-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
ετυχε να πεσει στα χερια μου ενος φιλου το περιοδικο και ειχε δοκιμη multiair gltta με το αντιπαλο δεος golf και αλλα μοντελα..
εριξα μια πολυ γρηγορη ματια το ομολογω..
δεν ειναι σημαντικες οι επιδοσεις της ουτε στον τομεα των καταναλωσεων ουτε στις επιταχυνσεις...
Απογοητευτικα δε με τα νουμερα ανακοινωσεων στα φρεναρισματα...
το τιμονι της ελεγε 2 στροφες απο ακρη ως ακρη .... και αυτο σημαινει σπορ ειναι πρακτικο για ενα οικογενειακο αυτοκινητο????
καποιος που να εχει και αλλες δοκιμες με τον ανταγωνισμο
?Θα σου πρότεινα να την οδηγήσεις και να κρίνεις. Πάντως για μια σωστότερη δοκιμή της Giulietta διάβασε την δοκιμή του Drive που τα νούμερα επιδόσεων είναι εντυπωσιακά και συνάδουν με την αίσθηση που αποκόμισα προσωπικά.
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Στις 11-4-2023 τα ξαναλέμεhttp://v3.espacenet.com/publicationDeta ... 8&KC=&FT=E
συγγνώμη απλά μπέρδεψα το αγγλικό δίκαιο που είχα κάνει με το συγκεκριμένο θέμα... βέβαια μέχρι τότε ποιος ζει ποιος πεθαίνει!
-
Οι tsi σιγουρα θα χουν πεθανει... Εδω ακομα τους κρατα στη ζωη το μαρκετινγκ..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οι tsi σιγουρα θα χουν πεθανει... Εδω ακομα τους κρατα στη ζωη το μαρκετινγκ..Το marketing όμως δε πεθαίνει ποτέ.
-
Αυτο ειναι ενα αληθες statement δυστυχως... Ας ελπισουμε η βλακεια του ανθρωπου παραυτα να αρχισει να μειωνεται...
Περα απο την πλακα ειναι πολυ νωρις το 2023 για να μιλαμε για ηλεκτροκινητα και υδρογονοκινητα ως πλειοψηφια μεσων μεταφορας..ακομα και αρκετα αργοτερα οι ιδιες τεχνολογιες θα εξελισσονται,απλα θα εμφανιζονται και αλλες μορφες αυτοκινητων με προσχημα την ελλειψη πετρελαιου.. -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Οι tsi σιγουρα θα χουν πεθανει... Εδω ακομα τους κρατα στη ζωη το μαρκετινγκ..
Το marketing όμως δε πεθαίνει ποτέ.
κακως
-
'..το μάρκετινγκ..' = fail
-
λίγα λόγια. 1,4 170ps (με sport αναρτηση)
looks : μου αρεσε πολυ απο κοντα
εσωτερικό : διαφορετικό σαν σχεδίαση, δικια της προσωπικοτητα, αλλη ποιοτητα πλαστικου εδω , άλλη εκει, αλλη παραπερα... συνολικά μέτρια. ΣΠΑΣΤΙΚΟ το γεγονος οτι δεν καθησανε να σχεδιασουν ενα καινουργιο τιμονι.... πρεπει να νιωθω οτι οδηγαω πουντο; γιατι;
**θεση οδηγησης ** : καλη, πολυ καλη. το κάθισμα μέτριο για να μην πω απαραδεκτο (για το sportiness που θελει να δωσει). μικρό σαν μεγεθος, μηδενική πλευρικη στηριξη, θα μπορουσε να ηταν πιο ανετο. υπερβολικα κοντα τοποθετημενα τα πενταλ φρενου / γκαζιου.
**επιλογεας ταχυτητων ** : αποκαλυψη, αριστος απλα. αν είχε και ενα κλικ μικροτερες διαδρομες θα μιλουσαμε για ανταγωνιστη του mx 5, αν και δυσκολευομουν να βαλω 2α (ιδεα μου;)
**τιμόνι ** μηδενικο feedback, τεχνητο βαρος, μεταβλητος βαρος αναλογος ταχύτητας, με προβληματισε οταν αρχιζεις και στριβεις με αρκετα χιλιομετρα βαραινει ΠΟΛΥ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, προσπαθωντας να δωσει ενα βαρος μηχανικης κρεμαγιερας προσωμειωμενο στα σημερινα δεδομενα. συνολικα δεν με τρελανε κιολας.
