-
Η τεχνολογία multi-air είναι ενδιαφέρουσα και καλώς εχόντων των πραγμάτων θεωρώ δύσκολο να μην βραβευθεί λαμβάνοντας υπόψη ότι στην κατηγορία δεν έχουμε και πολλές άλλες υποψηφιότητες πέραν του TSi.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Προσωπικά μου είναι πολύ δύσκολο να σου μεταδώσω αίσθηση μέσα από Η/Υ.
Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να εμπιστευθείς τη δική μου τοποθέτηση για τον 1.4ΜΑ 170 που όπως είπα γαζώνει...βέβαια καλύτερα να το τσεκάρεις ο ίδιος...θα ήταν ότι καλύτερο από οποιαδήποτε άποψη 3ου-4ου κ.ο.κ.ok, αλλά δύσκολο να βρω εδώ στο Ηράκλειο test drive αυτοκίνητο με αυτό τον κινητήρα.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να εμπιστευθείς τη δική μου τοποθέτηση για τον 1.4ΜΑ 170 που όπως είπα γαζώνει...βέβαια καλύτερα να το τσεκάρεις ο ίδιος...θα ήταν ότι καλύτερο από οποιαδήποτε άποψη 3ου-4ου κ.ο.κ.ok, αλλά δύσκολο να βρω εδώ στο Ηράκλειο **test drive **αυτοκίνητο με αυτό τον κινητήρα.
Μεταμορφωση, στην Λαμδα Α.Ε, αν σε ενδιαφερει...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να εμπιστευθείς τη δική μου τοποθέτηση για τον 1.4ΜΑ 170 που όπως είπα γαζώνει...βέβαια καλύτερα να το τσεκάρεις ο ίδιος...θα ήταν ότι καλύτερο από οποιαδήποτε άποψη 3ου-4ου κ.ο.κ.ok, αλλά δύσκολο να βρω εδώ στο Ηράκλειο **test drive **αυτοκίνητο με αυτό τον κινητήρα.
Ηράκλειο Κρήτης αγαπητέ...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ηράκλειο Κρήτης αγαπητέ...
Oυπςςς, ακυρο...
-
Μεταμορφωση, στην Λαμδα Α.Ε, αν σε ενδιαφερει...Ηράκλειο Κρήτης λέμε...
-
δε μου λέτε εσείς οι γνωστικοί αλφίστες!? η καινούργια Τζούλια βγαίνει από ότι διάβασα και με 235άλογα και 1,8κλιτρα... θα έχει διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης (από τα αληθινά όχι με ESP και π@π@ριές!)
άλλη μια ερώτηση: θα βγει GTA τετρακίνητη μέχρι το 2011 ή καμία σχέση???
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
δε μου λέτε εσείς οι γνωστικοί αλφίστες!? η καινούργια Τζούλια βγαίνει από ότι διάβασα και με 235άλογα και 1,8κλιτρα... θα έχει διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης (από τα αληθινά όχι με ESP και π@π@ριές!)άλλη μια ερώτηση: θα βγει GTA τετρακίνητη μέχρι το 2011 ή καμία σχέση???
H Gulietta, (οχι Gulia... ) εχει ηλεκτρονικο ελεγχο στο διαφορικο
eq2 οπως και η Mito, και οχι μηχανικο μπλοκε. Eιναι ομως πολυ ρεαλιστικη και αποτελεσματικη η προσομοιωση του, σαφως καλυτερη -για παιχνιδι/γωνιες- απο την αντιστοιχη των Γερμανικων, κατι που εχω διαπιστωσει (σε Mito) και εγω...
Για GTA και 4κινηση θα σου απαντησουν οι γνωστοι Ιταλοφιλοι με τα αντιστοιχα ονοματα. -
...
H Gulietta, (οχι Gulia... )
...πάμε άλλη μία...
Alfa Giulietta, Alfa Giulia
-
Σοβαρά τώρα πιστεύετε πως με την υπάρχουσα κατάσταση στην χώρα μας και με τα αρνητικά δεδομένα για τους επόμενους μήνες, υπάρχει περίπτωση να πετύχει εμπορικά μοντέλο που θα παρουσιαστεί από εδώ και στο εξής (πλην των μικρών κατηγοριών A, B);
Καλή η ανάλυση για τα της Giulietta, αλλά αν συνεχιστεί έτσι η κατάσταση ή επιδεινωθεί ακόμα περισσότερο, το βλέπω να πηγαίνει άκλαφτο (όπως ήδη έχουν αρχίσει να παρουσιάζουν κάμψη τα περισσότερα μοντέλα της κατηγορίας).
