-
Η Mitsubishi έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του νέου Outlander, που θα λανσαριστεί το Φθινόπωρο (τουλάχιστον στην Ιαπωνία).
Οι αλλαγές στο νέο Outlander εντοπίζονται κυρίως στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου. Πλέον τα δύο ευδιάκριτα νεύρα που διέσχιζαν το καπό του αυτοκινήτου δεν υπάρχουν. Επιπλέον η μάσκα του νέου SUV είναι ενιαία και στο κέντρο της δεσπόζει το λογότυπο της εταιρείας. Τα φωτιστικά σώματα (που είναι μεγαλύτερα) σε συνδυασμό με την εικόνα της μάσκας ολοκληρώνουν τις αλλαγές του μπροστινού τμήματος. Παράλληλα το νέο μοντέλο θα εφοδιάζεται πλέον με έναν νέο κινητήρα 2,4 λίτρων, ενώ έχει αλλάξει και η πλατφόρμα του η οποία προσφέρει τώρα υψηλότερα στάνταρ παθητικής ασφάλειας. Τέλος έχει δανειστεί και πολλές τεχνολογικές καινοτομίες από το Lancer Evolution.
Πηγή:http://www.autotriti.gr/_NEA/preview_news.asp?CATEGORY_id=27&NEWS_DATA_ID=34717
-
Η Mitsubishi έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του νέου Outlander, που θα λανσαριστεί το Φθινόπωρο (τουλάχιστον στην Ιαπωνία).
Οι αλλαγές στο νέο Outlander εντοπίζονται κυρίως στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου. Πλέον τα δύο ευδιάκριτα νεύρα που διέσχιζαν το καπό του αυτοκινήτου δεν υπάρχουν. Επιπλέον η μάσκα του νέου SUV είναι ενιαία και στο κέντρο της δεσπόζει το λογότυπο της εταιρείας. Τα φωτιστικά σώματα (που είναι μεγαλύτερα) σε συνδυασμό με την εικόνα της μάσκας ολοκληρώνουν τις αλλαγές του μπροστινού τμήματος. Παράλληλα το νέο μοντέλο θα εφοδιάζεται πλέον με έναν νέο κινητήρα 2,4 λίτρων, ενώ έχει αλλάξει και η πλατφόρμα του η οποία προσφέρει τώρα υψηλότερα στάνταρ παθητικής ασφάλειας. Τέλος έχει δανειστεί και πολλές τεχνολογικές καινοτομίες από το Lancer Evolution.
Πηγή:http://www.autotriti.gr/_NEA/preview_news.asp?CATEGORY_id=27&NEWS_DATA_ID=34717
-
-
Muran-ίζει άσχημα,ή έτσι μου φαίνεται;
-
Η ευρωπαική έκδοση μπορεί να έχει εντελώς άλλη μούρη, και το τωρινό μοντέλό στην ιαπωνία είναι κάπως έτσι μπροστά, διακριτικό.
-
Και εδώ υπάρχει καθρεφτάκι όπως και στο escudo...
-
Η μάσκα με τα κυματοειδή φώτα μου θυμίζει Πασσάτ
-
Τι νταλίκες είναι αυτές που βγάζουν?! Ελπίζω τουλάχιστον τα νέα RAV4 kai CRV να μην ακολουθήσουν το φούσκωμα. ΄Θα αναζητάμε σε λίγο τα παλιά vitara και δεν θα τα βρίσκουμε!
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Τι νταλίκες είναι αυτές που βγάζουν?! Ελπίζω τουλάχιστον τα νέα RAV4 kai CRV να μην ακολουθήσουν το φούσκωμα. ΄Θα αναζητάμε σε λίγο τα παλιά vitara και δεν θα τα βρίσκουμε!Ν' αγιάσει το στόμα σου . Ας τα βγάλουν όλα σε σχήμα σταγόνας να τελειώνουμε . Φαντάζομαι ότι και τα τρία διαφορικά θα πάνε περίπατο ...
-
τωρα ερχεται και το turbo με 200 αλογα
-
Ο χρήστης dea@735 έγραψε:
Φαντάζομαι ότι και τα τρία διαφορικά θα πάνε περίπατο ...Τι??? Με τίποτα!!!
-
Τι ενοείς με τίποτα;;;
-
Ο χρήστης 6600 έγραψε:
Τι ενοείς με τίποτα;;;Η Mitsubishi έχει την τεχνογνωσία για πραγματική τετρακίνηση και επιπλέον ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας με τα 200+άλογα θα αποδώσει καλύτερα με πραγματική τετρακίνηση και όχι συστήματα με 'if..... then....'
Οπότε ποιος ο λόγος να καταργήσουν κάτι που αν μη τι άλλο τους κάνει να ξεχωρίζουν στη συγκεκριμένη κατηγορία, μαζί με τη Subaru και την Toyota?? -
Να το Turbo... με 202 ίππους και 36.490 ευρώ
http://www.4troxoi.gr/news/closeup.php?id=3218&part=1 -
χθες οδηγησα το turbo,τελειο αυτοκινητο για την κατηγορια πιστευω,πολυ γκαζι και τρελες ροπες.ασε που οι τετρακινηση σε κανει να νιωθεις ασφαλεις.
-
Και απο στριψιμο ακουσα οτι ειναι πολυ καλο για την κατηγορια του...
-
Ο χρήστης borbos έγραψε:
χθες οδηγησα το turbo,τελειο αυτοκινητο για την κατηγορια πιστευω,πολυ γκαζι και τρελες ροπες.ασε που οι τετρακινηση σε κανει να νιωθεις ασφαλεις.Μπορεις να μου πεις, που βρηκες το αυτοκινητο και το οδηγησες?
Συμφωνα με την αντιπροσωπεια, το αυτοκινητο θα ερθει Ελλαδα τον Αυγουστο.. -
Εγω έχω δει 2-3 turbo στο δρόμο
-
Ο χρήστης botzos έγραψε:
Μπορεις να μου πεις, που βρηκες το αυτοκινητο και το οδηγησες?
Συμφωνα με την αντιπροσωπεια, το αυτοκινητο θα ερθει Ελλαδα τον Αυγουστο..Ο πατερας μου που ρωτησε του ειπαν υπαρχουν ετοιμοπαραδοτα..
-
Ο χρήστης botzos έγραψε:
χθες οδηγησα το turbo,τελειο αυτοκινητο για την κατηγορια πιστευω,πολυ γκαζι και τρελες ροπες.ασε που οι τετρακινηση σε κανει να νιωθεις ασφαλεις.
Μπορεις να μου πεις, που βρηκες το αυτοκινητο και το οδηγησες?
Συμφωνα με την αντιπροσωπεια, το αυτοκινητο θα ερθει Ελλαδα τον Αυγουστο..Το έχει οδηγήσει σίγουρα.
Αν πάς σε κάποιο αντιπρόσωπο και το ζητήσεις θα δείς ότι υπάρχει.
Mitsubishi Outlander 2007