-
εδω εχουμε πει παλιοτερα οτι εχει χαρακτηριστει benchmark στον οδηγικο τομεα χωρις καν να την εχει οδηγησει κανεις, στην εμφανιση κολλησες?
για αυτο αγαπαμε τις αλφα
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχει πλάκα πάντως που όλοι χαλιούνται με αυτούς που την βρίσκουν άσχημη σε μια φωτογραφία (λέγοντας το δεικτικά κιόλας) και όχι από τους άλλους που την βρίσκουν κούκλα, σούπερ ουάου και μαμώ από την ίδια μία φωτογραφία.Η αντίφαση σε όλο της το μεγαλείο
Κάτι μου θυμίζει αυτό...
Μήπως εντελώς τυχαία είχε γίνει το ίδιο και με το Μιτο? Βέβαια από τότε αρκετοί έχουν παραδεχθεί τα περί χοντρούλας και πως μικρα-φέρνει μπροστά.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μην το λες αυτο φιλε μου ειναι πολλες οι περιπτωσεις που κατι στις φωτο φαινεται ασχημο και απο κοντα ειναι ομορφο, οπως φυσικα και το αντιθετοεγω προσωπικα εχω αναθεωρησει για πολλα αυτοκινητα οταν τα ειδα live
φυσικα καποια (τα περισσοτερα )οπως φαινονται ειναι
για τις αλφα παντως θα ελεγα οτι ειναι πιο πολυπλοκο το θεμα σκεψου τη μιτο η οποια εχει μπερδεψει πολλους για το αν ειναι ομορφη ή οχι
οσο για την ελλαδα , μην την υποτιμας και τοσο.. και καλο θα ειναι να μην την υποτιμανε και οι ιταλοι.. δε βγαζουν λιγα τοσα χρονια απο τους ελληνες
και σε καποια συγκριση που ειχε γινει για τις πωλησεις των μιτο σε ελλαδα και γερμανια , θυμαμαι οτι οχι μονο σε ποσοστα , αλλα και σε απολυτα νουμερα ειμαστε απο τις πιο καλες αγορες τους
δεν μιλαμε για μοντελο της toyota εδω περα
Εγώ πιστεύω και το έχω γράψει πάλι ό,τι τα περισσότερα αυτοκίνητα δεν έχουν φωτογένεια, δηλαδή στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο όμορφα από τις φωτογραφίες και φυσικά το ίδιο πιστεύω για την Ιουλιέτα.
Το 'κακό' είναι ό,τι σε όλους μας αρέσει η QV με τις 18αρες ρόδες.
Οι βασικές εκδόσεις με τους μικρότερους τροχούς θα γοητεύουν το ίδιο; -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Δύσκολο δεν ήταν να έχει ψευτοτετρακίνηση, αλλά αυτό αφενός ποτέ δεν θα συνέβαινε γιατί δεν είναι στην παράδοση της μάρκας να κάνει χρήση τέτοιας 4κίνησης και αφετέρου είστε πολύ βιαστικοί !!!!
Με κάθε επιφύλαξη πάντα στις πληροφορίες λοιπόν γιατί ποτέ δεν ξέρει τι ξημερώνει στον παγκόσμιο οικονομικό χάρτη, η 4κίνηση έχει απελευθερωθεί για το πάτωμα X-over(C-Evo/D-evo). Περισσότερα θα μάθουμε τον άλλο μήνα που αναμένουμε το νέο 4ετές product plan
Kαλύτερα βέβαια να υπήρχε ένα βδελυρό haldex.... από το nientex ή το cazzex που υπάρχουν στα ράφια τώρα
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Καταρχήν αν εξαιρέσεις το καταπληκτικό τμήμα του marketing, τσιράκια του ΙταλοΚαναδού, που αυτοί ως επί το πλείστον είναι παπάρες και αν δεν είναι μου είναι αδιάφοροι το λιγότερο, οι άλλοι είναι μάγκες και πολύ καλά γνωρίζοντες.
Δύσκολο δεν ήταν να έχει ψευτοτετρακίνηση, αλλά αυτό αφενός ποτέ δεν θα συνέβαινε γιατί δεν είναι στην παράδοση της μάρκας να κάνει χρήση τέτοιας 4κίνησης και αφετέρου είστε πολύ βιαστικοί !!!!
Δεν μπορείτε συνεχώς να κατηγορείται την εταιρία εφόσον το αυτοκίνητο δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα ΕΠΙΣΗΜΩΣ(η Γενεύη ήταν το πρώιμο στάδιο και τώρα είμαστε σε backstage λανσάρισμα)....
