-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
:ysterical:αυτα πεστα σε οποιον δεν εχει μπει σε μιτο που εχει χρειαστει να φρεναρει οπως οπως απο τα 180 με 3 χοντρους μεσα
όχι βάλε στο σούπερ μίνι την 5αδα της Εθνικής να φρενάρει Απο την τελική της...
με 2 άτομα τα 4πιστονα είναι ταμαμ , δεν κουράζονται και είναι ότι καλύτερο έχει η κατηγορία ...
Στα 120 τρώει ένα μετρό -
Σωστά! Και το Panda το 100άρι έχει την ίδια απόσταση ...
μα δε μιλαω για μετρημα πουλιων, αλλα για το ποσο εντυπωσιακες ακουγονται οι 4πιστονες και ποια ειναι η ουσια...
δε πα να ναι και 8πιστονες , αυτο απο μονο του δε λεει κατι και στο κατω κατω εχω μια αποψη απο τα συγκεκριμενα φρενα που συζηταμε...
(τα οποια φρενα της μιτο βεβαια για αυτοκινητο των 20Κ και των 150 αλογων ειναι σιγουρα παρα πολυ καλα , να μη παρεξηγουμαστεΜα δεν διαφώνησα...το ίδιο λέμε...
Και για να έρθουμε οντόπικ...
Ποτέ, μα ποτέ, τα φρένα μιάς Alfa οποιουδήποτε μοντέλου, απο το πιο απλό, μέχρι το πιο γρήγορο, δεν ήταν κατώτερα των περιστάσεων και σίγουρα συγχωρούσαν λάθη. Αν είχαν 2 ή 4 ή 8 ή 16πίστονες δαγκάνες, ήταν το τελευταίο. Και εγώ προσεκτικός δηλώνω...αλλά η 147 μου τότε 2 τρακαρισματάκια μου τα είχε αποφύγει. Από λάθος μου βέβαια...αλλά 'Ουδείς αλάνθαστος'
Με τα φρένα την Ιουλιέτας στο τέστ, έμεινα υπερικανοποιημένος και δεν ξέρω πόσα πιστόνια είχαν οι δαγκάνες...η ουσία μετράει. Βέβαια, σίγουρα τα τετραπίστονα είναι πιο ισχυρά απο αυτά με τα δύο. Το θέμα είναι κατά πόσο είναι υπερβολή και αυτό δεν μπορώ να το ξέρω, αν δεν οδηγήσω και τα δύο... -
@r_m
ρε συ δε με πιανεις και μαλιστα χωρις λογο..δε λεω σε καμια περιπτωση οτι δεν ειναι καλα φρενα, για το αυτοκινητο ειναι και παραειναι και εννοειται οτι κανονικα δεν τρεχεις με 280+ κιλα επιβατες , απλα λεω οτι τα specs απο μονα τους γενικα και αοριστα δε λενε τιποτα για την αποτελεσματικοτητα..
διαφωνεις σε αυτο?
και με μονοπιστονη μπορει να γινει μια χαρα η δουλεια
δε διαφωνω να ενθουσιαζεσαι με τις 4πιστονες και καλα κανεις , γιατι ειναι κιμπαριλικι οπως και να το κανουμε , απλα με αφορμη αυτο που ειπε ο φιλος πιο πισω για τους 'γερμανοτραφεις' ηθελα να τονισω οτι τα πολυπιστονα φρενα δε σημαινουν τιποτα
αυτο εχω δει να συμβαινει, αυτο λεω
-
δε διαφωνω να ενθουσιαζεσαι με τις 4πιστονες και καλα κανεις , γιατι ειναι κιμπαριλικι οπως και να το κανουμε , απλα με αφορμη αυτο που ειπε ο φιλος πιο πισω για τους 'γερμανοτραφεις' ηθελα να τονισω οτι τα πολυπιστονα φρενα δε σημαινουν τιποτα
αυτο εχω δει να συμβαινει, αυτο λεω
Δηλαδή αν αντί για γερμανοτραφείς έγραφε σχιστομάτηδες ας πούμε όλα θα ήταν καλά ...
-
-
Εβγαλε σκαρτο το τιμονι το μπαζο
-
Aν το αποθέωνε όμως ...
-
Θα εψαχνε για δουλεια
-
Αυτή είναι η άποψή της. Εχει οδηγήσει μερικές εκατοντάδες μοντέλα, περισσότερα από σένα κ μένα.