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Σοβαρά τώρα πιστεύετε πως με την υπάρχουσα κατάσταση στην χώρα μας και με τα αρνητικά δεδομένα για τους επόμενους μήνες, υπάρχει περίπτωση να πετύχει εμπορικά μοντέλο που θα παρουσιαστεί από εδώ και στο εξής (πλην των μικρών κατηγοριών A, B);
Καλή η ανάλυση για τα της Giulietta, αλλά αν συνεχιστεί έτσι η κατάσταση ή επιδεινωθεί ακόμα περισσότερο, το βλέπω να πηγαίνει άκλαφτο (όπως ήδη έχουν αρχίσει να παρουσιάζουν κάμψη τα περισσότερα μοντέλα της κατηγορίας).Έχει καλές τιμές και είναι (στη θεωρία τουλάχιστον) καλό αυτοκίνητο. Με άλλα λόγια είναι ανταγωνιστικό, κάτι που είχαμε καιρό να δούμε από την AR (από το 2000 μάλλον που παρουσιάστηκε η 147)
Το θέμα είναι να έχει καλά ποσοστά πωλήσεων. Τα νούμερα θα είναι όντως πιεσμένα για όλους. -
και τι μας ενδιαφερει αν θα εχει καλα ποσοστα πωλησεων;
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
και τι μας ενδιαφερει αν θα εχει καλα ποσοστα πωλησεων;Γιατί έχουμε μάθει να εκτιμούμε τα 'μέτρια' αυτοκίνητα ανάλογα την κατάταξή τους στον πίνακα ταξινομήσεων....
(μη λέμε ονόματα εταιρειών....) -
Δεν είναι έτσι. Πάρε παράδειγμα το Hyundai Accent που σημείωνε εξαιρετικές πωλήσεις στη χώρα μας. Δεν ήταν πρώτο στους δείκτες επειδή ήταν το απόλυτο τετράτροχο για οδηγική απόλαυση, ούτε και το εκθείαζε κανείς, αλλά διότι ήταν φτηνό σε αγορά και συντήρηση και σε πήγαινε από το Α στο Β αξιοπρεπώς.
-
Καλά εδώ είμαστε και βάζω και στοίχημα ότι θέλετε.Η Giullieta θα πουλήσει και μάλιστα πολύ εκτός αν η τιμή της είναι τόσο φαρμάκι που δεν παλεύεται.....
Κατά τα άλλα και την εμφάνιση έχει και τη δύναμη και την οδική συμπεριφορά και την ποιότητα και το κυριότερο για μένα που δεν είχε η 147,την ασφάλεια.
Συνεπώς δεν βλέπω γιατί να μην πουλήσει. -
και τι μας ενδιαφερει αν θα εχει καλα ποσοστα πωλησεων;Σωστό και αυτό!
Από μία άποψη καλύτερα να είναι αντιεμπορική, καλύτερα και για το scirocco και για το RX-8 να ήταν αντιεμπορικά, έτσι ώστε τα καλά αυτοκίνητα να μην γίνονται σούπες.
Όμως με το να είναι εμπορικά αποφέρουν κέρδη στις εταιρίες οι οποίες θα τα επανεπενδύσουν σε αντίστοιχες κατασκευές, αντί για τετράτροχα κουτιά μεταφοράς και να γίνουν όλες Toyota. -
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Καλά εδώ είμαστε και βάζω και στοίχημα ότι θέλετε.Η Giullieta θα πουλήσει και μάλιστα πολύ εκτός αν η τιμή της είναι τόσο φαρμάκι που δεν παλεύεται.....
Κατά τα άλλα και την εμφάνιση έχει και τη δύναμη και την οδική συμπεριφορά και την ποιότητα και το κυριότερο για μένα που δεν είχε η 147,την ασφάλεια.
Συνεπώς δεν βλέπω γιατί να μην πουλήσει.αν μιλας για ευρωπη μπορει, γιατι στην ελλαδα θα πιασει πατο .
μπορει να εχει καλες προδιαγραφες σαν αυτοκινητο αλλα ενταξει εδω ειμαστε και τα νουμερα πωλησεων θα δειξουν. -
Συνεπώς δεν βλέπω γιατί να μην πουλήσει.αν μιλας για ευρωπη μπορει, γιατι στην ελλαδα θα πιασει πατο .
μπορει να εχει καλες προδιαγραφες σαν αυτοκινητο αλλα ενταξει εδω ειμαστε και τα νουμερα πωλησεων θα δειξουν.αν δεν ειναι τουοτα στο ελλαντα δεν πουλαει
-
vw θες να πεις.
-
Η τουοτα ειναι πρωτη!
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Article&cat_id=17&art_id=11122
Alfa Romeo Giulietta