-
αυγοκασα η πορτα της μιτο? Ρε τζουζεπε θα μας τρελανεις... Ολοι για την ποιοτητα και την ομορφια της μου λενε...
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Παράδοξο.Υπάρχει αυτοκίνητο στο οποίο το κάτω μέρος του ταμπλό να είναι μαλακό πλαστικό(Εξαιρείτε το Mondeo γιατί εκεί το σκληρό πλαστικό δεν υπάρχει σαν έννοια.Αν θέλετε πηγαίνετε το βλέπετε και διαπιστώνετε τα λεγόμενά μου).Τα αυτοκίνητα του Vag (δεν ειρωνεύομαι) που φημίζονται για την ποιότητά τους κι αυτά σκληρά πλαστικά δεν έχουν στο κάτω μέρος του ταμπλό ή κάνω λάθος.Πήγαινε σε αντιπροσωπεία BMW και δες τη 3άρα.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Παράδοξο.Υπάρχει αυτοκίνητο στο οποίο το κάτω μέρος του ταμπλό να είναι μαλακό πλαστικό(Εξαιρείτε το Mondeo γιατί εκεί το σκληρό πλαστικό δεν υπάρχει σαν έννοια.Αν θέλετε πηγαίνετε το βλέπετε και διαπιστώνετε τα λεγόμενά μου).Τα αυτοκίνητα του Vag (δεν ειρωνεύομαι) που φημίζονται για την ποιότητά τους κι αυτά σκληρά πλαστικά δεν έχουν στο κάτω μέρος του ταμπλό ή κάνω λάθος.
Πήγαινε σε αντιπροσωπεία BMW και δες τη 3άρα.
Την έχει η καθηγήτρια Αγγλικών της αδερφής μου κι έχεις απόλυτο δίκιο.
-
opel astra δυο γενιές πίσω
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
opel astra δυο γενιές πίσωγια πες...
-
466 σελιδες ο,τι ναναι
το αμαξι το εχετε κραξει μεχρι την τελευταια βιδα λες και ειναι κανα χειροποιητο bentley
αυτοκινητο μαζικης παραγωγης ειναι ελεος, τι περιμενετε παραπανω δλδ?πολυ αυστηροι ειστε για ενα αμαξι που στην καλυτερη το εχετε οδηγησει για τεστ drive το πολυ για 20χλμ
-
Υπερβολές υπερβολές υπερβολές!! Το τόσο το κάνουμε τοοοοοσο για άλλη μια φορά. Ειπώθηκε 1-2-3 ότι έχουν γίνει ΜΙΚΡΗΣ έκτασης εκπτώσεις σε ΚΑΠΟΙΑ σημεία του εσωτερικού και το χουμε αναγάγει σε μείζον θέμα. Σύμφωνοι κι εγώ θα ήθελα να μην υπήρχαν ούτε καν αυτά ή τουλάχιστον να ήταν πιο επιμελώς κρυμμένα (όπως στα γνωστά γερμανικά) αλλά αυτό δεν μειώνει σε καμία περίπτωση την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αξία του αυτοκινήτου. Το χω πει και θα το ξαναπώ: πρόκειται για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Alfa και προκαλώ τον οποιονδήποτε έχει πραγματική εμπειρία από AR να το διαπιστώσει! Όλα τα άλλα είναι κακόβουλες κριτικές του καναπέ!!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Υπερβολές υπερβολές υπερβολές!! Το τόσο το κάνουμε τοοοοοσο για άλλη μια φορά. Ειπώθηκε 1-2-3 ότι έχουν γίνει ΜΙΚΡΗΣ έκτασης εκπτώσεις σε ΚΑΠΟΙΑ σημεία του εσωτερικού και το χουμε αναγάγει σε μείζον θέμα. Σύμφωνοι κι εγώ θα ήθελα να μην υπήρχαν ούτε καν αυτά ή τουλάχιστον να ήταν πιο επιμελώς κρυμμένα (όπως στα γνωστά γερμανικά) αλλά αυτό δεν μειώνει σε καμία περίπτωση την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αξία του αυτοκινήτου. Το χω πει και θα το ξαναπώ: πρόκειται για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Alfa και προκαλώ τον οποιονδήποτε έχει πραγματική εμπειρία από AR να το διαπιστώσει! Όλα τα άλλα είναι κακόβουλες κριτικές του καναπέ!!η τελευταία πραγματική άλφα ήταν η 75...
