-
Παιδιά, δείτε το παρακάτω λινκ:
http://www.fueleconomy.gr/Έχει δοκιμάσει ποτέ κανείς κάτι τέτοιο; Γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι!!!
-
Ρωτησα στην αντιπροσωπεια που ειναι στην Λεωφ. Κηφισιας και μου ειπαν οτι μπαινει συστημα ψυχαγωγιας και στην εκδοση με την ηλιοροφη και οτι τα καλωδια υπαρχουν (προεγκατασταση) αλλα και εκεινοι ειναι της γνωμης να μην μπει γιατι θα ειναι 'κουραστικο' για τους επιβατες επειδη ειναι στην οροφη!!!
Κατι αλλο που μου ειπαν για την τετρακινηση, ειναι οτι υπαρχει περιπτωση οταν ειναι στο 'lock' μετα απο αρκετα χιλιομετρα σε μακρινο ταξιδι να γυρισει σε 'auto'. Οταν συμβει αυτο πρεπει να γυρισει ο διακοπτης στο 'auto' και μετα παλι στο 'lock' για να ξαναεχει μονιμη τετρακινηση.
Εχει συμβει αυτο σε καποιον απο τους κατοχους?Αλλη μια πληροφορια που μου εδωσαν ειναι οτι Φθινοπωρο 2009 θα κυκλοφορησει το 'νεο' μοντελο με facelift... που θα κατασκευαζεται στην Ευρωπη!!
-
Ο χρήστης jorgito έγραψε:
Παιδιά, δείτε το παρακάτω λινκ:
http://www.fueleconomy.gr/' target='_blankΈχει δοκιμάσει ποτέ κανείς κάτι τέτοιο; Γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι!!!
Μην ασχολείσαι. Απάτη είναι.
-
Ο χρήστης mg7vw έγραψε:
Ρωτησα στην αντιπροσωπεια που ειναι στην Λεωφ. Κηφισιας και μου ειπαν οτι μπαινει συστημα ψυχαγωγιας και στην εκδοση με την ηλιοροφη και οτι τα καλωδια υπαρχουν (προεγκατασταση) αλλα και εκεινοι ειναι της γνωμης να μην μπει γιατι θα ειναι 'κουραστικο' για τους επιβατες επειδη ειναι στην οροφη!!!Κατι αλλο που μου ειπαν για την τετρακινηση, ειναι οτι υπαρχει περιπτωση οταν ειναι στο 'lock' μετα απο αρκετα χιλιομετρα σε μακρινο ταξιδι να γυρισει σε 'auto'. Οταν συμβει αυτο πρεπει να γυρισει ο διακοπτης στο 'auto' και μετα παλι στο 'lock' για να ξαναεχει μονιμη τετρακινηση.
Εχει συμβει αυτο σε καποιον απο τους κατοχους?Αλλη μια πληροφορια που μου εδωσαν ειναι οτι Φθινοπωρο 2009 θα κυκλοφορησει το 'νεο' μοντελο με facelift... που θα κατασκευαζεται στην Ευρωπη!!
Και εγω στην εκθεση της Λ.Κηφισίας είχα ρωτήσει για το θέμα, επίσης επειδή είμουν στην παραγγελία τότε, μου είπε ότι θα έχω 10 ημέρες παράδοση χωρίς extra οθόνη και 6 μήνες με την οθόνη(με έπεισε)
Σχετικά με το lock ισχύει αυτο που λές και μάλιστα το γράφει και στο manual .
Σχετικά με το fl δεν ξέρω τίποτα (αν και μου φαίνετε χλωμό για τη mitsu) ωστόσο η γραμμή παραγωγής κάνει κύκλους .. . δλδ μέχρι τέλος Ιαν.2008 τα Outlander κατασκευαζονταν στην Ιαπωνία , μετά διέκοψαν την παραγωγή για 3 μήνες γιατι κατασκεύαζαν τα Citroen !!!!!!!!!!!! μετά επίσης μεταφέρθηκε η κατασκευή των Citroen στην Ευρώπη και γύρισε η κατασκευή των Outlander στην Ιαπωνία , όχι για πολύ καθώς μέχρι τέλος του 2008 θα μεταφερθεί εκ νέου η παραγωγή των Outlander στην Ευρώπη (Βέλγιο νομίζω) χωρίς όμως να σταματήσει εντελώς η παραγωγή στη Ιαπωνία.
