-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Aλλού για αλλού το σχόλιο σου. Διάβασε προσεκτικότερα. Να στο κάνω λιανά: αναφέρομαι στην εύνοια του ελληνικού τύπου στο Golf ή αλλιώς του 'βασιλιά' που αποδίδουν οι αλφιστί.Εχεις την εντυπωση οτι εκτος Ελλαδος ο ειδικος ρυπος συμπεριφερεται διαφορετικα?
-
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
Ναι, δεν έχει άδικο.Έχει χειρότερο τιμόνι από το Γκολφ...
Και μετά μου λέει ο άλλος ο Vasgti, ότι αυτά είναι καραμέλες, ο κόσμος δεν επηρεάζεται και ότι δεν είναι χαζός και ότι κάνει και test drive! Ναι, αμέ, από το PC. Και από το περίπτερο. Φάτε μάτια ψάρια.
Βγαίνει η Αγγλίδα, πετάει την παπαριά της, την βλέπει ο άλλος,
Είσαι άκυρος. Το ποσοστό αυτών που θα ξεψαχνίσουν όλο το ιντερνετ, θα κατεβάσουν όλα τα βιντεάκια που υπάρχουν για το μοντέλο, θα διαβάσουν ότι άρθρο υπάρχει, ξεφυλλίζοντας παράλληλα και όλα τα περιοδικά με συγκρίσεις και θεωρίες αλά Κίκιζας, είναι πραγματικά πολύ μικρό.
Η έρευνα γίνεται εκεί έξω στις εκθέσεις όπου ο κάθε υποψήφιος αγοραστής βλέπει τα μοντέλα που τον ενδιαφέρουν από κοντά με την άνεσή του και κατά δεύτερο λόγο στο δρόμο (μέσω td) και κατά ένα μεγάλο μέρος αποφασίζει από το τι θα δει και τι θα του πουν εκεί. Όλα τα άλλα (περιοδικά, άρθρα κτλ) είναι απλά υποδεέστεροι παράγοντες στην επιλογή.
Επίσης, μη ξεχνάς πως ο καθένας έχει διαφορετικά κριτήρια στην επιλογή. Και πολλές φορές η επιλογή κρίνεται πραγματικά στις λεπτομέρειες (ή λεπτομέρεια). Αυτοί που κρίνουν από τιμόνια, χαρακτήρα, αίσθηση κτλ σε ένα οικογενειακό μοντέλο ΔΕΝ είναι η πλειοψηφία. Ή αν το θες αλλιώς, πιο πολύ μετράει η γνώμη της συζύγου παρά όλα τ' άλλα!
-
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
Μα γιατί να το κάνουμε report;To λινκ αυτό, θα κάνει τον γύρο όλων των ελληνικών και ευρωπαϊκών φόρουμ και θα αποτελέσει άλλο ένα στην φαρέτρα των έγκριτων συνομιλητών.
Κρίμα ρε Άλφα, Κρίμα!!! (Shame!!!)
Εγώ δεν είδα να το ποστάρει η Αγγλίδα. Κάποιος άλλος το έβαλε, εδώ. Όπως κάποιος άλλος θα το ποστάρει και κάπου αλλού, κτλ, κτλ, κτλ.
Και μετά από μερικά δεκάδες ποσταρίσματα και άλλα τόσα σχόλια κανείς δεν θα θυμάται τίποτα πέραν του τιμονιού που δεν είναι σαν του Γκολφ.
Οι δοκιμαστές του PC και του περιπτέρου, του λέγαμε.
Όταν η του άλλου, γίνεται προσωπική εμπειρία.
Εγώ πάλι λέω ότι δε φταίει το Fifth Gear και η Αγγλίδα για την σίγουρη αποτυχημένη πορεία της Giulietta...αλλά ο ΟΤΕ.
-
Ο χρήστης zeppelin έγραψε:
Aλλού για αλλού το σχόλιο σου. Διάβασε προσεκτικότερα. Να στο κάνω λιανά: αναφέρομαι στην εύνοια του ελληνικού τύπου στο Golf ή αλλιώς του 'βασιλιά' που αποδίδουν οι αλφιστί.
Εχεις την εντυπωση οτι εκτος Ελλαδος ο ειδικος ρυπος συμπεριφερεται διαφορετικα?