-
Είμαι γεννημένος το 1984...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ρε τζουζεπε, κοψε λιγο...
Η 147 εχει καλυτερα υλικα απο μιτο αλλα χειροτερη συναρμογη... Η τζουλιετα το ιδιο... Το τι ειχε γραφει οταν βγηκε η 47 και ποσο κακη ηταν για να φερει το σημα της αρ δν λεγεται...
Μερικοι στην προσπαθεια σας να υπερασπ την αποψη σας καταντατε γραφικοι...
Α ρε μαρκετιστες...οπου βαζετε τα χερια σας σκ@τα τα κανετζ+1
Τι να πω ρε γμτ ή εχω στραβωθει και εθελοτυφλώ οιπολλοι λενε υπερβολες και ψειριζουν την μαϊμου , ο αλλος λεει ναι η Giullieta δεν ειναι ποιοτικη λες και την εχει την οδηγησει για καιρο και την εφαγε με το κουταλι
ο giuseppe μαλιστα λεει οτι δεν αξιζει δεκαρα τσακιστη !
Αν ειναι δυνατον αυτοκινητο του 2010 να ειναι για τα μπαζα , καταλαβαίνεται τι λετε ? αν ειναι να διαλεγετε αυτοκινητα απο τον ηχο κλεισιματος της πορτας και απο την αισθηση των κουμπιων ή αν η ταπετσαρια δεν ειναι απο φινο δερμα μοσχαριου τοτε τι να πω ? μαθαμε να χαϊδευουμε τα πλαστικα και επειδη δεν ειναι μαλακά να θαβουμε ενα αυτοκινητο .
Επιδοσεις-φρενα-κινητηρας-σπορ αισθηση - εξωτερικη και εσωτερικη σχεδιαση δεν σας λενε τιποτα πια ?Αντε εμπρος μαζεψε κανα φραγκο μεχρι του χρονου που θα βγει το καινουργιο γκολφ εκει θα βρειτε τα καλυτερα και πιο αφρωδη πλαστικα του segment
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Είμαι γεννημένος το 1984...μου ρίχνεις μπόλικα χρόνια ... αλλά ξέρω να εκτιμάω τα γέρικα και σακάτικα άλογα...
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
ρε τζουζεπε, κοψε λιγο...
Η 147 εχει καλυτερα υλικα απο μιτο αλλα χειροτερη συναρμογη... Η τζουλιετα το ιδιο... Το τι ειχε γραφει οταν βγηκε η 47 και ποσο κακη ηταν για να φερει το σημα της αρ δν λεγεται...
Μερικοι στην προσπαθεια σας να υπερασπ την αποψη σας καταντατε γραφικοι...
Α ρε μαρκετιστες...οπου βαζετε τα χερια σας σκ@τα τα κανετζ+1
Τι να πω ρε γμτ ή εχω στραβωθει και εθελοτυφλώ οιπολλοι λενε υπερβολες και ψειριζουν την μαϊμου , ο αλλος λεει ναι η Giullieta δεν ειναι ποιοτικη λες και την εχει την οδηγησει για καιρο και την εφαγε με το κουταλι
ο giuseppe μαλιστα λεει οτι δεν αξιζει δεκαρα τσακιστη !
Αν ειναι δυνατον αυτοκινητο του 2010 να ειναι για τα μπαζα , καταλαβαίνεται τι λετε ? αν ειναι να διαλεγετε αυτοκινητα απο τον ηχο κλεισιματος της πορτας και απο την αισθηση των κουμπιων ή αν η ταπετσαρια δεν ειναι απο φινο δερμα μοσχαριου τοτε τι να πω ? μαθαμε να χαϊδευουμε τα πλαστικα και επειδη δεν ειναι μαλακά να θαβουμε ενα αυτοκινητο .