(γενικότερα επειδή έχουν 'καλές πωλήσεις' στην Ευρώπη θέλουν να μειώσουν το κόστος μεταφοράς προς τους αντιπροσωπους...... -
Γιώργο τι νεα εχουμε απο Japan για το tv tuner.Το πήρες?
Εβαλα και τους μπροστα λασπωτηρες και στην κουβέντα για λαδια και service μου είπε για 10000 λαδια και 20000 service με τα λαδια να κανουν 75€...Υστερα απο 24h ασταματητη βροχή σημερα εκανα ενα καλο offroad χωμα και γρασιδι βρεγμενο..... λασπες...Ηταν ενας τεραστιος ελαιωνας και το outie πηγαινε super στα βρεγμενα γρασιδια και τις λασπες Το lock το εβαλα γιατι υπεστρεφε.στις λασπες.. Σε ολο τον υπολοιπο δρομο μονο auto.Και οι λασπωτηρες καλη δουλεια πιασανε για τα καλα λασπη yeahhhhh
-
- Ο Γιωργος απο οτι μου ειπε, εχουμε προβλημα με το tv tuner γιατι δεν παιζει pal
- Τι μαρκα και τυπο λαδια εβαλες?
- Εχεις τα μαμα λαστιχα και παει super στη λασπη? Παλι καλα γιατι μου ειπε καποιος οτι τα λαστιχα μας δεν κανουν για κανενα ειδους off road.
-
δεν αλλαξα λαδια ακομα 6000 εχω απλα ρωτησα ..δεν μου ειπε τι ακριβως τυπο μαρκα κλπ με την πρωτη ερωτηση και δεν ξαναρωτησα...
-
Καλησπέρα κι από μένα είμαι νέο μέλος στο forum διάβασα μερικές σελίδες και έπαθα την πλάκα μου μπράβο σε σας που ασχολείσθε να μαθαίνουμε και εμείς τα στουρνάρια . Συγχαρητήρια παιδιά !!!!!
-
Διάβασα στις σελίδες ότι έχει βρεθεί τρόπος να βλέπουμε τηλεόραση στην οθόνη μας , κάποιος που έχει υπομονή μπορεί να μου πει τον τρόπο να βάλω και εγώ
-
Τηλεόραση μπορείς να δεις στο MMCS βάζοντας στην aux υποδοχή ένα tv tuner.Το θέμα είναι όμως ότι δεν μπορείς να δεις εν κινήσει.Ένα σύστημα που είχα ανεβάσει φωτογραφίες και κοστίζει περίπου 100 ευρώ δυστυχώς δεν παίζει σε Pal. Tο μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε κάποιο patch (σαν αυτό του dvd) που να κάνει override και το aux.
Προχθές μου ήρθαν και οι μπάρες οροφής που είχα παραγγείλει της Thule.Είναι οι γνήσιες και ο κωδικός τους είναι 450R Rapid Crossroad (Foot pack).Πάνε μαζί με τις RB53 Rapid Load Bars.
Το μόνο μειον είναι ότι κάπου διάβασα ότι στην Αυστραλία τις δίνουν σαν στάνταρ. -
Ελα ρε γιωργο
Σου ηρθε το tv tuner η απλα σου ειπε ο japan για το pal.
τι μπαρες εβαλες....καθετες στις μαμισιες.Ποσο κανανε? -
Tου είπα να το κοιτάξει και διάβασε τα χαρακτηριστικά του και δεν υποστηρίζει PAL μόνο NTSC.Θα βγάλω αύριο την ημέρα καμιά φωτό τις μπάρες να τις δείτε.Υπάρχουν δυο επιλογές για το Οutlander.H πρώτη είναι με τετράγωνες μπάρες και κάπως μεγαλύτερες βάσεις ( 450 Crossroad και LB50 Load Bars) και η δεύτερη με μικρότερες βάσεις πιο αεροδυναμικές και στρογγυλότερες μπάρες ( 450R Rapid Crossroad και RB53 Rapid Load Bars).Πάρτε ένα link της thule fitting quide:
http://www.rei.com/RackFitter?langId=-1&storeId=8000¤tStep=1&type=thule -
Όσον αφορά το θέμα TV Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σας .