Είναι αδιανόητο να περιμένετε όλες τις εκδόσεις από τώρα....Κανείς δεν το κάνει αυτό και ορθά μάλιστα. Πρέπει να γίνεται σταδιακά η εμπλούτιση των εκδόσεων ώστε να υπάρχει και αγοραστικό ενδιαφέρον.
Με κάθε επιφύλαξη πάντα στις πληροφορίες λοιπόν γιατί ποτέ δεν ξέρει τι ξημερώνει στον παγκόσμιο οικονομικό χάρτη, η 4κίνηση έχει απελευθερωθεί για το πάτωμα X-over(C-Evo/D-evo). Περισσότερα θα μάθουμε τον άλλο μήνα που αναμένουμε το νέο 4ετές product planΑυτό με τις παραδόσεις, ενω είναι πολύ ρομαντικό, δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα...
Για την 4κίνηση τώρα, αν θυμάμαι καλά, είχε αναφερθεί εδώ οτι τελικά δεν είναι μέσα στα πλάνα... dont blame me... αν άλλαξε κάτι (διόλου απίθανο μιας και οι γείτονες αλλάζουν το 10ετές πλάνο τους ανα 10 μέρες) προς το καλύτερο είναι ευπρόσδεκτο...
Ούτε βιάζομαι (δεν είμαι καν άμεσα ενδιαφερόμενος, αλλά αν ήμουν, η Τζουλιέτα θα ήταν στις πρώτες επιλογές) ούτε περιμένω να δω ολες τις εκδόσεις απο τώρα... εξέφρασα καθαρά προσωπική άποψη γι'αυτό που θα μου έλειπε απο ένα ήδη καλό σύνολο, όπως δείχνει να είναι η συγκεκριμένη...
Δεν χρειάζεται να μπαίνεις σε defence mode κάθε φορά που γίνεται κάποιο σχόλιο το οποίο ξεφεύγει απο whoa! και υποκλίσεις... άλλωστε αν κάποιος θέλει να κρίνει κακοπροαίρετα υπάρχουν πολλά να της προσάψει... -
το νεο opel astra μοιαζει παρα πολυ στην gulieta
σαν σχημα κ ειδικα απο πισω
μλκια -
Τώρα αν συμφωνήσω με το τελευταίο θα πέσει αφορισμός από το Βατικανό;
Οπότε άσε δεν λέω τίποτα... -
got your point αλλα εισαι λιγο υπερβολικος νομιζω..
-
λοιπον?
-
Στα φωτιστικά είναι λίγο το θέμα. Η Giulietta είναι σαφώς πιο 'ιταλική' ήτοι με πιο προσεγμένο design στις λεπτομέρειες αλλά από μακρυά μια ομοιότητα υπάρχει χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα τόσο τραγικό.
Πάντως θα κάνω μια προσπάθεια όταν έλθει η στιγμή για αλλαγή εταιρικού μπας και βάλουν εναλλακτικές στο Golf tsi... -
Δεν μοιαζουν καθολου
-
φυσικά και δεν μοιάζουν .
Εκτός αν πάμε σε τέτοια γενίκευση ότι έχουν 4 ρόδες και 4 πόρτες -
http://picasaweb.google.com/alfalund/Al ... Giulietta#
http://picasaweb.google.com/giovanni147 ... AlfaRomeo#
-
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
μλκιασυνταγή γιατρού και στο ταμείο σου για γυαλιά...
-
-
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
λοιπον?
οχι μονο ειναι ολοιδια αλλα αν αλλαζες τα σηματακια το πουλαγες το αστρα για τζουλια και τουμπα
-
με φωτο στο ιδιο χρωμα θα κρινουμε καλυτερα ποσο μοιαζουν
αλλα μη βαλετε και τα 2 σε μαυρο δε θα ξεχωριζει τιποτα -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
οχι μονο ειναι ολοιδια αλλα αν αλλαζες τα σηματακια το πουλαγες το αστρα για τζουλια και τουμπαΚαι αν έβαζες τα σήματα της Seat θα ήταν Leon αν έβαζες τα σήματα της Fοrd θα ήταν ένα ομορφότερο απο το επόμενο -του 2011- Focus και αν έβαζες τα σήματα της VW ... όλοι θα χαιρετούσαν την εταιρία που έβγαλε επιτέλους ένα διαφορετικό Golf μετα απο τις 354 προηγούμενες, σχεδόν ίδιες γενιές!!!
Κάποιες εκατονταδες σελίδες πριν ... έχει ξανααααααααναφερθεί το θέμα ... και δεν υπήρξε καταληξη στο ερωτηματικό!