Επιδοσεις-φρενα-κινητηρας-σπορ αισθηση - εξωτερικη και εσωτερικη σχεδιαση δεν σας λενε τιποτα πια ?Αντε εμπρος μαζεψε κανα φραγκο μεχρι του χρονου που θα βγει το καινουργιο γκολφ εκει θα βρειτε τα καλυτερα και πιο αφρωδη πλαστικα του segment
Πνιγηκε στην φαντασία του πάλι ο Da-Silva.
Συγκρίνεται τώρα αυτό το πράγμα με την Giulietta? -
Αδικα ψάχνετε το πνεύμα των παλιών Alfa,στα AlFiat.Είτε μας αρέσει είτε όχι,πιό κοντά στην τότε Alfa Romeo είναι η BMW.Τώρα αν εμείς με το στρεβλό μας κράτος δεν μπορούμε να τις απολαύσουμε,είναι άλλο θέμα.
-
Φτανει να μπορουμε να αγορασουμε ενα αμαξι που στριβει και εμεις οι μη εχοντες και ας ειναι αλφιατ
-
Ο χρήστης zeppelin έγραψε:
Φτανει να μπορουμε να αγορασουμε ενα αμαξι που στριβει και εμεις οι μη εχοντες και ας ειναι αλφιατ+1
-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
Αδικα ψάχνετε το πνεύμα των παλιών Alfa,στα AlFiat.Είτε μας αρέσει είτε όχι,πιό κοντά στην τότε Alfa Romeo είναι η BMW.Τώρα αν εμείς με το στρεβλό μας κράτος δεν μπορούμε να τις απολαύσουμε,είναι άλλο θέμα.τότε εμείς κυριέ μου μάθαμε σε αλφιατ και μας αρέσουν...
-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
Αδικα ψάχνετε το πνεύμα των παλιών Alfa,στα AlFiat.Είτε μας αρέσει είτε όχι,πιό κοντά στην τότε Alfa Romeo είναι η BMW.Τώρα αν εμείς με το στρεβλό μας κράτος δεν μπορούμε να τις απολαύσουμε,είναι άλλο θέμα.Ας πανε να παρουν μια παλια αλφα ρομεο τοτε αφου την αγαπανε την μαρκα και να εχουν για καθημερινη χρηση ενα μικρο αμαξι μικρου κυβισμου.
Αμα θες ολα γινονται. -
Στα περι Φίατ και Μαρκιόνε, τείνω να συμφωνήσω...
Αλλά...
Δεν είναι του χαρακτήρα και του γούστου μου η μεμψιμοιρία...
Την περίμενα πολλά χρόνια, είναι στην κατηγορία που θέλω και ήμουν ευτυχής κάτοχος μίας 147 του 2001.
Και ήρθε...
Και πήγα να την δω και να την οδηγήσω...
Είδα αυτό το κενό στα πλαστικά της πόρτας, είδα ότι η πλευρική στήριξη του καθίσματος χάνει λίγο, είδα ότι έχει έξυπνο και όμορφο σχεδιασμό στο εσωτερικό...σίγουρα όμως υπάρχουν περικοπές...
Δεν θα μιλήσω λια λογ/μο της άλφα, αλλά των Φίατ, που έχω αλλάξει και περισσότερα...
Μπορεί να έτριζαν, μπορεί να έβγαζαν κανένα χαζοπρόβλημα ηλεκτρικής κύρίως φύσης...
Αλλά ποτέ δεν με πούλησαν σε φρενάρισμα
Ποτέ δεν με πούλησαν στο κράτημα
Ποτέ δεν με έφεραν σε δύσκολη οικονομική θέση, για κάποιο ανταλλακτικό
Πάντα μου συγχωρούσαν τα λάθη μου
Πάντα μου έδιναν χαμόγελο
Πάντα μου έδιναν χέρι, να τα φτιάχνω μόνος μου
Πάντα με προειδοποιούσαν για επικείμενη βλάβηΤην οδήγησα...