¨όσον αφορά να παίζει ένα DVD εν κινήσει το έβαλα και εγώ και παίζει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα
και πάλι ευχαριστώ τους χάκερ που βοηθούν εμάς τους άχρηστους σαν κι εμένα -
Καλημέρα σε όλους
Και πάλι ζητώ την βοήθεια σας, θέλω να περάσω μουσική στον σκληρό του αυτοκινήτου μπορείτε να μου πείτε τρόπους γιατί εγώ το έχω άδειο , ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας -
Ο χρήστης dimsar έγραψε:
Καλημέρα σε όλους
Και πάλι ζητώ την βοήθεια σας, θέλω να περάσω μουσική στον σκληρό του αυτοκινήτου μπορείτε να μου πείτε τρόπους γιατί εγώ το έχω άδειο , ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας- Απ' όσο ξέρω, μέχρι σήμερα δεν υπάρχει τρόπος να αντιγράψεις απ' ευθείας mp3 στον σκληρό.
- Εγώ έχω βολευτεί με την εξής διαδικασία: Πήρα 2-3 CD RW, τα γράφω με το NERO στο PC (ή όποιο άλλο πρόγραμμα) σε μορφή μουσικού CD με τραγούδια επιλογής μου, είτε χρησιμοποιώντας mp3 είτε ακόμα καλύτερα WAV, τα βάζω στο MMCS το οποίο τα αντιγράφει αμέσως στο σκληρό, και μετά σβήνω τα CD και ξανακάνω τη διαδικασία με άλλα τραγούδια. Μετά φυσικά φτιάχνεις playlist όπως θέλεις στον σκληρό.
Ελπίζω να βοήθησα.
-
Αδερφέ σε ευχαριστώ πάρα πολύ ήσουν πολύ κατατοπιστικός , θα το δοκιμάσω .
Τελικά το forum είναι τέλειο έχω 8 μήνες το αυτοκίνητο και δεν ήξερα τίποτα
ευχαριστώ παιδιά σε όλους -
Βρε παιδιά μήπως πρέπει να αλλάξει ο τίτλος του τόπικ, σε Mitsubishi Outlander Multimedia- Multirama- Kotsovolos ?
Γιατί μόνο γιά το αυτοκίνητο δεν γίνεται κουβέντα. Ας γίνει κάποιο σπλιτ, η νέο τόπικ γιά τις τηλεοράσεις και τα άλλα μαραφέτια. Εχω το αυτοκίητο στα υπόψιν γιά μελλοντική αγόρα και τσεκάρω το τόπικ συχνά και κοντεύω να πάρω πτυχίο ηλεκτρονικού αλλά κάποια ουσιαστική κουβέντα γιά το αυτοκίνητο δεν γίνεται. Ισως και αυτό να είναι το μέλλον της αυτοκίνησης. Αφού είτε λόγω της κυκλοφοριακής συμφόρησης, είτε λόγω μεγάλου αδελφού δεν μπορώ να οδηγήσουμε ας παίζουμε με τα γκάτζετ.
-
Πες μας τι θες να μαθεις να σου πούμε
-
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ RCA?????
-
αφου το αμαξι ειναι τελειο ....μιλαμε για τα προβληματα που εχουμε οπως να βλεπουμε tv εν κινησει και τετοια τι να λεμε οτι ειναι πολυ γρηγορο αθορυβο και παει παντου .......ανοιγει κλεινει μονο του ...και παει και μονο του εμεις απλα κραταμε τιμονι και παιζουμε με κουμπια...αν ειχε και το ρανταρ της S class εκει να δεις στενοχωρια για την τηλεοραση ...κατι σαν σοφερ ...
Τωρα αμα θελεις αγωνιστικη προσεγγιση κουμπωνεις το σειριακο βαζεις τετρακινηση και το σκιζεις ...αυτα
Mitsubishi Outlander 2007