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Kαλύτερα βέβαια να υπήρχε ένα βδελυρό haldex.... από το nientex ή το cazzex που υπάρχουν στα ράφια τώραΓια το συγκεκριμένο επίπεδο ιπποδύναμης νομίζω ότι μόνο περιττό βάρος θα πρόσθετε ένα haldex, και αν θέλεις το προσωπικό μου σχόλιο από κάποια Χ εμπειρία από τέτοιου είδους διαφορικό, εγώ δεν βρίσκω ελκυστικό το στυλ του συγκεκριμένου διαφορικού....καθαρά προσωπικό γούστο στην οδήγηση. Ωστόσο συμφωνώ στην άποψη ότι πληθώρα επιλογών σε εκδόσεις είναι πολύ καλύτερο από το τίποτα με μπόλικο καθόλου...Αν και επιμένω ότι πρέπει να περιμένουμε, καθώς ο Luigi έχει πληθώρα από torsen στην αποθήκη
Αυτό με τις παραδόσεις, ενω είναι πολύ ρομαντικό, δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα...
Για την 4κίνηση τώρα, αν θυμάμαι καλά, είχε αναφερθεί εδώ οτι τελικά δεν είναι μέσα στα πλάνα... dont blame me... αν άλλαξε κάτι (διόλου απίθανο μιας και οι γείτονες αλλάζουν το 10ετές πλάνο τους ανα 10 μέρες) προς το καλύτερο είναι ευπρόσδεκτο...
Ούτε βιάζομαι (δεν είμαι καν άμεσα ενδιαφερόμενος, αλλά αν ήμουν, η Τζουλιέτα θα ήταν στις πρώτες επιλογές) ούτε περιμένω να δω ολες τις εκδόσεις απο τώρα... εξέφρασα καθαρά προσωπική άποψη γι'αυτό που θα μου έλειπε απο ένα ήδη καλό σύνολο, όπως δείχνει να είναι η συγκεκριμένη...
Δεν χρειάζεται να μπαίνεις σε defence mode κάθε φορά που γίνεται κάποιο σχόλιο το οποίο ξεφεύγει απο whoa! και υποκλίσεις... άλλωστε αν κάποιος θέλει να κρίνει κακοπροαίρετα υπάρχουν πολλά να της προσάψει...Η 4κίνηση είναι στα πλάνα, και πολλά άλλα πράγματα είναι στα πλάνα, αλλά σημασία έχει τι παίρνει πράσινο φως από 'ψηλά' και τι όχι....Και συγνώμη αν ήταν περίεργος ο τρόπος γραφής μου, δεν ήταν καθαρά στάση άμυνας προς εσένα αγαπητέ μορφέα, αφού σου έχω συμπάθεια ρε τρελέ
μλκιαΑν και το έθεσες σωστά
εγώ δεν βλέπω ομοιότητες πέραν του σχήματος της δεδομένης κατηγορίας...
Κακά τα ψέματα η 147 άφησε σχεδιαστική προίκα σε πολλά rivals μοντέλα, και βλέπω την Giulietta ως τη φυσική εξέλιξη μιας 147 facelift...Κανείς δεν θα πρέπει να απολογείται για αυτό...Από κει και πέρα ο καθένας εκφράζει την προσωπική του άποψη, γιατί και εγώ ας πούμε τη Γη επίπεδη την βλέπω όμως είναι σφαιρική...Τώρα αν συμφωνήσω με το τελευταίο θα πέσει αφορισμός από το Βατικανό;
Οπότε άσε δεν λέω τίποτα...Μην πεις, μην πεις
Γρήγορα βόλτα στο πλησιέστερο dealer με υποχρεωτική παραμονή μιας ώρας, και 3 φορές την ημέρα ένα κουταλάκι του γλυκού Selenia Abarth 10-50....
Μετά από αυτή την αγωγή θα επανεξεταστείς και θα αφεθείς των αμαρτιών σου -
Το γεγονός ότι μοιάζουν βγάζει ηττημένο της υπόθεσης το Astra, καθώς καταφέρνει να μοιάζει με ένα μοντέλο που είναι πιο όμορφο απ αυτό, οπότε γιατί να επιλέξει κανείς το Astra;!
Το μόνο που με χαλάει στη Giulietta είναι αυτή η καγκουρόζαντα, απορώ με ποια λογική την έβαλαν, σε λίγο θα βγαίνουν εργοστασιακά αμάξια με spinners στους τροχούς Θα την άλλαζα asap με μια ultraleggera graphite
Alfa Romeo Giulietta