Εξαιρετικό κιβώτιο και αίσθηση επιλογέα...
Εξαιρετική ανάρτηση...
Εξαιρετικά φρένα...
Αυτά λοιπόν δεν θα τα αντιπαραβάλλω με τα πλαστικά της...που στο τέλος τέλος, αν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα, θα πάω σε έναν ταπετσέρη να μου το κάνει μοναδικό κομμάτι με ένα 300άρι €
Μιλάμε σε σελίδες επι σελίδων, για τα επουσιώδη και ξεχνάμε τα ουσιώδη...χ@στηκα αν στο Γκόλφ δείχνουν καλύτερα...δεν θα πάρω Γκολφ. Μου έτυχε να έχω νοικιάσει απο Ελλάδα για 3 μέρες ένα ντίζελ (τουλάχιστον έτσι είχα πει) στην Πράγα και όταν πήγα να το παραλάβω, μου είχαν ένα κατακαίνουργιο Γκολφ 5 1,4 βενζίνη. Ήταν η πρώτη μου επαφή με Γκόλφ...τα χιλιόμετρα πολλά : Πράγα-Δρέσδη-Βερολίνο-Δρεσδη-Πραγα, και συνεχεις διαδρομές στην Πράγα και τα περίχωρά της για μίαμιση μέρα...
Ε ήταν το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ...δεν έτριζε, δεν έμεινε, δεν οδήγησα, δεν θυμάμαι τίποτα περισσότερο, δεν ,δεν, δεν...Και το κυριότερο...κουλάθηκε το αριστερό μου χέρι...ότα ακουμπούσα στο ποιοτικό υποβραχιόνιο της πόρτας, ήταν χαμηλότερα απο το τιμόνι...όταν το ακουμπούσα στο ποιοτικό πάνω πλαστικό της πόρτας, ήταν πολύ ψηλότερα απο το τιμόνι και πόναγε ο αγκώνας μου...Εχω αλλάξει 35 Ιταλικά περίπου, αυτό δεν μου συνέβει ποτέ...
Επιμένω λοιπόν στην Ιουλιέτα...θα την πάρω όταν έρθει η ώρα (κολημένος ναι, βλακας με εύκολο χρήμα όχι) και θα βάλω στο τοπικό: 'Φτιάχτο και βελτίωσε το μόνος σου' (θα ήθελα πολύ να υπάρχει) το πως βελτίωσα την εικόνα των πλαϊνών των πορτών...ΥΓ Μου αρέσει ότι κάποιοι δεν θα την πάρουν εξ αιτίας των τραγικών αυτών προβλημάτων...κάτι θα κερδίσω, αν δεν γίνει μπεστ σέλερ... (και μεταξύ μας...μήν το πείτε σε κανέναν...Δεν θέλω να μοσχοπουλήσει)
-
Γουστάρω να διαβάζω το τοπικό της Τζουλέτας γιατί επιτέλους μετά από 6 χρόνια νιώθω ότι έχω πρίμιουμ κάρο...
ΥΓ: ΤΙ ΚΟΥΡΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;
Έχει και το καφετί το χρωματάκι, μούρλια του πάει...
Όσο πάει το Golf και το ξεχαρβαλεύουνε σχεδιαστικά ρε γμτ... -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Στα περι Φίατ και Μαρκιόνε, τείνω να συμφωνήσω...
Αλλά...
Δεν είναι του χαρακτήρα και του γούστου μου η μεμψιμοιρία...
Την περίμενα πολλά χρόνια, είναι στην κατηγορία που θέλω και ήμουν ευτυχής κάτοχος μίας 147 του 2001.
Και ήρθε...
Και πήγα να την δω και να την οδηγήσω...