Και στην Ιταλία ο ειδικός ρύπος φταίει που προτιμούν Golf οι Ιταλοί;
-
Αντι της 147?
-
Και του μπραβο... ισως???
Ρε σεις ξεκολλατε λιγο με τον οπαδισμο, σε κατι μαλιστα απο το οποιο δεν εχετε κανενα συμφερον ουτε καν με την ευρυτερη εννοια, εφ'οσον ολα τα οχηματα τα εισαγουμε...
-
Στην Ιταλία τον Ιούλιο η Giulietta είναι το δεύτερο σε πωλήσεις μοντέλο του c segment πίσω από το Golf (3500 μοναδες έναντι 2900).
Το Golf έπεσε από τις 5800 μονάδες που είχε μηνιαίως,αλλά ένα μεγάλο μέρος της απώλειας οφείλεται στο boom των πωλήσεων του νέου Polo......το οποίο αποδεικνύεται ο σφαγέας του μεγάλου του αδελφού.
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Και του μπραβο... ισως???Ρε σεις ξεκολλατε λιγο με τον οπαδισμο, σε κατι μαλιστα απο το οποιο δεν εχετε κανενα συμφερον ουτε καν με την ευρυτερη εννοια, εφ'οσον ολα τα οχηματα τα εισαγουμε...
Το θέμα είναι πως ορισμένοι βλέπουν παντού φαντάσματα και αρνούνται να δουν την πραγματικότητα. Το ότι γράφει καλά νούμερα ένα μοντέλο, δεν μπορεί να οφείλεται σε ότι παπαριά μπορεί να γράφει ο ειδικός τύπος.
-
Ο χρήστης zeppelin έγραψε:
Αντι της 147?Στην Ιταλία έχεις ταξιδέψει? Έχεις δει τι κυκλοφορεί σε C & D segment?
-
Το θέμα δν είναι ο ειδικός τύπος , εντάξυ υπάρχουν και καταναλωτές που μασάνε μικρό ποσοστό πιστεύω , το θέμα είναι τα στερεότυπα που δν αλλάζουν οι Άλφα έχουν την φήμη αναξιόπιστου αυτοκίνητου μια ρετσινιά που ακόμα προσπαθεί να αποτινάξει και γιά αυτό το λόγο μάλλον οι Έλληνες επιμένουμε στο αξιόπιστο opel astra , το golf τώρα είναι άλλη ιστορία έχτισε την φήμη του ποιοτικού αυτοκινήτου η ποιότητα πάντως δν είναι και στα πάνω της στο 6άρι ειδικά είναι και το status symbol της κατηγορίας τρομάρα του και έτσι πορεύται έ και με λίγη βοήθεια από τους ''ειδικούς'' αλλά η ζημιά έχει γίνει αλλού .
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Youtube VideoΑυτή η Alfa Romeo δεν μου αρέσει καθόλου.
Ξεκινώντας από αυτό που βλέπω εξωτερικά? Η μούρη της είναι για κλάματα
Μέσα στο εσωτερικό συναντάς αυτή την απογοητευτική για Alfa Romeo ποιότητα στα υλικά, τα οποία είναι χειρότερα από αυτά του Golf. Θα ήταν ιδανικά σίγουρα για ένα Fiat Bravo.
Από εκεί και πέρα αυτή είναι η δική μου άποψη και δεν αποτελεί προτροπή ή προειδοποίηση για την αγορά του αυτοκινήτου. Σε όποιον αρέσει εμένα μου περισσεύει.
Δεν την έχω οδηγήσει και ούτε θα το επιδιώξω....Δε μου γεμίζει το μάτι.Επίσης θεωρώ το Golf 160 DSG7 το πιο ολοκληρωμένο, καλοφτιαγμένο, και με εμφάνιση όχι συντηρητική αλλά ούτε ακραία, μικρομεσαίο αυτοκίνητο....
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Αντι της 147?
Στην Ιταλία έχεις ταξιδέψει? Έχεις δει τι κυκλοφορεί σε C & D segment?
μετα το 2006 η πριν?
