μετά το 5λεπτο είχα πάψει να ασχολούμαι με το πόσο καλός είναι ο m-air ή τα Brembo και στραμπουλούσα χωρίς λόγο το αμάξι μόνο και μόνο για να δω μέχρι που φτάνουν τα όρια του! Αυτό που μου κάνει ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι πραγματικά δεν καταλαβαίνεις αν αυτό οφείλεται στα super ηλεκτρονικά ή στο τόσο καλό στήσιμο. Τελικά όπως είχα παρατηρήσει και τις προηγούμενες φορές που την οδήγησα είναι εμφανή τα γονίδια Alfa...καλύτερη από την 147 δεν ξέρω αν είναι (γιατί είναι και διαφορετική και λίγα χλμ έχω μαζί της) αλλά σίγουρα είναι πολύ ενδιαφέρουσα και μακράν πιο θελκτική από οποιοδήποτε κονσερβοκούτι της κατηγορίας.
Btw ο τύπος που ενέκρινε τους αεροπορικούς διακόπτες και τα πλαστικά χαμηλά στην κονσόλα και στις πόρτες είναι για πολλές απολύσεις!! Όχι ότι είναι χαμηλής ποιότητας ή θα χαλάσει κάτι, αλλά χαλάνε όλο το φαίνεσθαι.
-
Εμένα πάλι οι διακόπτες αεροπορικού τύπου μου άρεσαν πολύ σαν διακοσμητικό στοιχείο. Σε ό,τι αφορά πάντως τη δυναμική συμπεριφορά του αυτοκινήτου συμφωνώ και επαυξάνω.
-
Η ένστασή μου δεν έχει να κάνει φυσικά με το design! Εκεί παίζουμε χωρίς αντίπαλο κάναν αιώνα τώρα. Αλλά οι χιλιοειπωμένες ιστορίες για την επιλογή των υλικών - το φαίνεσθαι και την απτή ποιότητα κυρίως και ΟΧΙ την αντοχή - έχουν κάποια βάση.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
καλύτερη από την 147 δεν ξέρω αν είναιΕίναι καλύτερη από την 147 στους τομείς που πρέπει να είναι σήμερα ένα σύγχρονο μικρομεσαίο.
Καταρχήν είναι ασφαλέστατη, ενώ ο συνδυασμός μηχανικών μερών-αναρτήσεων-DNA σου δίνει καλύτερη αυτοπεποίθηση. Συγκρίνοντας Giulietta & 147, όσο να'ναι ο 'παλιός' θέλει λίγο παραπάνω συμμετοχή, θέλει το νου στο τιμόνι για την διόρθωση. Στην πιο σύγχρονη Giulietta είσαι πιο άνετος λόγω DNA και βέβαια να πω το χιλιοειπωμένο και βαρετό ότι τα ηλεκτρονικά δεν είναι πανάκεια στους νόμους της φυσικής.
Επιπλέον αβαντάζ για την Giulietta είναι ότι έγινε μεγάλη προσπάθεια για να μειωθούν οι κλίσεις σε σχέση με τις υπερβολικές που έχει η 147. Και πράγματι το κατάφεραν. Κλίσεις όμως στην Alfa Romeo δεν σημαίνει ότι δεν στρίβει, σημαίνει όμως ότι αυξάνει το αίσθημα του φόβου. Οπότε και σε αυτό είναι καλύτερη η Giulietta.
Να προσθέσω την στιβαρότητα της McPherson αλλά και ότι πλέον δεν φοβάσαι να πέσεις σε λακούβα με τον φόβο των ψαλιδιών. Εγώ που έχω διπλά ψαλίδια και με 60.000χλμ σχεδόν, δεν μου τρίζουν γιατί προσέχω στο δρόμο που πατάω και που βρίσκομαι....παρότι την οδηγώ αρκετά γρήγορα.Στο μοναδικό που δεν είναι καλύτερη η Giulietta αλλά και κανένα άλλο μικρομεσαίο, μικρό ή ότι άλλο θέλετε, είναι στο feeling που αποκομίζεις πίσω από το τιμόνι της....Κάπου έχει τα όρια της, αλλά αυτό το αμάξι σε κάνει να θες συνεχώς να τα κυνηγάς όταν βρίσκεσαι σε κατάλληλη διαδρομή. Το πως ακούει στις εντολές του τιμονιού είναι μοναδικό. Δεν είναι πλαδαρή και σε αυτό βοηθούν οι compact διαστάσεις σε σχέση με τα σημερινά δεδομένα της κατηγορίας αυτής. Δεν παύει όμως να είναι πλέον ένα παλιό αυτοκίνητο. Η 147 έμεινε στην ιστορία για το πιο επιτυχημένο και καλοφτιαγμένο μικρομεσαίο της μάρκας και κάλλιστα μετά από 20-30 χρόνια αν κάποιος θα θέλει να θυμηθεί πως είναι να ΟΔΗΓΕΙΣ ένα αμάξι του 2000 αυτό θα μπορεί να το προσφέρει η 147. Όπως σήμερα μια Giulia GT θυμίζει εν έτει 2010 πως ήταν ένα πολύ καλό αυτοκίνητο το 1970.
Δεν ξέρω κατά πόσο όμως είμαι αντικειμενικός αφού τυγχάνει να είμαι κάτοχος επί πενταετία.Σχετικά με τα άλλα που έγραψες.
Είδες ότι κάτι μικροατέλειες σε εκνευρίζουν? Άρα δεν τρελαθήκαμε όλοι πιστεύω....Ας φροντίσουν το ΜΥ να έρθει πολύ πιο γρήγορα και να τα βελτιώσουν γιατί είναι κρίμα την συνολικά καλή εικόνα να την χαλάει 1-2 βλακείες.
Alfa Romeo Giulietta