Το να την αποκαλείς μπάζο δεν σε κάνει ούτε σωστό ούτε αντικειμενικό.
Δεν αποθεώνουμε το τεστ της απλά το βάζουμε μαζί με όλα τα υπόλοιπα που παρακολουθούμε κ διαβάζουμε και σχηματίζουμε την δική μας γνώμη.Simple as that.
ΥΓ. πάντως περίμενα ότι κάποιος θα πεταχτεί κ θα την μειώσει επειδή είπε κάτι αρνητικό για το AR.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Youtube VideoΔεν έχει κι άδικο.
-
Ναι, δεν έχει άδικο.
Έχει χειρότερο τιμόνι από το Γκολφ...
Και μετά μου λέει ο άλλος ο Vasgti, ότι αυτά είναι καραμέλες, ο κόσμος δεν επηρεάζεται και ότι δεν είναι χαζός και ότι κάνει και test drive! Ναι, αμέ, από το PC. Και από το περίπτερο. Φάτε μάτια ψάρια.
Βγαίνει η Αγγλίδα, πετάει την παπαριά της, την βλέπει ο άλλος,
-
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
Ναι, δεν έχει άδικο.Έχει χειρότερο τιμόνι από το Γκολφ...
Και μετά μου λέει ο άλλος ο Vasgti, ότι αυτά είναι καραμέλες, ο κόσμος δεν επηρεάζεται και ότι δεν είναι χαζός και ότι κάνει και test drive! Ναι, αμέ, από το PC. Και από το περίπτερο. Φάτε μάτια ψάρια.
Ε ναι γιατί το Fifth Gear βαράει 100% στα μηχανάκια της AGB και οι 300 που έχουν δει το βίντεο στο youtube είναι ΟΛΟΙ Έλληνες και μελλοντικοί αγοραστές της G.
-
Πως κανουμε report το βιντεο ;Θα τους δειξω εγω!!
-
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
Ναι, δεν έχει άδικο.Έχει χειρότερο τιμόνι από το Γκολφ...
Φίλε μπερδεύτηκες... Το τεστ το έκανε αγγλική εκπομπή. Οχι ελληνική. Οπότε leave us alone με το ρημαδοGolf...
-
Μα γιατί να το κάνουμε report;
To λινκ αυτό, θα κάνει τον γύρο όλων των ελληνικών και ευρωπαϊκών φόρουμ και θα αποτελέσει άλλο ένα στην φαρέτρα των έγκριτων συνομιλητών.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Φίλε μπερδεύτηκες... Το τεστ το έκανε αγγλική εκπομπή. Οχι ελληνική. Οπότε leave us alone με το ρημαδοGolf...Οντως, οι Ελληνες δεν ξερουν αγγλικα
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ναι, δεν έχει άδικο.
Έχει χειρότερο τιμόνι από το Γκολφ...
Φίλε μπερδεύτηκες... Το τεστ το έκανε αγγλική εκπομπή. Οχι ελληνική. Οπότε leave us alone με το ρημαδοGolf...
Με το Γκολφ, ασχολήθηκε η Αγγλίδα, ενώ δοκίμαζε ΑΛΛΟ αυτοκίνητο.
Για να ασχοληθούν μετά, και όσοι το δουν. Και να γράψουν τις τους στα φόρουμ κτλ κτλ κτλ, τα είπαμε.
-
νομίζω πως πρόκειται για παγκόσμια συνωμοσία πια. Μεγάλος δάκτυλος των γερμανών (που τον τρώνε κυρίως οι Ιταλοί )
-
Ο χρήστης zeppelin έγραψε:
Οντως, οι Ελληνες δεν ξερουν αγγλικα
Aλλού για αλλού το σχόλιο σου. Διάβασε προσεκτικότερα. Να στο κάνω λιανά: αναφέρομαι στην εύνοια του ελληνικού τύπου στο Golf ή αλλιώς του 'βασιλιά' που αποδίδουν οι αλφιστί.
@ JohnCharles , κατανοητό αλλά αυτά είναι τα συμπεράσματά της. Ελληνιδα δεν είναι. Οι υπερόπτες άγγλοι δεν τρελαίνονται για τους γερμανούς. Πως να τους αποδώσεις δόλο ;
Ενα τεστ εμπεριέχει αρκετό υποκειμενισμό. Οταν το καταλάβετε το ξανασυζητάμε.
-
Τελικά η σύγχρονη κοινωνία της πληροφορίας έχει και τα αρνητικά της .
Alfa Romeo Giulietta