γιατι απο το μπαρι μεχρι την modena αυτα που βλεπεις σιγουρα δεν ειναι γερμανικα αντε να δεις στην strada αλλα το μεγαλυτερο ποσοστο απο αυτα που βλεπεις (εκτως φυσικα απο τα γνωστα f.l.p.)ειναι κυριως ιταλικα και γαλλικα
σικελια σιγουρα θα δεις γερμανικα αλλα λογο μαφιας τα προτιμανε για να πετανε τους νεκρους στην θαλλασα -
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Το θέμα δν είναι ο ειδικός τύπος , εντάξυ υπάρχουν και καταναλωτές που μασάνε μικρό ποσοστό πιστεύωμικρο για εδωμεσα, οχι για τον πολυ κοσμο..
ξερεις ποσοι θυμουνται τα περιοδικα οταν ειναι να παρουν αυτοκινητο?
και δε μιλαω για τους 'κολλημενους' με μια μαρκα , εστω και ασχετους.. αλλα για τους τελειως ασχετους που ειναι απειροι
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Αυτή η Alfa Romeo δεν μου αρέσει καθόλου.
Μέσα στο εσωτερικό συναντάς αυτή την απογοητευτική για Alfa Romeo ποιότητα στα υλικά, τα οποία είναι χειρότερα από αυτά του Golf. Θα ήταν ιδανικά σίγουρα για ένα Fiat Bravo.
Από εκεί και πέρα αυτή είναι η δική μου άποψη και δεν αποτελεί προτροπή ή προειδοποίηση για την αγορά του αυτοκινήτου. Σε όποιον αρέσει εμένα μου περισσεύει.
Δεν την έχω οδηγήσει και ούτε θα το επιδιώξω....Δε μου γεμίζει το μάτι.Επίσης θεωρώ το Golf 160 DSG7 το πιο ολοκληρωμένο, καλοφτιαγμένο, και με εμφάνιση όχι συντηρητική αλλά ούτε ακραία, μικρομεσαίο αυτοκίνητο....
να σου πω, δεν εισαι ο busso ετσι? τωρα τελευταια λες πολυ παραξενα πραγματα και με κανεις να πιστευω ολο και περισσοτερο οτι καποιος εχει χακαρει το λογαριασμο σου
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
να σου πω, δεν εισαι ο busso ετσι? τωρα τελευταια λες πολυ παραξενα πραγματα και με κανεις να πιστευω ολο και περισσοτερο οτι καποιος εχει χακαρει το λογαριασμο σου
Κάνει παρέα με τους λάθος ανθρώπους
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
[Εγώ πάλι λέω ότι δε φταίει το Fifth Gear και η Αγγλίδα για την** σίγουρη αποτυχημένη πορεία** της Giulietta...αλλά ο ΟΤΕ.
Γειά σου ρε Νικ με τα ωραία σου!!
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Αντι της 147?
μετα το 2006 η πριν?
γιατι απο το μπαρι μεχρι την modena αυτα που βλεπεις σιγουρα δεν ειναι γερμανικα αντε να δεις στην strada αλλα το μεγαλυτερο ποσοστο απο αυτα που βλεπεις (εκτως φυσικα απο τα γνωστα f.l.p.)ειναι κυριως ιταλικα και γαλλικα
σικελια σιγουρα θα δεις γερμανικα αλλα λογο μαφιας τα προτιμανε για να πετανε τους νεκρους στην θαλλασαΓερμανικά=Νεκροφόρες
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
μηπως εχεις σχεσεις με την Αγγλιδα?
μηπως εχεις φαει ban απο το αλφιστι?εμενα πιθανοτατα η G. θα ηταν η επιλογη μου για την κατηγορια οταν βγει με το καλο ημιαυτοματο.
(δε την εχω οδηγησει ακομη).
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Αντι της 147?
μετα το 2006 η πριν?
σικελια σιγουρα θα δεις γερμανικα αλλα λογο μαφιας τα προτιμανε για να πετανε τους νεκρους στην θαλλασαΓερμανικά=Νεκροφόρες
Φίλε μου R8,M6,SL 55 & 65 AMG,Corsa OPC,Golf TSI,Audi A5 και καποία άλλα είναι νεκροφόρες?
-
Ο χρήστης 1986 έγραψε:
Αντι της 147?
μετα το 2006 η πριν?
Φίλε μου R8,M6,SL 55 & 65 AMG,Corsa OPC,Golf TSI,Audi A5 και καποία άλλα είναι νεκροφόρες?
Το opc είναι σίγουρα .
Alfa Romeo Giulietta