Είδα αυτό το κενό στα πλαστικά της πόρτας, είδα ότι η πλευρική στήριξη του καθίσματος χάνει λίγο, είδα ότι έχει έξυπνο και όμορφο σχεδιασμό στο εσωτερικό...σίγουρα όμως υπάρχουν περικοπές...
Δεν θα μιλήσω λια λογ/μο της άλφα, αλλά των Φίατ, που έχω αλλάξει και περισσότερα...
Μπορεί να έτριζαν, μπορεί να έβγαζαν κανένα χαζοπρόβλημα ηλεκτρικής κύρίως φύσης...
Αλλά ποτέ δεν με πούλησαν σε φρενάρισμα
Ποτέ δεν με πούλησαν στο κράτημα
Ποτέ δεν με έφεραν σε δύσκολη οικονομική θέση, για κάποιο ανταλλακτικό
Πάντα μου συγχωρούσαν τα λάθη μου
Πάντα μου έδιναν χαμόγελο
Πάντα μου έδιναν χέρι, να τα φτιάχνω μόνος μου
Πάντα με προειδοποιούσαν για επικείμενη βλάβηΤην οδήγησα...
Εξαιρετικό κιβώτιο και αίσθηση επιλογέα...
Εξαιρετική ανάρτηση...
Εξαιρετικά φρένα...
Αυτά λοιπόν δεν θα τα αντιπαραβάλλω με τα πλαστικά της...που στο τέλος τέλος, αν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα, θα πάω σε έναν ταπετσέρη να μου το κάνει μοναδικό κομμάτι με ένα 300άρι €
Μιλάμε σε σελίδες επι σελίδων, για τα επουσιώδη και ξεχνάμε τα ουσιώδη...χ@στηκα αν στο Γκόλφ δείχνουν καλύτερα...δεν θα πάρω Γκολφ. Μου έτυχε να έχω νοικιάσει απο Ελλάδα για 3 μέρες ένα ντίζελ (τουλάχιστον έτσι είχα πει) στην Πράγα και όταν πήγα να το παραλάβω, μου είχαν ένα κατακαίνουργιο Γκολφ 5 1,4 βενζίνη. Ήταν η πρώτη μου επαφή με Γκόλφ...τα χιλιόμετρα πολλά : Πράγα-Δρέσδη-Βερολίνο-Δρεσδη-Πραγα, και συνεχεις διαδρομές στην Πράγα και τα περίχωρά της για μίαμιση μέρα...
Ε ήταν το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ...δεν έτριζε, δεν έμεινε, δεν οδήγησα, δεν θυμάμαι τίποτα περισσότερο, δεν ,δεν, δεν...Και το κυριότερο...κουλάθηκε το αριστερό μου χέρι...ότα ακουμπούσα στο ποιοτικό υποβραχιόνιο της πόρτας, ήταν χαμηλότερα απο το τιμόνι...όταν το ακουμπούσα στο ποιοτικό πάνω πλαστικό της πόρτας, ήταν πολύ ψηλότερα απο το τιμόνι και πόναγε ο αγκώνας μου...Εχω αλλάξει 35 Ιταλικά περίπου, αυτό δεν μου συνέβει ποτέ...
Επιμένω λοιπόν στην Ιουλιέτα...θα την πάρω όταν έρθει η ώρα (κολημένος ναι, βλακας με εύκολο χρήμα όχι) και θα βάλω στο τοπικό: 'Φτιάχτο και βελτίωσε το μόνος σου' (θα ήθελα πολύ να υπάρχει) το πως βελτίωσα την εικόνα των πλαϊνών των πορτών...ΥΓ Μου αρέσει ότι κάποιοι δεν θα την πάρουν εξ αιτίας των τραγικών αυτών προβλημάτων...κάτι θα κερδίσω, αν δεν γίνει μπεστ σέλερ... (και μεταξύ μας...μήν το πείτε σε κανέναν...Δεν θέλω να μοσχοπουλήσει)
Συμφωνώ απολύτως σε όλα.
Και μην φοβάσε δεν το λέμε σε κανέναν.
Alfa Romeo Giulietta