φρενα συγκλονιστικα. απο τα καλυτερα φρενα που εχω οδηγησει.... προσπαθω να σκεφτω κατι αντιστοιχο και δυσκολευομαι. ΤΡΟΜΕΡΗ αισθηση του πενταλ, απολυτα γραμμικα, δυναμη και σε συνδιασμο με το καλο πλασιο σου δινουν την δυνατοτητα να τα αξιοποιησεις οπου και οπως θελεις.
**κινητηρας ** αποδίδει απο τις 2.500 στροφες και πανω, αποδίδει ομορφα, χωρις κομπιασματα, κινει πολυ καλα το αμαξωμα, πολυ καλή αποκριση στο πατημα του γκαζιου...
**αναρτηση / πλαισιο / κυλιση ** στον αυτοκινητοδρομο η αναρτηση διαβαζει πολυ το οδοστρωμα, οι επιβατες κοινουνται συνεχως μεσα, τα αμορτισερ δεν κοπανανε ομως. η προσφυση του μπροστινου μερους είναι αρκετη ενω το πίσω μετατοπίζεται ελαφρα για να ευθυγραμμισει την πορεια... το turn in ειναι άμεσο και η πορεία μεσα στην στροφη είναι κατα βαση ουδετερη... δεν σε βαζει στην μπριζα ομως...μετα το πολυ μετριο μιτο, την μικρη ελεφαντινα (brera) την wannabe 320 (159) , η giulietta είναι ισως η καλυτερη αλφα ρομεο by far. θα την προτιμουσα σε σχεση με το A3 , απεναντι στο γκολφ θα το σκεφτομουν αλλα και μαλλον παλι αυτην θα αγοραζα...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
υπερβολικα κοντα τοποθετημενα τα πενταλ φρενου / γκαζιουΑυτό το λες επειδή το δικό μας έχει διάταξη... τρακτέρ... Ένα από τα σημεία που μου άρεσαν στην Giulietta, καθώς επιτρέπουν μύτι-τακούνι!
Στα υπόλοιπα έχω μερικές ενστάσεις (το τιμόνι της μου αρασε!) ενώ ο κινητηρας είναι πολύ ενθουσιώδης και όχι απλά καλός! Κατα τα άλλα συμφωνούμε.
-
αν μου πεις οτι εχει σχεση το τιμονι της giulietta με αυτο τους φοκους απλα ανεβαινω ταρατσα και πεφτω...
το μυτη τακουνι δεν βολευει τοσο πολυ...
θες να τον πω τον κινητηρα ενθουσιωδη; οκ, deal
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
ετυχε να πεσει στα χερια μου ενος φιλου το περιοδικο και ειχε δοκιμη multiair gltta με το αντιπαλο δεος golf και αλλα μοντελα..
εριξα μια πολυ γρηγορη ματια το ομολογω..
δεν ειναι σημαντικες οι επιδοσεις της ουτε στον τομεα των καταναλωσεων ουτε στις επιταχυνσεις...
Απογοητευτικα δε με τα νουμερα ανακοινωσεων στα φρεναρισματα...
το τιμονι της ελεγε 2 στροφες απο ακρη ως ακρη .... και αυτο σημαινει σπορ ή ειναι πρακτικο για ενα οικογενειακο αυτοκινητο????
καποιος που να εχει και αλλες δοκιμες με τον ανταγωνισμο
?Αν εννοεις το συγκριτικο των 4τροχων,
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=11700
παρολο που οι επιδοσεις της ιδιαιτερα απο σταση δεν εντυπωσιαζουν, εντουτοις, εστω και στα 'ψιλα γραμματα' αναφερεται η σχετικα υψηλη θερμοκρασια (32βαθμοι) που αφορουσε
ΜΟΝΟ την Giullietta 170, σε αντιθεση με τον ανταγωνισμο του συγκριτικου, οπου οι μετρησεις ειχαν πραγματοποιηθει παλαιοτερα με αρκετα χαμηλοτερες θερμοκρασιες (20-24βαθμοι).
