-
Η λευκή είναι υπέροχη!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Τα ίδια φρένα φοράνε και οι 2...
Φίλος έψαχνε για ρεζερβα και μόνο πάνω Απο 16αρες δεν έμπαιναν...Την έχουμε μεγάλη ...
πλακα πλακα μιτο με 16αρες ισως ειναι η καλυτερη επιλογη, ειναι πολυ αβολες οι 17αρες..
Τι λες μωρε που είναι καλύτερες οι 16αρες...πως θα γεμίσουν οι θόλοι με 16αρες;;;
Ασε που έχουν μικρό πλάτος..και τι να το κανουν ρε συ το μεγαλυτερο πλατος.. μικρο αυτοκινητο ειναι, τι το θες το 215?
Το θες, γιατι εχει τα φαρδυτερα μετατροχια στην κατηγορια, καποια πραγματα πηγαινουν αναλογικα, και ειδικα απο τα 155αλογα (ή και Multiair135) και πανω, οι 17αρες σε αυτο το φαρδος ειναι Must.
Τωρα για τα λιγοτερα αλογα, ειναι θεμα προτεραιοτητων, ανεσης ή εμφανισης, και πιο σπορτιφ/σφιχτης αισθησης... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
αυτές για 19άρες μου μοιάζουν...Σου μοιάζουν και είναι (στην κόκκινη φαίνεται και η διάσταση του ελαστικού).
Δεν μου αρέσουν ιδιέτερα, νομίζω οι 18αρες που προτείνει η Alfa Romeo είναι η καλύτερη επιλογή.
Επίσης για να πεις ό,τι θα αλλάξεις λάστιχα στις 19' θα πρέπει να δώσεις το 30% της αξίας του αυτοκινήτου στον λαστιχά (καλά υπερβάλω λίγο έως πολύ ηθελημένα) -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
αυτές για 19άρες μου μοιάζουν...
Σου μοιάζουν και είναι (στην κόκκινη φαίνεται και η διάσταση του ελαστικού).
Δεν μου αρέσουν ιδιέτερα, νομίζω οι 18αρες που προτείνει η Alfa Romeo είναι η καλύτερη επιλογή.
Επίσης για να πεις ό,τι θα αλλάξεις λάστιχα στις 19' θα πρέπει να δώσεις το 30% της αξίας του αυτοκινήτου στον λαστιχά (καλά υπερβάλω λίγο έως πολύ ηθελημένα)και αφού τις αλλάξεις μετά θα μετράς και τα χαλίκια που θα πετάγονται στον κ@λ@ σου
ωραίο αλλά εντελώς υπερβολικό. Οι 17 είναι η χρυσή τομή και χαίρομαι πάρα πολύ που στην
ντινστινκτιβ τις δίνει στάνταρτ. (οχι οτι δεν τις πληρώνεις...αλλα λέμε τωρα)
αναμένωντας το TCT... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Τα ίδια φρένα φοράνε και οι 2...
Φίλος έψαχνε για ρεζερβα και μόνο πάνω Απο 16αρες δεν έμπαιναν...Την έχουμε μεγάλη ...
πλακα πλακα μιτο με 16αρες ισως ειναι η καλυτερη επιλογη, ειναι πολυ αβολες οι 17αρες..
Τι λες μωρε που είναι καλύτερες οι 16αρες...πως θα γεμίσουν οι θόλοι με 16αρες;;;
Ασε που έχουν μικρό πλάτος..και τι να το κανουν ρε συ το μεγαλυτερο πλατος.. μικρο αυτοκινητο ειναι, τι το θες το 215?
Το θες, γιατι εχει τα φαρδυτερα μετατροχια στην κατηγορια, καποια πραγματα πηγαινουν αναλογικα, και ειδικα απο τα 155αλογα (ή και Multiair135) και πανω, οι 17αρες σε αυτο το φαρδος ειναι Must.
Τωρα για τα λιγοτερα αλογα, ειναι θεμα προτεραιοτητων, ανεσης ή εμφανισης, και πιο σπορτιφ/σφιχτης αισθησης...τι να σου πω ρε γρηγορη, εμενα ολα αυτα (και αυτα που λενε οι πισω ) μου φαινονται υπερβολικα
-
Ο χρήστης teo75 έγραψε:
Τι απιστευτη ζαντα!!!! Ομορφαινει πολυ το συνολο!
-
Παπουτσωμένος γάτος...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Παπουτσωμένος γάτος...Είναι που είναι τραγικό το σύνολο του έβαλαν και μπότες
-
19άρα είναι?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
19άρα είναι?και 20αρα να μου λεγες παντως θα το πιστευα κοιτα ποσο μεγαλη ειναι
-
Καμια απο τις δυο δεν μου αρεσει.
-
Πάντως παρατηρείται μια ρετρό διάθεση του αγοραστικού κοινού για επιστροφή στις ρίζες της αυτοκίνησης όσον αφορά στους τροχους...
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Παπουτσωμένος γάτος...
Είναι που είναι τραγικό το σύνολο του έβαλαν και μπότες
Το συνολο ειναι μια χαρα,οι ζαντες ειναι οντως ασχημες.
-
Ο χρήστης xristos912 έγραψε:
Παπουτσωμένος γάτος...
Είναι που είναι τραγικό το σύνολο του έβαλαν και μπότες
Το συνολο ειναι μια χαρα,οι ζαντες ειναι οντως ασχημες.
Οι ζάντες και στις 2 περιπτώσεις το χαλάνε πολύ το αυτοκίνητο.Πολύ καγκουριά όμως.
-
Μπροστα σε OEM καγκουριες οι 5ακτινες μου φαινονται σαφως ανωτερες αισθητικα και το 'λεπτο' design τους ισορροπει το boldness του συνολου.
Αλλα περι ορεξεως..
-
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Μπροστα σε OEM καγκουριες οι 5ακτινες μου φαινονται σαφως ανωτερες αισθητικα και το 'λεπτο' design τους ισορροπει το boldness του συνολου.Αλλα περι ορεξεως..
πανέμορφη !
-
ακόμη δεν με έχουν πάρει ένα τηλέφωνο...
δυο αντιπροσωπείες μου είπαν ότι από βδομάδα θα είχαν νέα και θα κανονίζαμε test drive και έχουν περάσει ενα, δυο μήνες...
-
Έχει έρθει η qv...???
Εμένα με παρακαλαγαν στον σφακιανακη να την οδήγηση... -
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
ακόμη δεν με έχουν πάρει ένα τηλέφωνο...δυο αντιπροσωπείες μου είπαν ότι από βδομάδα θα είχαν νέα και θα κανονίζαμε test drive και έχουν περάσει ενα, δυο μήνες...
Παρε να δεις (κυριως για το στησιμο-οδικη συμπεριφορα) την 170αρα μεχρι να ερθει η QV.
Μια χαρα σβελτη ειναι...
Alfa Romeo Giulietta