Οσον αφορα την δοκιμη φρεναρισματος, τα 56,5μετρα στο τυπικο 120-0Km/h, δεν νομιζω οτι αφηνουν περιθωρια για 'γκρινιες'.
Οπως πολυ σωστα ειπε και ο Αλεξανδρος (Realzeus) πιο πριν, καλυτερη εικονα θα αποκομμισεις αν την οδηγησεις, και πιο ρεαλιστικα νουμερα επιδοσεων θα βρεις σε αντιστοιχη δοκιμη του περιοδικου Drive.
Προσωπικα, την 170αρα που οδηγησα σε διαφορετικες συνθηκες (στενα πολης, εθνικη, διαδρομη με στροφες) την βρηκα εξαιρετικη σε οδηγικο επιπεδο, οτι πιο ενδιαφερον στην κατηγορια ογκου και χρηματων. -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
αν μου πεις οτι εχει σχεση το τιμονι της giulietta με αυτο τους φοκους απλα ανεβαινω ταρατσα και πεφτω...το μυτη τακουνι δεν βολευει τοσο πολυ...
Δεν είπα ότι μοιάζουν τα τιμόνια. Είναι εντελώς διαφορετικής φιλοσοφίας και είναι μάλλον θέμα συνήθειας. Πάντως της ιταλίδας είναι ταχύτερο και πιο άμεσο, ενώ του Φόκους πιο προβλέψιμο καθώς δεν αυξομειώνεται το βάρος του.
Μια χαρά με βόλεψε εμένα το μυτοτάκουνο. Στο Φόκους που να χτυπιέσαι δεν γίνεται...
-
εγω λεω να βαλουμε φωτο να δουμε αν μοιαζουν τα τιμονια.
-
-
Ο χρήστης zeppelin έγραψε:
Blu profondo :Blu profondo = μαμιστερό χρωματάκι, το δεύτερο καλύτερο μετά το πανάκριβο rosso competizione κατά την άποψή μου!
Σίγουρα η επιλογή μου αν με το καλό κινηθώ για μια QV! -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
υπερβολικα κοντα τοποθετημενα τα πενταλ φρενου / γκαζιου
Αυτό το λες επειδή το δικό μας έχει διάταξη... τρακτέρ... Ένα από τα σημεία που μου άρεσαν στην Giulietta, καθώς επιτρέπουν μύτι-τακούνι!
Στα υπόλοιπα έχω μερικές ενστάσεις (το τιμόνι τις μου αρασε!) ενώ ο κινητηρας είναι πολύ ενθουσιώδης και όχι απλά καλός! Κατα τα άλλα συμφωνούμε.
Μύτη-τακούνι.
Μάλλον θα πάω αγωνιζόμενος για ένα μεγάλο Test drive -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Κιουση καλό καλοκαίρι...
ειπα να κρατηθω, αλλα εχουν τσαμπα wifi εδω που ειμαι.. και πολυ αντεξα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Κιουση καλό καλοκαίρι...
κάτσε εκεί που βρίσκεσαι φίλε και μη μου συγχύζεσαι γιατί εδώ η νέα Alfa έχει πάρει γαλαξιακές διαστάσεις...
σε λίγες μέρες θα είναι το καλύτερο αυτοκίνητο του πλανήτη, οδηγικά, σεξουαλικά, ποιοτικά, και ότι άλλο -κα θες βάλε!
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Κιουση καλό καλοκαίρι...
κάτσε εκεί που βρίσκεσαι φίλε και μη μου συγχύζεσαι γιατί εδώ η νέα Alfa έχει πάρει γαλαξιακές διαστάσεις...
σε λίγες μέρες θα είναι το καλύτερο αυτοκίνητο του πλανήτη, οδηγικά, σεξουαλικά, ποιοτικά, και ότι άλλο -κα θες βάλε!
Γιατι οχι ? αφου το εχει πει και η Madona Italians do it better !
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Κιουση καλό καλοκαίρι...
Mετα τα τραγια τα αουδι το ΧΑΟΣ....
Alfa Romeo Giulietta